Simple vásárlói tájékoztatóNyuszi, aki nem is annyira nyuszi…

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)

"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül.

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”
Most rögtön, de azonnal
#106 (2017-04-09 19:19:28)

A "kedvenceim" egyike, aki miután köszön, rögtön azt mondja, hogy "találkozzunk ma este". Mondjuk ezt így este 7-kor. :D Ha azt mondom neki, hogy nem fog menni, akkor természetesen én vagyok a rossz. Ugyan, ki más is lenne? :D

Mert hogy ő utál írogatni. Mondom én meg utálok vadidegenekkel csak úgy összefutni. Se időm, se kedvem, se lehetőségem nincs annyi randira elmenni, amennyire el kéne így mennem. 

Tényleg vannak olyanok, akik így, mindenféle ismerkedés nélkül belemennek egy ilyen találkozóba? Számomra ez elképzelhetetlen. Hiszen ahhoz, hogy valakivel egyáltalán találkozni akarjak, kell hogy valamivel és valamiért felkeltse az érdeklődésem. Nem kell hetekig levelezni, de azért néhány levélváltás, privi, telefon meg kell, hogy előzze. Miért akarnék elmenni egy olyannal találkozni, akiről még azt sem tudom, mit is akar, nem tudom pl. független-e vagy sem, vagy hogy egyáltalán tetszik-e nekem vagy én tetszem-e neki? Van ennek értelme? Én nem gondolom, de természetesen lehet, hogy másnak működik ez. ;) 

24 hozzászólás |

A pöttyös bögre és a kristálypohár
#105 (2017-04-03 08:35:37)

Ha valaki mindig is pöttyös bögrét akart, erre vágyott, de nincsen a közelben egy bögre sem, az ember hajlamos inni a kristálypohárból is. Azután, ahogy telik az idő, egyre jobban zavarja, hogy kristálypohárból kell innia, így elkezdi rávenni a kristálypoharat, hogy legyen már bögre. Olyanokat mond, hogy „már háromszor megbeszéltük, hogy növesztesz ide oldalra egy kis fület", meg hogy „sokkal jobb volna mindenkinek, ha nem lennél ennyire átlátszó, kezd idegesíteni" ... stb. Ahelyett, hogy keresne magának egy bögrét!

Ha valaki bögrét szeretne, igyon abból, és hagyja, hogy más boldog legyen a kristálypohárral! Ez a bögrék szabálya.

Paeli Suutari: A Suutari-levelek /részlet/


Még mindig én tudom, ki számomra a pöttyös bögre. És ez akkor sem fog megváltozni, ha naponta akarnak meggyőzni az ellenkezőjéről. Nem kell a kristálypohár. A pöttyös bögre kell! :D 

48 hozzászólás |

Lezárult
#104 (2017-03-25 09:51:40)

Tegnap pontot raktam oda, ahova már ideje volt. Régóta húzódott, hiszen 7 éve valamiért újra meg újra egymásba botlunk. És olyankor mindig felizzott valami közöttünk, aminek mindketten képtelenek voltunk ellenállni. :pirul: 

Tegnap találkozni akart. Sok év elteltével 6 hete futottunk össze egy találkára. Akkor persze leígérte a csillagokat is az égről (naná :D ), de természetesen ezek szokás szerint üres ígéretek maradtak. Nem várok tőle mást, hiszen mindig ilyen volt. De a tegnapi beszélgetés valahogy más volt. Ahogy beszélgettünk, egyszercsak azt éreztem: nem akarom! Eljött az idő, hogy ennek a történetnek pontot tegyek a végére egyszer és mindenkorra. Megmondtam neki. Persze próbálkozott (miért is ne tenné, hiszen eddig mindig elérte, amit akart? :pirul: ), de már nem akartam folytatni azt, ami sehova sem vezet. És ezek után nagyon jól éreztem magam. Rájöttem, már nem függök tőle. Már elmúlt a varázs. Már tudok nemet mondani neki úgy, hogy nem fáj. Vége ennek az édes-keserű ragaszkodásnak. :) 

Lezárult egy hosszú fejezet az életemben. Jó hogy ezt meg tudtam tenni. Újra teljesen szabad vagyok. És ez nagyon-nagyon jó érzés. :vigyor: 

8 hozzászólás |

Anyám borogass
#103 (2017-03-22 21:59:30)

F: szia
É: szia
F: lenne kedved szexelni?
É: nem
F: szexpartnerkereső ez nem?
É: és?
F: hát itt szexpartnert keresnek nem?
ha egy társkeresőn keresel szexpartnert egyből megbotránkoznak
É: na és?
F: semmi
É: ok
F: én nem hülyéskedek,szexelni akarok,ugyhogy helló
É: helló

Hónapok óta futja a köreit. Nem értem, miért nem akar vele senki sem szexelni? Hahó lányok! Egy pasi álló farokkal csak rátok vár!!! Nem hülyéskedik, szexelni akar! Most! Azonnal!  :D :D :D 

8 hozzászólás |

Suboknak
#102 (2017-03-12 20:47:17)

Egy BDSM oldalon olvastam az alábbi írást, és megtetszett. Úgy gondolom hasznos lehet azon subok számára, akik még csak keresik az útjukat. Én magam ösztönösen így tettem annakidején, amikor beléptem a BDSM kapuján, ahogy ez itt le van írva. És működik! :) Amit másként gondolok vagy tapasztaltam, vagy amit kiegészítenék, azt zárójelben megjegyzem. 

Nagyon fontos, hogy megtanuljuk elkerülni a tescos domokat, vagy ahogy itt nevezi, a Ragadozókat! Ők veszélyesek a kezdő, bizonytalan subokra mind érzelmileg, mind fizikálisan! 
_____

*„A bdsm agy és érzék, aki a testiséget látja csak benne, az nem ismeri. Sub vagy, de elsődlegesen Nő. Aki nem tisztel és nem kezel nőként, az subként sem fog. A sub nem azért van, hogy a dom kiélje a vágyait, hanem ő maga is vágyakkal bír. Amelyik férfi nem nyitott arra, hogy segítsen a vágyaid megélésében, ő maga ebből kimarad, az nem dom. A gyalázkodás, megalázás kellő lelki kötődés nélkül nem bdsm, aki csak erre képes, az pszichésen sérült. A bdsm idő, aki erőlteti, rád erőlteti, az veszélyes.”
*
Ha kezdő, érdeklődő szub vagy és csak érdekel a BDSM világa, de még nincs valós tapasztalatod, ez az iromány neked szól. Általában ilyen szerepel a bemutatkozásban, keresem erős kezű Domom aki bevezet ebbe a világba. Ezek a fajta bemutatkozó szövegek táncra kérik fel a ragadozókat. A megfelelő partner keresése foglalkoztat, és az, hogyan védjük meg magunkat. 

Először is, tarts önvizsgálatot. Biztos vagy benne, hogy ezt akarod? Olvass, böngéssz és kutass. Ha „játék” közben jössz rá, hogy ez neked mégiscsak sok, az mindenkinek rossz lesz. Legyen tiszta elképzelésed azokról a dolgokról amiket meg szeretnél élni és azokról is amik biztosan nem izgatnak. Szánj rá időt! Csinálj listát, írd le. Mi az amiket mindenképpen meg szeretnél kapni egy ilyen kapcsolattól? Ha már kapcsolatban is vagy, egy két hónap múlva néz vissza rá, és értékeld hogy az elképzeléseid megvalósulnak e. És könyörgöm... menj tovább A szürke ötven árnyalatánál! 

Tudod mit szeretnél? Továbbra is hajt a kíváncsiság és a véred? Akkor ideje felfegyverkezni. Annak ellenére hogy a célod magad teljes átadása valakinek, hogy gyenge és védtelen lehess, erősnek kell lenned. Mint ahogy az életben, úgy az internet világa is tele van olyan emberekkel akik szándékai nem tisztességesek, sérültek („Nevezhetjük Spermahajdernek. Nevezhetjük Pistikének. Nevezhetjük Akarnoknak. Néha, sajnos Nevezhetjük Erőszaktevőnek illetve Ragadozónak is. Ők mind az ELLENSÉGEID.”) vagy éppen csak nincs összhangban az amit szeretnétek egymástól. Legyél okos, kritikus és hallgass az ösztöneidre. Ha nem a megfelelő személy kezébe helyezed magad fájni fog (ha mazochista vagy, nem a jó féle fájásról van most szó :) ), és nem csak fizikailag. 

Megpróbálom pontokba összefoglalni amiket megtapasztaltam (bármilyen csekély), tanácsként kaptam vagy máshol olvastam. Természetesen nem lesz teljes és tökéletes, bárki adhat hozzá vagy tarthat bizonyos pontokat szükségtelennek. 

- Ne félj ismerkedni és beszélgetni közösségi tagokkal. Sokan nyitottak csak beszélgetésre és arra, hogy tanácsot adjanak ha valamiben nem vagy biztos. Akik a közösség tagjának érzik magukat, van BDSM ismerősi körük, valószínűtlenebb hogy rossz helyzetbe hoznak. Akár új barátokra is tehetsz szert, akikre számíthatsz.
/_Megjegyzés_: Nagyon sok Dommal beszélgettem barátként, akik segítettek nekem, hogy a kezdetekkor eligazodjak ebben a világban. Nagyon sokat köszönhetek nekik!/

- Egy korrekt Domináns férfi/nő, tisztességes szándékokkal nem fog pár sor után meztelen képeket küldözgetni és kérni. Időt fog hagyni arra, hogy megismerd és megismerjen. Az agyad jobban fogja érdekelni mint a melleid vagy a feneked formája. Persze ezek sem utolsó tényezők egy idő után, de mindennek megvan az ideje. 

- Az ismerkedés úgy kezdődik mint minden más vanília ismerkedés. Barátaimtól kapott tanács: Ember az emberrel, majd férfi a nővel és utána a Dom a Szubbal ismerkedik. Még ha nem is életed nagy szerelmét keresed, ha alap dolgokban nem vagytok összhangban, a torony többi része összedől. 

- A Domináns fél nyugodt irányítással éri el, hogy feloldódj és a te igényeidet tartja szem előtt. Egy manipuláló egyéniség nyomással és taktikával próbálja elérni hogy az ő igényei és követelései teljesüljenek. Ha úgy érzed nyomást gyakorol rád, valami nem érződik természetesnek, hallgass az ösztöneidre. Valószínű azt próbálják mondani, hogy manipulálva vagy. 

- Kérdezz kérdezz kérdezz. Minden ami beugrik, ami felmerül, ne félj kérdezni. És amikor a válaszokat megkapod, olvass a sorok között. A hatékony kommunikáció elengedhetetlen. Életvitel, személyiség, igények és elvárások. Tényleg te érdekled vagy csak a saját szexuális igényeiről tud beszélni és ahhoz egy eszközként tekint rád? Milyen fajta kapcsolatot keres? Hogyan ismerkedik? Milyen szexuális igényei vannak? Mik az erős határai? Mi a szexuális orientációja? Monogám kapcsolatot keres vagy poligámiát? Mennyi tapasztalata van? Mit gondol az utógondozásról? BDSM –en kívüli érdeklődési körök, életfilozófia? Hogy kezeli a krízis helyzeteket? Mennyi ideje lesz rád? Mekkora kontrollt szeretne az életed felett? 

- Kérdezd meg a potenciális Mestert vagy Domot, hogy követett el e hibát egy jelenet során. Félresikerült „játék”? Ők is emberből vannak, és senki sem tökéletes. Kérdés belátja e hibáit és képes e tanulni belőlük. 

- Kérj referenciát. Ha a közösség tagja és tapasztalt, kell lennie valakinek akivel elbeszélgethetsz róla, és az alap dolgokat le tudod csekkolni. 
/_Megjegyzés_: Erre nekem nem volt módom, épp ezért nagyon körültekintő voltam és vagyok mindig az ismerkedésnél./

- Ha hazugságon kapod, vagy ellentmondásos dolgokat vélsz felfedezni, ideje továbblépni. 
/_Megjegyzés_: AZONNAL! Gondolkodás nélkül!/

- Mit gondol a biztonsági szóról? Ha nem érzi szükségét, az egy nagy lobogó piros zászló.
/_Megjegyzés_: Van aki használ biztonsági szót, van aki nem. Miután esetünkben szerelmi kapcsolatról volt szó, és nyilvánvalóan nem a BDSM játékokkal kezdtünk, így erős bizalom alakult már ki, mire játszani kezdtünk, nem éreztük szükségét. Azonban minden más esetben, tehát ha nem elég mély még az ismeretség, ha a bizalom még csak kialakulóban van, kell a szó!!!/

- Ha az Ő élete nincs rendben és nem tűnik stabil személynek lelkileg, nem fog tudni érted felelősséget vállalni. Egy számodra új dolog kipróbálása még nem tudjátok hogy fog rád hatni lelkileg. Tud megfelelő támogatást adni az ilyen történések megemésztéséhez? Még ha erősnek is érzed magad, számodra jelenleg elgondolhatatlan érzések és reakciók fognak felszabadulni.

- Képes megvédeni téged saját magadtól? Ez azért fontos, mert ha vágyaidat hosszú időn keresztül elnyomtad, áldozatul eshetsz a szubmisszív telhetetlenségnek („sub frenzy”). Úgy érezheted magad mint egy gyerek az édességboltban, mindent akarsz és most rögtön.

- Tiszteletben tartja a határaidat, vagy már az elején próbál rávenni olyan dolgokra amik a határaidon túl vannak? 

- Türelmes? Ha már az elején elvárja hogy Uradnak szólítsd, parancsokat osztogasson, büntessen és birtokoljon, valószínű nem a megfelelő partner. Ha csak egy alkalmi játszótársat keresel egyszerűbb partnert találni, de ha komolyabb szándékaid vannak szánj rá időt.

- Mit mondana egy kezdő szubnak, mire figyeljen oda ismerkedéskor? 
Bármennyire is védekezel és utána jársz dolgoknak, előbb utóbb valószínű történni fog valami amitől megtorpansz az utadon. Kérdés lesz hogy dolgozod majd fel, és eltántorít majd vagy tovább haladsz. 

(lucia)

3 hozzászólás |

A női orgazmus szintjei
#101 (2017-03-11 07:02:08)

Az én kedves esther barátnőmnek köszönhetően találkoztam ezzel a cikkel. És miután nagyon-nagyon egyetértek vele, és többször volt szerencsém akár a tantrikus szeretkezés során, akár a BDSM-ben a Tao által megjelölt magas szinteket is elérni, így megosztom. :)
__________________________________________________________

*William H. Masters és Virginia E. Johnson egy négy fázisból állló ciklusban leírták az orgazmus felépülését.
*
A szexuális reakció ciklusában négy fázist különböztetünk meg: felizgulás, platófázis, orgazmus és elernyedés. A nők és a férfiak ugyanezeket a fázisokat tapasztalják meg, bár a fázisok időtartamában általában vannak eltérések. Például eléggé valószínűtlen, hogy mindkét félnek ugyanabban a pillanatban lesz orgazmusa. Ezenkívül egyénenként változó a reakció intenzitása és az egyes fázisok hossza. Ezen eltérések számbavétele sokat segíthet a partnereknek, hogy jobban megértsék a másik testét és reakcióit, valamint hogy fokozzák szexuális élményüket.

1. fázis: felizgulás

Az izgalmi fázis általános jellemzői, amik néhány percig vagy akár órákig is tarthatnak, a következőket foglalják magukba:
Megnő az izomfeszültség.
Felgyorsul a szívverés, és szaporább lesz a lélegzetvétel.
Bőrpirulás (sex flush) következhet be (piros foltok jelennek meg a mellkason és a háton).
A mellbimbó megkeményedik és megmerevedik.
Megnő a nemi szervek vérellátása, ami a nők esetében a csikló és a kisajkak, a férfiak esetében pedig a pénisz megduzzadását eredményezi.
Megkezdődik a hüvely nedvesedése (lubrikáció).
A nő mellei megnagyobbodnak, és hüvelyfalai megduzzadnak.
A férfi heréi szintén megduzzadnak, a herezacskó megfeszül, és egy síkosító váladék kiválasztása indul meg.    

2. fázis: platófázis

Az orgazmus küszöbéig tartó platófázis általános jellemzői a következőket foglalják magukban:
Az 1. fázisban elindult változások felerősödnek.
A hüvely még inkább megduzzad a megnövekedett vérellátás miatt, ezen kívül a hüvelyfalak bíborvörösek lesznek.
A nő csiklója nagyon érzékennyé válik (megérintése akár fájdalmat is okozhat) és visszahúzódik az előbőre alá a pénisz általi közvetlen ingerlés elkerülése érdekében.
A férfi heréi felhúzódnak a herezacskóba.
A lélegzetvétel, a pulzusszám és a vérnyomás tovább nő.
Izomösszehúzódások jelentkezhetnek a lábfejben, az arcon és a kézfejben.
Megnő az izomfeszültség.

3. fázis: orgazmus

Az orgazmus a szexuális reakció ciklusának csúcspontja. Ez a legrövidebb fázis, általában csak néhány másodpercig tart. Az orgazmusfázis általános jellemzői a következőket foglalják magukba:
Az izmok akaratlan összehúzódása jellemzi ezt a fázist.
A vérnyomás, a pulzusszám és a lélegzetvétel ilyenkor a legszaporább, felgyorsul az oxigénfelvétel.
A lábfej izmai összehúzódnak.
A szexuális feszültség hirtelen és erőteljesen feloldódik.
Nők esetében a hüvelyi izmok ritmikusan összehúzódnak (kontrakciók). A méhben is ritmikus összehúzódások (kontrakciók) indulnak meg.
A férfiak esetében pedig a pénisz tövében lévő izmok ritmikus összehúzódásai hatására következik be az ondó ejakulációja.
Bőrpír vagy az úgynevezett "sex flush„ (bőrpirulás) jelentkezhet bármely testrészen.
 
4. fázis: elernyedés

Az elernyedési fázis során a test lassan visszatér nyugalmi állapotába, valamint a megduzzadt és megmerevedett testrészek visszanyerik korábbi méretüket és színüket. Általános jó közérzet, fokozott intimitás és gyakran fáradtság jellemzi ezt a szakaszt. Némelyik nő további szexuális stimuláció után gyorsan vissza tud kerülni az orgazmusfázisba, és képes többszörös orgazmust átélni. Az orgazmus után a férfiaknak refraktorperiódusnak nevezett pihenésre van szükségük, amely alatt nem képesek újabb orgazmusra. A refraktorperiódus hossza férfinként változó, de a kor előrehaladtával általában megnövekszik.

*Akkor jöjjön az a bizonyos Női Orgazmus Kilenc lépcsője a Tao szerint:
*
1. A nő zihálni kezd.

2. A nő a száját használja, és hívogatóan kiölti a nyelvét a férfi felé.

3. Még aktívabb lesz, és erősen megragadja a férfit.

4. A hüvelyi izmai összehúzódnak, és még több hüvelyi váladék termelődik. A nő ezt a szintet „orgazmusként” azonosítja. A legtöbb nő ezen a szinten meg is áll, a férfiak pedig elégedetten hátradőlnek „jól végzett munkájuk” után. Viszont a rövid visszavonuló, valamint a nő testének leginkább megfelelő stimuláció újrakezdése után a nő könnyedén eljuthat a következő szintre.

5. Minden ízülete ellazul. Lehet, hogy meg szeretné harapni a férfit. A szexuális éhség újra hevessé válik.

6. A nő többet mozog, lábával, karjával igyekszik minél szorosabban átölelni a férfit, hogy a lehető legközelebb húzza magához.

7. Majd magánkívüli állapotba kerül, esetleg elkezd sírni (egyáltalán nem a fájdalom miatt), ezen kívül zsibbadtnak érezheti az ajkát és a karját. Elveszíti a tér- és időérzékét, sőt néha félelmet és bizonytalanságot is érez, hogy ezt nem tudja tovább folytatni.

8. Izmai teljesen ellazulnak és a lélegzetvétele egy pillanatra elakadhat vagy lelassulhat. Az ilyen szüneteket nyögések vagy kiáltások követik. Félhet a kilencedik szintre való lépéstől (amivel kapcsolatban az az érzése támadhat, hogy mindjárt elájul vagy meghal).

9. Gyakorlatilag „kis halálként” éli meg az orgazmust, és teljesen összeomlik. A kilencedik szinten ejakulálhat is. Azon tűnődhet, hogy fel tud-e állni egyáltalán. Ezen a szinten teljesen megadja magát a férfinak, és megnyílik neki.

Természetesen az egyéni megélések lehetnek mások, de ha jobban megvizsgáljuk főleg a 9. lépcsőt, érthető az, mikor juthatunk el igazán erre a pontra. Mennyi bizalom, megnyílás kell ahhoz, hogy ezt egy nő megélje, mennyi bizalom, megnyílás kell egy férfinak ahhoz, hogy ezt megadja.


5 hozzászólás |

Számok
#100 (2017-02-27 18:26:07)

Azok a fránya számok. Hogy mekkora galibát tudnak okozni. 

Férfiember privire hív. Nézem adatlapját, 56 éves. Írja, hogy 40 éves. :o Elírta amikor regisztrált. Hm... Oké, jóhiszeműek vagyunk. ;) 

Beszélgetünk. Kérdezi én gyerekeim hány évesek. Megmondom. Kérdezem és az övé? 28, 25, 24. HOGYMIVAN? :napersze: 
20 évig volt a nejével.

Gyors fejszámolás (igen, mert ez is megy nekem :D ). 40 éves, legnagyobb 28. Akkor most hány éves a hajóskapitány? :P Szóval az illető úgy tűnik a világ egyik csodája, hiszen 12 éves korában megszületett az első gyermeke. A feleségétől, akivel 20 évig voltak együtt. :D

Huh azt hiszem ez mára sokkkkk volt nekem. Nem bírom feldolgozni ezt az információt. :rejtely: :o :/ 

Tanulság: Ha hazudsz, legalább hazudj következetesen. Ha nem tudsz hazudni, akkor inkább legyél őszinte. :D 

9 hozzászólás |

Engedd!
#99 (2017-02-26 09:09:02)

Engedd, hadd menjen, meneküljön előled...

Aki menni akar, menekülni előled, önmaga elöl, az érzéseit fel nem vállalva, az menjen.

Hitesse csak el magával, hogy nem érez semmit, gyártson magyarázatokat arra, hogy miért nem lehet a veled levő kapcsolat boldog…

Menjen, jobb is, ha megy és megtapasztalja, milyen nélküled, milyen úgy élni, ha nem annyira szeretik, amennyire te szeretted.

Menjen, játssza az erőset, mert legbelül úgyis tudni fogja: abban a pillanatban, amikor kisétált az életedből döntött úgy, hogy soha nem lesz annyira boldog, mint veled lehetett volna.

Jurák Kata

18 hozzászólás |

Ghosting
#98 (2017-02-25 11:54:37)

Már neve is van. :) 

*Ghosting, avagy nyomtalanul felszívódni - Ez az új társkeresési trend!
*
Az egyik pillanatban romantikusan vacsoráztok a pároddal egy kellemes helyen, a másikban pedig szőrén-szálán eltűnik az életedből. Nincsenek magyarázatok, nincsenek észszerű érvek, csak a fejedben szüntelenül kavargó kérdések, hogy aktuális kedvesed miért lépett le egyetlen szó nélkül!

Kimondhatjuk, hogy ez a szakítás egyik legszívtelenebb alternatívája, és úgy tűnik, az internetes társkeresők kusza világában egyre többen húzzák magukra a fantom gúnyáját. 

*Nem divat a tisztességes lezárás
*
Ha szingli vagy, és rendszeresen használod a különböző társkereső alkalmazásokat, ez már valószínűleg veled is megtörtént: találkozgatsz valakivel, minden jól alakul köztetek, majd az illető munkahelyi elfoglaltságaira (vagy a beteg macskájára, a külföldre költöző barátjára, a lerobbant kocsijára) hivatkozva váratlanul lemondja a következő randit. Néhány nap múlva megunod az idegesítő várakozást, és küldesz neki egy üzenetet, de nem érkezik válasz. És az illető a telefonját sem veszi fel. 

Ekkor szomorúan ráeszmélsz arra, hogy te is egy eltűnőművész áldozata lettél. 

A ghosting jelenség egyre növekvő tendenciát mutat a szájberismerkedés világában, és sokan ahelyett, hogy vennék a bátorságot, és tisztességesen szakítanának azzal a személlyel, akivel együtt töltöttek bizonyos időt, egyszerűen kitörlik őket az életükből. Sőt vannak olyanok is, akik még messzebbre mennek, és mindenhonnan letiltják volt partnerüket. Egyetlen szó nélkül.

*Ki kerüljön a bevásárlókosárba?
*
A mai, felgyorsult világban a különböző randiappok és ismerkedőoldalak számtalan lehetőséget adnak a kapcsolatteremtésre, ami egyes szociológusok szerint ún. bevásárlókosár-mentalitást hoz létre. Ez annyit jelent a gyakorlatban, hogy ha nem tetszik a kiválasztott termék, máris jöhet a következő, és a kellemetlen körök lefutása nélkül lehet új partner után kutakodni. 

Részben ennek is köszönhető a szellemkedés egyre nagyobb mértékű terjedése. 

A virtuális társkeresés nagy előnye – azaz a hatalmas választék – inkább hátrányt jelent, mert kevesebb a szemtől szembe interakció, és az emberek sokkal kevésbé érzik úgy, hogy felelősséget kellene vállalniuk a cselekedeteikért. Elég csak lapozgatni, húzogatni, klikkelni, hogy meglássuk, kit tartogat a jövő, ami rengeteg kísértésnek ad teret, főleg akkor, ha az illető nem elkötelezett valaki iránt. 

*A randipartner egyetlen kattintással likvidálható
*
Ez a jelenség természetesen nem új keletű – a régebbi korok ismerkedői a vezetékes telefon mellett várták tűkön ülve a potenciális jelölt hívását, vagy óránként nyitogatták a postaládát, vajon érkezett-e levél. A randipartner ma szó szerint eldobható és egyetlen kattintással likvidálható, erre utal a legnagyobb brit közvélemény-kutató cég, a YouGov felmérése is, ahol 1000, véletlenszerűen kiválasztott embert kérdeztek meg a ghostingról. A kapott eredmények azt mutatták, hogy a válaszadók több mint 10%-a szakított már úgy, hogy hirtelen mindennemű kommunikációt megszüntetett a másik féllel. 

*A szellemek rejtélyes esetei
*
A 34 éves Juli többször is randizott a Tinderen megismert Balázzsal; napközben egyfolytában írogattak egymásnak, és a levegő csak úgy sistergett közöttük. Két nappal azután, hogy egy egész hétvégét együtt töltöttek vidéken, Juli SMS-ben megkérdezte a férfit, lenne-e kedve egy közös ebédhez, amire soha nem kapott választ. „Nem az fáj, hogy nem kellettem neki, hanem az, hogy ilyen undorító módon felszívódott. Sokkal tisztességesebb lett volna, ha legalább ennyit mond: »Ne haragudj, de nem szeretném folytatni veled, mert úgy érzem, nem passzolunk egymáshoz.«”

A mérnökként dolgozó Ákos is a szellemé válást választotta, de ő teljesen indokoltnak érzi, hogy szó nélkül továbbállt. „A barátnőm megcsalt a volt pasijával, és mivel teljesen egyértelműek voltak a bizonyítékok, gyorsan összepakoltam a cuccaimat, és leléptem. Néhány nap múlva találtam egy új albérletet, ahová beköltöztem. Megváltoztattam a telefonszámomat, jeleztem a barátok és a család felé, hogy minden kapcsolatot megszakítottam az exemmel (azt nem kötöttem az orrukra, hogy miért), aztán letiltottam őt a Facebookon. Később keresett a munkahelyemen, de időközben úgy alakult az életem, hogy állást váltottam, így szerencsére nem talált meg.” 

*Egy ghoster nem alkalmas a párkapcsolatra
*
Sokan – különösen azok, akik a virtuális térben ismerkednek másokkal – tartanak attól, hogy a párjuk egyszer csak eltűnik mellőlük, akár egy szellem. Az már figyelmeztető jel, ha valaki például túl sok időt tölt a társkereső oldalakon/appokon, kevés információt árul el magáról, vagy egyértelműen a szexre hajt, halogatja a találkozást, esetleg hetekre eltűnik. 

Összességében azonban senkinek nem szabad önmagát hibáztatnia, ha véletlenül egy ilyen szellemalakba botlik. 

Csak azért, mert volt már negatív tapasztalatod, nem szabad folyamatosan azon aggódnod, hogy a következő jelölted egyszer csak köddé válik. Így soha nem tudod élvezni a pillanatot és annak a személynek a társaságát, akivel épp randevúzol. Miután rájössz, hogy egy ghosterrel nem lehet tartós párkapcsolatot kialakítani, turbózd fel kicsit az egódat.

Ne vesztegesd az időd feleslegesen lúzerekre, gyávákra és olyanokra, akik nem képesek őszintén kommunikálni az érzéseikről. Emlékeztesd magad arra, hogy ez másokkal is megtörtént/megtörténhet, de ettől függetlenül te egy erős, értékes, csodálatos ember vagy, aki megérdemli a szerelmet. 

*Érdemes elvarrni a szálakat
*
Bár nem lehet általánosítani, de a tapasztalatok mégis azt mutatják, hogy a kámforrá váló emberek mind hasonló okok miatt választják a szakítás eme megalázó módszerét. *Éretlen személyiségek, akik félnek a konfrontációtól, a kínos beszélgetésektől, hiányzik belőlük a mások iránti tisztelet és empátia, illetve szeretnek függőben hagyni dolgokat. *

.... sokkal nagyobb fájdalmat és sérülést okozunk azzal, ha levegőnek nézzük a másikat, vagyis semmibe vesszük, mint azzal, hogy felvállaljuk az elutasítást. „Néhány találkozó után nem kell hosszasan magyarázni, hogy miért döntöttünk a szakítás mellett, és arra is ügyelni kell, hogy az őszinteségünkkel ne bántsuk meg a másik személy érzelmeit. Ám a partnerünk megérdemli, hogy az adott helyzetben tisztán lásson, hogy tanuljon az esetleges hibákból, tehát minden esetben érdemes elvarrni a szálakat, ha úgy érezzük, hogy szeretnénk lezárni a kapcsolatot.” 

http://www.life.hu/intim/20151009-ghosting-vagyis-szellemesdi-azaz-nyomtalanul-felszivodni-az-uj-tarskeresesi-trend.html

47 hozzászólás |

Beszélsz róla, vagy csinálod?
#97 (2017-02-23 09:13:37)

Nem szeretek a szexről társalogni. Csinálni szeretem. :pirul: 

Ez persze nem azt jelenti, hogy nem beszélem meg a főbb irányokat a kijelölttel férfival, mert ez természetes. BDSM-ben pláne tisztázni kell, hogy meddig tartanak a határok, hogy ki mit kedvel, ki mit nem kedvel. Azonban nem vagyok hajlandó mélyremenő társalgást folytatni arról, hogy mit és hogyan PONTOSAN! Amikor azt írja, hogy akkor most PONTOSAN írjam le, mit csinálok és hogyan... Anyáááááám! :o 

És főként, amikor ezt egy olyan férfi írja nekem, akivel soha nem is lesz kapcsolatom, de azért "beszélgessünk róla". Nem, nem akarok vadidegenekkel a szexuális életemről beszélgetni. :napersze: 

Két felnőtt ember. Akik elméletileg ugyanazt művelik, azaz a BDSM-et (bár ez a vaníliánál is így van véleményem szerint), enélkül is tudják, hogy a másik mire gondol. ÉS! Azt is nagyon pontosan tudják, hogy ezt csak és kizárólag személyesen ott és akkor tudják meg, hogy ugyanarra gondoltak-e. Lehet ezt körülírni, cifrázni, stb. Csak épp értelmetlen. Mert ami nekem kevés, az lehet, hogy neki sok, vagy fordítva, stb. Mert minden viszonyítás kérdése. És mert ugye mint tudjuk, a szájkaratésok mindig is szájkaratésok maradnak. :D 

És nem mellesleg... Az ismerkedés és a szex is egy felfedezőjáték. Nem arról szól, hogy előkapom a másiktól kapott használati utasítást, és aszerint megyek végig a lépéseken. Hanem arról, hogy meg akarom ismerni a másikat. Tehát az agya, a lelke után a testét is. Erre időt, energiát fordítok. Mert nekem fontos, hogy felfedezzem őt. Ha ezt ő visszafelé nem érzi természetesnek, akkor úgysem egymást keressük.

A szex játék! Egy felfedezőjáték. Hogy megtudjuk, mire hogy reagál a másik. MERT! Mert örömet, élvezetet akarunk okozni egymásnak! És olyan nincs, hogy az ember ugyanúgy reagál az egyik vagy a másik ember érintésére. Hiszen annak a két embernek is más az érintése. Hogyan is lehetne egyforma a szex vele? De ha felfedezzük egymást, talán (sőt tuti biztos) felfedezhetünk olyan dolgokat, olyan területeket, amik addig kiaknázatlanok voltak. Vagy egy magasabb szintre emelhetjük az élvezetet. ;) 

Öreg róka vagyok már. :) De igen, volt nem egyszer, amikor még én is rácsodálkoztam, hogy ezt hogy a fenébe hozta ki belőlem? :pirul: 

Az összes emlékezetes szexuális élményem olyan férfiakhoz kötődik, akik idő előtt nem akartak többet megtudni rólam, mint amit szívesen elárultam. De pontosan értettük félszavakból is egymást a szex kérdéseiben. VISZONT! Meg akartak ismerni. Fel akartak fedezni! Élvezték, hogy amit tesznek velem, arra hogyan reagálok. És igen, mi ketten aztán amikor már eljutottunk oda, akkor megbeszéltünk mindent részletesen. Mert akkor már ott van az ideje. 

Megtanultam már nagyon-nagyon régen: Aki beszél róla, az csapnivaló az ágyban. Aki fantasztikus, az soha nem beszél róla. Csak teszi és hagyja a tetteket beszélni. :pirul: 

15 hozzászólás |

A titkos hódoló
#96 (2017-02-19 19:23:49)

Ismeretlen számról jött az üzenet. "Egy titkos, örök hódolód telefonszámot váltott." A titokra persze hamar fény derült. És beszélgettünk... Sokat. "Szóval randiznál velem újra? Úgy értsd: lehetek a lovagod? Bár a lovagok nem perverzek... :D "

Este találkoztunk. Évek teltek el, de semmi sem változott. Ott ültünk. És megpróbáltunk beszélgetni. De a vágyhoz nem kellett több, csak egy érintés, egy simogatás, egy ölelés, egy csók. És a szikrától a tűz fellángolt. És nem volt megállás. "Élvezed ugye? Hogy ilyen hatással vagy rám?". Naná, hogy élvezem. :D

Én változtam. Hiszen mikor legutóbb találkoztunk, még csak ismerkedtem a BDSM világával. Most meg már... Hát igen, már benne vagyok a fejem búbjáig. Mindig partner volt ezekben a játékokban. És persze a ő repertoárja is bővült. :) De most is tudtam nem kicsi meglepetésekkel szolgálni. "Megrágtál és kiköptél." :pirul: 

Beszélgetünk. Tudja az elvárásaimat, mindig is tudta. Megyünk hazafelé, végig szorítja a kezem. Ígéri, hogy... De nem kérek ígéreteket, csak a tettek érdekelnek. Majd ha azok lesznek, akkor... 

Aztán elváltunk. Másnap hív: "Mit csináltál velem? Reggel úgy kellett megforgatni, hogy fel tudjak kelni." Én csak nevetek. "Imádlak te boszorkány!"

Valentin nap reggele. Korán már jön egy üzenet: "Imádlak." és "St.Valentint ünnepeljük, aki a szerelmesek, a skizofrének és a pestis védőszentje. Én az első miatt írtam." :pirul: 

Mert vannak emberek, vannak kapcsolatok, melyek soha nem múlnak el. Akikkel valamilyen láthatatlan szál köt össze, és akár akarjuk, akár nem, újra és újra ott vagyunk egymás életében. És évek múlva is pont ott folytatjuk, ahol annak idején abbahagytuk. De már tanultunk a múltból. Már nem látunk bele többet, mint ami benne van. :) 

6 hozzászólás |

Évforduló
#95 (2017-02-14 18:54:25)

Eljött ez a nap is. Igen, Bálint, vagy Valentin nap. Különösebb jelentőséget soha nem tulajdonítottam neki, de természetesen mindig boldog voltam, ha a párom megemlékezett erről akár csak pár szál virággal. :)

De most évforduló van. Egy éves évforduló. Ma egy éve, hogy egy álom semmivé foszlott. Egy álom, ami a mindent jelentette. Egy történet, mely máshogy kellett volna, folytatódjon. De valamiért durván és kegyetlenül széttépték a könyvet, amibe ezt írta az élet. Az orchidea, amit utoljára kaptam, ma is az ablakban virágzik. A történet végére vessző helyett pont került. 

Persze újra felálltam és újrakezdtem mindent, mint már annyiszor. Nem ok nélkül hívnak a barátaim Főnixmadárnak. ;) És újra itt kötöttem ki, bízva abban, hogy újra rám talál akire vágyom... De a Valentin naphoz nekem már ez az emlék is társul. És akarva-akaratlan felidéződik minden, előhozva az emlékeket. :)

7 hozzászólás |

Megálló
#94 (2017-02-05 13:00:39)

45 évesen már van némi tapasztalat az ember háta mögött. Megélt szerelmeket, csalódásokat, szakításokat és ha igazán szerencsés, megélt olyan szerelmeket, amiket soha nem felejt.

Én a szerencsések közé tartozom. Volt néhány olyan férfi, olyan szerelem az életemben, akiktől valami felejthetetlent kaptam. Valami olyat, ami a sejtjeimbe égett, és még ha akarnám sem tudnám már kiírtani magamból. De nem akarom. Hiszen a részemmé vált mindez. Aki ma vagyok, azt nekik is köszönhetem. Hozzám tettek valahogy, valamit, amitől több lettem. Nem sok ilyen férfival hozott össze a sors, de ők nagyon nagy hatással voltak rám és az életem további menetére. 

Most érdekes időszakot élek át. Amin elgondolkodom. A múltból utánam nyúló kezek emlékeztetnek arra aki voltam, ahonnan indultam. Emlékképek villannak be, és mosolygok önmagamon. :) És még magam is rácsodálkozom, most ki vagyok és hol tartok. Időnként felültem egy-egy vonatra, ez néha személy volt, néha gyors és volt amikor sebes. Időről-időre megállt a vonat és én leszálltam róla. Megértettem, hogy néha meg kell állni és visszanézni a útra. Megnézni, honnan hova jutottunk. Talán így jobban tudjuk értékelni a jelent és a sejtelmes jövőt, ami még vár ránk. 

Most jól érzem magam abban a megállóban, ahol vagyok. Egy nap majd jön az a férfi, akivel újra felülhetek a sebesvonatra, hogy a végállomásig együtt utazhassunk. De addig ülök a megállóban és elmélkedem az élet kicsi és nagy kérdésein. Csak, mert szeretem. :) 

4 hozzászólás |

Mert csak
#93 (2017-02-03 16:36:38)

Tiszteld magad annyira, hogy otthagysz mindent, ami már nem szolgálja a javadat, nem tesz többé vagy boldoggá. Ha nem szeretettel és tisztelettel bánnak veled, akkor ellenőrizd az árcéduládat. Lehet, hogy leértékelted magad. TE mondod meg az embereknek, hogy mennyit érsz. Szállj le a kiárusított áruk polcáról és állj be az üveg mögé, ahol az értékes árukat tartják.

Gregg Braden

16 hozzászólás |

Kipróbálni...
#92 (2017-01-30 08:35:40)

Naponta kapok olyan üzeneteket, hogy "hallottam már a bdsm-ről, fogalmam sincs mi az, de úgy kipróbálnám". Na ilyenkor egy pöttyet elszáll az agyam. :D :napersze: Főként amikor ezt 20 év körüli gyerekektől kapom. És aztán amikor természetesen nemet mondok, ahogy minden normális BDSM-es tenné ilyenkor, akkor jön az, hogy "reméltem hogy te bevezetsz majd". Mit barátom, mit vezessek és hova? :o 

HA tényleg annyira érdekelné (amennyire valójában csak egy röpke numerát akar erre hivatkozva), akkor élne az internet csodájával, és elkezdene olvasgatni. És tanulni. Meg tanulni. Meg még tanulni. Ezek után, ha már tudja mi merre hány méter, akkor lehet beszélgetni tapasztalt BDSM-esekkel. 

De amíg azt sem tudja, mit jelent ez a 4 betű? 
Azt sem tudja mit jelent a sub és a dom, a switch, a mazo és a szadista? És persze az összes többi szó, aminek jó tisztában lenni a tartalmával. 
Hogy arról már ne is beszéljünk, hogy egyáltalán tudja, hogy ő kicsoda? Mert akkor ő most dom? Vagy submissiv? Vagy switch? Mazo? Vagy szadista? 
Vagy tudja egyáltalán pontosan mire vágyik? Vagy....? 
Ezer kérdést kell önmagában tisztázni mindenkinek, mielőtt valaki a BDSM ajtaján belép. 

Fel kéne végre fogni, hogy a BDSM nem egy ruha, amit felpróbálunk. Sem egy próbababa, amin próbálgatni lehet. A BDSM egy komoly játék komoly szabályokkal. És amíg ezekkel nincs tisztában az illető, addig nem lehet próbálgatni semmit sem. Az ilyenekből lesznek a tescosok, a szürkezónások, akik a legtöbbet ártanak a BDSM hírének. Mert úgy akarják művelni, hogy a szabályokat semmibe veszik. 

6 hozzászólás |

Vedd el az eszem!
#91 (2017-01-27 20:45:09)

Régen esett már meg velem, hogy egy férfi úgy igazán felkeltette volna az érdeklődésem. Igen, nagyon régen. Ő lett akkor a párom... 

Egy ideje egyedül vagyok. Egyszerűen mert nem volt senki aki úgy igazán érdekelt volna. Mert már a beszélgetés 5-10. mondatában tudom, hogy ebből nem lesz semmi sem. Sablonos-unalmas-semmitmondó kérdések, sablonos-unalmas-semmitmondó válaszok. Ezeket hamar le is zárom. Nincs értelme, hogy egymás idejét raboljuk. Persze volt néhány érdekesnek induló ismerkedés is, de végül azoknak sem lett folytatása. :) 

Pontosan tudom, hogy mire vagyis kire várok... Arra a Férfira, aki felkelti az érdeklődésem, akinél azt érzem: még, még, még akarok belőle többet. Aki nem úgy kuncsorogja ki a találkát, hanem eléri, hogy alig várjam a randit. Mert ÉRDEKEL! Akinél a randin izzik a levegő, akinek az érintésétől egyszerre fázom és lesz melegem, és a csókjában elveszek. Hogy végül elhagyhassam vele az eszem... :pirul: 

Megvárom, míg idetalál hozzám. Ő, aki érdekel. Mert más! Mert csak vele érdemes belekezdeni bármibe is. ;) 

4 hozzászólás |

Miről ismered fel az erős nőt?
#90 (2017-01-25 18:38:49)

Az egyik legfontosabb tényezője, hogy addig nem foglalkozik egy férfival sem ameddig nem kelti fel valamivel az érdeklődését. Nem fog írogatni a férfiaknak és nem randizik csak azért, hogy legyen valakije. Egyenes, korrekt és a sértődött férfiak gyakran használják rá a “flegma ri*anc” szót. Azért, mert nem sikerült ágyba vinni ezt a típusú nőt. Esetleg nem válaszolt az üzenetekre mivel nem pazarolja az idejét illetve a másik ember idejét sem. Talán ezt kellene megbecsülni mivel nem játszik veled és nem szórakozik az érzelmeiddel vagy az időddel. Egyenességéről és korrektségéről híres. 

Nem fogod levenni a lábáról azzal, hogy milyen autód van. Nem érdekli hova tudod elvinni nyaralni. A játszmáid a folyamatos színjátékokat rögtön leveszi. Előtted jár egy pár lépéssel, ezért különleges és okos. Nem fog megbántani csak ignorálni. Ha pedig megtetszel neki akkor mindent megfogsz kapni az ilyen típusú nőtől. 

Ez az a nő aki egy életre a szívedhez nőtt, akihez mindenkit hasonlítani fogsz. Illetve akihez nem fogsz tudni senkit sem hasonlítani. Az ilyen nő nem mászkál minden utcasarkon. Aki melegségével vár haza, aki minden reggel reggelit készít neked és az ölelése rengeteg erőt ad. Aki nem lép félre nem szórakozik és nem süllyed le addig, hogy kihasználja a “nőiesség” előnyeit. Nem mutogatja magát primitív módon és ő lesz az akire mégis mindenki felfigyel. Az elegáns megjelenése a visszafogott viselkedése minden értelmes tekintetet magára vonz. Ez a nő a munka hőse is. Sokszor a padlóra vitték, de soha nem adta fel a küzdelmet. Bármennyire nehéz volt mindig feltudott állni és ezután is felfog. 

Megálmodott magának egy életet és mindent képes a saját maga erejéből elérni. Ha kell hajnalig dolgozik, mert szerelmes az alkotásba a kreativitásba. Mindig is maradandót akart alkotni és inspirálni akart másokat. Mindig is más volt és soha nem akart beállni a tömegbe. Minden mondata őszinte és tiszta. Az erő sugárzik róla és a függetlenség. Ha pedig belép az életébe maga a férfi akkor minden egyes porcikája az övé. Hozzá tartozik onnantól. 

A Nő aki feleség, anya, barát, szerető, testvér és néha ellenség. Mivel a legjobbat akarja kihozni mindenből. Ha kell felpofoz a szavaival, mivel megérzi, hogy rossz útra léptél vagy szeretnél lépni. Ha fejlődni szeretnél mindenben támogatni fog és inspirálni fog téged ez a Nő. Mivel rá nézel és minden egyes pillantása motiválni fog. A nevetése, a könnyei, a szavai… mert szereted őt nagyon. Boldoggá fog tenni téged és te is őt. Mivel ti ketten egy csapat lesztek onnantól, hogy beenged az életébe. Onnantól egy életre megváltoztatja az életed. 

Ritka nagyon ritka, de ha megtalálod akkor hihetetlen szerencsés vagy. Ezután a Nő után senkire nem fogsz tudni úgy ránézni, mivel megkapsz mindent. Erőt, tiszteletet, szerelmet, családot, szeretetet, férfiasságot és figyelmet. A szeme csillogása, a keze érintése és a nyaka illata fog emlékeztetni, hogy megéri mindennap felkelni és férfinak lenni. 

Nem fogod azt látni, hogy részegen táncol valami férfival a vip szektorban. Nem fogod látni sok férfival és nem fogod tudni megtalálni sok helyen. Többet fogod látni az íróasztala előtt a festőállványa előtt vagy a konyhában ahogy valami különleges finomságot szeretne neked készíteni. Látni fogod az edzőteremben a zöldségesnél vagy ahogy egy rendezvényt bonyolít le kitartással és türelemmel. Megtalálod a múzeumokban, a otthonában vagy a virágárusnál ahol éppen arról fantáziál milyen jó lenne egy virágboltot nyitni. Ami pedig azt illeti, akármit a fejébe vesz azt véghez is viszi. Az agya és a képzelete messze túlszárnyal minden valós dolgot. Nehéz megfejteni, de egy örök kincs marad. 

Ha kell fogát összeszorítja és a legerősebb nő akivel valaha találkoztál, de szeret a vállaidban elgyengülni és érzékeny Nő maradni. Mellette igazi férfi lehetsz és melletted igazi Nő lehet. Olyan ami megismételhetetlen és örökre szól. Hasonlítani?! Ugyan minek…:) 

Perepelica Claudia

https://fashioncapitalyou.wordpress.com/2016/08/29/mirol-ismered-fel-az-eros-not/

Nincs hozzászólás. |

Néma csend
#89 (2017-01-21 09:22:53)

Vannak dolgok, amik soha nem múlnak el, mert nincs végük.
Vannak emberek, akiket soha nem felejtünk el, mert a bőrünk alatt laknak
Vannak érzések, amik csak téli álomba menekültek, mert ha ébren lennének, belehalnánk. 
Vannak szavak, melyeket kimondani sem merünk, gondolatban is csak suttogni.
Vannak szerelmek, melyeknek nincs vége, mert befejezetlenül lógnak a levegőben.
Vannak ilyenek...

És mindig ott a kérdés, mi lenne ha...? 
Válasz nincs... Csak néma csend. 

4 hozzászólás |

Korona
#88 (2017-01-18 16:44:40)

A mai nap... hát nem sok szót érdemel. Mintha ma minden agyhalott megtalálna. :D Az egyik a cicim szívná, a másik orgazmusig nyalna és szana-széjjel szexelne, a harmadiknak egy másodperc után áll a ruhás fényképemtől a farka és a cicim közé tenné, a negyedik az alakomtól alélt el, stb. Ezek persze megszokott körök, igazából csak nyomkodom az X-et és annyi. ;) 

De a mai napra a koronát az imént tette fel egy beszélgetés. :D 

Viberre üzenetet kapok. Nem ismerem a számot. De a telefonom emlékszik rá. Én viszont az illetőre egyáltalán nem. 

G: Szia, G. vagyok
  Emlékszel még rám?:)
  Itt vagyok Győrben
É: Szia! Nem nagyon, valami nagyon távolról rémlik
G: Így talán egyszerűbb 
(Fényképet küldött)
É: Huh, hát nem tegnap beszéltünk, az már biztos :)
G: Én most 3 hétig itt leszek Győrben
  Csak hétvégén megyek haza
  Az ..... hotelben lakom
  Lenne kedved találkozni velem?
É: A héten biztosan nem, mert beteg vagyok.
G: Influenza?
É: Igen
G: Tényleg rég beszéltünk
  Tudsz te is fényképet küldeni?
É: Segíts nekem, mert nem emlékszem már. Hol találkoztunk?
G: Szerintem nem találkoztunk csak beszéltünk telefonon
  De talán most jött el az ideje
  Ha küldesz képet lehet beugrik
(Oké, itt kezdett kerekedni a szemem. Rámír, de azt sem tudja hogy nézek ki???)
É: Nyilván ha rámírtál, akkor tudod hogy nézek ki, és kint is van a képem
G: Anastasia néven vagy a telefonomban
É: Ó jézus
  Az már több éve volt
G: Hát 2-3 éve lehetett
  Javaslom ismerjük meg egymást
  Egy kávézás beleférne?
É: 3 év után rámírsz, úgy hogy azt sem tudod hogy nézek ki. Ez szerinted hogy veszi ki magát?
G: Annyit kértem hogy igyunk meg egy kávét
É: Max. ha meggyógyultam utána
G: Addig is jobbulást kívánok neked

Lefordítva:
"Itt vagyok Győrben pár hétig. Rémlett, hogy sok éve beszéltem egy győri nővel. Előkotortam a számát, hogy leakasszam a szögről, és dugjunk már párat, ha itt vagyok."

Komolyan... Az eszem megáll és egyhelyben toporog azóta is. :o :D 

21 hozzászólás |

Miért az egyéniség...
#87 (2017-01-13 09:09:56)

"Ha nem dobod el a személyiségedet, akkor nem találhatod meg az egyéniségedet. Az egyéniségedet a léttől kapod, a személyiséget pedig a társadalom akasztja a nyakadba. A személyiség által illeszkedsz be a társadalomba. A társadalom nem képes tolerálni az egyéniséget, mert egy egyéniség nem követi őt birkaként. 
Az egyéniség minősége az oroszlánéhoz hasonló: az oroszlán egyedül jár. A birkák mindig tömegben élnek; abban bíznak, hogy a tömegben otthonra találnak. A tömegben az ember mindig nagyobb biztonságban és védettségben érzi magát. Ha megtámadnak, a tömegben könnyebben megvéded magad. 
De egyedül? 
Csak az oroszlánok járnak egyedül. 
Pedig mindegyikőtök oroszlánnak születik, csakhogy a társadalmi beidegződések teljesen átprogramozzák az elmédet, és végül birka lesz belőled. Kapsz egy személyiséget; egy kényelmes, kedves, szófogadó és nagyon kötelességtudó személyiséget. A társadalomnak rabszolgákra van szüksége, nem pedig olyan emberekre, akik a szabadság feltétel nélküli elkötelezettjei. A társadalomnak azért van szüksége rabszolgákra, mert az őt irányító összes érdekszövetkezet engedelmességet követel."

(Osho)

Nem kérdés, hogy egyedül. ;) Nem szeretem a tömeget... :D 

Nincs hozzászólás. |

Ajánlat
#86 (2017-01-11 18:18:18)

Egy kihagyhatatlan ajánlat. Nem is értem, miért hagytam ki?  ;) 

F. Szeretnék megismerkedni veled. Ha lehet
É: Már beszélgettünk, mondtam hogy nem téged kereslek
F: Jo mindegy kedves. Pedig nem tudod mit hagysz ki. Semmire nem lenne gondod. Változás jöttt az életembe
Tudod mondhatni meggazdagottam.
É: Gratulálok
F: Nem akarom egxedül elkölteni.
É: Biztosan találsz hozzá egy nőt, aki örömmel elkölti veled
F: Mért te nem.
É: Nem
F: De ha szükséged van pénzre rám számithatsz
Mindig
É: Kedves vagy, de nem szeretnék elkötelezett lenni senki felé
F: Ezzel nem lennél. Felém biztos nem
É: :)
Nézd, semmi sincs ingyen
F: Ez igaz. De találnánk megoldást ami mindkettőnknek megfelel.
É: Igen? És szerinted mi lenne az például?
F: Tudod egyedül azért nem olyan hej de jo
É: Tele van a világ olyan nőkkel, akik a pénzre utaznak :)
Biztosan találsz közöttük olyat aki elkölti vele
F: De én nem olyat szeretnék. Olyst mint te. Téged szeretnélek. Ha egy napra is
Nem tudom. Boldoggá teszlek azon a nspon.
É: Hogyan tudnál egy napon boldoggá tenni?
F: Probáld ki kérlek.
É: De mit?
F: Engem egy napon keresztül
É: Mit szeretnél velem egy napon keresztül?
F: Semmi olyat amit te nem szeetnél
Nos?
É: És mi lenne nekem ebben a jó?
F: Lenne pénzed nem is kevés
Egy napra adok 150 000.et
Reggelről késő délutánig. 
Hogy mot várok el. Legyél szexi enged meg hogy a kezemmel felfedezzem a ested.
Vagy van még egy lehetőség
Ha nem akarsz velem egütt tölteni egy nspot akkor szeretném ha itt a messengeren kapcsiban lennénk. Minden féle térren. Ha ebben benne vagy adsz egy cimet vagy számlaszámot és küldőm a pénzt
Nincs szégyenlősködés meg semmi sem. Minimum fehérnemüs kép
Nos melyik a jobb.
Nézd néha beszélnénk telon. Fotokst küldözgetnénk egymásnak. Minden féle téren. Kivéve y pucér foto.
Én ebben is benne lennék. Heti 20.000-t fizetek.
Ezért dönts melyik a jobb
É: Köszönöm, de nem élek a lehetőséggel. 

Megint nem gazdagodtam meg. Így jártam. :D 

17 hozzászólás |

Nincs alku
#85 (2017-01-11 08:59:43)

Annyi minden nem úgy alakult az életemben, ahogy szerettem volna. Nem gondoltam, hogy valaha elválok, egyedül fogom nevelni a gyerekeimet. Mégis így alakult. Nem jól választottam. Sajnos későn derült ki. Sok egyéb dologban is kénytelen voltam kompromisszumot kötni az élettel, bár fel nem adtam az álmaimat, csak elfogadtam, hogy épp hol tartok. Sokmindent másként látok már, mint pár éve. Igen, az élet rajtam is nyomot hagyott. Átértékeltem dolgokat, mások lettek a prioritások. 

De egy dologban soha nem fogok megalkudni: ez pedig az, hogy milyen kapcsolatokba megyek bele, és milyen férfit akarok magam mellé. Az évek, a tapasztalatok etéren azt eredményezték, hogy a kezdeti katyvasz, hogy milyen férfi kellene, mára letisztult. Tudom kit-mit akarok és tudom kit-mit nem akarok. Tudom milyen vagyok. Tudom, milyen férfival tudok együtt élni. És tudom, hogy milyen férfi tud velem együtt élni. :) Tudom, milyen kapcsolat tesz boldoggá, ezért nem megyek bele olyanba, ami eleve zsákutca.

Igen, nem könnyítem meg a magam dolgát. :) De mi értelme hazudni önmagamnak? Mi értelme azzal ámítanom magamat, hogy boldoggá tesz néhány lopott óra? Egy üres szex? Egy sehová sem vezető viszony? Egy férfi aki használ majd ha rámun eldob mint egy papírzsebkendőt?

Számomra az élet már nem arról szól, hogy a vágyaimat kielégítsem, lecsillapítsam egy eü. szexszel. Nem, ez már kevés. Már kell, hogy tovább lássak. Kell, hogy legyen benne tartalom, ami megtölti értelemmel az egészet. Mert ma már csak az a férfi tud felizgatni, aki az agyamat varázsolja el, vagy (ahogy ezt itt egy férfitól olvastam) előbb az agyamat dugja meg. :D Igen, tudom ki vagyok. És etéren nem kötök alkut önmagammal. ;) 

43 hozzászólás |

Kiégés
#84 (2017-01-10 13:00:23)

Privi:
"Szia olyat beválalsz hogy szappanos szivacsal kuvered a farkam?"

Oké, ez mára azt hiszem elég is volt. Kiégett az agyam. :D :D :D 

6 hozzászólás |

Meséld el!
#83 (2017-01-07 11:16:25)

Napi szinten futok bele olyan beszélgetésekbe, amiknek ez a lényege. Meséljem el... PONTOSAN a vágyaimat. PONTOSAN, hogy mit csinálok a férfival, ha együtt vagyok vele. RÉSZLETESEN, minden apróságra kiterjedően. Ebben soha nem leszek partner. Abban sem, hogy így elégítsem ki a kíváncsiságát, hogy így segítsek a fantáziálásában, sem abban, hogy valakinek így vegyek részt a farokverésében. 

Azzal, akivel komolyabbra fordul az ismerkedés, idővel (!!!!!) a vágyainkat is megbeszéljük, ez természetes. De vadidegenekkel nem. 

Van egy csomó oldal, ami tele van szextörténetekkel. De még itt az oldalon is vannak, akik írnak ilyen történeteket. Miért nem azokat olvassák? 

8 hozzászólás |

Értelmetlen
#82 (2017-01-05 16:36:06)

Amikor megírom az adatlapot, abban a (hiú) reményben teszem, hogy el is olvassa az, akinek címeztem. Tehát a férfiak. Azt kell mondjam, hogy ez elenyésző esetben van így. És ilyenkor jönnek az értelmetlen és bosszantó kérdések. Amiktől valamiért egy picit felhúzom magam.

Ilyenek pl.:

Hogy vagy? 
Hogy aludtál? 
Milyen napod van/volt?
-Nem ismer, azon kívül, hogy "köszi, jól" ugyan mit válaszolhatnék?

Mit csinálsz? 
- Mit? Épp hímzek? Vagy maratont futok? Vagy a fene tudja mit.

Mi a tapasztalatod itt az oldalon? 
- Lényegtelen mik az én tapasztalataim, az ismerkedéshez semmi köze. 

Hol laksz? - ADATLAP

Kit keresel? - ADATLAP

Milyen kapcsolatot? - ADATLAP

Mire vágysz? - ADATLAP

Mit csinálnál egy pasival? 
- Megkérném, hogy hasogasson már fát, így télvíz idején. 

Érdekel egy fiatal srác? - ADATLAP

Nincs kivétel? - ADATLAP

Alacsony vagyok. Nem baj? - ADATLAP

Nincs távolság.
- Valóban, amennyiben neked nem gond, hogy én nem utazom 2-400 km-t, és hozzám sem jöhetsz, akkor nem gond. 

Miért nem lehet hozzád menni?
- Mert csak. Nem hiszem, hogy lenne közöd hozzá. 

Miért vagy bdsm-ben? 
- Miért, mert épp itt volt hely. ADATLAP

Mit szeretsz a bdsm-ben? 
- Majd aki illetékes megtudja.

Ezek után talán érthető, ha egy kicsit ingerült lesz az ember lánya az ilyen kérdésektől. :) 


14 hozzászólás |

A feledés jótékony homálya
#81 (2016-12-22 07:53:51)

Sokak bánatára, egész jó a memóriám. Ami azért hátrány, mert ha egy picit többet beszélgettem valakivel, ha az a beszélgetés valamiért emlékezetes volt (akár pozitív, akár negatív értelemben) és főként ha láttam róla képet, akkor általában megjegyzem. :D

Rendre tapasztalom, hogy beszélgetünk valakivel, jön az ígéret, hogy folytatjuk, majd eltűnik és nem hallok róla. Egészen 2-3 hónapig, amikor újra jön és kezdjük a beszélgetést úgy, mintha még soha nem beszélgettünk volna. És jönnek sorba ugyanazok a kérdések. :D Ilyenkor én nagyokat nevetek magamban. Holott valójában ez inkább szomorú. Ha csak egy-két ilyen eset lenne, arra én is azt mondom, hogy persze, ez belefér, mindenkire nem emlékezhet az ember. De hogy egy-kettő csupán a kivétel, aki emlékszik arra, hogy már elindítottuk a beszélgetést?!?!?! 

A férfiak arra panaszkodnak, hogy mennyire kevés nő áll velük szóba. Akkor hogy van, hogy nem emlékeznek arra, akivel tényleg beszélgettek, és esetleg úgy tűnt (úgy mondták), hogy érdekli a másik?

Van olyan, aki minden ilyen beszélgetés után törli magát innen, aztán újra regisztrál és megkeres. Mindig még aznap. Hogy ennek mi értelme? :o 

Az 50 első randi c. film jutott eszembe. Milyen jó is lehet az ilyen embereknek, akik simán elfelejtik a korábbi eseményeket, és minden ismerkedés, találkozás az újdonság erejével hat rájuk. :D 

9 hozzászólás |

Jól vagyok és pont
#80 (2016-12-20 10:57:18)

Visszatekintve az életemre, soha nem voltam nagyon hosszú ideig egyedül. A leghosszabb idő talán 2 év lehetett, de akkor az úgy volt jó, nem hajszoltam mindenáron, hogy legyen valaki. Aztán volt 13 év házasság, majd egy 3 és egy másfél éves kapcsolat, szinte egymásba érve. Akkor sem kerestem, de így jött ki a lépés. 

10 hónapja ért véget életem legcsodásabb szerelme. Neki is köszönhető, hogy az a bizonyos léc ott van, ahol... :) Azóta nincs senki. De nem is hajszolom mindenáron. Már megtanultam, hogy ezek az időszakok pont arra szolgálnak, hogy önmagamban rendet tegyek, hogy feltöltődjek, hogy letisztuljanak bennem a dolgok, hogy elvarrjam a szálakat, hogy észrevegyem, nem kell ahhoz feltétlenül valaki mellém, hogy jól érezzem magam, hogy befelé tekintsek, önmagammal foglalkozzak. Hogy tulajdonképpen azt érzem, rendben vagyok. Teszek-veszek, csinálom a dolgom, rendezem a gyerekeimet, dolgozom, tervezek, megvalósítom az álmaimat. Egyszóval élek. 

És ez az a pont, amikor rájön az ember lánya, hogy valóban nem akar bármiáron "valakit", csak hogy legyen. Hanem megvárja, amíg eljön az, akire igazán vágyik. Ezt a legtöbben értetlenül fogadják. Amit tapasztalok az az állandó türelmetlenség, a görcsösség. Felmennek egy társkeresőre, vagy egy FB csoportba, és azt várják, hogy csiribi-csiribá pár hét múlva rájuk talál amiért-akiért regisztráltak. Aztán amikor ez - nyilvánvalóan - nem így történik, akkor jön a csalódás, az elkeseredés, a mások okolása, a depresszió. 

Márpedig egy jó kapcsolat (bármilyen kapcsolat!) alapja, hogy tudunk egyedül is boldogok lenni, egyedül is jól érezni magunkat, hogy minden napban meglátjuk azt, ami jó és szép, ami megnevettet, ami elégedettséggel és örömmel tölt el. Hogy nem azt nézzük, amink nincs, hanem azt amink van. Mert ha nem így van, az így vagy úgy, de függést jelent. Ezek az emberek kapcsolatfüggők, társfüggők. Ők azok, akiktől én fejvesztve menekülök. :D 

Szóval én jól vagyok, és pont. :) És ezt kívánom mindenkinek, aki még nem találta meg azt a békét, amit én már jó ideje igen! ;) 

7 hozzászólás |

Elbocsátó szép üzenet
#79 (2016-12-18 07:26:32)

Csak úgy gondolkodom... :) 

10 hónapja jöttem vissza Lilavárosba. Ez idő alatt egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan férfival futottam össze, aki felkeltette az érdeklődésem. Nincs ezzel gond, tudom hogy akit én keresek, az ritka bogár. Ami jobban elgondolkodtat, hogy sokan közülük is inkább a könnyebb utat választják. Mire gondolok?

Beszélgetünk. Napi szinten. Akár priviben, akár chaten, akár telefonon. Hosszú, több órás beszélgetések. Van, hogy napokig, akár hetekig. Lelkes, oda meg vissza van értem. Persze nagyon jól esik és örülök,hogy meg akar ismerni, de én már óvatos duhaj vagyok ilyenkor, mert megtapasztaltam egy-két dolgot. Én is kíváncsi vagyok az illetőre, mert az eddigiek alapján akár ő is lehet az, akire várok. Már a találkozót egyezteti velem, és ennek semmi akadálya, hiszen ha megvan az összhang, akkor hajrá, ismerjük meg egymást személyesen. 

Aztán jön a szürke köd. Már meg sem lepődöm, csak nyugtázom a dolgot. Ritkán kapok egy utolsó levelet, hogy bocs de talált valakit. Ami persze nem gond, ő tudja mit szeretne. De legtöbbször csak az eltűnés van szó nélkül. Nyilván volt valaki, aki közelebb volt, akivel egyszerűbb az egyeztetés, akihez feljárhat, stb. Sajnos tapasztalat, hogy ez fontosabb annál, hogy azt találja meg, akire valójában vágyik. Vagy valójában inkább erre vágyik... Az egyszerűre, a könnyűre, a lecserélhetőre.

Hm, hát igen. Én nem vagyok az, ez kétségtelen. :D De inkább maradok egyéniség, minthogy olyan nő legyek, aki bármikor pótolható, akinél csak a "keret más". ;) 

Csak úgy gondolkodtam. :) 

12 hozzászólás |

Farokkultusz
#78 (2016-12-14 09:09:09)

Ma reggel ismét sikeresen belebotlottam egy hímneműbe (az ilyet nem tartom férfinak), aki úgy érezte, hogy "szívesen rámmászna". És rögtön meg is kérdezte, hogy tetszik-e a farka. Mondtam, hogy nem érdekel a farka. Ez valamiért nem annyira tetszett neki. :D

Szóval komolyan... A férfiak egy része (szerencsére nem mindegyikük!) tényleg úgy gondolja, hogy a nő meglátja a farkát, akár fényképen, akár kamerán és eszét veszti tőle? Hát tele van a net ilyen képekkel meg videókkal, ha annyira nézegetni akarja az a nő, az itt lévők többségénél ezerszer különbet nézegethet. :) Vagy tényleg úgy gondolják, hogy a nő csak és kizárólag a farkáért majd dugni fog vele? Meglátja és annyi neki? Bocsi, de olyan vibrátorokat és egyéb segédeszközöket lehet kapni már, hogy ha csak egy farkat akarunk, akkor simán megoldjuk egyedül is. Már ha ugye csak a farok érdekes, hiszen ezek a hímek csupán azt árulják... :pirul: 

A másik, a méret... Nem fogom azt mondani, hogy nem számít. Mert nyilván egy extrakicsi vagy egy extranagy nem mindenkinek gyerebe. De a nagy szélsőségektől eltekintve, azért a többséggel el lehet érni azt, amire való. Főként, ha figyelembe vesszük, hogy a nők nagy százaléka (60-70 %-a) csiklóérzékeny, tehát az orgazmust elsősorban ennek köszönhetően illetve mindenféle egyéb izgatásnak, játéknak eredményeként érik el. 

Persze tudom, hiszen volt szerencsém mindkét véglethez, hogy más az érzés. Más egy picivel, egy átlagossal és más egy naggyal. Ezt kár is tagadni. Hogy ki melyiket kedveli, ez pedig nyilván teljesen egyéni. De hogy azt gondolja egy átlagnál kicsit nagyobbal (20 cm körüli) megáldott férfi, hogy a méretétől függ, hogy a nőnek jó lesz-e vele vagy sem, nagy butaság. Volt már észveszejtő, csillárszaggató orgazmusom olyan férfival, akinek átlag alsó határa körüli volt, és volt nulla orgazmusom olyannal, akinek átlag feletti. 

Szóval kicsit ki kéne már végre szállni a farkukból az uraknak, mert nem az a jackpot, ami mindent visz. Persze egyszerűbb egy farkat mutogatni, árulni, mint önmagukat az egyéniségükkel, a gondolkodásukkal (siccc!) vonzóvá, ellenállhatatlanná tenni, ez tény. :) Viszont az az orgazmus, amit életünk végéig nem felejtünk, onnan fentről indul, a fejből. Amihez a férfi feje is kell. Nem csak a farka. :D

20 hozzászólás |

Skarlátbetű
#77 (2016-12-12 18:08:59)

Tudom, hogy nem érem fel ésszel, de azért megpróbálom... :D

A magam részéről kiveri a biztosítékot, mikor a beszélgetés első pár percében, fél órájában már arról kezdenek el faggatni vadidegen férfiak, hogy mit szeretek, mit vállalok be, mi pörget be. Na és persze azt is részletesen el kellene mesélnem, hogy mit csináltam már és hogyan. Szólok kedvesen, hogy ezt nem kéne, mert egyrészt úgysem válaszolok, másrészt meg felcseszi az agyam és akkor annyi, jön az X a jobb felső sarokban. De nem, soha nem hat. 

Ez fokozottan igaz a BDSM-ben. Ez a négy betű, mint egy skarlátbetű világít a nő mellén. Főként ha mazo és sub. Akkor úgy repülnek rá a szürke zónások, tescosok, mint méhek a mézre. És nyomatják, akkor is ha nem vagyok rá kíváncsi. És ha már én olyan gonosz és szívtelen vagyok, hogy nem osztom meg velük a hálószobabeli dolgaimat, akkor mondják, hogy ŐK mit szeretnek, mit csinálnak, stb. 

Nos a magam részéről nem azért vagyok itt, hogy idegen férfiakat izgassak a történeteimmel, miközben ők nyilvánvalóan (jobb esetben csak) álló farokkal, vagy (rosszabb esetben) farokverés közepette olvassák. Hát nem kedveseim. 

És hogy miért nem válaszolok? Mert egyértelmű, hogy ezek az illetők csupán netszexelni akarnak, és abszolut nem érdekli, én ki is vagyok, mit szeretnék. 

Igen, van az a férfi, akivel szívesen megbeszélek ilyen dolgokat. Azonban ennek is megvan a mikéntje és a mikorja. És ezek a férfiak a valódi domok közül kerülnek ki. :)

Úgyhogy sorry, de továbbra sem fogjátok a történeteimre (SEM) verni. Ez van. :) 

11 hozzászólás |

[1-30] [31-60] [61-90] [91-106]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.