Simple vásárlói tájékoztatóRózsaszinváltó szemüvegen át

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > agave


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


agave blogja


Rózsaszinváltó szemüvegen át
:D *N*etikett(elen) *N*etika

Részben egy másik oldalon elkövetett provokációimat töltöm fel ide.

__Az egyes szám első személyben irt bejegyzéseim, nem feltétlenül önéletrajziak.


Dilemmák , miértek és hogyanok
#6 (2017-04-21 21:00:11)

*...............Az egyes szám első személyben irt bejegyzéseim továbbra sem feltétlenül önéletrajziak...................  *                       -Mit szeretnél? Stabil partnert ? Szeretőt, lehetőleg monogám korrekt kapcsolatot?
Itt? Egy ilyen oldalon, ahol mindenki csak dugni akar?
Itt?
 Mit képzelsz. A potenciális partnerek, az ideális férfiak akiknek az agyuk is, egzisztenciájuk is rendben van, foglaltak, de ha mégis partnert keresnek, nem itt teszik. Többnyire ott van mellettük egy okos esetleg szép nő rövid pórázzal a kezében. Bár lehet, hogy néha idejárnak álmodozni ismerkedni, kamerázni, telszexelni. Randizni nem fognak, mert nagy a lebukás veszélye. A zsákmányát féltő nő, éber . Nem ereszti szerzeményét. A független férfi meg védi a függetlenségét, és ki is mondja, csak s(z)ex .
 
Szerinted a csórókon és az elhagyottakon kívül, ki jár ide agyalni ? Édesem, ide csak farkalni, szopni, szopatni, nyalni, járnak, vagyis annak reményében.  A(z) látszatra (n)agymenők pedig toboroznak. Közönséget. Tábort. Ahol beájulhatnak alájuk az olyan libák mint te. Virtuálisan, mert valószínűleg régi, vagy kamu képet mutat, és nem mer, vagy nem akar találkozni. Álmodozz csak egészen addig, amíg elszalad az idő és már tényleg csak a vibrid marad hűségesen melletted.

-Ne bánts.

-Nem jobb lenne ha összeszednéd magad és elmennél úszni, masszíroztatni. Egy kis fodrász, kozmetika, majd keress pár normális jelentkezőt és randizz. Bátran.
Ne akard a poklot feledni. Tanuld meg élvezni.
Ne várd a szerelmet, az vagy jön vagy nem. 
A férfiak sosem abba szeretnek, aki görcsösen akarja, de aki őszintén szereti őket feltétel nélkül, az sem jó, abba belerúgnak. Aki pedig le(se)szarja, na azután a nő után csorog a nyáluk. Még ha egy frigid szűzkurva akkor is. Főleg akkor . 

Téged édesem szajhának néznek, használnak , majd Gilette . Egy hét, két hét, x hét, esetleg hónap múlva felbukkan, visszatér(ne). "Sok dolgom volt" , "titkos kiküldetés", valaki beteg volt a családban, nem tudott sehol üzenni, skype, viber, gmail, ero, mind blokkoltódtak. De mindig gondolt rád ugye? Rád hokizott, Rólad álmodott.
Persze valamennyire igaz, mert csak megjelent hogy mint tartalékost előkapjon, hátha egy hús vér puncit vehet újra birtokba. Amit csak élvezett az együtt töltött éjszakáitok alatt. Élvezte, azt amit adott s amit kapott. A Kislány csak egyet bírt, azt is lassan óvatosan, és persze gumival. Úgyhogy most újra kiéhezve az érett punci izére, zamatára, bőségesen csordogáló nedveire, kér. Kéri az éjszakát. Újra kell neki az a tűz, az a szenvedély, az, amit tőled kapott. 

Tőled édes, hiszen te nem kérsz semmit cserébe. Nem kell moziba, buliba, cukiba, soppingolni, stb cipelni. Téged csak élvez(tet)ni kell. Spontán önfeledten, gátlástalanul.
Eldöntheted, hogy adod-e mégegyszer vagy befagyasztod. 
Itt most te dönthetsz, őt választod, az ifjút, aki saját érzéseivel, vágyaival sincs tisztába, nem érti, miért téged akar újra, meg újra, amikor ott vannak neki a korosztályos lányok dőlnek halomra falloszába, amikor csak akarja, de ő mégis utánad vágyik, vagy a másikat, a régit, aki annyi év után akar újra, amennyi idős ifjú szeretőd. Nagyon gáz, ekkora fiatok lehetne éppen. 

Mindketten akarnak, mindketten téged, sőt még a férjed is visszavár. De te tudod, hogy egyiké sem lehetsz igazán, mert már régen, nagyon régen megérintett az őrületet, akkor amikor fiatalon elhagyott,  nem téged, hanem őt választotta, a hideg szajhát, aki a társadalmi pozícióért (a tiszta erkölcsű társ címért) él vele. Mellőle, naponta magához nyúlva emlékezhet rád, akit nem bírt el, akit nem mert vállalni. 
Te nem harcoltál, hiszen, aki igazán szeret nem harcol, elenged. Nem fogad el alamizsnát, nem kér, nem könyörög. Csak csendben beledöglik.
Ugye? libám. Ne gágogj itt nekem, hogy de , meg jaj, meg fáj. Nem benned van a hiba. Ő volt gyenge, ő volt kevés hozzád . Gyáva. Soknak lenni rosszabb, mint kevésnek. Őrület, soknak lenni a lehető legdurvább. Átkozhatod magad, kételyekkel átvirrasztott éjszakákon át, keresve a választ, rá a bizonyosságra, túl léptek rajtad. Eldobtak, mint a szemetet. Egyik nap még egymásba haltatok, a másikon pedig kámfor. 

Tudod, aki egyszer találkozott azzal az őrjítő szerelemmel, amitől már félni kell, az tud különbséget tenni a puszta ösztönös vágy és az igazi érzelmek között. És akkor már mindig vágyik rá , újra meg újra, de mivel rekurzáló sebeket szerzett, elzárkózik, falat emel . Tudja, hogy fáj, de mazochistaként át akarja élni a fájdalmas gyönyört. Újra, meg újra. Olyan kapcsolatokat létesít, amik eleve kudarcra ítéltettek, nehogy ismét, megsérüljön. Képes lesz arra, hogy használja a férfit. Nem áll bosszút, hiszen ad, hiszen a férfi, akit választ nem is akar tőle többet. 

- Cinikus vagy , megijesztesz! Nincs remény?

 - Igen, az vagyok. Valamikor páncélt öltöttem. Eleinte csak egy kis maszk volt, amit néha felvettem, s hogy mikor kérgesedett rám, nem tudom.
Belefáradtam. Ne magyarázz nekem kérlek erkölcsről, meg bármiről.
Ki a nagyobb kurva? aki szereti és élvezi a szexet és szajhája egy férfinak, csak egynek. Neki? és nem kér semmit. Vagy aki férjül veszi és megvonással bünteti, mert elfáradt, abban, ami világ legtermészetesebb dolga, hogy utódokat szült neki . Te nem szültél? Persze, másnak. Mondtad egyszer a férjednek, hogy most ne, mert fáradt vagy? Nem, mert ösztönösen tudtad meg kell adnod neki amit kíván. Valahol te is nyugalmat leltél a férfi vágy tükrében, ha kis időre is. 
Asszonya, pedig, csak havonta hajlandó, mert fürdeni kell, mert a sperma nem finom illatú, nem steril. Ugrik zuhanyozni. Te? te imádtad. Ugye?
Na ugye. Sírjatok csak, azon, hogy mit vesztettetek . Évtizedeket. 
Azóta ostorozta magát, hogy nem volt férfi. Beléd pedig örökkön izzó bélyeget égetett .

Tudd, ti soha nem találtok igazi partnert, mert egymás átkai vagytok, hiszen éveken át éltetek kábulatban, messze egymástól, egymás után vágyakozva. Ő asszonyát ölelve élvezett téged, te urad karjaiban álmodtad őt.

Mi fájt jobban? Hogy más szült neki. Helyetted. 
És? Most akar találkozni? Most akar egy éjszakát? Ennyi év után? 
Szerelmedet eldobta, Most csupán testedet akarja újra. 
Mindegy mit teszel. Megadod, vagy sem, már elvesztél. 
Neked ő már nem kell, a te szomjadat az ifjú forró tüze oltotta és olthatja, hacsak kis időre is, mégis. 
Hiszen benned az ifjú szerelmed él, az, aki elhagyott, nem a mostani, aki már nem az aki volt, hanem egy megtört, szomorú szemű, számodra idegen férfi. 

23 hozzászólás |

Egy társkereső oldal margójára
#5 (2017-04-18 15:01:02)

*...............Az egyes szám első személyben irt bejegyzéseim továbbra sem feltétlenül önéletrajziak...................*

A szenvedély örök. Olykor elképesztő apró porszemek, elvakítanak. A vonzalom visszatér. A köztes időt, meg valamivel ki kell tölteni. Valakivel. 
A tengerpartról a dús hegyek vonzanak, a sivatagból a jéghegyek, és fordítva. Azt az egy helyet megtalálni, kell néhány évtized.


* _Profil :_ * 

*Név: * Fekete 2leepaan , 
*Becenév: * 2lee
*Adatok : *házas , Nő, 48 éves, 164. cm, 72 kg. fekete szem, fekete haj, 
*Testékszerek: * anyajegyek, szemek , mellek.

_*Bemutatkozás: *_
44-52 éves férfit keresek, aki magas (180 felett!), sportos és az igényes molett nőt kedveli . Nem vagyok hajlandó sanyargatni a testemet, csak mert a trendi a sportos lady.
Nem leszek a gyermekeid anyja, van nekik.
Nem lehetsz a gyermekeim apja van nekik.
Hosszútávra keresem a páromat, akivel jó összebújni, beszélgetni.
Csak olyan keressen, aki le tud írni, mondjuk három mondatot helyesírási hibák nélkül, mert a szex mellé néha valami más is kell...
Mottó: Titkos kaland, szenvedély. :-)
Jelige : Diszkréció
Csak Budapesti írjon. Párok, leszbik kíméljenek. Férfit keresek magamnak, nem gyereket, sem apát. 40 alatt semmiképp. Szentimentális, érzelgős kerüljön. Köszönöm. :-)
 
_*1. Napló:*_

Kedves pályázó!
Olvasd figyelmesen az adatlapomat. Kérlek ! Nem véletlenül vettem a fáradságot, hogy odaírjam mit is akarok. 
Végignéztem jópár adatlapot, amit a gép kidobott. Tehát, ha nem jelöltelek, csak akkor írj, ha úgy érzed vannak rejtett "erényeid" amik elvárásomnak megfelelnek. :-) Főleg az ideálomra koncentrálj, mert nem válaszolok, ha nem vagy benne. :-)
Nem válaszolok, ha nagyon messze járva az ideálomtól írogatsz.( + pár centi/ - pár kiló megengedett )
Tehát ha figyelmes vagy, megspórolod az elutasítást.
Örülök, hogy a többség értelmesen reagált eddig, de nincs sem időm, sem kedvem magyarázkodni, hiszen megadtam minden támpontot.
A pattogókat, bunkókat tiltom, hacsak nem kapják fel a vizet és tiltanak előbb. Naná, hogy viszonozom. (bár elég infantilis, de praktikus.)
Szóval, mit is akarok?
Válogatok. No, nem egy focicsapatot. Férfit. Hosszútávra. De sem vidám, mások előtti összebújásokról, sem összeköltözésről nem lehet szó. Kell a privát szféra. Duplán. Egy veled, egy nélküled. Ha ezt elfogadod és megfelelsz a paramétereknek, jók az esélyeid. Továbbá , amennyiben tiszteletben tartod a szeszélyeimet, én is elfogadom a hülyeségedet. Defektes vagyok, te is lehetsz az. Egy nem lehetsz, durva, faragatlan. Nincs kérdés, nincs magyarázkodás, csak egymásra figyelés. Érezz rám és tudni fogod mire vágyom.
Nem mutatok képet, amíg nem láttalak . Ez van. Önző is vagyok. Kényeztetésre vágyom, mint a legtöbb nő.
Aki megkapja szerencsés aki nem, az szánalmas. Állítólag. Nem igaz. DE! Tenni kell érte.
Végezetül a párok, leszbik miért kíméljenek?
A szexhez két ember kell. Férfi+ Nő . Nem vagyok annyira kiégett, sem éhes, hogy kukkoljak, vagy hagyjam, hogy kukkoljanak. Három lukat egyszerre tömni sem, három pasival. Azt hagyjuk meg a pornóiparnak. Animalsex sem vonz. Fiamkorabeli, megintcsak tabu. Van fantáziám, prűd sem vagyok. csak még nem égtem ki annyira, hogy a perverzitás ezen fajtái vonzanának. De el sem ítélem.
Kamera előtt sem maszturbálok, sőt nem is szexelek. Atomjaimban őrzöm az emlékeket. Mire jó az, ha majd ráncosan, pelenkában egy idősek otthonában az utolsókat hörögve, azon gondolkodsz majd : vajon a leszármazottaid, rátalálnak-e becses hagyatékodra. Majd felvillan előtted ahogyan az egyik odahány a szőnyegre a másik meg felröhög.
Becsületedre legyen, ha idáig eljutottál. Ha netalán még ezek után is szeretnél megismerni, azt az üzenetben jelezd . Kapsz pár plusz kreditet. :-)

_*2. Napló : *_ 

*Férfi hideg(b)en*

Elhúzta a mézesmadzagot. Mindent ígért. Szóval és tettekkel, majd kéjes elégült mosollyal konstatálta, igen! ismét van hatalma. Már tudta ezzel a nővel is azt tehet majd, amit csak akar. De mit is akar? Élvezte ahogyan a nő reagál minden érintésre, teste megremeg. Vágy és tűz. Ezt nem lehet megjátszani. Élvezte, de nem kívánta. Hideg fejjel tette a dolgát. Azt , amit mindig is tett. Eljuttatja a kiválasztott nőstényt többször is az orgazmushoz, minden szentimentális badarság nélkül . Pusztán kihasználva a test érzékeny pontjait, és azt, hogy a nő, mindig arra vágyik, amit nem érhet el. Sugallja neki, ő majd megadja azt, amire vágyik évek, évtizedek óta. De a nő közben érzi, érzi a hideget. És érzi azt, hogy a teste mégis akarja. A férfi meg hazudik, csal.
Valahogy így:
„Megkapod tőlem, de nem adhatsz. Nekem nem kell. Én jól vagyok. Majd eljátszom magammal, visszanézem videón pompás művemet. Nézlek, ahogyan reszketsz, ahogyan én a pompás férfipéldány , eljuttatlak oda ahova senki más. Hatalom. Ez kell. Időnként küldök majd képet, jelzek, felhívlak, hidd azt, érdekelsz. Á dehogy, csak fent kell tartani a hatalmat. Te majd beleremegsz minden üzenetbe. Mellbimbód megkeményedik minden jelre, hüvelyed összerándul. Intimtorna. Ezt élvezem. Vágysz majd rám. Kérsz. Könyörögsz. Tegyem meg újra, meg újra. Igen! Ez a hatalom! Azt teszek veled, amit csak akarok, megteszel mindet. Gyűlölöd majd magadat érte. Ez jó. Nekem. Te pedig szenvedsz. Hagylak egy ideig. Szeretem. Szeretek oldani s egyben kötni. Hozzám kötlek. Vágysz majd rám. Bármikor elvihetlek. Ha akarom. „

Miért teszi ezt egy férfi?
Sok oka lehet, többek között, talán egyszer ő is vágyott valakire, ő is égett. Vágyban, tűzben, szenvedélyben. A nő elfogadta, adott. Mindent. Tartott ameddig tartott. De egyszer mégis lezárta. Már nem akarta többé. Most pedig visszaadja. Bosszút áll mindenkin, Minden nőn , akin csak teheti.

2014 .

1 hozzászólás |

Tavaszi szösszenet (régi ez is)
#4 (2017-04-14 12:32:43)

Mindenkinek joga van hozzá, hogy arccal, névvel szerepeljen , de anélkül is, hiszen ma sokunknak van titkos másik élete. Ha nem sért, vagy bánt másokat, nincs ezzel semmi baj . Szerintem.
Gyanús, ha nem mutat kérésre sem képet, vagy nem akar beszélni hanggal (video opcionális, de a legjobb) 

Amikor publikálunk elfelejtjük, hogy mindenki másképpen látja ugyanazt. A leírt szavakat ki-ki a pillanatnyi hangulatának megfelelően értelmezi (félre). 

Ha már közszemlére tettük, becses művünket, akkor fel kell rá készülni hogy lesz akinek nem tetszik. Lesz akinek ugyan nem tetszik, de valamiért mégis úgy tesz, és fordítva, pont azért, mert jó, megpróbál fogást találni. 

Irodalmi oldalakon tapasztaltam, hogy a legjobb műről is lehet rossz kritikát írni. Olyan is volt, hogy ugyanazon amatőr cikk felett két, vagy több elismert mentor párbajozott pro és kontra . Minden vélemény megtisztelő, a kritika lehet építő . Sokan csupán a számláló felpörgetéséért szállnak ringbe, amit nevezhetünk likevadászatnak. Célszerű a jó szaftos viták generálása ott is , ahol semmi nem indokolja, de gyakori a : "szia, holnap hívlak", vagy "hiányzol", meg a "tudod, akkor amikor..." stb. Had lássa az arra tévedt éppen most elhagyott, olvasó, aki magánya elől menekül éppen, hogy mi már itt egy jó kis társaság vagyunk. Hízzon a májunk a nyomorult keservén és ha próbál bekapcsolódni, lehet cikizni. Csak azért sem értjük meg mit szeretne, hiszen ő sem tudja még. De ha mást is kedvel, mondjuk a másik oldalról, akkor össze is foghatunk ellene. 
 
Jókat derülök ilyenkor. Én is dagonyáztam barátnőmmel provokáltunk is régebben. Többnyire jó szándékkal keltünk védelmére a klikkek által betámadott delikvensnek. Felpörgetve a vitákat a kommentekben. Ődogozott, én háziasszonykodtam . Fülessel mászkáltam a lakásban, nagyokat kacagva, oda-oda lépegetve mosás főzés, vasalás, között/alatt/helyett a laptophoz. Akkor még számomra új volt a net világa, még volt időm, kedvem hozzá. Mostanában ismerkedem és élvezem az értelmes emberek társaságát. Nem mindenkinek van alkalma találkozni, beszélgetni hasonlóan gondolkodókkal. 

Nehéz egy közösségbe zöld kártyát szerezni, főleg, ha az amúgy értelmes emberek elfelejtik, hogy ők is voltak magányosak, vagy most is azok, csak van egy előnyük, már tartoznak egy csoportba. Soha nem tartoztam sehova, de bárhol jól érzem magam, ha kedvesen fogadnak , és továbblépek ha nem. Nem zavar. Önértékelésem eléggé egészséges ahhoz, hogy tudjam, van akinek tetszik ami vagyok, van akinek nem. 
Soha nem ítélkezem, de van véleményem, amit el is mondok. Hátha van, akár egy ember is, akit érdekel.
Mindig volt néhány. Radíroztam többször is. Léptem. De a kedvenc helyekre még ma is visszatérek néha. Időnként belevetem magam egy új kapcsolatba, munkába és szünet. Kedvem, időm szerint olvasok, nézelődöm, néha többet, néha kevesebbet. Komoly dolgokra mostanában nincs energiám, de lazulni igen, így gyakran pár percekre is felléphetek csetelni, naplót olvasni. 

Úgy látom, hogy mindenhol hasonló a helyzet. 

Hölgyek, akik partnert keresnek, egy szex oldalon kiakadnak, ha falloszt látnak, vagy lényeges kérdéseket tesznek nekik fel. Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem ide járunk szerelemért. Nem vetem el, hogy egy kapcsolatból lehet több is, de picit érdekes azt gondolni, hogy egy randi oldalra, vagy szexpartnerkeresőre beszélgetni járnak a férfiak. Ha igen, ritkább.

Ember legyen a talpán, aki hajlandó hónapokig levelezgetni. Ő vagy képes a hormonjain uralkodni, vagy van otthon valaki és csak kiegészítés ez az egész, vagy bocsánat, de már csak pisilésre alkalmas.  Már szóltam erről a jelenségről előző blogban.  

Igen '! fontos tudni előre, mi mekkora, kinek, milyen a szexuális igénye, fantáziája. Egy ilyen oldalon, szexen alapul minden. 

Aki mást keres ajánlom az irodalmi oldalakat. De ott is meglepődik a hölgy, ha az alkotások alatt disztingvált, esetleg elismert amatőr firkász ajánlatot tesz mondjuk nyalakodásra. Azért ott arányaiban mégis több a művész lélek, akivel lehet beszélgetni, de ott a nők vannak többen. Igen. Egal. Ott rejtőznek, az innen hiányzó hölgyek,Többségük keresi hercegét, viszont férfiak egy része csupán jót akar szexelni, vélt, vagy valós tehetsége által irt művei hatására. A nők is így vannak, csak ők komoly kapcsolatot remélnek Igaza van Puzsérnak, "a férfi, hajlandó beszélgetni egy dugásért, a nő pedig hajlandó dugni a beszélgetésért". 

Tehát megértem azt is, aki nem egy falloszra kíváncsi első körben, de nem is kellene meglepődni ha az arcunkba tolják. Én sem bánom, ha szép művészi fotón egy izmos meredező szépség kerül elém.. 
Félre ne értse senki, nem arra izgulok. Nekem kell a férfi aurája. IS. A hangja, érintése, kisugárzása.

Fiatal koromban, nem mertem szóba állni a "csibészekkel" , mert majd mit gondolnak rólam. No meg gyerekeket csak megbízható egyedektől ildomos foganni, akivel dalolva és boldogan gondjukat is viseljük. Holtodiglan.  A többség erről a járatról kipottyant. 
  
Szerintem, minden nőnek van titka , egy kedves "Don Huanja, akire emlékezhet.  A természet nem kegyes.
Azok a férfiak tudnak maximális szexuális örömet nyújtani, akik képesek határokat feszegetni és mernek is. A jófiúk lehetnek sármosak, kellemesek, megbízhatóak, gyakran csalódást okoznak .  

Mégiscsak jobb tisztázni, kinek, kinek mire van igénye, így elkerülhető a felsülés, vagy a hoppon maradás.
Ha egy férfi egylövetű, alapos , akkor neki nem való a proteinimádó, sorozatélvező, spriccelő nő, ahogyan nagyobb méretű soklövetű csibészhez,( akinek ideje sincs sok levelezni, mert éli a világát) nem való a hosszú levelezésekre beszélgetésekre szexmentes találkozásokra vágyó nő. 

Tavasz van. Odakint a lányokról lekerül a nagykabát, cicik villannak, formák ringanak , dagad aminek törvényszerűen dagadni kell . De a fiatalok nem szexelnek könnyen. Sok fáradozás és nem biztos, hogy megéri. Tartósat nehéz találni, ismert okokból.
Akinek a hormonjai beindulnak, nincs mit tenni, legyen az nő vagy férfi, igényli a szexet. A jó szexet.
Idő hiányában ide szorultunk. Ezért jöttek létre ezek az oldalak. Nevezzük, bárminek partner, társ, szexpartner, viszony keresőknek . Bár más céllal alakultak a közösségi, irodalmi és művészeti oldalak, megemlíthetjük ezeket is. Van aki ott próbálja becserkészni az érzékeny embereket. Sok a csalódás is, de sokan találnak szerelmet. Itt is. De ez nagyon de nagyon ritka.

Lassan elmegy a kedvem a napló olvasástól, mert minden második arról szól, hogy , hogy az ifjak megmutatták a farkukat, dugni akarnak, meg nyalni. Meg miegymás. Ráadásul negyvenes nőket. Pfúúúúj. 
Pedig olyan egyszerű lenne az egész. Aki nem kedveli a lelkes, friss, potens, duzzadó ifjakat, : "Nem engem keresel, sok sikert" Ennyi. Ha nem érti meg, még mindig tiltható. De a többség megérti.  A kamusok, is látszanak. ez is egyszerű X a jobb sarokban és a privi kérés kinyomható, de ha tovább zaklat, tiltás. Több szót, időt, nem érdemelnek. 

2015 április 

Ezt a képet egy ifjútól kaptam, aki egyik kedvencem most is. :D

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/99dc60220170414123243.jpg

15 hozzászólás |

Nimphomán napló (Részletek női naplókból 2)
#3 (2016-12-19 05:32:40)

(Ez a valami is provokáció volt a "tiszta" nők számára, akik szerint, egy párkapcsolat andalgásról és álmodozásról, éttermekről, presszókról, mozizásról, színházról, kirándulásról szól, ami kiváltja a szexet... Valamint a szenvedélyes nők csak eszközök. Fel sem merül bennük, hogy az általuk (ki)éheztetett férfiakat, mondjuk úgy mi használhatjuk akár eszközként, ha úgy alakul. Azt hiszem mindannyiunknak egyetlen partner lenne az ideális. A szinház, mozi kávézás nekem egyedül, vagy barátnőkkel is jó, de a szexet, csak férfival élvezem, szex nélkül pedig üres az élet, de ha a fehér paripa lesántul, talán a szürke, vagy barna telivéren érkező titán áthidaló megoldás is lehet. No nem mindenáron és nem bármelyik.  )

...............Az egyes szám első személyben irt bejegyzéseim, nem feltétlenül önéletrajziak. ...................

 
**Egy nimphomán nő naplójából**


Kedd
 
Kedves naplóm! 

Alig vártam, hogy leírhassam neked, ami ma történt velem, ígérem belepirulnak a lapjaid .

Képzeld, Katának nagyon tetszik a szomszéd férfi, aki amikor odaköltözött, bemutatkozott és bemutatta a menyasszonyát. Mivel a hálószobák egymás mellett voltak, eleinte elég sűrűn lehetett hallani, hogyan hódoltak a szerelem oltárán, Azután egyre ritkultak az együttlétek. 
Egy hónapja nem hallott semmit. 
Az én drága kis naivám, sokszor felhívott, ( a szexelős időszakban) hogy nagyon tetszik neki a férfi, és nehezen bírja a hangokat, és milyen ciki valahányszor összefutnak a liftben ő sarkáig elpirul. 
Tegnap Katánál voltam délután és amikor elindultam tőle, lekísért a kapuig. A férfi éppen akkor érkezett oda. Átfutotta az agyamat, hogy feltűnő lenne, ha most visszaküldeném a barátnőmet, így a szemerkélő esőt cinkosommá avanzsálva, a nemlétező ernyőmet kezdtem keresni. Profi (jótékony) hazudozó lévén, simán visszafordultam és húztam magam után a liftbe. Mielőtt még az én drága naivám kinyithatta volna a száját, elhadartam, hogy még szerencse, hogy észbe kaptam, mert ha elázom az én drága párom rám hívja a mentőket, meg a tűzoltóságot, olyan bolond. Szemem sarkából lestem a pasit, hát valami nagyon furát láttam ott... Szúrt. A liftben egyre forrósodott a levegő. Miután bementünk a lakásba, úgy döntöttem, hogy maradok még egy kicsit.
Ismét lejátszottuk a régi lemezt , amin mindig jókat nevetünk, többnyire egymáson, egymás hülyeségén. Ő szememre vetette, hogy elhagytam a jóképű bezzeg férjemet és kevésbé jóképű, de vagány-csibész, perverz pasimmal szadizzuk egymást. Erre én meg hozzávágtam, hogy ha kevésbé lenne frigid baribaba, akkor még mindig Laci hordaná a tenyerén és ne csodálkozzon, hogy a kolléganője éppen szopta, amikor véletlenül meglátogatta az irodában. Persze mindig bőgés a vége, mert még mindig nem érti, hogy a férfi, férfiból van és az, a puritán erkölcsi világ , amikor csak sötétben volt szabad , még a házastársaknak is szeretkezni, már régen elmúlt. A mai világban igenis kell a jó szex, hiába az összhang, a szív meg a lélek, a férfinak valahol egyéb vágyai is vannak. Egészséges esetben a nőnek is! 
A nemlétező ernyőmmel a hónom alatt távoztam Katitól. Nem hagytam, hogy kikísérjen, mert egy őrült terv kezdett agyamba befészkelődni és egyszerűen nem tudtam kiüldözni onnan. Mit mondjak, nem is akartam.

Lementem a lépcsőn, (néha kell a sport), de lassan vissza is fordultam, és becsöngettem a pasihoz. Shortban és ujjatlan pólóban nyitott ajtót olyan természetességgel, mintha megbeszéltük volna. Persze az ilyen pasi érti a dolgát, láttam én a szemében. Rögtön tudta miért vagyok ott. És elkezdte mesélni, hogy szakított a menyasszonyával, mert csupán megjátszotta magát és elege van már a frigid(er) nőkből. És nehogy azt higgyem, hogy majd ő felmelegíti a barátnőmet, mert neki olyan nő kell, mint én. Erre nem számítottam, elég bután eshetett le az állam, amit gúnyos elégedett kacajjal konstatált, és úgy csókolt meg, mintha száz éve ismernénk egymást. Egy pillanatra bevillant az agyamba, hogy talán nem szép amit teszek, de ahogyan magához szorított éreztem hatalmas duzzadó férfiasságát, hát az a maradék tyúkeszem is elszállt. Ösztönösen hozzányomtam mellbimbóimat, amik a vékony blúzon át is érezhetővé keményedtek. Hagytam, hogy vezessen , irányítson, de a hálószoba ajtajából áthúztam a nappaliba, ez mégsem Kati mellett volt. Még az ajtót is becsuktam. Nem emlékszem hogyan hámozta le a ruhámat, csak arra eszméltem, hogy orgazmusok sorozatát csókolja belém. Ezután égnek meredő fallosszal, üdítőt hozott, lepedőt terített a vastagszőrű szőnyegre, finoman lefektetett és párnát tolt a fejem alá. Betakart a pléddel és kiment. Elszenderedtem.
Nem tudom mennyit aludtam, a mobilom jelzésére ébredtem. Nyúltam volna érte, de a kezeim ki voltak kötve a fotel lábához, a lábaim a másikhoz, Szám bekötve Egy pillanatra megijedtem, de amikor megláttam a fehér selyemszalagot a csuklómon a fekete betűkkel: "Ne félj" ,már éreztem valami nagyon jóban lesz részem. A srác ott ült szemben velem . Nézett és mosolygott. Méretes fallosza az égnek meredt , Odatérdelt mellém, végigmasszírozta a testemet a lábamtól kiindulva, lassan haladva felfelé. Forró száját is éreztem. Amikor a lágyékomhoz ért már nedvesedtem és remegtem. Direkt kihagyta vágytól csordogáló csupasz szemérmemet. Hasamat csókolva ért el a melleimig, amikor már nyüszíteni kezdtem, kioldotta a számat és megcsókolt. Hosszan, érzékien. Ezt már nem bírtam tovább, hirtelen ráharaptam ajkára. Megdermedt, Szemében őrületet láttam. Rám hördült : "Harapsz szajhám no megállj, most megbüntetlek. Tudod mióta várok erre? Láttalak már többször, akartalak, tudtam, hogy az enyém leszel. " mondta és végre befogadhattam magamba hatalmas falloszát. Néhány erős lökés után sikítva élveztem el.
Kioldotta a szalagokat és megcsókolt ismét. Sóhajtva lehunytam a szemem, átadtam magam kínzómnak, hogy ismét orgazmusok sorozatát élhessem át. De most lassan nagyon lassan hatolt belém. nézve arcomat markolva mellemet. Már majdnem ismét elélveztem, amikor hátrahúzódott, és zihálta "könyörögj érte" . Kinyújtottam a kezem, mint aki meg akarja fogni azt a szépséget, amit a lába között hordott. Elkaptam és magamhoz húztam. másik kezemmel a haját markoltam meg és vontam közelebb, hogy a fülébe búghassam " Ide figyelj te strici, élvezz tele vagy levágom a büszkeségedet. " Eszeveszetten esett nekem, hogy egy hatalmas közös gyönyörtől ájultan egymás karjaiban szenderedjünk álomba.
Reggel kávé és szendvics várt a konyhaasztalon, mellette egy kulcs egy papír kíséretében : "Holnap este 8- ra vacsorával várlak ne csengess!"


Péntek

Jaj Kedves naplóm !
Tegnap egész nap olyan voltam, mint egy alvajáró és csak az estére tudtam koncentrálni. A főnököm elküldött azzal, hogy elmarad az értekezlet, de ahogy látja amúgy is használhatatlan vagyok, menjek haza pihenni. Nem is érti mi van velem, tegnap még "normális" voltam. Kata hívását sem tudtam fogadni, képtelen voltam.
Lázas izgalomban készülődtem kivételesen pontosan értem az ajtóhoz. A víz is kivert, amikor ajtót nyitottam és mint egy tolvaj besurrantam. A szobában ketten ültek, felálltak Gábor egy puszit adott és bemutatta az öccsét. Azt hittem hanyatt vágom magam, amikor engem meg a "barátnőjének" titulált. Az elkerekedett szemem a következő mondatára szinte kiesett a gödréből. : "Most pedig átmész a barátnődhöz, én meg nemsokára áthívlak benneteket". Megbabonázottan szó nélkül engedelmeskedtem.
Kata éppen zuhanyozott. : „Öltözz színházba megyünk „ mondtam neki. Ő meg szabadkozott, hogy fáradt, meg nincs kedve. Rámordultam szokásos kiskedves stílusomban : " Jaj ne nyavalyogj már annyit, Ott lesznek Zoltánék, meg az egész csapat. Elfelejtettem szólni, a múlt héten kaptam a jegyeket, Csak délután vettem észre, de nem értelek el, nézd csak meg a mobilodat!" - lódítottam.
Engedelmeskedett. Persze garbót akart felvenni, de inkább egy szexi blúzt nyomtam a kezébe, majd finoman kisminkeltem, szorosan kontyba kötött haját leengedtem hagytam, hogy rakoncátlankodjanak szép kis pofija körül. "Nézd meg magad" húztam a tükörhöz. "jaj ez olyan kihívó" . Felhúztam a szemöldökömet, szerencsére éppen csöngettek. Kata ajtót nyitott, én bent vártam. Ahogy meghallottam a bársonyos hangot összerándultam. Olyan voltam, mint egy bakfis az első randi előtt. Már csak Katát hallottam közölni , hogy színházba megyünk. Akkor felálltam és odamentem. Nekem szót a következő mondat. " Elismétlem : Hölgyeim! Egy üzleti tárgyalást készítettünk elő, de a partner autója defektes lett, így nem jönnek csak holnap. Szeretném, ha átjönnének vacsorára. Kata továbbra is szabadkozott, mire én rávágtam, köszönjük a meghívást, megbeszéljük. " Gábor rám kacsintott és visszament.
Kata még mondogatta, "de hát a színház", mire én , hogy ne is törődjön vele, nagyobb kedvem van itt vacsorázni, eleget hallottam már a kollégák poénjait, majd átmentünk

Jól megnéztem a fivérek. Jóképűek, sportosak mindkettőben ott van az a plusz amire a legtöbb nő vágyik. Gáborból (nem tolakodó, de) a domináns érzéki him, öccséből is magabiztos férfias erő sugárzott, jóval visszafogottabban. Nagyon finom volt a vacsora, a két srác kitett magáért, úgy szervíroztak, mintha nem üzletemberek, hanem hivatásos vendéglátósok lettek volna. Engem taszít az a férfi, aki a konyhában zsezsegve sertepertél, ennek a két srácnak jól állt . Imádom , ha valaki fakanállal a kezében, kis kötényben is férfias, vonzó. Néha, amikor beültem egy étterembe, presszóba kávézni vagy gyors ebédre egyedül, elnéztem a fiatal csinos pincéreket amint sötét feszes nadrágban, ingben, szemmagasságban domborodó köténnyel jöttek-mentek el előttem, Ilyenkor a fantáziám szárnyra kapott. Nade kedves naplóm, most biztos nem erre vagy kíváncsi.

Pétert láthatóan megbabonázta az én kis naivám. Amikor Kata odasúgta, hogy ő sokkal jobban tetszik neki, nagyon megkönnyebbültem, boldogan mosolyogva bevallottam, hogy nembánom , mert Gábor nem hozzá való, ebben biztos voltam az első pillanattól, amikor a szemébe néztem. Végre Kata felszabadultan nevetett, "Na persze te meg a pasik, te már csak tudod" . Odasúgtam a fülébe, "Ez a fiú jobban oda van érted, mint Laci valaha is volt, vigyázz, ma ne játszd meg a szende szüzet, légy őszinte, ha tetszik, no nem azt mondom, hogy omolj a karjaiba, de legyél végre nő, ne a hideg porcelánbaba. Ha hiába tanítottalak éveken át, komolyan megharagszom".

Nagyon jó hangulatban telt az este de éjfélkor feloszlattuk magunkat, hiszen másnap a munkában kellett helytállnunk.
Átkísértem Katát, ágyba dugtam, mert a finom koktéloktól kissé elalélt.
Amikor betakartam adott egy puszit és a fülembe súgta, "Megcsókolt! Képzeld elázott a bugyim"- és már aludt is boldogan.

Halkan léptem ki az ajtón, amikor egy erős kéz elkapott és berántott a szomszédba. " Most pedig széttéplek" hallottam, és reggelig nem tértem magamhoz.

Gábor ébresztett, kávéztunk, lezuhanyoztam felöltöztem. Reggeli közben elmesélte, hogy az öccse nagyon oda van Katáért és örül, mert a fiú kissé romantikus lélek két éve nem nézett senkire. Cinkosan elmosolyodtam "Pont jó akkor végre lesz egy nagy robbanás mindkettejük életében Kata mára nem az rideg baribaba aki volt, erről gondoskodtam." néztem rá. "Ne nézz így te kis ribanc, mert", be sem fejezte és téptük is le egymás ruháját. 

10 hozzászólás |

Részletek női naplókból 1
#2 (2016-12-15 08:15:50)

...............Az egyes szám első személyben irt bejegyzéseim, nem feltétlenül önéletrajziak. ...................

**A tiszta nő naplójából**

Csütörtök
Kedves Naplóm!
Ma megint szomorú vagyok. Képzeld annak a szajha szomszédasszonynak szeretője van Szégyen, a férje forgolódik a sírjában, még nincs két éve, hogy eltemették, ez a ribanc, már befeküdt egy férfi ágyába. Tegnap délután hangokat hallottam . Nem hallgatózom, de mégis tisztán kivettem a sugdolózást, amikor a fülem rátapadt a falra. Enyelegtek, nem átallottak fényes nappal malackodni. Mivé lesz a világ. Az ilyenek miatt nem találok egy jóképű , jól szituált, becsületes társat, akivel sétálhatnánk a Duna parton, színházba járnánk, utazgatnánk. Kirándulni a hegyekbe, jaj de jó is lenne. 
Most lefekszem és arról fogok álmodni, hogy rám talál a mindent elsöprő szerelem.
 
Péntek
Képzeld, ma az irodában, Péter megkérdezte hozasson-e ebédet, mert tovább kellett bent maradni, a jövőheti csapatépítő tréninget előkészíteni. Megdicsért szorgalmamért, felkészültségemért és olyan kedvesen mosolygott. Megkérdezte nem várnak-e otthon, nem baj-e, hogy tovább kell maradni. Biztosított arról, hogy a túlórát természetesen elszámoltatja.
A munka végeztével, ismét kedvesen mosolyogva megkérdezte hazavihet-e kocsival, mire én persze nemet mondtam. Nem ülök férfiak mellé az autójukba, mit gondolnának a szomszédok. Még annak néznének, mint azt a ribancot. Nem is értem, hogy engedi be a lakásába néhány lakó és miért hívják az öreglányok beszélgetni magukhoz. Még elkapnak valamit.

Szombat
Az a szemérmetlen perszóna nem átallott kézen fogva enyelegni este, amikor jöttek haza valahonnan. Magassarkúban volt még így is ágaskodnia kellett a férfi meg görnyedt fölé. Nagyon bújtak össze. Láttamén! Hiába rebbentek szét, amikor meghallották, hogy nyílik a kapu , akkorra már pár másodperce figyeltem őket, ahogy nyálazták egymást a lépcsőházban, még a villanyt is elfelejtették felkapcsolni, olyan hevesen estek egymásnak. Pfúj, micsoda fertő, az üres lépcsőházban liftre várva. Csak a telihold világított be , nem láthattam a férfi arcát, de elég jó az alakja. Micsoda szerencséje van annak töltött galambnak. Az ilyenek persze találnak maguknak, nade biztosan, csak pár napra kell, azután majd rájön a férfi, milyen üresek és dobja is el.
Most itt ülök a konyhában, mellettem, hallom a suttogást. Várj...
Felháborító mit képzel? A poharat használtam tölcsérnek a falon és hallottam, hogy a férfi egyre hangosabban hördül, a nő meg odasúgta, "Pszt a szomszédasszony még feljelent csendháborításért, az előző lakó is ezért ment el innen. A házunkban majd hangszigeteltetjük a falakat jó? De addig fogd már vissza magad. " 
"Uhh pedig most ordítani tudnék, te kis Te! Gyere ülj a számra akkor csendben leszek."

Pfúúúj micsoda undorító kéjenc

Már nem hallok semmit lefekszem, Jaj az Péter, mikor hív már el végre színházba, vagy valahova. Mit gondolsz naplóm, a mosolya meg a kedvessége jelzés ?


Vasárnap.
Ma még semmit sem hallottam a szomszédból, biztos elment a bikájához. Égésznap itthon ültem a Titanic-ot , Dirty Dancing-et és a Grease-t néztem meg újra, olyan szépek. 

Még mindig semmi . Lefekszem. Jó éjt kedves naplóm , jó hogy holnap utazunk a Balatonra, holnap kezdődik a tréning, de jó lesz közel lenni Péterhez.


Hétfő
Nem tudom mi történt, Péter nem érkezett meg. A kollégák azt sugdossák, hogy a barátnőjével történt valami. Azt sem tudtam, hogy van barátnője, most mondták,hogy egy éve már egy özveggyel jár, de csak nemrég költöztek össze és építkeznek a kertvárosban. Remélem hamar vége lesz és akkor engem is észrevesz. 

Szerda
Késő délután megérkezett a főnök, végre kisütött a nap bennem is : ) 
Holnap a csini kosztümömet veszem fel. Nagyon izgulok. Jaj Péter!

Csütörtök
Jajj és megint csak jaj kedves naplóm! Mekkora csalódás, Az első szeánsz közepén elhívták és vissza se jött egész nap. 


Péntek
Péter megköszönte az együttműködést, a jó munkát és elnézést kért, hogy nem tudott részt venni a tréningen. Bejelentette, hogy a jövő héten lesz az esküvője, amire szeretettel vár bennünket és mindenkinek átadott egy meghívót. Az enyém olvasatlanul landolt a szemetesben.


Szombat
A családosok hazamentek tegnap, mi itt maradhattunk még egy napig. Kár volt.
Nagyon unalmas volt ez a nap is, az a bunkó osztályvezető elhívott sétálni. Mit képzel ez a zömök, kopaszodó, velem egyforma magas vigyorgó bohóc, hogy néznénk ki egymás mellett? Még egy autója sincs, biciklivel jár.

Vasárnap
Kedves Naplóm teljesen le vagyok sújtva, már nincs is kedvem élni sem.
Tegnap este nyitva felejtettem a vízcsapot. 
Hajnalban becsöngetett a szomszéd ribanc, hogy átázik a lakása. Elküldtem, azzal, hogy mit képzel? Hajnalban zavar engem, aki holnap dolgozik.
Ideges lett és beszólt a lakásába "Gyere segíts a hölgy nem érti, hogy eláztatott minket" 
"Mit nem ért ezen, tényleg egy hülye liba lehet" hallom és ott állt előttem Péter egy szál köntösben.

13 hozzászólás |

Kép(telenül) is bátorkodtam
#1 (2016-07-29 20:13:25)

Többször számon kérték, miért nincs az oldalon képem.

Szerintem,
Sok az aberrált és a kamus, aki bunkó módon írogat.

Engedtessék meg, hogy csak annak mutassam meg az arcomat, (harmatos hajlataimat, domborulataimat) , akivel már váltottam pár levelet, esetleg beszéltünk is.
Így kiszűrhető a dagonyázó, primitív "férfi"népség, akiből sajna elég sok van a neten. Többségük, még azt sem tudja leírni hejjjessen, hogy mennyire szeretnek "milfeket élvesztetni" 

Amúgy megjegyzem elég sokan nem a saját képüket teszik fel, vagy jó pár évvel korábbit, ennek meg mi értelme?
Nehéz lenne szűrni az eredetiséget, mert a kamusok megoldják.

Nos, amolyan "profilkép nélküli szélhámosként" jó kapcsolataim voltak a tárkereső oldalakon.:) Eléggé korlátolt lehet, aki nem érti meg miért. :)

Valamint mindig elcsodálkozom, ha egy amúgy szimpatikus ember, pattogni kezd és kilép, ha nem azonnal reagálok. Pedig sokszor, nem tehetek, róla, ha a technika ördöge garázdálkodik a neten. Előfordul, hogy kifagyok, vagy telefonon hívnak, , vagy valami más elszólít a szexcsettől. Tisztelet a kivételeknek, (bőven vannak), akik vagy várnak türelemmel, vagy később újra keresnek. Nem vagyok bunkó szó nélkül lelépni, de mert sokszor többen irnak egyszerre, nem áll módomban mindenkitől elnézést kérni utólag sem.
Fordítva is volt már, hogy eltűnt valaki , nyitva hagytam a csetet hátha visszatér. 

Azt sem értem, sok férfi miért pattog, gyalázkodik, ha kedvesen elutasítom őket. biztosan ronda, tehén vagyok stb...) fröcsög, és önelégülten konstatálja magában, "fasza csávó voltam megint, jól megaszontam ennek a szajhának! " majd bátran, férfiasan megnyomja a tiltógombot, mielőtt kedvesen megköszönném : ))) 

Fel kellene nőni már végre, ha nem tetszünk valakinek nem tragédia, lapozzunk. 
Ha felkészülünk arra, hogy 50-ből egy férfivel beszélgetni is lehet, és talán 500-ból egy potenciális szexpartner, akkor, nincs gond.

Bár elterjedt, hogy több a férfi, mint a nő a társkeresőkön, a találati esélyeink mégsem jobbak, ebben biztos vagyok. De nem reménytelen. Sőt. :D

Mindenkinek jó keresgélést, vadászatot, csatákat, finoman, gyengéden, vadul őrülten, komolyan , komolytalanul, tisztán, mocskosan, kinek-kinek ízlése, igénye szerint :D

Én jól érzem magam itt :-)

10 hozzászólás |

[1-6]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.