hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóSzösszenetek, (Tükör, ami lehet görbe is)

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > ninive


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ninive blogja


Szösszenetek, (Tükör, ami lehet görbe is)
Ami éppen foglalkoztat.

Szívesen beszélgetek olyanokkal, akik hasonlóan gondolkoznak, de akik nem, velük is.

A párbeszéd sokat segít önmagam megértéséhez, elfogadásához. Nem baj ha nem egyformán látjuk a világot, attól még forog :-) és izgalmassá teszi a sokféle ember, ha kellő tisztelettel és toleranciával közelítünk egymáshoz :-)

*A blogomban és a fórumomban kizárólag magánvéleményemet teszem közzé, amely nem köthető bírói státuszomhoz. *
Közhelyes ígéretek, fogadkozások , jókívánságok napja
#22 (2019-01-01 14:01:36)

"Ígérem, hogy (éppúgy, mint eddig) nem ígérek semmit, de azt betartom"

Megfogadom, hogy ugyanolyan türelmes/türelmetlen leszek, mint eddig, továbbra sem telepszem senkire, nem próbálom megváltoztatni a rólam kialakult véleményt, legyen az bármi, mert maradok aki voltam, személyiséged tükrében.

Mindenkinek azt kívánom, amit eddig is hétköznapokon, ünnepeken, mindig:
Lelje meg azt, amit/akit itt keres. 
Találjon igényeihez, libidójához, lehetőségeihez mérten kellemes partner(eke)t, és töltse közöttünk az idejét kellemesen Lila-város utcáin barangolva, elkerülve az útvesztőket, számára nemkívánatos sikátorokat. 
Mindezt jó egészségben, kiegyensúlyozottan mosolyogva. :) 

5 hozzászólás |

Az Emlékkönyv margójára
#21 (2018-10-06 10:44:51)

Áprilisi széljegyzet


Sokan arról mesélnek, hogy régen milyen jó volt az Eropolis, de most már más lett.

Nem tudom milyen lehetett régen, mert ez a világ, négy évvel ezelőttig távol állt tőlem.

Amikor regisztráltam, tele kételyekkel, kérdésekkel, vágyakkal, meglepődtem, milyen sokan nyitottak itt a beszélgetésre, a tapasztalatcserére, és előítélettől mentesen, nyíltan kommunikálnak. 

A partnerkeresés mellett volt időm éjszakákba nyúló beszélgetésekre, csetelésekre.
Úgy pár hónap alatt körvonalazódott, hogy sokan, csak arc nélkül kívánnak írogatni, önigazolást keresnek, de ők sem tudják mire.

Hamar kialakult a szűrőm, és az is, hogy számomra a hosszas levelezés időrabló, és felesleges, mert aki nem hajlandó kilépni az éter adta sejtelmes homályból, vagy bizalmatlanságból, vagy mert nem is akar , nem lehet potenciális partner.

Rövid cset, vagy pár levélváltás, és képcsere után, a hangalapú, akár még mindig "arctalan", hangouts, skype, néha viber beszélgetés szinte azonnal megteremtheti a személyes találkozás lehetőségét. Ritkán kellett csalódnom ha betartottuk ezt az utat.  

A netes kommunikáció után természetesen még mindig nem garantált a teljes összhang. Az aura, a kisugárzás van, hogy pozitív, máskor negatív irányba fordítja a reményteli várakozásból, néha illúziókból, és önnön vágyaink átvetítéséből fakadó vonzalmat. Ilyenkor simán el lehet köszönni, sértődés nélkül, hiszen mindig benne van mindkét lehetőség. Olyan férfi is akadt, akivel azóta is beszélgetünk időnként, érdeklődünk egymás "hogyléte" felől, mert egy emlékezetes beszélgetés cinkossá is tesz minket, és tényleg érdekel a másik személye.
Párszor munkakapcsolatom is alakult már a szexkapcsolat helyett, egymás megismerése után, ahogyan egyik barátnőmnek szintén.

Köztudott, hogy mára sokkal többen használják netes felületet az ismerkedésre komolyan is, mint régebben, de talán még több lett bizonytalan , a dagonyázó, és a mások hergelésére szakosodó felhasználó.

Ezeket Eropolis is próbálja szűrni, de lehetetlen mindent. A tagok saját feladata szelektálni.

Nem ismerem az arányokat, a nagyságrendeket, csak azt, hogy az utóbbiakkal nem foglalkozom, mégis szép számmal akadnak érdekes, korrekt keresgélők. 

Sokan írják ki az adatlapjukra, hogy igényes, intelligens, stb partnert keresnek.
Csodálkozom ezen, hiszen, mindenki annak tartja magát. Erősen szubjektív ennek is a megítélése, és az evidenciákat szükségtelen kiemelni, mert akire vonatkozna, tisztában van önmagával, aki meg nem olyan, az meg úgysem hiszi el.
Számomra egyértelmű, az, hogy ahogyan én nem keresek olyat, aki nem felel meg az általam kialakított mércének, úgy a többiek is így vannak ezzel. Igyekszem pár mondatból kirostálni azokat, akik nem ütik meg. 

Számomra a blog és fórumfelület ugyanolyan eszköz, mint a partner kereső. Itt válaszokat kerestem önmagam, és vágyaim megváltozásának megértéséhez, elfogadásához. Meglepetésemre nemcsak válaszokat, barátokat is találtam. Velük már személyes mindennapi kapcsolatot ápolunk, ahogyan az innen megismert partnereimmel is, ezért fokozatosan egyre kevesebb időt töltök itt, mint eleinte.

Valahogy úgy képzelem el, hogy a régiek is így vannak ezzel , kialakultak szexkapcsolatok, közösségek, barátságok, ezért sokaknak már nincs szükségük Eropolis rendszeres használatára. 

Vannak, akik elmennek, vissza sem jönnek, sokan visszanéznek néha, beszélgetnek, esetleg új kalandok után néznek. Mások vissza-visszaregisztrálnak, hetente, havonta, évente, stb. Az újonnan regisztráltak pedig attól függően illeszkednek be, vagy menekülnek el, hogy milyen első tapasztalatokat szereztek.

Mindenki igényeihez igazítja a jelenlétét, és szerintem teljesen érthető, hogy eltűnnek, vagy nicket váltva próbálnak a tagok új élményeket keresni, és úgy érzem sokkal kevesebben vagyunk, mint azt a számok mutatják, mert például gyakran van dejavü érzésem , amikor új regisztrációs nickről rám írnak. Ha nem fedi fel magát, vagy nem hajlandó hangalapú kommunikációra, elzárkózom az ismerkedéstől.

Mégis, mint viszonylag újabb tag, (a tizen... éve itt élők, visszatérőkhöz viszonyítva) gondolom, hogy a lehetőségek nagyon jók, ha kötetlenebb kapcsolat keresünk. A nagyon komoly monogám kapcsolatra vágyók viszont azt hiszem jóval kevesebben vannak, és nehezebb is a dolguk, ami az oldal főprofilját nézve természetes, mégis láthattuk, hogy a kezdetek óta akadnak már, akik itt találták meg a szerelmet. 

Nekem mára nagyon kevés időm maradt, és csak a számomra különleges emberekkel ismerkedem, beszélgetek, azt is ritkán.
 
Néha szembejön egy régi "ismerős", egy exszexpartner, és újra feltámad a vágy egy kis beszélgetésre, egy kis játékra. Amikor éppen lecsengőben van egy kapcsolat , olyankor különösen izgalmas a barangolás, ismerkedés. 
 
Színes ez a világ, Eropolis sok mindenben toleráns, ezért több a szélsőség is.  
Ennek tudatában kellő óvatossággal , mégis eredményesen építettem bele mindennapjaimba lilavárosi kóborlásaimat. 

Megértem, hogy mára a nyilvános szereplések, csetszobák élete megkopott . Az én igényeim a személyesebb, bensőségesebb baráti kapcsolatok felé orientálódva változtak meg a kezdetektől, de kiszűrve a számomra érdektelen tagokat, témákat, mégis itt vagyok szinte mindennap. 
Úgy érzem sokan szintén így lehetnek ezzel, míg mások vissza-visszatérnek, hiszen akit megérintett ennek a világnak a kellemes fuvallata, visszavágyik ide.

Továbbra is :) :
*Mindenkinek eredményes keresést, kellemes premiereket, előadás(sorozat)okat kívánok, (szex)kulturális igényei függvényében. 
*
.

3 hozzászólás |

Kényszer
#18 (2018-07-31 11:37:51)

Vajon mi az oka, hogy a férfiak többsége (szubjektív) negyven felett, már hiába kívánnak, imádnak, mégis puhábbak, hamar kidőlnek?

Azt hiszem, *néha* előfordul , hogy nők az okai. Amikor egy partner fáradtabb, sok rajta a felelősség, a nyomás, akkor nem képes jól teljesíteni asszonyánál, Akad nő, aki ezt személyes sérelmének éli meg, és lecikizi társát, duzzog, stb,
Ez a viselkedés, létrehoz egy spirált, ami bizonyítási kényszerrel indul, leblokkoláshoz, időszakos impotenciához, önértékelési zavarokhoz vezethet.

A gátlástalan, korrekt "stricik" immunisak, ők "kibalhézzák" azt, ami kell, de ők foglaltak, vagy a húszas csajokra hajtanak, ha függetlenek, akkor félnek a "rájuk telepedő" nőktől, ezért óvatosak.
Ha elég nagy a korkülönbség, szóba sem jöhet a "telepedés", így lehet eszementen élvezni az ifjakat és viszont.

Konvencionális kapcsolatot nem tervezek többé, úgyhogy türelemmel várom ki, amíg az talál meg, (és az nem hiszem, hogy itt lesz) aki nekem való, akivel akár egy hétvégét, egy hetet is együtt tölthetek, akivel mutatkozhatok bárhol, és az nem deviáns.
De ha nem, akkor sem dőlök kardomba, inkább a csibészeimébe.

Imádom őket. Ismerik az életemet, menny-poklomat, én is az ő dilemmáikat, küzdelmeiket, csajaikat, (nem személyesen persze) Mesélek, mesélnek.
Feltöltenek kívül -belül, agyam, testem, úgy, hogy lebegek általuk.

Néha belém nyilall , hogy "bárcsak idősebbek lennének, hogy harminc éve, miért nem akadt az utamba ilyen férfi", és a felismerés, hogy "akadt, csak elhajtottam, féltem tőle, hiába vonzott és taszított", de a "mi lett volna ha ..." fikciót elhessegetve ölelem önfeledten, gátlástalanul az izmos ifjú testeket, hagyom, hogy elkápráztassanak, élvezem, hogy élvezettel teszik újra - meg újra. Amikor eljövök tőlük, mindig úgy jövök el -ahogyan ma reggel is- túlcsordulva, mégis torkomat szorítva az esély, hogy ez volt az utolsó, mégis hálás vagyok az életnek, hogy megkapom tőlük azt , ami hiányzik. Tudom, írtam már valahol, de rekurzív.

Ezek az esték, éjszakák segítenek abban, hogy , értékükön, helyükön kezeljem az embereket .

Miért érzem, hogy ki kell írnom magamból mindezt, ahelyett, hogy felhívnám a barátnőmet, és elmesélném neki? Beszéltünk tegnap is, de még nem tudtam, hogy ismét csodás éjszakám lesz. Miért nektek mondom el?
Talán, mert akadhat valaki, aki úgy érti meg, hogy ő is megélte már, valamelyik oldalát,
Mert ez a kielégülés nem olyan teljes mégsem, mert bennem maradt valami, aminek fel kell törnie, amit ki kell írnom, sírnom .
Az életemért, amiért néha sajnálom magam, de ezt más sose tegye, nem tűröm. Nem cserélnék senkivel, mert így szeretem , és mert a józanabbik énem, már pofozgatja észre a szentimentálisat :
"Te hülye liba, jogod van szeretni, élvezni, jogod van élni, csupán sose képzelj bele többet, hiszen lehetetlen."

45 hozzászólás |

"Valami nincs sehol"
#17 (2018-06-28 02:36:05)

"Régen láttalak! mondják nekem néha.
De hát én is régen láttalak, ugyanolyan régen -gondolom magamban. 
Miért nem kerestél? mondják nekem néha.
De hisz, te is kereshettél volna - gondolom magamban.

Hiányzik. Mondják sokszor. 
'Szeretnek és hiányzom', de hát ezek csak szavak.

Néha eltűnik az ember, néha magába fordul, mert mentálhigiénés igénye a magány. Tabula rasát csinál. Mi a fontos, mi a nem fontos... mi az érték, és mi az, ami nem. Talán inkább eltűnődik és nem eltűnik, és az eltűnődikben van benne az a dédibálos, táncos köd, amelyben valóban ott az esély a csendre, ami attól függ, mi esik le neki a tabula fájáról, amikor rázza "

https://tinyurl.hu/GOeW/

Álmomból ébredtem. Egy véletlen találkozás és a borongós idő kissé kizökkentett ma délután az egyensúlyomból, és eszembe jutott egy tíz évvel ezelőtti beteljesületlen szerelem, amely most is kísért, még most is a tokomban dobog, ha rágondolok. Álom volt csupán, egy csoda, és mégis... minden érintésben őt érzem.

https://www.youtube.com/watch?v=lfJsNVuQyHQ

.

Nincs hozzászólás. |

Ha már matektanárnak néztek :)
#15 (2018-05-04 13:22:49)

Egy kis mértan férfiaknak

Számtalan adatlapon látunk valószínű hibás adatokat.
Talán elfelejtették az általános iskolai tananyagot, esetleg a regisztrációs izgalomban leblokkoltak .

Vizuális vagyok, és azonnal, elképzelem a 4-5-6 centi kerületű , (ez 1-2 centi átmérő), 15-16-18-20 centi hosszú cserkészkolbászt. 
Ha intim képet is mellékelt, megnyugszom, hogy csupán rossz helyen mérte becses testrészét. 

27 hozzászólás |

Nőnap margójára
#14 (2018-03-08 17:16:48)

"Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába."

Karinthy hatása ez a két sor. A szerző engedélyével teszem közzé:

*Nőnapi köszön(t)ő

A mai nap rólunk szól, mégis téged köszönlek,
hisz a nő, aki ma vagyok, általad született.*

19 hozzászólás |

Felhomályosítva
#13 (2018-01-31 20:13:03)

Ma kaptam :

"Szia :-)

Bocsi, hogy ezt írom, de most jól benyaltál Longinak...az eszedbe se jut, hogy ő utálja a nemvékony nőket? Bottal se piszkálna meg téged.
Csak hogy tisztán láss.
Köszi
Szia"

86 hozzászólás |

Felfedezők és kalandorok
#12 (2017-12-14 09:31:16)

Csak úgy... Ismét, mert eszembe jutott egy régebbi fórum.

Az Eropolis polgárai közül nagyon sok az ifjú csibész, akik közül nehéz, de érdemes kiszelektálni az értékesebbeket. 
Gondolok itt a 28-35 év körüliekre.
 
Sajnos a többségük kalandor, aki azonnali merevedését enyhítené, egy ifjú titán kedvelő hölggyel. 
Akad olyan, aki találkozni sem mer, csupán virtuálisan elégítené ki magát. Nem baj. Egyik sem, hiszen, lehet olyan hölgy , akinek erre van szüksége, vagy éppen kipróbálná. Közülük is beszélgettem már értelmes, korrekt férfivel. :-) Ha őszinte és tisztelettel közeledik, ezzel sincs baj. 

A problémásabb a kámforpasi , aki, ha összejön a randi, utána eltűnik egy időre, vagy végleg, hiszen van elég hölgy, aki elcsábul. Az előbbi, ha ismét hiánya támad lapozgat a noteszében a "nickek" között, hátha szerencséje lesz ismét.
Ők legalább valódiak. Nem a célcsoportom, de futottam már ilyenbe én is a két év alatt, amióta lemondtam arról, hogy korosztályos partnert találjak, mert úgy látom kihaltak, vagy foglaltak a potens 45 feletti férfiak. 

De (!) szerencsére akadnak fiatal Felfedezők, akikkel élmény "kapcsolódni" egy kis időre, azután, el kell engedni, néha elhajtani őket más vizekre. 
Ők azok, akik, ha visszatérnek , nem csupán pillanatnyi gőzleeresztésre, hanem kölcsönösen kellemes, vagy fergeteges, lieson(ok)ra, 
Időnként írnak, hívnak, nevetünk, szomorkodunk. Valahol cinkosok :-).

Jó velük beszélgetni, "rosszalkodni".
Amikor éppen nekünk lenne kedvünk hozzájuk, készen állnak, ha (/amint) tehetik szakítanak ránk időt. 
Most is egy ilyen lendített át egy mélypontomon.
 
Nagyon jók a tapasztalataim, és az sem zavar, hogy a korosztályára is szüksége van, hiszen nem párkapcsolatot keresek. 
Hülyén is nézne ki, ha nyilvános helyen mutatkoznék egy nálam húsz évvel fiatalabb férfival. A családom, a barátaim, és a munkám mellett többre nem is vágyom. 

Tartósabb monogám szeretői viszonyra kevesen képesek közülük, de ezt nem érzem hibának, vagy bűnnek, inkább evolúciós kódolás. 
Ahhoz, hogy idővel, amikor a hormonjaik rendeződnek, képesek legyenek megállapodni egy szerelmi kapcsolatban, szükségük van arra, hogy megismerjék az "Univerzum közepét" .
Szerintem. (Előző bejegyzéseimben is írtam erről)
Néhányukat "fekete lyukként" elnyeli a "punci hatalma" , és képtelen lesz monogám kapcsolatra. 

Íme a "definíció", amit egy régebbi fórum kommentjeiből idézek :  :D

"aaresz : 
Pedig engem pl. érdekelnének az Univerzum középpontjához (pina) kapcsolódó érdekes írások. 

barna72
A csillagászok lassan egy évszázada keresik az univerzum középpontját, te meg simán megnevezel egy fekete lyukat, mindenféle tudományos magyarázat nélkül?  

egyvagyok
Tudomásom szerint a fekete lyuk mindent elnyel 

barna72
Ez így van. Csak gamma sugárzása van. (nevezzük hisztinek! )"

26 hozzászólás |

Ez, meg az
#6 (2017-07-16 16:50:52)

Megoszlik a vélemény, kell-e számszerűsíteni, mérni akár a szexet, akár mást. 
Én sem szerettem, de valahogy a többség vizuális, és a számokból tud valamilyen képet alkotni. Szerintem ez nem sport, és nem verseny, de valljuk be, azért van, amikor jó érzés, ha saját rekordunkat is döntögetjük. A férfiak nagy része pedig kifejezetten büszke. Játéknak tekintem.

Teljesen egyéni, hogy heti/havi/napi 1,2,3, … aktusra van szükségünk, amit részben a genetika, részben a tapasztalat, és a lehetőség határoz meg. A többséget hajtják a hormonok ifjú koruktól, amit el lehet fojtani, de nem lenne szabad. A vágyat gátolhatják a konvenciók (előítéletek, vallás). Például a nők közül a teljes odaadást kevesen merik megélni, mert "mit gondol majd a fiú", vagy félnek a csalódástól, vagy ügyetlen a partnerük.
Idővel csökken, vagy elmúlik a szexuális étvágy és valami mássá alakul. Munkamánia, elhízás, kényszeres tevékenységek.

Az emberi testnek szüksége van kielégülésre, és nem csak szaporodás céljából, talán jobb lenne, ha a nők megtanulhatnák igazán élvezni a szexet. A természet a férfit arra kódolta, hogy szinte bármikor "álljon" készen, a nőt pedig, hogy csupán a peteérés időszakában legyen fogékony , érzékeny az aktusra. Logikus, de fejleszthető az is, hogy amikor nincs kedvünk, fáradtak vagyunk, mégis képesek legyünk ráhangolódni partnerünkre. Ha a fiatal lányok is megtanulnák, ránk nem lenne szükségük az ifjaknak . Nehéz kérdés , mert a férfiak kezdetben tapasztalatlanok. Az ifjú nem tudja, mi a jó a lánynak és esetlen, heves, nem okoz úgy örömet, mert a lány is gátlásosabb, nem oldódik fel eléggé ahhoz, hogy képes legyen élvezni az együttlétet, akkor a szex nem kielégítő, hanem esetleg fájdalmas, kellemetlen lehet. Ez elveheti a hölgy kedvét, ami frigiditáshoz is vezethet. De ez is orvosolható.
 
A nagyobb mérettel rendelkező férfinak óvatosabbnak kell lennie, de a kis méret is okozhat fájdalmat, ha nem elég nedves a lány/hölgy.
Viszont ha a férfi megfelelő izgalmi állapotot idéz elő, nincs gond.
Előfordul, hogy akit kisebb mérettel, libidóval áldott meg a sors, kompenzálja, kimagasló eredményekkel, kifinomult szexualitással, pénzzel, alkohollal, droggal, stb... 
A telhetetlenebb, nagy mérettel rendelkezőket pedig önbizalmuk, sikereik hajtják szintén hasonló irányokba. 

Ki hogyan, és hányszor élvez el, nagy a skála .
A nők egy része egyetlen orgazmussal beéri, kielégül. Vannak , akik láncban, vannak, akik csordogálva, vannak, akik folyva, spriccelve élveznek . És olyanok is akadnak, akik mindegyikre képesek. Mindez partnerfüggő is lehet. 
A férfiak 1,2,3,4,5 (vagy több) lövetűek, vannak, akik órákig kőkeményen állnak és élvezik, mások  keményednek, lanyhulnak újra meg újra elélvezés nélkül, de ők is élvezik, és az aktus végén ejakulálnak, együtt a nővel, vagy utána. Náluk is függhet a partnertől, de ők könnyebben létesítenek pusztán szexen alapuló kapcsolatokat.
Végül léteznek kétpercesek, akik annyiban érdekesek, hogy átok, ha egy lány első szexuális élménye egy ilyen partner. Itt nem arról beszélek, ha az első menet két perc, az kifejezetten izgató, , ha van folytatás.

Sok nő nem tud elélvezni, felizgul, euforikus állapotba kerül, de az aktus során képtelen az orgazmusra. Sokszor ez is partnerfüggő. Gyakori az is, hogy csupán a gyermekek születése után, 30 -40 éves kora körül képes az önfeledt szexre, amikor már nem kell félni a terhességtől, és attól sem, hogy "szajhának nézik ". Akkor élvezi igazán a szeretkezést, amikor már képes "önmagát" adni, és ráérez az ízére. 

Ez, vezethet váláshoz, de egymás újra felfedezéséhez is.
A segédeszközök bátor használata sokat segít.

Ha a válás a vége, új partnerre lesz szükség és itt derülhet ki, hogy a többször szült nőknél igenis fontos lehet a méret. 
Sokkal többen lennének képesek sorozat orgazmusra, folyni, spriccelni, ha tudnák, hogy anatómiailag lehetséges, és fejleszthető. A csiklós orgazmus a leggyakoribb, de a hüvelyivel kombinált isteni, és tényleg fontos lehet a a méret, de ujjazással is elérhető, tehát a kisebb mérettel rendelkezők is szerezhetnek nagyobb gyönyöröket. A szerelemben nem fontos, mert egy pillantástól is olyan izgalmi állapotba kerülhetünk, hogy az orgazmus garantált, és az, hogy kicsi, vagy nagy a szerszám, mindegy.

Jó lenne, ha mindenki a hozzá hasonló társat találná meg, de sajnos, nagyon sok partnerkapcsolatban későn derül ki, hogy nem illenek össze.

Miért fontosak a számok?

Szerintem tanítani kellene (nem pornószinten), hogy nem vagyunk egyformák, a szexualis érzékenység fejleszthető, tanulható, finomítható. Vannak kisebb és nagyobb étvágyú nők, férfiak is. Nem mindegy, hogy kik találkoznak. Ha nagy a különbség férfi és nő között, az egész életükben problémát okoz. Megcsaláshoz, elfojtáshoz, váláshoz vezethet. 
Gyakran a konvencionális kapcsolat megőrzése érdekében, (család, gyerekek) a másik fél beleegyezik a nyitott kapcsolatba.
 
Úgy gondolom, ha a fiatalok ismernék az emberi testet, a reakciókat, felismernék saját genetikai, öröklött adottságaikat (a képességek itt is fejleszthetők), akkor olyan partnert választhatnának, aki hasonló. Kevesebb gyermek lenne tanúja a lélekölő családi (hideg)háborúknak, titkolózásoknak, csalásoknak, válásoknak, és nem sérülnének. Sokszor ők, már előbb megérzik a bajt, mint azt a szülők gondolják. Jeleznek. Devianciával, betegségekkel, stb. Mintegy következményként, bár berzenkednek ellene, mégis elég gyakran ők is rosszul választanak párt, mert ezt a mintát viszik tovább.

5 hozzászólás |

Opció
#4 (2017-07-04 22:59:58)

Sokan kérdezik miért? 
Hát ezért.

(Részlet egy régebbi csetből.)


"Unom már, a minden férfit meghódítani vágyó, exhibicionista  nagymamakorú hölgyeket. Beteg állat vagyok, mert gerjedek rájuk, de itt mindnek van partnere, és boldog , csak barátkozni járnak ide.
Kérdezem, milyen az a nő, akinek 40 felett , nincsenek barátai és egy szexoldalon akarja magát virtuálisan mutogatni, simogattatni, beszélgetni, de nem találkozni, mert nem keresnek, akkor meg minek áll szóba velem, minek küld képeket, , de dicsérnem kell , hogy milyen fiatal , meg szexi. Aztán elküld a fenébe, hogy helyes is vagyok, meg minden, de túl fiatal. Annyi tisztesség nincs benne, hogy az elején kirúgjon mert azt élvezi, hogy egy fiatal csődör rágerjed. 

- Látom, téged alaposan felhúztak, mondjuk, ha boldog vagyok, ritkábban nézek fel ide és nem is ismerkedek, kivétel, ha olyat valakit találok, aki megérint és potenciális leendő partnert látok benne. És nem mondta az elején, hogy nem akar fiatalt?

"Te is azt mondtad még tavaly. Ő is , mégis elküldte a képeit, cseteltünk, beszélgettünk. Amikor mondtam találkozzunk, akkor jött azzal, hogy korban hozzáillő férfit keres. 
Nem ő az első , aki szívat hetekig, aztán kirúg. Minek rabolják az időmet. Elmondtam nekik is, hogy nem sok van.

- Most erre mit mondjak, nekem bejöttél volna akkor is, de még nem volt bátorságom ilyen fiatalhoz. 

"De megváltoztál. :-), Akkor végre találkozol velem?

- Igen, de most van valakim, így max várakozólistára tehetlek :D

" Namost megnyugodtam :D Teis olyan vagy, mint a többiek :(
Minek vagy mégis itt, ha nem keresel?

- De keresek, gyűjtöm a potenciális leendő partnereimet, elvégre ekkora korkülönbséggel, nem lesz "holtodiglan" kapcsolatom egyikkel sem. Ezt meg is mondom.
Tudod, ifjúság :D, minden lieson után, úgy jövök el, kielégülten, boldogan, hogy nincs legközelebb, hogy vége. Soha nem keresem, kivárom, hogy ő hívjon. Van egy megállapodásunk. Addig tart, ameddig, valamelyikünk nem talál korosztályos partnert. Nekem erre esélyem sincs, ők többnyire a fiatal csajokra buknak. 
Érted már?

"Ja kapis , Akkor időnként felbukkanok, hátha lelécelt a srácod :D és esélyt kapok , dee ez valami izzéé..

- Pedig, volt már aki tetszett, és türelmes volt, közben neki is volt valakije. Mindig rámírt, ha vége lett a kapcsolatának, és egyszer pont jókor, mert nekem is akkor égett ki az enyém.

'Hát jó, ez is valami. :D Legalább nem rúgtál tökön, max megmarkoltad :P

15 hozzászólás |

Körlevél
#3 (2017-04-30 19:19:12)

Imádom, :
" Kedvencellek, ha nem ájulsz be, töröllek., mert tulajdonképpen, nem is érdekel, ki vagy, hogy nézel ki, csak nyomogatom a gombokat és ha van nő aki rögtön ugrik, jó, ha nem felejtős..Van elég éhes punci....". 

Valahogy így jön le nekem , bár nem értem, de képzeld el, tele az ero ilyen pasikkal.
Még szerencse, hogy olyanok is akadnak, akik képesek pár mondatot is összeütni, el is merik küldeni, ha felkeltettem az érdeklődését :-) 

Ez egy tucatlevél, mindegyik gombnyomogató megkapja, nem kell rá reflektálni.

Sok sikert :-)

23 hozzászólás |

Középkorú nő (jóval) fiatalabb férfi
#1 (2016-07-09 13:20:37)

A téma lerágott csont is lehet, de sok az újszülött, mindkét oldalon.
Nemrég még én is az voltam. :-) 

Mindig volt ilyen, ha a világirodalmat nézzük, akkor mindannyian olvashattunk már erről a jelenségről. 

Nem anyakomplexus. Messze nem. 

Fiatalon, sokszor meggondolatlanul választunk párt, jönnek a gyerekek és mindkét félre nehezedő nyomás alatt változik az ember. A férfi és a nő is. 

A nő többnyire minden idejét, gondolatát a gyermeknek szenteli, szexuális igénye azért csökken, mert részben a hormonok, részben a felesleges túlféltés, túlnevelés, túlszeretés hibájába lép. Pedig ha egészségesen kezeljük és megtartjuk a határokat, időt szakítunk magunkra és társunkra, akkor nem érzi magát a férfi elhanyagolva. Van egy másik tényező is. Gyakran a nő addig csinibaba , addig kívánatos szexdémon, ameddig megszerzi a férfit, utódokat szül (Tisztelet a kivételnek) . Ezután kevesebb időt fordítanak az ápoltságra, a személyi higiénia alapvető betartására. Persze a látszatot sokan fenntartják , az utcára csinosan lépnek, de otthon jöhet a kényelmesebb kevésbé vonzó öltözék. A férj pedig ezt látja, ha hazaér. A munkahelyén csinos, friss asszonyka otthon elhanyagolt. (Persze ez fordítva is így van sokszor) A férj reggel frissen mosva vasalva elindul, hazaér fáradtan, lerúgja az eleganciát, sört bont és jöhet a TV, net, stb. 
Innentől már a konvenciókon alapuló társadalmi elvárásoknak, ismerősöknek, rokonoknak megfelelés irányít, valamint a butító reklámok szappanoperák és a többi. A férfi próbál megteremteni mindent. Közben a szexuális étvágy nem csökken (egy ideig). Ha szerencséje van a feleség valahogyan kötélnek áll, esetleg néha még élvezi is. Havonta kiesik egy hét kb, a többi alatt fáradtságra, kimerültségre hivatkozva hárítják a házastársi kötelesség teljesítését.
Mert vallom, hogy az. Kötelesség éppúgy, mint jog a jó szex, a kielégülés (kielégítés), mindkét fél részéről.
Joga van a férjnek, ahhoz, hogy otthon kapja meg. A feleségnek is.  Hogyan várjam el egy férfitől az aszketizmust, ha hetek telnek el szex nélkül. Természetellenes. Szerintem.

Nőnek a gyerekek, frusztráltakká válnak a szülők, ha nem megy minden elég jól. Ha meg jól megy , akkor az a baj.
Mindig van ok , de azt hiszem kettőn áll, vagy bukik minden. 
Ki kezdte az elhanyagolást és miért? Már senki nem emlékszik. 
Ezét sok férfi itt keres szexpartnert. Nők is , bár kevesebben.

Egyrészük persze, nem meri bevállalni, csak izgalmas ismerkedni, képet cserélni, hergelni, azután eltűnik, vagy nem jelenik meg a randin. 

A másik csoport, a családalapítás előtt álló, ifjú potens :-) férfiaknak pedig elegük van a sok fiatal nyafka, anyagias, gyermeket akaró , potenciális feleségből, akik néha csak megjátsszák magukat egy "jó parti reményében. Ezek az ifjak, még nem szeretnének elköteleződni, de szexre vágynak. Nincs kedvük udvarolgatni, csupán jól szeretnék érezni magukat és adni is, kapni is. Ami érthető. 
A hasonlóan vannak fiatal nők is aki szeretnék megélni vágyaikat, de férjnek már egy jól szituált, egzisztenciával rendelkezőt keresnek, :-) Bár ők kevesebben vannak. 

Mindkét férfi tábor számára vonzó, az idősebb nő, aki már túl van a családalapításon, gyermekei felnőttek, egzisztenciája mellett, megengedheti magának, hogy ápolt, kívánatos legyen.
Nem kell félni a terhességtől, tapasztalatból tudják, "nincs is holtodiglan". Sokan rájöttek arra, hogy valamit elmulasztottak fiatalabb korukban, vagy mert féltek, vagy mert mint írtam korán szültek. Ez a felismerés no meg a jótékony természet vágyakat fakaszt, amelyeket bátran vállalnak is, hiszen már nem akarnak férjhez menni, egy, vagy több rosszul végződő házasság, kapcsolat után.
Csupán szeretnék jól érezni magukat, képesek egy fiatalabb férfi mohó vágyait kielégíteni, de nem várják el cserébe, hogy éjjel -nappal udvaroljanak, csupán korrekt együttlétekre vágynak. Szenvedéllyel, szeretettel is lehet. Sőt , csak így érdemes. A férfi, pedig szereti ezt a függetlenséget. Jön, élvezi, amit ad és amit kap. Éli az életét, és időnként újra meg újra találkoznak. Vigyázni kell , az érzelmeket kordában tartani, mert valaki sérülhet, ha többet kezd várni, érezni, mint ami. 

Itt most nem volt szó azokról, akik kihasználnának egy magányos nőt, vagy pénzes férfit keresnek, bár, akit lehet, aki elhiszi, hogy nem a pénzéért, az :-) megérdemli. Azokról sem, szóltam, akik álmodozva keresik a nagy Őt, Őszintén kívánom, hogy megtalálják. 
Itt nem erről van szó. 

Tehát, csak bátran hölgyeim, igenis létezik ilyen és tartson ameddig tart, megéri. 
Ha nem telepszünk a férfira, nem kérdezünk olyat, amit nem szeretnénk hallani sok örömünk lehet benne.
Ne felejtsük, a fiatalembernek saját korosztályából is van társasága, előbb utóbb összegabalyodhat valakivel. Sokan képtelenek ebben a korban a monogámiára, no meg "még fel kell falni a világot" :-) Nem baj! Ha helyén kezeljük. Sokkal kiegyensúlyozottabban mosolygósabban élhetjük életünket. 
 Ha nem hívogatjuk, írogatunk rá percenként, ha kivárjuk, jönni fog, hiszen nyomot hagytunk benne. Neki sem könnyű feldolgozni, hogy idősebb nőtől kapja meg azt, amire vágyik. 

Örüljünk minden együtt töltött percnek. S ha úgy dönt valaki, elég, már másra vágyik, akkor mosollyal az arcunkon engedjük el, hiszen kaptunk valamit, talán adhattunk is és ezek az emlékek megmaradnak nekünk. 

29 hozzászólás |

[1-22]


A blog RSS feedje.


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.