Verseny

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 14

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Verseny
#14 2017-04-09 03:57:57
Kezdem magam úgy érezni mint a kisfarkú férfiak a pornókiállításon. :(

Következetesen azt látom, olvasom, hogy itt bizony olyan női társaság verődött össze, akik szexuális paraméterei bőven az átlag fölött vannak.

Az itt lévő nők felének sorozatorgazmusa van, a másik felének pedig spriccelős orgazmusa. Akinek egyik sincs, az is egy kósza numera alkalmával egy ismeretlen, nem összeszokott partnerrel is minimum 5-6-szor elélvez. Ja, és szemben azzal hogy a kinti világban a nők nagyon kis részének van hüvelyi vagy g-ponti orgazmusa, itt gyakorlatilag mindenkinek van.

Akkor most mi van?!

Kisfarkú férfi módjára próbálok magamnak mentséget keresni. Úgymint....khm... a kis farokra is van igény... nem a farok mérete minden...ésatöbbi. És ahogy a kisfarkú férfit nem vigasztalja hogy Magyarországon az átlag farokméret mindössze 13 centi, és ő a 16 centis farkával egyáltalán nem is számít kisfarkúnak...pedig az ítélet de! - mert Eropoliszon az átlagos farokméret bizony 18 centi, mit számít az országos átlag. :)

Szóval a nők szexuális igénye a felmérések szerint heti 1-2 alkalom, és 1 orgazmus. És ettől boldognak érzik magukat. Nem, nem elírás, és 2-ig még számolni is tudok bár késő van már ;) Elképesztő dolog lila viszonylatban, de bizony, a kinti világban a nőknél nem minden szex jár orgazmussal. Érzelemmel viszont igen. Pironkodva gondolok egy-egy rövidebb-hosszabb kapcsolatomra, amelyekben volt nem egy alkalom amikor nem is volt orgazmusom, mégis valami veszett jó volt a szex, egy folyamatos bódult állapotban leledzeni pár percnyi izomösszehúzódás helyett. 
Mint egy könnyed lubickolás ahelyett hogy ugranánk egy fejest, kimászunk, majd megint ugrunk, megint kimászunk...egy élvezetes fürdőzés, aminek a végén esetleg ugrunk egy fejest mielőtt kimászunk megszárítkozni, de nem biztos. Többnyire ugrunk...egyszer-kétszer, de semmiképpen sem kizárólag ezért mentünk a medencébe.

Ennek itt nincs létjogosultsága, hiszen itt orgazmusban mérjük a szexet. Kinek hányszor, mennyire, mennyi ideig, a másik oldalon meg milyen hosszú, milyen széles, hánylövetű. 

Ahogy itt tök hétköznapi dolog az anális szex vagy hogy betársulva az azonos neműek foglalkozzanak-e egymással, ugyanolyan hétköznapi kérdés, amiket rendszeresen kap az ember, hogy van-e sorozatorgazmusa, spriccelni szokott-e, és egyébként meg hányszázszor képes elélvezni és milyen hangerővel és hány percen belül. Kvázi milyen pornófilmet tud varázsolni a partnerének élő adásban...

Hhhhh...unom az ilyen kérdéseket. *Akkor most comingoutolok.*  :D 

Nincs sorozatorgazmusom. Nem szoktam spriccelni. Csak csikló orgazmusom van (ahogy odakinn a legtöbb nőnek). Száma 0-2 között van. 2 pedig csak összeszokott partnerrel (sors fintora, annak a partnernek akivel a legtöbb volt, 16 centis farka volt - de elég jól tudta használni). És ritkán, megfelelő csillag és egyéb állásnál. ;) 2-nél több csak vibrátorral. És egyedül, nem publikus produkcióban. Az átlag egy jó pasival 1. Ez van. :( Ja, és még valami. Nem szoktam sikongatni, sem a számat csücsöríteni (ahogy az itteni fotókon és a pornófilmekben alap). És ha már coming-out: nem szeretem ágyban a magassarkút, sőt, igaziból totál meztelenül és smink nélkül szeretem a szexet a legjobban. :) 

Mielőtt tíz év zárdára ítéltetnék, pár enyhítő körülményt azért felhozok védendő a "kisfarkú nők" mundérjának a becsületét.

Csiklóorgazmus ellenére imádom a kemény farkat ahogy belém hatol, és nem szeretem a félmerev farokkal lébecolást nyalifali címen. Imádok felül lenni, szeretem a szokatlan helyeket, körülményeket, játékokat. Hogy miért, amikor gyakorlatilag egyik sem fog "eredménnyel" kecsegtetni?! Mert van *agyam és fantáziám*, amit ezek veszettül felizgatnak. De nem élvezek el tőle! (Ahogy a kinti átlag)

Azt viszont kevésbé imádom, hogy ha számszerűsítjük az eredményeket. A rosszmájúak megjegyezhetik hogy nyilván azért mert lehet hogy nem én nyerném a Super Bowlt.  :napersze:  Nincs is szándékomban. Én csak úszkálok, a pornóelőadást, az aranyérmeket és egyéb trófeákat meghagyom másoknak, ahogy a szex utáni matrac-cserét, és a sikongatás miatti rendőrségi razziát is. :D 

A szex közbeni méricskélés és eredményvadászatnál jobban csak egy dolgot utálok. Amikor a pasi megkérdezi utána hogy hányszor. Ettől pedig pont annyira mászom a falra, mint a kisfarkú pasi a centitől. A szexnek nincs mértékegysége.

Kínában az étel finomságát böfögéssel mérik. Hát...szódabikarbónától is lehet jó nagyokat böfögni, mégsem mondjuk hogy az a legjobb étel.
A leghamarabb és legtöbbször egy LELO Soraya típusú vibrátortól tudok elélvezni, de valahogy mégis nagyságrendekkel jobb a szex egy férfivel.
Akkor most miben mérünk..?!

Ááááá...keresek egy kisfarkú pasit. :) :napersze: 

UI.: Addig meg simogatom a macskámat.  :vigyor:  ;)  :P 

19 hozzászólás |

Hozzászólások

tamas-35-#14#19 2018-08-28 01:51:27
 :D ez telitalálat. 
csizmaskandur#14#18 2017-10-02 22:00:29
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/b/USRf_bbb04e7/440c23.jpg
#pandora: Egy ici-picit vitatkozhatnék?  :) Nem a mondanivalód lényegével, hanem ezzel: "Csak csikló orgazmusom van..." Vitatásom nem abban áll, hogy ezt tagadom, hanem abban, hogy ezek szerint nem találtad meg azt a férfit, aki megfelelő technikával el tudott volna juttatni a hüvelyorgazmusig is. :pirul: 

Idéznék egy szakértőt: "Női orgazmus alatt a hüvelyt körülvevő izmok reflexszerű, ritmikus összehúzódását értjük. Ennek gyakorisága kb. 3-15 között mozog és az intenzitása fokozatosan csökken. Erőssége minden nőnél más. Leggyakrabban valamilyen fizikai stimuláció eredményeképp jön létre. "Hüvelyi orgazmusnál" ez a fizikai stimuláció általában a közösülés, vagyis a pénisz behatolása a hüvelybe. Fontos azonban tudnunk, hogy a hüvely rendkívül kevés idegvégződést tartalmaz - ellentétben az idegvégződésekkel bőven ellátott csiklóval -, ezért csupán a hüvely ingerlése nem tud önmagában orgazmust "produkálni". Általában úgy gondolunk a hüvelyre és a csiklóra, mint két különálló szervre, holott ezek a valóságban egy idegekkel és izmokkal átszőtt "hálózatrendszert" képeznek. Ennek a tévhitnek általában az az alapja, hogy nem tudjuk igazán, mekkora is a csikló valójában."

Saját tapasztalatom kapcsán csak annyit mondhatok el, hogy egyik tartós kapcsolatomban a Hölgynek 45 éves koráig sohasem volt "hüvelyi orgazmusa", most már rendszeresen van  ;)  :pirul: 

(Remélem nem érzik a Hölgyek "kioktatásnak" az általam írtakat, messze álljon tőlem... :) )
csizmaskandur#14#17 2017-10-02 21:35:43
1 orgazmus... 2 orgazmus... 3 orgazmus... 4 orgazmus... 5 orgazmus... Huuuuuu, hol is tartottam a számolásban?  :o Bakker, kezdhetem az egészet elölről  :D     
sogun#14#16 2017-04-18 12:49:46
Hát nekem is ceruza pöcsöm van, ahogy elnézem. :D
És én hülye még le is vágattam belőle. :D
szilvi85#14#15 2017-04-16 14:57:48
Sok mindenben egyetértek Pamdival! Nem vagyok túl tapasztalt,de voltam már pár pasival! Volt 16cm alatti akivel nagyon élveztem és volt 22-es aki csak töfködött! Még sose spicceltem,de már láttam olyat más nőtől! Én is G-pontos vagyok ahogy szerintem is a legtöbb Nő! Sose volt még hüvelyi orgszmusom ami nem azt jelenti nálam se,hogy nem élvezném a szexet sőt! Nem mindig kell,hogy elélvezzek ahoz,hogy megnyugodjon a puncim :)
fanatiq#14#14 2017-04-10 15:43:54
a kérdés az, hogy a hölgyek miért szégyellik a spriccelős orgazmust?
egyvagyok#14#13 2017-04-10 13:16:24
#esther: 
Tudom, hogy nem vagyunk egyformák :) milyen lenne már, ha csak Zolik lennének a világon? :O
Mások vagyunk, más igényekkel. Ez igy van jól!
esther#14#12 2017-04-10 11:08:54
#egyvagyok: 
Nem értem hol a probléma..de tényleg.
Vannak nők,akik rendelkeznek bizonyos képességekkel,és ezt butaság lenne elvitatni tőlük. Így működik a testü(n)k és pont. Nincs benne semmi hókuszpókusz.

Ez a poszt nekem inkább egy kifakadásnak tűnik.
Nem vagyunk egyformák,nem minden nő működik,reagál,stb ugyanarra az ingerre pont ugyanúgy.
Igazábol sok mindent tudnék még hozzáfűzni,de nem szívesen fedném fel a szexualitásomat mindenki előtt,másként meg nem sok értelme van itt telefonon pötyögni(bleee :P ).

Pandi! Szerda estig itt vagyok még Pesten...ha gondolod megbeszéljük élőben ezt a multiorgazmusos,spriccelős orgazmust...vagy bármit,amihez kedvünk van. ;) 
agave#14#11 2017-04-10 07:08:16
Szerintem nem véletlen, hogy ezen az oldalon több a spriccelős, G-pontos, mint az átlag. 
A szenvedélyes érzéki nők sokszor magányosak, mert a férfiak nagy része nem "bírja" el. Hosszútávon nehéz egy ilyen nővel. A férfiak többsége nem tud velük mit kezdeni. Hamar kidől. 

Nem gondoltam volna, hogy szégyenkeznem kell , mert kedvelem a nagy méretet és spriccelek. 
Sajnos kevés férfi idézi elő, de tényleg vagy kell hozzá méret, vagy mélyebb érzelem és technika. 
 Itt szeretőt, nem szerelmet keresünk. :)


potenspasit#14#10 2017-04-09 23:55:10
alig merem ideírni, G-pontos spriccelős sorozatélvező vagyok... de azért ez ne legyen már elvárás!
potenspasit#14#9 2017-04-09 23:48:42
napaszmek, mindenki rákeresett :D az INA2 jobb  ;) 
perke#14#8 2017-04-09 23:18:00
Nagyon jól sikerült írás szerintem. :)
Az a tapasztalatom, hogy a spriccelős-multiorgazmusos nők itt leginkább a 20+-os mérettel elégedettek. (nem lepne meg, ha a 90%-uk valójában azt sem tudná, mekkora is az akkora)

Megnéztem az általad említett márkát, hogy esetleg milyenre kellene átszabatnom a meglévő @-m, hogy leginkább kívánatos legyek... 
Megláttam, és megbeszéltem magammal, nem fogom átszabatni... :)
Elolvastam a termék alatti kamu-kommenteket, találtam egy ilyet:
"OH MY GOD, after the climax, it felt different to other vibrators, I felt like I had really had sex with a giant c@ck and had a very nice, deep and intense orgasm. I will sleep better tonight after this..."

Ezek szerint, titokban Te is a giant c@ck híve vagy, ha már ilyen az érzés vele valaki szerint... :) és még jól is alszol... :D

Így konklúzióként:
"kisfarkú nőnek" kisfarkú pasit! :)
nagyhusi#14#7 2017-04-09 15:35:41
Miután ma felkeltem újmatracosmégistelespriccelt ágyikómból, visszakértem a füldugót a szomszédoktól. Kedvesem 30! centijébe kapaszkodtam, mert a síkosítón (szigorúan bio- én termeltem 2 perc alatt) megcsúsztam. 32 orgazmusom után lazán újságot olvastam, majd feltévedtem ide.
A blog olvasása után 2, azaz kettő észrevételem lenne:
Az egyik, hogy elmerengtem, nagy kedvencemet mi vihette rá eme önvallomásra. Aztán rájöttem két  chat (cset) próbálkozás után... Elég is volt egy időre.
Eropolis egy másik világ, ahol kompenzálni lehet... Persze csak az elme szintjén, no de aki a kicsit nem becsüli... (vagy így, vagy úgy) :D
A másik észrevételem, hogy azonnal rákerestem a vibrátorra. :D
Nem azért, mert kell, csak gondolok a szűkösebb napokra.  
Vagy mert szeretem a játékokat...
Vagy mert csak. :D
caduceus#14#6 2017-04-09 15:04:23
Hm. Mit is mondjak? Őszintén. Egyre kevésbé vagyok a hagyományos férfiorgazmus híve. Persze szükségem van rá, meg minden. De a tantrikus szemléletnek is, amely nem feltétlenül erőlteti az ejakulációt minden egyes együttlét alkalmával, megvan a maga igazsága. Másfajta, az egész testet átható örömet nyújt. Nálam például a hasamból indul. A játék és az egymásra irányuló figyelem intenzitása ennek fényében tkp. fontosabb, mint maga a kielégülés. Ezt nem a másikat kizárólag mondom, csupán azért, hogy lássuk, többféle, bizonyos értelemben összemérhetetlen orgazmustípus létezhet a férfiak számára is. Mindegyiknek megvan a maga helye és ideje. Innen nézve a számszerűsítésnek nincsen sok értelme. Egyetértek!
egyvagyok#14#5 2017-04-09 13:13:59
Szóval mégiscsak a méret a lényeg :D
stormborn#14#4 2017-04-09 12:53:42
"És ahogy a kisfarkú férfit nem vigasztalja hogy Magyarországon az átlag farokméret mindössze 13 centi"

Tényleg csak ennyi lenne? Írnám, hogy én ezt kevésnek érzem, de egy kicsit áthallásos lenne. :D
liza30#14#3 2017-04-09 10:39:56
Nem vagyunk egyformák és nem hiszem hogy ez probléma lenne. Én például képes vagyok többször elélvezni, sőt..., de néha egyetlen orgazmus többet ér, mint 4! És életem legjobb szeretkezése egy olyan férfival volt, akivel egyszer élveztem el és még 16cm sem volt ;-) Ez nem előny vagy hátrány, egyszerűen másként vagyunk összerakva :-) 
longdongsilver#14#2 2017-04-09 10:12:37
A lilás nők hozzák a statisztikát, különben heti 1-2 szex se lenne :D
egyvagyok#14#1 2017-04-09 06:49:38
Ez egy nagyon jó írás, felfedi az itteni valódi problémákat.


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3750BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba111100Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba820Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba7170Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5790Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba200Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak

#profi_csajok220Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3130Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.