Magyar narancs

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 37

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Magyar narancs
#37 2017-12-21 13:37:49
Kicsit sárgább, kicsit savanyú, de a miénk.

Nem, most nem a Tanú ikonikus jelenetéről fogok írni. :) Hanem a Főkrampuszról, akiről a blog bevezetője szól.
Egy, az életemen átcsörtető krampusz gúnyosan így fogalmazott róla:
"Egy kicsit pervi, egy kicsit gáz, de a miénk."

Nos igen. Közeledik a Karácsony. Amikor nem csak az orgazmus lesz a fontos hirtelen, hanem az is hogy fogják a kezünket, mellettünk álljanak feltétel nélkül, és ne kelljen az ünnepi vacsi után behúzni a hasunkat. ;) 

Számomra az Igazi Férfi ilyenkor az, aki hazahozza a bejglihez való cuccokat. Egyrészt mert számomra ellenállhatatlanul szexi amikor egy pasi házias, másrészt mert ezzel "egy csapat vagyunk" érzésem van, harmadrészt nehéz és utálok cipekedni, de szeretek sütni. :vigyor: Ilyen Férfit pedig ritkán találni errefelé. Jójó...nem is igazán ez a keresési kritérium, hiszen nincs minden nap Karácsony. ;) 

2013-ban, a regisztrációm után nem sokkal privire hívott. Elkezdtünk írogatni, és úgy fél óra után bekapcsolta a kameráját. Elakadt a lélegzetem, olyan mértékben megfogott amit láttam. A túloldalon Mr.Tökély ült - igaz, később kiderült, csak kívülről az. A külső megfog, a belső megtart? Hm. Néha pedig a külső megfog és megtart... :napersze: 

Egy másik, életemen átcsörtető krampusz ecsetelte a fröcskölő nyállal, megfeszült izmokkal, vicsorgó állkapoccsal egymásnak eső vadállatok párzását...az az őserőből táplálkozó vehemencia, az újra és újra elsöprő extázissal ideiglenesen véget érő küzdelem amit ő keresett errefelé - hát ezek lettünk mi. Pedig én nem ezt kerestem. Azóta a kapcsolatunk egy véget nem érő harc, amiben sem győzni, sem szabadulni nem tudunk.

Az idei bejglihez valókat nekem ő hozta haza. Igaz, nem könnyen vállalta a feladatot, olyan hisztit csapott a bevásárlás mellé mint egy primadonna. Megküzdöttünk - ahogy kezdettől mindig minden miatt - ezúttal én nyertem. :vigyor: Nem, nem mindig nyerek én. Néha le tud győzni, néha meg tud szelidíteni. Próbálkozom, próbálkozunk repülni...de az első szárnycsapásomtól kezdve itt az Erón, végül ő az aki valahogy mindig ott van ahol lennie kell, és végül mindig ő az aki ott is marad ahol lennie kell...és törött szárnyakkal valahogy mindig mellé hullok vissza.

Ahogy elnéztem a napokban, hát róla jutottak eszembe ezek a gondolatok. A hátország. 

Szinte mindenkinek van egy ilyen magyar narancsa. A többségnek itt van valamilyen hátországa. Akit nem hoz ide, sőt, talán miatta került ide. Akiből hiányzik valami fontos, de benne van valami még fontosabb, a ragaszkodás. Aki tökéletlen (nem töketlen - bár Karácsonykor még az is megbocsátást nyer), de elfogadja a mi tökéletlenségeinket is. Aki már bizonyított. Aki megfogja a kezünket. Aki egészen egyszerűen ott van ahol lennie kell, és biztosítja azt a hátországot, ahonnan könnyedén rugaszkodhatunk el. Aki miatt nem felel meg bárki, aki egykor vagy most - ilyen vagy olyan szempontból - feltette magasra a lécet.

Akivel az év 364 napján rengeteg bajunk van, és kinek mi nem kerek...talán olyasmit szeret a szexben amit nem szeretünk, talán nem teszi meg amit szeretnénk, talán túl kicsi a libidója, talán túl kicsi vagy túl nagy a farka, talán meghízott, talán lefogyott, talán túl megszokott, talán mi vagyunk a számára túl megszokottak, talán nem mindig azt kapjuk amit szeretnénk...

De! 

Ott vannak láthatatlanul a háttérben, a vállukra hajthatjuk a fejünket, elmesélhetjük milyen napunk volt, és nem kell hozzá kisminkelni magunkat, és három hétre előre időpontot egyeztetni, majd azon aggódni, hogy eltűnik-e addigra. Hogy megsértődik-e. Hogy felhív-e egyáltalán. Nem, ők nem tűnnek el soha. Ők ott vannak, ahol lenniük kell. Mindig ott vannak, ha piros hó esik akkor is.

Belefáradtam az idei évbe. Fizikailag, érzelmileg, értelmileg is. Ha egyenleget kellene csinálnom, ez az év nem az új ismeretségek éve volt, hanem a régiek elmélyülése. Akikkel korábban ismerkedtem meg itt és barátok lettünk, azzal még jobb barátok lettünk. Akivel találkozgatunk néha, azzal még örömtelibbek lettek a találkozások. Aki pedig mellettem állt korábban, az most is mellettem áll. Idén nem csatlakoztak újak. Akiknek lehetőséget adtam, csak átcsörtettek az életemen, majd ki is viharzottak onnan, csalódást, kiábrándultságot, bizalomvesztést hagyva maguk után. Aztán én is behúztam a féket...az életem nem átjáróház! Így kirekesztődtek olyanok, akiket talán mégis be kellett volna engednem...de már féltem beengedni.

Jövőre majd új év, új lelkierő, talán új szárnypróbálkozások is lesznek. Ez a jövő zenéje. Idén félretettem a szárnyakat és kötényt kötöttem. ;) Bejglit sütök, meg mézeskalács házikót. Megpuszilom és átölelem azokat, akik mellettem vannak, akiknek fontos vagyok. Feltételek nélkül. Akik sok tekintetben tökéletlenek, de ragaszkodnak hozzám.
Ez az időszak éppen alkalmas arra hogy egy pillanatra megálljunk és megbecsüljük a magyar narancsainkat. ;) 

Elnéztem azt a tökéletes fenekét amikor kijött a fürdőszobából...elmosolyodtam mert beugrott az a cinikus mondat abból a régi levélből.

Egy kicsit pervi, egy kicsit gáz, de az enyém. <3 

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420171221133749.jpg

11 hozzászólás |

Hozzászólások

swingerfeeling#37#11 2019-04-08 20:00:30
Nagy dolgot tettél. Áprilisban éreztem a karácsony ünnepélyes hangulatát, a bejgli illatát és láttalak kötényben a konyhában szorgoskodtál. Ezt így kevesen tudják. 
sofia#37#10 2017-12-23 18:42:32
#food-to-go: Hatalmas feldobtad a napom "várnak a pornós macával"  :D 
egyvagyok#37#9 2017-12-23 11:42:27
#food-to-go: 
Akkor itt mindenki varázsló? :D
doktorur#37#8 2017-12-23 10:45:34
#food-to-go: Lehetek az illuzionistád?:D
food-to-go#37#7 2017-12-23 01:33:20
végülis illúzióért vagyunk itt :D nekem olyan illúzió kell, hogy van pasim, a pasiknak meg olyan, hogy itt várják őket a pornós macák, ingyen, és kötöttségek nélkül :D
sofia#37#6 2017-12-22 16:00:24
Akkor az a vèlemènyed legjobb kapcsolat kèt magyar narancs akik kompromiszumkènt külön külön fogyasztanak spanyol narancsot is? Ezt tudatosan lehet helyèn kezelni?Egy barátnőm egyszer azt mondta hogy a volt hapsija beszervezte neki harmadikkènt a barátját! Megkèrdeztem tőle ez hogyan lehet mert èn ha együtt èlek valakivel ès szeretem nem tudnám nyiltan elfogadni ezt.Erre a válasza az volt hogy nyilván amig van szerelem addig nem fèr bele a 3 szemèly! Kèrdem èn naivan ha nincs meg már a szerelem ès külön külön keresik a narancsot akkor mi èrtelme? Mièrt űlnek a langyosba? Kènyelmes hogy mindig van valaki akihez lehet szólni ès el lehet küldeni a boltba? Tudom kicsit sok a kèrdès kevès a válasz!  :D De akármilyen kompromiszum is ez a barátnőm èletèből is kilèpett a magyar narancsa,nem tudták helyèn kezelni...Abban nem èrtünk egyet hogy aki illuzió lenne a tökèletesèg, mert mikor szeretünk valakit akkor a tökèletlensègèvel együtt tökèletes számunkra ès ehhez arra van szügsèg hogy nagyon jól ismerjűk.Amit már emlitettem másut hogy a legjobb barátod ès a szeretőd.Ha ez nem igy lenne rengeteg idős nőtöl nem halottam volna.Nem azt mondom az emlitett változat nem működhet. Nekem is már volt olyan kapcsolatom ahol a fèrj külföldön dolgozot az aszonynak engedèlye volt a fèlrelèpèsre egy kikötès volt hogy meg akarta ismerni a pasit akit kiszemelt..Kicsit bizar volt ez nekem elsőre de aztán bele gondolva milyen őszinte ès tabu mentes kapcsolat lehet amikor már ezt is nyiltan megtudják egymással beszèlni!
pandora#37#5 2017-12-22 12:28:03
#sofia: 
Szerintem valahol minden kapcsolat kompromisszum, mivel tökéletes emberek nincsenek. Mi magunk sem vagyunk tökéletesek, aki szeret minket, az a hibáinkkal együtt szeret, és kompromisszumot köt, mert a mérleg a pozitív irány felé hajlik, és a másik összességében jól érzi magát velünk.

Ha így nézzük, egy hosszabb kapcsolatban mindenki többé-kevésbé magyar narancs. A tökéletesség csupán illúzió lehet akkor, ha nem ismerjük a másikat eléggé. Szerintem a futó liézonok esetében ennek a tökéletességnek az illúzióját keresi az ember. Így lehet spanyol narancsot találni. De mihelyst a kapcsolat hosszabb távúvá válik, magyar narancs lesz belőle...
Ami nem feltétlenül rossz! De fel kell hozzá nőni és kezelni a kompromisszumokat. ;) 

food-to-go#37#4 2017-12-22 02:12:38
volt szó arról, mennyire szerencsések vagyunk a háttérországunkkal, és legtöbben mennyire alulmaradnak a velük való összehasonlításban, mégis szükségünk van (lenne) rájuk :( pedig átejt, hülyének néz, megaláz, cserbenhagy, smucig, megbízhatatlan, hazug, sokat árt neked... ám, ha nincs, nem találod a helyed, nem teljes az életed, mi lehet a megoldás? nekem a swinger, a technikai szex, a játékszerek nem váltak be, mint pótlék, korrekt, állandó partner meg nincs a láthatáron sajna
sofia#37#3 2017-12-21 22:40:36
Nagyon izgalmas kis írás,tudod pont ma mondtam my love-nak hogy aki voltam pár èvvel ezelőtt elvesztettem útközben.De tèged olvasva rájőttem mègsem!  :* Itt van mèg csak mèlyre került.. Nem szeretnèk othonra magyar narancsot 360 napra ès nèha nèha egy kis spanyolt... :D Lehet belefáradtam a rengeteg időbe ès energiába amit egy spanyol narancsba kell fektetni aztán ez nem tèrűl meg mert a nők arra vágynak a hideg sőtèt èjszakákon legyen kihez bújni.Aztán előbb utobb találnak is erre a pozicióra narancsot. Vagy csak igy karácsony előtt előtèrbe kerül a lelkiismeretem? Nem szerintem mindig is egy 365+1 napos narancsra vágytam!A dillema csak az hogy vajon a narancsomnak nem e leszek előbb utobb a hátországa a magyar narancsa? :D 
egyvagyok#37#1 2017-12-21 13:46:30
Az élet egy nagy utazás...felszállsz a vonatra, aztán vannak, akik felszállnak melléd, van, aki leül melléd és ott is marad, van viszont aki fülkéről fülkére járkál. ;)
Jó írás, betalált. :)


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1620BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3530Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba410Eropolis hivatalos maszti szobája

#szeretot-210Többes kalandok kamionban

#centrum_szoba110Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba1930Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1530Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok300Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1320Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.