Van ez így is néha...

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 3

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Van ez így is néha...
#3 2016-12-07 18:44:56
Sziasztok! 

Ma ismét hoztam nektek egy történetet, ez viszont megtörtént, nem fikció, hanem valóság, igaz számomra megalázó volt egy cseppet, de ilyen is van az élet nem habos torta.  Hozzáteszem ez a történet akkor történt meg mikor még javában komoly kapcsolatot kerestem, s lehet ez is lökött rajtam, hogy miért itt legyek. 

Volt egy pasi nevezzük Balázsnak, mert valóban így is hívták, már egy hónapja fűzte az agyamat, nem komoly kapcsolatot keresett, csak szabadidő hasznos eltöltésére valakit. Többször biztosított róla, hogy Ö milyen változatos és jó szerető lenne, és mennyire tudna imádni, ha együtt, vagyunk, csak adjak Neki egy esélyt.
 
Sok mindenről beszélgettünk ez idő alatt többek közt a sexről is és szóba került a prosztatamasszázs is soha nem volt benne része és mennyire kipróbálná, és mivel Én ebbe járatos vagyok, imádná, ha velem történne mindez. 

Addig, addig duruzsolt, hogy engedtem, semmi normális fickó nem volt a láthatáron Nekem való herceg, Balázs meg kifejtette, hogy akár hosszabb távon is melengethetnénk egymást, éhes is voltam már elgyengültem legyen, rendben van. 

Egy szép vasárnap kora délután a lakásába beszéltük meg a talit iszunk egy pohár bort, beszélgetünk, és ha a szimpátia fenn áll, akkor lesz, ami lesz, szeretkezünk, egy hatalmasat imádni fogja a hatalmas testemet és változatos módokon kényeztet és kielégít, Én is beviszem egy kicsit az anális rejtelmekbe. 

Pontosan érkeztem, izgultam, a gyomrom reszketett vajon mi is lesz, hogy is lesz, elvégre nem vagyok szűzlány, na de akkor is, viszont bennem van a kos nők tüzessége is lesz, ami lesz hajrá akkor. Balázs már várt élőben is egy jóképű szimpatikus fiatalember volt, kellő zavarral tessékelt be a lakásába egy szép nappaliba foglaltam helyet ö töltötte a bort, lassan megnyugodtam Oké Szilvi minden rendben lesz.

Helyet foglalt ö is a kanepén, beszélgettünk, láttam időnként azért a nadrágjához nyúlt , hmm talán feszítette valami ;) Majd felállt egyszer csak felhúzott a kanapéról és elkezdtünk csókolózni, hmm fincsi is volt ki is voltam éhezve, élveztem a kapkodó érintéseit a testemen, mondanom se  kell gyorsan lekerült a ruha mindkettőnkről rajtam csak egy tanga maradt.

Majd finoman terelt a farka felé, Én le is térdeltem elé és elkezdtem szopni a faszát kemény volt már a nélkül is, de villámgyorsan még keményebb lett. Leültettem a kanapéra és elé helyezkedtem a földre, hogy kényelmesen tudjam kényeztetni, mert öndicséret nélkül, ha valamibe jó vagyok, akkor az orál azaz. Nyelvemmel megnedvesítettem, és ahogy bekaptam a nyelvemmel külön kényeztettem a makkot miközben a szám szorosan körbezárta a farkát, majd egyre mélyebbre bekaptam neki, lényegében tövig, elvégre vagy tövig, vagy sehogy ;)

Pár pillanat múlva mondta is lassítsak, mert így el fog sülni, de nagyon vágyik, hogy egy kis prosztatamasszázzsal párosítsam az örömöket. Így is tettem rátértem, hogy az alfelét elsőnek a nyelvemmel izgassam majd a benedvesített ujjammal behatoltam a fenekébe és megkerestem azt a bizonyos pontot, ami a pasiknak hatalmas élvezeteket tud okozni, és az ujjammal izgattam közben a számmal a farkát kezeltem tovább, pár pillanat múlva hatalmasat élvezett. A forró geci telelövelte a számat lenyeltem majd szépen kisajtoltam az utolsó cseppet is a farkából. 

Balázs felpattant, majd Úristen elélveztem, és te még sehol nem vagy felkiáltással, elkezdett a nappaliban szaladgálni. Mondom semmi gáz csüccsenj le, igyunk egy pohár bort és majd folytatjuk nem történt semmi baj. Viszont Ö csak szaladgált, Úristen úristen hajtogatta majd elkezdett kapkodva felöltözni Én visszaültem közben a kanapéra egy szál tangába és nem értettem most mi van???  

Majd elkezdtem kacagni annyira vicces volt a rohangálása, közbe elkezdte hajtogatni Légy szíves öltözz fel, menj innen, elsőnek azt hittem hülyéskedik…..komolyan mondta.  A lényeg szó szerint kihajított a lakásból miután jól leszoptam, mondván Neki gondolkodnia kell, mert Ö még így soha nem járt, na, basszus, de Én se……. Ennyit a lepedőbajnokról, aki minden volt csak az nem. 

Számomra hihetetlen volt az egész szitu és egyben roppant megalázó is, szívem szerint bőgtem volna egyet, de akkor mindig eszembe jutott a rohangálása, ami hihetetlen viccessé tette az egészet. Na meg mindig is az volt az alapelvem inkább nevessünk egy jót, mint sírjunk egyet. 

Köszönöm, hogy elolvastad  <3 

12 hozzászólás |

Hozzászólások

bypass#3#12 2022-04-24 06:06:34
#szilvi: 2 füles, elgáncsolni, ráülni az arcára és kényszernyalatni,addig amíg a farka is újra fel nem állt volna...  :cigi: 
szilvi#3#11 2017-03-04 13:50:14
#quantumcsend: Ezt a helyzetet utólag sokadjára átgondolva kicsit dominásan 2 pofonnal lehetett volna kezelni, majd megtérdeltetni s nyalatni, de késő bánat  :D  örülök, hogy vigaszt találsz az írásaimba, s talán meg is mosolyogtatnak  <3 
quantumcsend#3#10 2017-03-04 13:38:50
Nagyon tanulságos olvasni ,Szilvi a blogod felpezsdít <3 .Egy picit nyugtat meg,hogy hasonló helyzetek mással is megesnek...én ezt nem tudom kezelni.Valahogyan "fel" kell nőni ide is....de titeket olvasva a gyilkos hajlamból nevetés lesz :)
agave#3#9 2016-12-14 23:03:30
 :rejtely: Nevettem én is, az utolsó bekezdésig. 

Gratulálok ismét, őszinteségedhez, öniróniádhoz.
Ritkaság.

 <3 esen olvaslak még :-) (hetero alapon)

Megjegyzem, mindannyiunkkal történnek megalázó dolgok, és tényleg jobb nevetni (önmagunkon is) mint siránkozni.
És hogy vidámkodjak :D ,Velem (pont)ez nem fordulhat elő, én nagyon önző vagyok, 3-4 orgazmusomig nem kapom be :D De! Akad azért más ami miatt koppanhatok.



torquay#3#8 2016-12-09 19:23:11
#aleksandros970: 
Én egyáltalán *NEM* mentegettem az *ILLETŐT*!!!!!  :P   :D 
Egyszerűen csak megírtam az álláspontomat ez ügyben! ;) 
Pro és kontra! :merges: 
(Saját példával is...  :napersze:  :pirul: )
Másrészt meg NEM NEKEM kell "elszámolnom"...  :D  :D  :D  :D  :D 
szilvi#3#7 2016-12-08 19:21:57
#aleksandros970: Semmi gond, de valahol kurva nagy átbaszásnak éreztem, nem erről az oldalról ismerem, de gondoltam rá hogy mailba átküldöm Neki a blogot mit reagál rá. 
aleksandros970#3#6 2016-12-08 19:02:37
#torquay: Nem kell mentegetni. Egy ilyenre nincs magyarázat. Főleg, hogy meg se próbálta. 
Vajon hány nőt baszott így át? (Bocs Szilvi!)
Szívesen meghallgatnám az ő verzióját!
De szerintem ez egyértelmű.
torquay#3#5 2016-12-08 18:37:48
#szilvi: 
Mondjuk fordított esetben (!!!) én sem keresném azt a nőt (aki önző)!  :merges:   :D 
BÁÁÁÁÁR a pasik az önzőek - inkább!!!!!  :( 
(Sok nő véleménye nyomán...)  ;) 
+++
Mondjuk AZT NEM ÉRTEM (!!!)  :merges: , hogyha Ő el is ment (élvezett), akkor TÉGED MIÉRT NEM (???)  :o   :napersze: tudott/akart kielégíteni?
:o  :o  :o  :o  :o 
Mert sok lehetőség van erre...  ;) 
Még ha nem is "dugnak" a "felek"...  :pirul: 
+++
Lehet valakinek rossz napja is!  :/ 
Vagy "stresszes" élete, etc...  :( 
Nekem is alakult már úgy, hogy NAGYON AKARTAM  :D , és KATASZTRÓFA :sir:  lett belőle...
Szerencsére BŐVEN  :D  tudtam "KÁRPÓTOLNI"  :D az akkori partneremet!  :pirul: 
No, de hát EHHEZ (is) kell egyfajta "megbocsátás", "kompromisszum", szocializáció...  ;) 
szilvi#3#4 2016-12-08 14:28:19
#esther: Hogy smucig volt e, nem tudom, de a lakása berendezése stb alapján nem hiszem, hogy gondot okozott volna Neki kicsengetni egy szopásé néhány ezret, meg akkor minek feccölt bele annyi energiát vagy egy hónapig dumáltunk. viszont tudjuk bizarr világban élünk és lehet ez volt a fétise. Ki tudja, utána üzibe volt egy halvány magyarázat, hogy elvált és úgy látszik nem áll készen még, bár előtte meg feszt azt ecsetelte ö a szex istene :D  Utána volt ez az oda vissza üzi és azóta ennyi volt. Bár valahogy nem is kéne tőle több. 
esther#3#3 2016-12-08 14:08:44
#aleksandros970:  
Inkább spúrnak hívják manapság. (segítek: sóher, smucig, olcsójános...)
aleksandros970#3#2 2016-12-07 22:08:20
Vagy idióta lehetett, vagy egy pofátlan szemét. Esetleg mindkettő.
Mindig elcsodálkozok, amikor ilyen hihetetlen történeteket hallok. Pedig nem kéne. Az emberek 90%-a hülye. (Mint már írtam.) És önző.
Nem kell csodálkozni, hogy mire az ember eléri a 4. x-et, már gyanakvó bármilyen kapcsolatban.
torquay#3#1 2016-12-07 19:19:54
*Há' EZ  egy TAHÓÓÓÓÓ!*
:o  :o  :o  :o  :o 
 :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir: 

*OMG!  *:merges:  :merges:  :merges:  :merges:  :merges: 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2631BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba93121Biszexuális vagy, be kell lépned!

#dugjmegszegeden100love anal

#tonyy69100Kismeret
Ajánlott szobák
#maszti_szoba500Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4531Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2540Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2521Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.