hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóHírek: Meztelen húsvéti bú- és nyúlfelejtő buli

itt vagy: Eropolis > Hírek > > Meztelen húsvéti bú- és nyúlfelejtő buli


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Meztelen húsvéti bú- és nyúlfelejtő buli

2017. április 16.

Azt érted, hogy mindenki elfelejtette, miről szól a Húsvét, de unod már, hogy mindenki ezzel a nyúl sztorival jön ilyenkor? Főleg, hogy tojik is, méghozzá tojást? Pláne műanyag tojást, csokival és alumíniummal bevonva? Meg ez a száz különböző kétes kölnivel fújkodás egész nap? Besenyő Pista bácsival szólva: "Há' noooooormális?!"
Ha nem is a vallási hagyomány, de legalább lenne egy jó kis tavaszköszöntő, frissítő hajnali vödör víz a nyakba, nem? Vagy legalább valami más fröcskölés a legények részéről... :-P Semmi sem olyan már, mint régen?
Na, tegyünk az unalom ellen gyorsan!

Hölgyek! Az éltessen benneteket hétfőn napközben, hogy csak túl kell élnetek a jópofa és a kevésbé jópofa versikéket, a kölniket, valamint az idő előre haladtával a magukból egyre jobban kivetkőző locsolókat, akik már se bú, se bá, annyit nem tudnak mondani, nemhogy verset, szóval azt tartsa bennetek a lelket, hogy aztán este a hajmosás és egy kis smink után végre kivetkőzhessetek ti is magatokból és a sok fröccs-öntés után most majd ti kapjátok a fröccsöt! ;-)

A "Húsvéti locsolás" chatszobában ugyanis április 17-én hétfőn este 8 - 11-ig meztelen chatbulit tartunk, amelyen kedves minden biológiailag nőnek született polgártársnőnk részt vehet és 3 hónap ajándék örömpolgárságot kaphat az alábbi feltételek teljesítése esetén:
  • legalább 5 percig teljesen meztelenül mutassa magát a kamerában
  • kellően jó megvilágítás legyen, senki nem akar a sötétben tapogatózni :)
  • valamilyen erotikus dolgot műveljen (tánc, simogatás, vibrátor, stb. vagy ezek kombinációja. Amennyiben regisztrált párja van, őt is segítségül hívhatja, de csak a pár nőtagja kapja a jutalmat)
  • az arc álarccal eltakarható, aki nem szeretné azt megmutatni.
Ne légy nyuszi, vedd le a nyúlcipőt! :-)

Az örömpolgárság előnyeiről, aki esetlen nem tudná, itt olvashattok.

Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk és a műsorhoz jó szórakozást! ;-)
Eropolis Team

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.