hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóHírek: Évvégi meztelenkedés

itt vagy: Eropolis > Hírek > > Évvégi meztelenkedés


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Évvégi meztelenkedés

2016. december 28.

Egy merényletet tervezünk ellenetek. Szilveszterkor visszatérő probléma a mértéktelen alkoholfogyasztás és szeretnénk megóvni benneteket a túlzásokba eséstől. :-) Hogyan?

Az alkoholfogyasztásról tudjuk, hogy az alkohol fogyaszt, méghozzá a tekintet mindkét oldalán: aki issza, egy bizonyos alkoholszint után megszilárdul benne a meggyőződés, hogy kell a fenének az újévi fogadalom, elfér még rajta az a pár plusz kiló, és a bámult személy esetleges súlyfeleslege is hamarosan a legyintés tárgyává lesz :)

Így hát, aki éppen (ugyebár átmenetileg) súlyproblémákkal küzd, annak fel kell hajtania pár pohárral, hogy levetkőzze az egyébként felesleges gátlásait (mert mindenkit úgy szeretünk, amilyen), és így talán 31-én, a csúcsidőben és az őrületben kisebb szomjúság fogja kínozni. A vizet leszámítva. :-)
Az absztinensekre, anatómiai alkatúakra, alapból gátlástalanokra és a keményvonalas alkoholfogyasztókra ez nem vonatkozik persze. :-)

Szóval, a viccet félretéve, mielőtt bólére...ööö....bőlére eresztenénk a bevezetőt, lássuk a lényeget:

December 29-én, csütörtökön minden férfi, aki a Belváros chatszobájában este 20:00 - 24:00 közötti időszakban legalább 5 percig teljesen meztelenül megmutatja a karizmatikus karizmát és egyéb rejtett testrészeit, 3 hónap ajándék örömpolgárságot kap! A májat nem kell CT lelettel igazolni, pláne kioperálni, elfogadjuk, hogy nagy. :-)

Másnap, december 30-án, pénteken pedig minden nő, aki ugyanitt és ugyanebben az időben, legalább 5 percig teljesen meztelenül megmutatja a bájait, szintén 3 hónap örömpolgárságban részesül.

Erotikus tánc kívánatos, maszk viselése engedélyezett, minden mást a fantáziátokra bízunk: mindent szabad, ami nem törvényellenes!
Rövid (fehérneműből) sztriptíz is nagyon izgalmas ötlet lehet bevezetőnek, de az 5 perc meztelenség fontos.

Az asztal mögött a gép előtt üldögélés, asztallapra kihelyezett mellek közzététele nem elég, teljes alakot szeretnének látni a mozizók, teljes megvilágítás mellett, nem félhomályban! ;-)

Aki még nem volt soha örömpolgár, itt megtudhatja, hogy miért nagyon érdemes levetkőzni a gátlásait és a ruháit!

Hajrá! És ne feledjétek: a naturista strandra sem azért mennek az emberek, mert tökéletes a testük, hanem mert jólesik kicsit szabadnak érezni magukat. Itt meg pláne magunk között vagyunk ;-)

Jó szórakozást kívánunk, igyatok felelősséggel, meztelenkedjetek anélkül! ;-)

Eropolis Team

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.