Simple vásárlói tájékoztatóEropolis

itt vagy: Eropolis >


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Karácsonyi levélhullás és extra örömpolgárság

2015. december 23.

Karácsonyi akcióként december 24-27 között minden kedves lakónk, tehát nemcsak örömpolgáraink, korlátlanul levelezhet Eropolisban.
Azoknak az örömpolgároknak pedig, akik december 24-én 0:00-kor zöldek, 3 nappal meghosszabbítjuk az előfizetésüket, érdemes tehát előtte feltölteni valamennyit, főleg, ha amúgy is folyamatosan szoktál előfizetni az emelt szintű szolgáltatásra - nyersz plusz 3 napot ingyen! ;-)Mikulások bálja

2015. december 4.

Tehát nem vámpíroké, bár a vérvörös szín itt is dominálni fog! Mégpedig egy mikulássapka vagy egy csokimikulás formájában - ezek közül valamelyiknek fel kell tűnnie a kamerában december 6-án 20 és 23 óra között, csak ezzel a feltétellel kaphatod meg a ...
[olvass tovább...]EMBERes akciók az év végén!

2015. november 16.

Most, hogy elmúlt az augusztusi lazítás lustasága, a szeptemberi iskolakezdés gyomorgörcse és az Oktoberfest elvarázsolt tudatállapota, és ismét ilyen szépen egybegyűltünk itt Eropolison, nézzük, mit tartogat az év vége számotokra akciók terén.
[olvass tovább...]A Luxuria Partyin BDSM-fétis vágyad válhat valóra!

2015. szeptember 3.

Bárhol is élsz, mi elérhető közelségbe hozzuk Hozzád Magyarország első legnagyobb nemzetközi fétis-BDSM partiját. Izgalmas előadásokat szeretnél testközelből látni? Érdekel a fenekelés és a kötözés? Vonzanak a tűsarkú cipők és a fényes ruhaneműk? Vagy egyszerűen csak szeretnél  új embereket megismerni, akiknek hasonló az érdeklődése, mint a tiéd? Mi kielégítjük a vágyaidat!

[olvass tovább...]Augusztusi forróvérűség

2015. augusztus 1.

Aki azt hitte, hogy a hideg zuhany elmoshatta a forró hangulatot, hát tévedett. A legnagyobb globális háttérhatalom, Naprendszerünk szikrázó csillaga bolygónk szakadozó ózonrétegével karöltve úgy döntött, hogy határozatlan időre meghosszabbítja a kánikulát augusztus első napjától kezdve.
Ezért mindenki kezdje meg a visszavonulási hadműveleteket a légkondicionált városi, vagy a vályogfalú falusi házak hűs mélyére, de legalább a strand árnyas fái alá (szigorúan hűtőládával felszerelkezve!).
E biztos menedékhelyen lehet fogadni a látogatókat és hagyni, hogy a vér hőfoka ismét elérje az üzemi hőmérsékletet ;-)
Ezt a hasznos funkciót csak az örömpolgárok érhetik el, most viszont....
[olvass tovább...]Ma ismét Bónusz az örömpolgárság feltöltésekre.

2015. július 31.

Még egy hónap van a nyárból, még egy hónapod van, hogy az év legforróbb időszakát kihasználva hódíts a fülledt erotikus hangulatban.
Ma, július 31-én minden örömpolgárság feltöltés 20%-kal tovább tart, ne késlekedj, használd ki!
[olvass tovább...]Maszti-parti

2015. május 29.

Ha azt gondoltad, hogy elmúlik egész május és nem tartunk semmilyen akciót, akkor tévedtél! Már csak azért is, mert május a maszturbálás nemzetközi hónapja, ugye, hogy máris megmozdult a fantáziád? ;-)

[olvass tovább...]Húsvéti levélözön

2015. április 5.

Ugye Te is azok közé tartozol, akik szereztek már sok-sok Bizalom Index (BI) pontot, mert megbízhatóak, szimpatikusak és komolyan gondolják a partnerkeresést?
Ha legalább 1 BI pontod van, ami már egy jó kezdet, Eropolis húsvéti ajándékaként húsvét vasárnap és hétfőn korlátlan számban küldhetsz hírt húsvéti ügyekben, vagyis a nem örömpolgárok által küldhető maximum napi 2 levél helyett az ünnepek alatt annyi levelet küldhetsz, amennyit csak képes vagy megírni, lányok tojás ügyben, fiúk spriccelés ügyben egyeztethetnek a részleteket illetően ;-)

[olvass tovább...]18 éves születésnapi chatbuli a Belvárosban!

2015. február 27.

Február 28-a szombat: Eropolis ezen a napon tölti be 18. születésnapját, ami a magyar törvények szerint egyben a nagykorúságát is jelenti.
Na és minek jön el az ideje, ha valaki nagykorú lesz?
Regisztrálhat Eropolisban, vehet dohányárut, alkoholt, szavazhat...és végül, de nem utolsósorban, szabad belátása szerint létesíthet szexuális kapcsolatot azzal, akivel szeretne :)

Ebből az alkalomból és ezzel a céllal, ezen a nevezetes napon a Belvárosi Chat-ben videós chatbulit szervezünk!
[olvass tovább...]Napi 18 levél hónap végéig

2015. február 23.

Ugye egyszer 18 éves az ember, kedvenc erotikus közösségi portálod pedig még a korát sem tagadhatja le.
[olvass tovább...][1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.