Simple vásárlói tájékoztatóFantáziák és a valóság

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > plasticman64


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


plasticman64 blogja


Fantáziák és a valóság
Szeretném megírni a fantáziáimat és azokat is, amik ebből megvalósultak, vagy megvalósulni látszanak.


Fantázia2
#3 (2016-09-29 12:28:17)

Természetesen a másik verzió is tetszene a hármas szexben. A 2 csaj, 1 pasi nekem is bejönne. 
Megint azt kell leszögeznem, hogy nem az én élvezetem lenne az első ebben a variációban sem. Azon lennék, hogy mindkét hölgy kielégüljön. 
Viszont vannak fantáziáim erről is. Miután kipihenték magukat, a két csaj 69-es pózban nyalná egymást. Én pedig a felül lévő punciját dugnám. Néha kihúznám a szerszámomat, amit az alul elhelyezkedő hölgy szépen lenyalna. Ezt egészen addig művelnénk, míg bele nem élveznék a punciba, amiből az anyag az alul levő csaj szájába kerülne. 
Van egy Michelle Wild film, ami nagyon tetszik. Ebben több pár is dug, de a végén Michell Wild hátulról megfogja a pasik farkát és szabályosan a csajokra feji a pasi cuccát. Ez a fantázia is sűrűn előjön.

Nincs hozzászólás. |

Fantáziák
#2 (2016-09-29 12:15:33)

Mint a legtöbb férfinak, nekem is eléggé piszkos a fantáziám. 
Először talán a 2 pasi, egy csajos fantáziámról írok, hiszen ez részben összejött. 
Én azt a réteget képviselem, akik az átlaghoz képest sokkal önzetlenebbek. 
Nem az én vágyaim megélése az első, nem az én élvezetem van előre hozva szex közben. Engem az dob fel, ha kielégíthetem a páromat. Akármilyen ötletekkel jönne elő, igyekeznék azt minél hamarabb és minél jobban teljesíteni.
Sajnos a nők még mindig nem merik teljesen felvállalni, elmondani  a vágyaikat. Ezért erre nekünk kell rájönnünk, vagy legalábbis meg kell próbálni közelebb hozni a mi vágyainkat az övékével. 
Mi közösen szoktunk pornót nézni. Illetve közösen is! :D Mindig azt láttam  a páromon, hogy sokkal jobban felizgul azokra a jelenetekre, ahol a nőt több pasi kényezteti. Nem dugja, hanem valóban kényezteti!
Ez nekem is megmozgatta  a fantáziámat. (IS)
Egyre többször képzeltem el, hogy miután nyelvvel és kézzel kielégítettem és ő elém térdelve szop, hátulról egy férfi elkezdi dugni.  Egyre sűrűbben jött ez elő. Vettem a bátorságot és elmondtam neki. Nagy nehezen bevallotta, hogy neki is tetszene, így döntöttünk a swinger klub meglátogatása mellett, aminek az eredményét a blogomban olvashatjátok.

Nincs hozzászólás. |

Árulkodó jelek
#1 (2016-09-20 21:59:09)

Lehet, hogy ritka dolog, de mi együtt szoktunk pornót nézni. Közben egymást simogatjuk, amitől még jobban felizgulunk. Észre vettem, hogy a párom sokkal jobban benedvesedik, ha olyan jelenetet lát, amikor egy nőt kettő, vagy több pasi kényezteti. Többször is rákérdeztem, hogy tetszene-e neki, ha bevonnánk egy plusz pasit. Én sokat fantáziáltam erről, de ő nagyon sokáig tagadta. Egy idő után végre bevallotta, hogy akkor lenne jó, ha belőlem lenne kettő. Ekkor már tudtam, hogy célegyenesben vagyok. 
Szinte egy hónapon belül eljutottunk odáig, hogy elkezdett nézelődni a swinger klubok oldalán. 
Kikötötte, hogy csak klubban akarja kipróbálni. Természetesen tiszteletben tartottam  a kívánságát, majd elkezdtem gyűjteni a pénzt. Amikor összejött az utazásra és a belépőre, valamint új ruhára és cipőre a pénz, már csak a kedvező alkalmat kellett kiválasztani. A gyerek nyári szünetének utolsó napjaira esett a választásunk, mert akkor máshova is utaztunk. 
Az utazás előtti napon, többször is elkapott valami különös izgalom, de a pénteki készülődéskor már nem tapasztaltam magamon ezt. 
Egészen a közös fürdésig. Én lerendeztem magamon a szőrtelenítést, de a párom bőre nem bírja az ilyen beavatkozásokat, így csak fazonigazítás volt, amibe besegítettem. Az indulásig visszatért az izgalom, de a kocsiban ismét nyugodtak voltunk. 
Nem szeretek elkésni, így nagyon időben érkeztünk a kiszemelt klub elé. Elindultunk sétálni. Séta közben mindenkiben potenciális swinger klubos látogatót láttunk, amin jókat nevettünk. 
Pár perccel a nyitás előtt érkeztünk vissza a klub elé. Láttam a páromon a riadalmat amikor meglátta a várakozókat. Mindenkit fiatalabbnak és csinosabbnak látott, mint ő. Megnyugtattam, hogy nekem ő tetszik a legjobban, itt ma mi szexelni fogunk. Kettesben biztosan, de szabad kezet kap, bármit csinálhat, nekem tetszeni fog. 
Végre megjelent a házigazda és bemehettünk a klubba. Láttuk már a honlapjukat, de élőben sokkal jobb. Kifizettük a hozzájárulást, majd átöltöztünk. Láttam már ebben az új ruhájában a páromat, de most talán még szexibb volt. A bárpultnál ittunk egy-egy üdítőt, majd a házigazda megmutatta a klubot, elmondott néhány tanácsot, majd magunkra hagyott, hiszen volt több swingerszűz pár is rajtunk kívül.
Egy párral beszélgettünk, de ők nem mutattak nagyobb érdeklődést felénk, így mi elindultunk a jakuzziba. Először letusoltunk, majd belevetettük magunkat  a pezsgőfürdőbe. Sajnos csak bekukkantottak páran, de senki sem csatlakozott hozzánk. Egy idő után meguntuk és elindultunk a felső szintre. Ott már javában zajlott az élet. Izgalmas volt látni a  félhomályban a szeretkező párokat, hallani a nyögéseket, sóhajokat, a testek csattogását. Találtunk egy szabad helyet, leterítettem egy lepedőt, majd finoman simogatni kezdtük egymást. Először csak kézzel izgattuk egymást, de mivel imádok puncit nyalni, a combjai közé fúrtam a fejem és finoman nyalni kezdtem. Általában ettől hamar elélvez, de most valahogy nem ment neki, ezért misszionárius pózban kezdtünk szeretkezni. Sajnos nem élvezhetek bele, így a hasára lőttem a spermámat, de ő még mindig nem élvezett el. Levezetésképpen finoman simogattam, ekkor elárulta, hogy zavarta az állandó jövés-menés. Letörölgettem róla a cuccot, majd elmentünk lezuhanyozni és bepótolni az elégetett kalóriákat az étkezőbe. 
Újra a jakuzziban kötöttünk ki, majd a masszázságyon kezdtem kényeztetni. 
A masszázs után ismét a társalgóban ültünk le. Nassolás közben elkezdtük nézni az egyik kedvenc pornó filmemet. Mivel mi mindig úgy nézünk pornót, hogy közben simogatjuk egymást, most is az lett a vége, hogy mindketten jól felizgultunk. 
Kézen fogtam a páromat és elindultunk a felső szintre. Sikerült egy nyugisabb helyet kiválasztani. 
Először a melleit simogattam, erre nagyon fel tud izgulni. Mivel most nem zavarta a jövés-menés, egyre nedvesebb lett. Miközben a melleit a számmal izgattam, elkezdtem a csiklóján játszadozni az ujjammal. Ekkor megzörrent a gyöngysoros függöny és egy férfi feküdt be az ágyra, mögénk. Nem szerettem volna, ha a páromat ez megzavarná, ezért úgy helyezkedtem el, hogy hozzáférjen a szerszámomhoz a szájával. Így nem láthatta a férfit, aki nagyon kulturált módon viselkedett. Nem volt tolakodó, nem maszturbált, csak nézett minket. 
Tudtam, hogy elérkezett a megfelelő pillanat. Felültem és a párom fülébe súgtam, hogy szeretné-e, hogy a pasi beszálljon. Nagyon aranyosan csak annyit mondott, hogy nem tudja. Ezt olyan vágyakozóan, de izgatóan mondta, hogy soha sem fogom elfelejteni. Háromszor is eljátszottuk ezt. Minden alkalommal megsimogattam az arcát, elmondtam neki, hogy nyugodtan mondjon igent, engem nagyon izgatna. Mivel nem adott határozott választ, ezért intettem a férfinek, aki a párom mögé helyezkedett. Ezután nem láttam mindent, mert lefeküdtem, a párom szopni kezdett és közben a kezével is munkálkodott rajtam. Az volt a meggyőződésem, hogy a férfi hátulról dugja a páromat, de ez nem így történt. Csak kézzel izgatta, de annyira jól csinálta, hogy a párom hatalmasat élvezett. Magamhoz öleltem, elmondtam neki, hogy mennyire gyönyörű volt amikor elélvezett. Ekkor az új partnere elindult lepedőért, mivel a párom közben egy kézzel őt is izgatta, amitől a kezébe élvezett. Mindketten megtörölköztek, majd a pasi újra kezelésbe vette a párom punciját hátulról. Ekkor már láttam, hogy kézzel csinálja. A feleségem újra hatalmasat élvezett, majd még egy levezető élvezést kapott, majd elterült mellettem. Csak ezután kezdtünk beszélgetni a férfival. Megköszöntük neki a részvételt, majd ő is hálásan távozott, mi pedig lezuhanyoztunk ismét. 
Ekkor már mindenütt szexeltek. Egy kicsit gyönyörködtünk a látványban, majd felöltöztünk, elköszöntünk a házigazdáktól, majd elindultunk a kocsihoz. Már az utcán elszólta magát a párom. Azt mondta, hogy legközelebb papucsban jön, nem magas sarkú cipőben. 
A kocsiban megbeszéltük a történteket, amit azóta is többször megteszünk. Akkor, és azóta is jóval többször szeretkezünk, pedig előtte is megszégyenítettünk néhány fiatal párt.  

Nincs hozzászólás. |

[1-3]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.