hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóHibabejelentés

itt vagy: Eropolis > Hibabejelentés


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

1. Láttad ezeket?

Az ilyen kiemelt szövegdobozokban, általában az oldalak tetején, fontos plusz információt közlünk az adott oldal működésével kapcsolatban. Ha egy adott funkció kapcsán tapasztaltad a hibát, előbb olvasd el az ilyen keretbe rakott szöveget az oldal tetején, és ha még mindig úgy véled, hogy hiba van a rendszerben, küldd el a hibabejelentést.
Űrlapoknál az ilyen szövegdobozokban nagyon fontos információt találhatsz. Ha egy adott űrlapnál tapasztalod a problémát, ellenőrizd, hogy elolvastad-e az ilyen szöveget, és akkor jelents be hibát, ha úgy gondolod, az ott olvasottakat is figyelembe véve valami nem kerek.

Szintén űrlapoknál, az ilyen szövegdobozokban hasznos plusz tájékoztatókat helyeztünk el. Kérlek, olvasd el ezeket is figyelmesen, és akkor add le a hibabejelentést, ha az ott olvasottak után még mindig úgy érzed, valami nincs rendben.

2. A böngésződ rendben van?

Amennyire meg tudjuk ítélni, a böngésződ...

ismeretlen : NEM TÁMOGATOTT!

Ez nem jött be... Sajnáljuk, de a böngésző, amivel Eropolist nézed, nem szerepel az általunk támogatott böngészők között, így egyáltalán nem tudjuk garantálni, hogy jól, vagy hogy egyáltalán működni fognak-e a dolgok. Ha így küldesz be hibabejelentést, jó eséllyel nem fogsz rá választ kapni, mivel nincs kapacitásunk a ''nagy'' böngészőkön kívüli megjelenítők támogatására. Ha megteheted, válts másik böngészőre!

Eropolis használatához az alábbi böngészőket javasoljuk:

Firefox    Chrome    Opera    Safari

Mobilos környezetben az alábbi böngészőket javasoljuk:

FONTOS: Eropolis mobilváltozatán már dolgozunk, de jelenleg még nem elérhető. Az alábbi böngészőkkel a chatet nem, de Eropolis többi részét, kényelmetlenül ugyan, de elvileg tudod használni.

3. Flash támogatás Eropolis chat-jéhez

Az Eropolis Chat jelenleg csak a Flash bővítménnyel működik. Úgy tűnik, a böngésződben:

Egy kis türelmet, ellenőrzöm a Flash meglétét és verzióját... Ha ez a szöveg marad itt, akkor elég nagy a baj, mert akkor nem működik rendesen a JavaScript a böngésződben.

4. Ha a fentiektől nem lettél okosabb...


Hibabejelentés
Ezen az email címen vesszük fel veled a kapcsolatot. Olyan címet írj ide, amit rendszeresen olvasol.
Ha már regisztráltál Eropolison, de nem tudsz bejutni, akkor írd ide az Eropolisos felhasználónevedet. Persze csak azután, miután ezt megpróbáltad.
Légy részletes. Írd meg, merre, mit próbáltál csinálni, milyen eredményre vártál, és helyette mit kaptál.
igen
Ezt kötelező bejelölnöd.


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.