Simple vásárlói tájékoztatóMiért itt

itt vagy: Eropolis > Türelmi zóna > Blog > szilvi


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


szilvi blogja


Miért itt
Sokan kérdezik, miért vagyok a türelmibe, nekem nem ott a helyem, de igenis ott a helyem ;)


Anna 1. Erotikus történet
#11 (2017-02-27 12:58:59)

Sziasztok <3 

Anna történeteit megrendelésre írom, s meghatározott séma szerint, ez annyiból kicsit nehézkes hogy míg párkapcsolatban éltem soha nem voltam kicsapongó, itt meg pont ezt a vonalat kell vinnem, remélem sikerül ettől függetlenül Anna meséiben kellően kibontanom a szarvakat. Köszönöm ha elolvasod <3 


Anna tűnődve nézett a férfi után, ahogy meztelen átment a műtermen. Inkább nézett ki kidobónak, mint művésznek, el se tudta képzelni az apró ecsetek hogyan férnek el egy ekkora ember markába.

Viszont elégedetten gondolt vissza a teste tökéletesen belefért azokba a kezekbe, élvezte minden, mozdulatát. A hegyomlás méretű színizom férfi amilyen nagy volt annyira gyengéd volt, s mellette mégis kirobbanóan heves élvezte az együttlétet vele, és élvezte a hatalmas kontrasztokat, amelyeket a férfi képviselt. Közben elkalandozgatott a gondolata a férje jutott eszébe, már épp a hétvégén fogják ünnepelni az 3. házassági évfordulójukat, s előtte 1 éve együtt éltek. Tulajdonképpen a születésnapja is most lesz majd anno a kedvéért lett a házasságkötése a szülinapján. S most ez a férfi volt neki a szülinapi ajándék saját magától. 

Tulajdonképpen a szeretőjével akarta tölteni a szülinapja előestéjét, de annak meg családi program jött közbe. Ezekkel a nős pasikkal csak baj van gondolta, ö bezzeg mindig elsimítja a dolgokat a férjével, hol túlórák, hol képzések jönnek közbe gondolta kajánul, de szerette kihasználni az ebédszüneteket is. Most épp túlórázik, keményen, hogy holnap hamarabb el tudjon jönni a munkahelyéről, mert a hétvégét wellnessbe fogják tölteni, legalábbis a férjének a túlórát mondta, pedig ha tudná, hogy már rég lecsúsztatta ezt a pár órát a főnökével személyesen. 

Szerette a férjét a maga módján törődött is vele, mindig gondoskodott róla, hogy a punciját megkapja, odaadó volt s türelmes, hétvégén remek ebédeket főzött. A férje büszke is volt rá, nem hiába hisz gömbölyű melle, szív alakú feneke darázsdereka sok férfi tekintetét magára vonzotta. Dallamos kacagása, barátságos Éne s kedvessége mindenkitt levett a lábáról legyen az idős vagy fiatal. Férjét reggel mindig csókkel ébresztette, s csókkal tértek nyugovóra, s bármikor, amikor akarta kívánta öt a férje állt rendelkezésére, igaz csak egyszer engedte magához a férjét (-Tudod Bocikám imádlak, de Én csak egyszer tudom élvezni). Közben a gondolatai már azon jártak kivel fog aznap találkozni és kivel tud együtt lenni. Anna imádta a faszt s imádta, ha új férfi került az életébe, s kellően okos is volt ahhoz, hogy elkerülje a galibákat. Szinte kivétel nélkül csak nős férfiakat vagy kapcsolatban élőket engedett magához, nem akarta, hogy egy független férfi többet gondoljon a kapcsolatukról, mint amit ad Önként s boldogan. 

Születésnapja előtt mindig elkapta a nosztalgia, elborzadva gondolt vissza gyermekkorára s szüleire, semmi öröme nem volt benne, anyja a helyi tanerő szigorú s mosolytalan életunt s vallásosan ügybuzgó, míg apja a helyi szövetkezet könyvelője volt, s anyja diktatórikusan elnyomta az apját is, aki nem is, igen mert ellenkezni ez ellen. Testvére nem volt, társaságba sem engedték csodaszámba ment, ha 1-2 iskolai kirándulásra elengedték, természetesen ahol anyja volt a kísérő, megfosztva minden szabadságától, egyedül a képzelete szárnyalhatott szabadon. Természetesen kitűnő tanuló volt s ennek köszönhette első szabad lépéseit is a tanulmányi versenyeket, ahová az anyja már nem mindig tudta elkísérni hisz az iskolából együtt ment az a pár gyermek, s nem mindig az anyjuk ment velük, ilyenkor tudott önfeledten kacagni, s ilyenkor volt mikor nem mindig csak szidás, hanem dicséret érte. Ez ösztönözte, hogy még jobb legyen. 

Természetesen a szülei nem engedték továbbtanulni másik városban, anyja ragaszkodott hozzá hogy a helyi középiskolában folytassa tanulmányait, itt se tudott szabadulni tőle, még az épület is ugyanaz volt csak egy másik szárnya s anyja, mint óraadó itt is itt volt, és itt sem élvezte a szabadságot. A fiúk is kerülték nagy ívben strébernek tartották, és azért valljuk be féltek az anyjától is. Így viszonylag csendesen, és elég magányosan teltek az iskolaévek. 

Mígnem történt egy változás, megnyert egy megyei versenyt, s a jutalma 1 hét jutalomüdülés volt, az iskolából Ö ment egyedül, s anyjának ciki lett volna lemondani, hisz mindenki büszke volt, hogy az iskolából egy ilyen rangos versenyen győzni tudott. 16 éves múlt akkor már. Életében először egy hét szabadság, lázasan készült az üdülésre és számolta a hátralevő időt miközben anyja papolását hallgatta egész nap, mit illik mit nem illik, s úgy érezte élnie sem illik. 

Eljött a nagy nap, s elindult az egy hét szabadság felé, végre kibontakozhatott a sok idegen fiatal közt, s ekkor történ először életében, hogy nőként néztek rá az idegen fiúk s férfiak. Az elején zavarta ez majd egyre jobban izgatta, hisz sohasem tapasztalta, hogy vonzó lenne, tudta nem csúnya, mert szerencsére egészséges önbizalma megvolt, de az hogy érdekelhet bárkit is új ismeretlen érzés volt számára. Első este is már volt az ismerkedési est, s nem győzte számolni hány fiú kérte fel táncolni, s élvezte az izzadt kamasztenyereket a derekán, s fenekén, sőt az egyik fiú tétova keze a melléhez ért, egész éjjel mikor lefeküdt az este ját az eszébe, minden tapogatódzó mozdulat s érintés, égető vágyat érzett magában. Eddig soha nem tapasztalt ilyen érzést anyja sikeresen elnyomta benne, de most mintha parázs lett volna az ölébe. Kíváncsian ért magához s szinte felsikoltott annyira érzékeny volt mindene, tétován kapta el a kezét, soha nem érezte ezt a tüzelést. 

Jól telt a hét kirándultak, beszélgettek, és rengeteg program volt a fiúk érezték a tüzelését, mindig ott dongtak körülötte, keresték a társaságát elcsattant az első csók is igaz aznap 2 fiúval is megtörtént, de nem bánta élvezte s tobzódott bennük az érintéseiktől. Voltak uszodában is ott vette észre elsőnek mikor az egyik srác, ahogy fröcskölték s dobálták egymást a vízben, hogy az egyik fiú hátulról hogy átkarolta, hogy beledobja a vízbe furcsán hozzádörzsölődött, s érezte, hogy valami kemény simul a popsijához, de mire fel is foghatta volna mi az a srác kimenekült vörös fejjel a vízből. Lassan eljött a búcsú estéje, előre félt visszatérni a hétköznapokba. Aznapra megpróbált olyan szép lenni amennyire csak tudott, fel is tűnt mindenkinek a bimbózó szépsége. A fiúk loptak be egy kis alkoholt, de a kísérők is elengedték magukat ezen az estén velük együtt táncoltak mulatoztak és hát iszogattak is. 
 
Anna élvezettel forgott a fiúk gyűrűjében hol az egyik hol a másik srác karjaiban pihegett boldog volt elsőnek érezte igazán szabadnak magát. Soha nem akarta elfelejteni ezt a furán euforikus érzést. Mikor a fiúk karjaiba simult, s ők kamaszos szégyenlősséggel, de mégis vággyal telin simogatták.

A férfi visszatért hozzá kezében egy pohár vízzel, amit Anna kért, mert nagyon megszomjazott a vad első menet után. A férfi alig tudta türtőztetni magát, hogy megvárja, hogy letegye a poharat, máris érintette s csókolta ahol csak tudta hatalmas izmos termete ellenére meglepően gyengéd volt, hatalmas keze érintette markolászta simogatta a teste minden porcikáját. Majd a kanapéra térdeltette és hátulról elkezdte nyalni a popsiját és a punciját, Annában ismét felizzott a vágy, ahogy a férfi kényeztette, férjének soha nem engedte, hogy egymás után kétszer tegye magáévá. Majd ahogy ott térdelt érezte, hogy a férfi a popsiját kicsit megemelve finoman becsúsztatta a méretes finoman lüktető faszát a forró nedves puncijába. Anna felnyögött az élvezettől és csípőjének egy határozott mozdulatával a férfit teljesen magába is fogadta, a férfi felhördült, majd tompán felnyögött, -Te bestia, Te tudod, hogy készíts ki egy férfit. 

Anna elégedetten s kéjesen kuncogott, majd csípőjét mozgatva mozgásba lendült, addig, amíg a férfit heves tempóra nem késztette a férfi tartotta a tempót miközben egyik kezével szorosan markolta a lány csípőjét, míg a másikkal a mellét kezdte ingerelni. Anna nem bírta sokáig a második menetet sem, hamarosan még jobban belendült a férfit magával ragadva és sikoltva élvezett el, a férfi se volt lemaradva hörögve rogyott meg a lány mögött. Majd lüktető farkát a lányba tartotta még egy darabig s élvezte, ahogy a lány puncija az utolsó cseppeket sajtolja ki belőle. Ezért hálásan simogatta a lány remegő bőrét és testének minden porcikáját.
Anna kicsit ijedten nézett az órára, hogy Neki mennie kell, nem késhet el a vacsoráról, amit a férje készít Neki míg Ö keményen dolgozik, ejj ha tudná milyen keményen gondolta mosolyogva. Szaladt lezuhanyozni de előtte a hatalmas férfi elé térdelt és a még mindig lucskos puncijához hajtotta a fejét, majd finoman belenyalt élvezettel ízlelve azt majd felnyögött és rekedten szólalt meg a lány előtt térdelve- Istennőm leszel a múzsám? A lány egy kacér sejtelmes talán válasszal szaladt zuhanyozni. 

A férje már terített asztallal várta, Anna hálásan csókolta meg érte és bujt a karjaiba, miközben azt ecsetelte milyen nehéz napja volt a munkahelyén és mennyire elfáradt és alig várja, hogy holnap induljanak délután a hosszú hétvégére, de addig még egy fél napra be kell mennie, dolgozni, és milyen jó lesz együtt lenni miközben finoman eltolta magától a férje matató kezét. Folyt köv

3 hozzászólás |

Érintés
#10 (2017-02-02 14:08:45)

Sziasztok  <3 

Olvastam ma egy cikket !link:http://magyarleanyokasszonyok.blogspot.hu/2017/01/az-erintes-hianya-sokkal-sulyosabb.html?m=1 az érintésről. 

Ami igazán elgondolkoztatott, mert elég sok igazság van benne. tőlem is sokszor kérdezik mi az ami igazán felizgat, az érintés az. Amikor tudok a testén nyugodtan kalandozni, vagy amikor Ö fedezi fel az Én testemet. Itt most ne csak a szexre gondoljunk, hanem arra is hogy csak megérintsük a másikat, összebújások, vagy cirógatások is éppúgy feltöltik az embert. 

Mikor kihűl egy kapcsolat mi az ami elveszik benne első körben? Szerintem maga az érintés, mert lehet még hébe hóba vannak dugások, közben de igazán érintés és ölelés lehet már régóta nincs jelen. 

Éltem párkapcsolatban és tudom milyen volt már mikor a sérelmeim elérték azt a szintet, hogy nem akartam megjavítani azt a kapcsolatot, hanem lezárni akartam, de még kényszerűségből maradtunk egy fedél alatt. S tudom már nem is akartam megérinteni onnantól azt az embert. 

Az érintés amikor 2 ember annyira közel kerül a másikhoz, hogy az aurájuk egybe olvad, csodálatos egy kisgyermek érintése aki tiszta szívvel és szeretettel ölel meg, vagy simogatja meg az arcodat vagy ad egy maszatos puszit :) A kamasz majdnem felnőtt gyerek suta szeretetteli ölelése érintése.

Ott van mikor felnőttként, megölelheted a felmenőidet, szüleidet megsímogathatod Édesanyád kezét :sir:  (17 voltam mikor meghalt, iszonyatosan hiányzik ) ott van az az érintés amit mástól nem kaphatsz meg. 

Egy jó barát mikor találkozol vele és élhet bármilyen távol ha összefuttok megölelitek egymást az is energiával tölt fel. 

A legtöbb energiát viszont egy kedves és szeretetteli kedves érintése adhatja. Ahogy fogynak a kapcsolatokban az ölelések érintések, úgy fogy el a kapcsolat mélysége is. 

Szerintem ha sok egyedülállót megkérdezünk mi az ami hiányzik az életéből sokan azt mondják a sex, de szerintem ha mélyebben belenézünk maga az érintés az ami hiányzik sok esetben. Mikor fáradt egy pasi és csak odasimítsa a fejét és beletúrnak a hajába magukhoz húzva "jól van, Édes jól van " . 

Ha nem olyan egy kapcsolat nézzük meg van e benne érintés, lehet hetek óta éltek csak egymás mellett. Én inkább élek egyedül mint egy kihűlt érintés nélküli kapcsolatban. 

Az érintés igenis fontos dolog a nők és éppúgy a férfiak életében is! Tehát a feladat adott, ha módod van rá akkor nem kell elveszni a részletekben, de igenis törekedjetek arra hogy érintsétek meg a partnereteket a családotokat :) 

Köszönöm, hogy elolvastad <3 3 hozzászólás |

Éva 4. Erotikus történet.......
#9 (2017-01-31 18:39:13)

Sziasztok!

Ismét Éva kalandjait hoztam el Nektek, remélem már vártátok. Az Éva történetek kitaláltak, amelyekben vannak megtörtént elemek, éppúgy, mint vágy, s fantázia, hogy melyik részlet melyik, ennek kitalálását az olvasóra bízom. 

Éva és a Férfi az ágyon pihegtek, majd halkan beszélgetni kezdtek, egymást cirógatva, időnként hosszú forró csókban összeolvadva. Élvezték egymás közelségét, s élvezték azt a forró tüzet, ami a másikból áradt. Sok idő telt így el egymás testmelegében, ebben a meghittségben egészen beesteledett. Mikor Éva javasolta, lassan nem ártana lefürödniük a Férfi szeme megcsillant s Éva popsijára csapva noszogatni kezdte a lányt. 

Éva már a zuhanykabinban volt mire, a férfi is belépett a fürdőszobába, egy darabig gyönyörködött Éva testében, ahogy a párás üvegfalon átsejlett, imádattal nézte, ahogy hajladozik és mosdatja magát. Sokáig nem bírta türtőztetni magát és a lány után lépett. Egyből hátulról átkarolta a lányt és izgalommal töltötte el, ahogyan a tusfürdőtől sikamlós a keze a lány testén kalandozik.

Évának se kellett több, s viszonozta a simogatást a tusfürdőtől síkos keze bekalandozta a férfi testét és a sajátját is egyszerre hamarosan ott álltak a meleg zuhany alatt, mint valami 4 karú lény és már nem lehetett tudni melyiköjük keze hol jár éppen. A férfi élvezettel fedezte fel ismét Éva domborulatait, amit a lány kéjes sóhajokkal hálált meg. Éva sem volt tétlen élvezte a feszes férfitestet, ahogy a keze kalandozott a férfi bőrén, minden porcikáját élvezni akarta. Külön izgalommal töltötte el, ahogyan a férfi minden porcikáját felfedezte, a fenekét simogatta, markolta. 

Soha nem gondolta volna, egy férfi hátsó ennyire izgalmas tud lenni. Nem tudott elszakadni a férfi fenekétől, markolta simogatta majd térdre ereszkedett és finoman harapdálni kezdte, miközben két kezével továbbra is markolászta a férfi hátsóját. A férfi tarkából, halk nyögés tört fel és megtámaszkodott a kezével a csempén úgy élvezte a lány kényeztetését, miközben a meleg víz mosta testét extra izgalmat okozva.

A férfi egyre jobban élvezte, hogy Éva fogai a finoman a fenekét harapdálják. Éva kíváncsian fedezte fel a férfi fenekét és nemcsak harapdálta, hanem csókolgatni és nyalogatni kezdte addig, míg egészen a férfi ánuszáig nem ért. Soha eszébe se jutott a lánynak eddig, hogy bárkit is ott kényeztessen, de ez most izgalommal töltötte el, ahogy hallotta és érezte, hogy a férfinak mennyire tetszik a nyelvének játéka popsiján. Kezével széthúzta, a feneke két partját és a szoros kis gyűrűt kezdte el izgatni a nyelvével, a férfi egyre jobban düllesztette ki a fenekét, hogy a lány minél jobban hozzáférjen. Évát meglepte a heves reakció, de izgatta is nagyon, hogy ezen a különleges helyen ilyen örömet okoz a férfinak, kíváncsian dugta be az ujját a szoros lyukba, a férfi csípője megmozdult erre s élvezte, hogy a lány ujja a popsiját feszíti és mozog benne. A lány kihúzta az ujját majd a férfi lába közt átnyúlva a golyóit kezdte masszírozni finoman, majd a kezével a lüktető farkát vette kezelésbe s élvezte máris milyen kőkemény ismét a féri. 

Éva kis idő múlva megfordította a férfit, ahogy guggolt előtte, a férfi csípője pont az arca elé került. A férfi zihálva támasztotta a hátát a csempének, mert úgy érezte menten össze esik, ahogy a lány játszik vele. Élvezettel kapta be a férfi golyóit, és szívogatni, szopogatni kezdte a lány, a nyelvével a megfeszített bőrt csiklandozta. Kis idő múlva a lány szája tovább vándorolt két kezével a férfi fenekébe, csípőjébe kapaszkodott, míg szájával a férfi farkát célozta meg bekapta a makkját a fürge nyelve izgatottan járta körbe, majd egyre mélyebben kapta be azt, érezte, hogy a férfi teste remeg a keze és a szája alatt, s egyre nehezebben kap levegőt a párás meleg fürdőszobában. Izgatta nagyon Évát, hogy hogyan uralkodik a férfi teste felett. 

Kis idő múlva abbahagyta a szopást, érezte a férfinek nem sok kell már, hogy hatalmasat élvezzen, helyette kézzel elkezdte verni a lüktető kemény faszt. Úgy helyezkedett, hogy a hatalmas kebleit tálcának kínálta fel a férfi izgatottan nézte az elé kínált lehetőséget, s átvette Éva kezéből a farkát és elkezdte saját maga verni azt, Éva megemelte a 2 mellét oda kérte a férfi anyagát, izgatottan nézte hol a férfi arcát, hol a kezét, ahogy sebesen ütemesen játszott saját magával. A férfi testéből hamarosan, mint valami forró lávából tört volna elő a sűrű fehér anyag beterítve Éva mellét, a lányt izgalom járta át, ahogy nézte keblein a forró gecit, hogy csorog, rajta és hogy hígítják a vízcseppek, ahogy az ujja hegyével kis köröket rajzolt bele élvezve az anyag nyúlós síkosságát.

A férfi lenyúlt Éva kezéért s felhúzta magához, kimerülten csókolta meg majd szorosan ölelte magához, és élvezte a lány testét, közelségét s várta, hogy teste megnyugodjon. Miközben a meleg víz továbbra is beburkolta Őket. 
Köszönöm, hogy elolvastad <3 

4 hozzászólás |

Nagyik ha kíváncsiak ......
#8 (2017-01-14 14:31:21)

Sziasztok!

A mai történetem szintén megtörtént, inkább egy emlék a régmúltból, ami számomra kicsit mulatságos, remélem nektek is mosolyt csal az arcotokba. Bár érteni igazán a korosztályom s a nálam idősebbek fogják. 

A történet olyan 91-92 körül játszódhatott előtte 1-2 évvel jöttek be a videó lejátszok, a fiatalabb korosztálynak mesélem, nem minden háztartásban fellelhető holmi volt ez, hanem ha valakinek volt, akkor mindenki odajárt filmet nézni szinkron mesébe sem, alámondással működött a dolog. Na és hát voltak a pornófilmek is izgalmas volt mikor 20 ember meredten bámulta a képernyőt miközben egy hang mondja –ahh, ahh komolyan mondom az alámondó még ezt is közölte igaz nem igazi átéléssel. 

A sztori lényege a nagyszüleimmel éltünk egy házban külön bejárással, akkor már csak a nagyim élt. Akkor volt közel 80 éves s meglátogatta egy rokon néni, aki akkor olyan 83 év körül lehetett. Beszélgettek, egyszer csak kopog a mamám, hogy a videót be lehet e kapcsolni. Mondom, persze de mit szeretnének nézni, jöjjenek. Közölte, hogy Ők már hallottak a pornófilmekről, és ha lenne, egy olyan film szívesen megnéznék. 

Egy pillanatig nem tudtam szóhoz jutni, majd persze hogy van, máris indítom, üljenek le. Kicsit elcsodálkoztam azért a kérésem, mamám valahol mindig konzervatív volt, egyszerű tanyasi asszony volt soha nem hallottam pajzánnak még közönségesnek sem. Otthagytam Őket videózni s mentem mostam tovább tettem a dolgomat, majd egy jó fél óra múlva jött a 2 mami nagy vidoran, Ők kinézelődték magukat kikapcsolhatom a videót. 

Néhány perc múlva, megyek az ablak előtt el, ami nyitva volt. Hallom ám a 2 mami értékeli a filmet, s nagyokat kacagnak közben, de egy mondatban összefoglalták a lényeget: Hát szopják is, nyalják is, előröl is meg hátulról is!

Azért belegondolva Ők is voltak fiatalok még ha nehéz volt is elképzelni róluk ;) 

Köszönöm, ha elolvastad <3 

7 hozzászólás |

A mérleg nyelve....
#7 (2017-01-03 21:37:58)

Sziasztok!

Most egy történtet hozok, ami valóban megtörtént a normális társkeresés oltárán. Ígértem mesélek, ha lesz kedvem, és most van. Nem lesz erotikus inkább kicsit vicces, vagy megdöbbentő, vagy nem is tudom, minek nevezzem.

Tehát kerestem bőszen az Én marha nagyon nagy hercegemet. Egyik nap rám irt egy pasi, hangsúlyozom ez nem az ero oldalán történt akkor még nem ismertem az oldalt. Egyből néztem az adtalapját, kor okés, nálam magasabb, szereti az extra nagylányokat, normálisan írni tud, első nekifutásra alapdolgok rendben is vannak. Ismerjük meg akkor kicsit jobban.

Nevezzük a pasit Tamásnak, mert valóban így is hívták. Elmondta, hogy öt az extra nagy lányok vonzzák, Én az alsó határérték vagyok, de roppant kíváncsi rám, s a tettek embere tudunk e beszélni telon mert szívesen felhívna az ottani cseten beszéltünk éppen. Oké mondom, hívj, megadtam a számomat, megbeszéltük fél óra múlva fog csörögni, mert még tennivalója van, percre pontosan megszólalt is a telefon, egy újabb pipa, amit megígért eddig tartja is. 

Egy kellemes férfihang volt a túl félen, kellemesen eldumcsiztunk, s megbeszéltük felesleges írkáklni talizzunk minél hamarabb, ismerjük meg egymást személyesen, mert akkor kiderül, akarunk e valamit egymástól. Tetszett nekem ez a temperamentum, kos lelkemnek, naná, végre egy pasi, aki a tettek mezejére lép. Na, 2 nap múlva randi elmegyünk fagyizni s onnantól meglátjuk hogyan tovább hisz az ismerkedés a lényeg komoly kapcsolatot keres, Én se zárkózom el ettől. 

Tali napján már be voltam sózva, egy semleges helyen várt rám, már messziről ragyogott az arca, ahogy sétáltam felé. Látszott rajta, nem tart elrettentőnek sőt bejövés esete áll fenn, s Ö se volt egy ijesztő pasi első ránézésre, el tudtam képzelni vele egy kicsit komolyabb dolgokat. Na puszi puszi beültünk az autójába szinte azonnal érinteni akart, hol a kezemet hol a combomat, de nem tolakodóan hanem jólesően, elmentünk fagyizni, sétáltunk és a világ legtermészetesebb dolgaként fogta meg a kezem ahogy a nyár végi melegben andalogtunk. 

Majd kimentünk egy nyugis helyre hogy nyugodtan tudjunk beszélgetni ez a hajógyári sziget volt, tettünk egy nagy kört leültünk egy padra, s tovább beszélgettünk, Közbe megemlítette Én nem vagyok annyi kiló amennyit mondtam szerinte egy 20-30kg val kevesebb vagyok, ez lehet hízelgő alapesetből, de Én tisztába vagyok a nagyságommal, és el is fogadtam magam ekkorának, tehát nem csalok se pluszba se mínuszba a súlyommal ekkora vagyok és kész. 

A lényeg, hogy ettől függetlenül volt némi ismerkedés egymás testével, csókolóztunk, letapogattuk egymás testét amennyire lehetett, de más egyéb nem volt. Még útközben megálltunk enni, majd elváltunk pár nap múlva ismét tali.

El is jött a következő tali ideje. A közbeeső időben emailokat váltottunk, cseteltünk, és telon is beszéltünk. Látom az Én lovagom közelit széles mosoly az orcáján, de cipel valami csomagot. kicsit bután néztem virágnak nem virág, bonbon-nak nagy, izgatottan vártam mivel sikerül meglepnie. 

Hát sikerült Neki, a csomagból egy mérleg került elő, hogy álljak már rá, mert nem hiszi, hogy annyi a súlyom amennyi. Egy pillanatig köpni-nyelni nem tudtam, de ráálltam, természetesen nekem volt igazam 2 kg-val több is voltam, mint ami az adatlapomon szerepelt, tehát messze alábecsülte kilóim számát. Így a mérleg nyelve valóban engem igazolt, de többet már nem akartam talizni vele. Aki egy mérlegtől teszi függővé a kapcsolatát, az járja az utcákat mérleggel, hátha megleli méretes kedvesét.

Köszönöm, hogy elolvastál <3 

13 hozzászólás |

Éva 3. Erotikus történet.....
#6 (2016-12-29 21:30:46)

Sziasztok!

Folytatom az Évás történeteket, remélem már vártátok. Éva történetei kitaláltak, de vannak benne megtörtént szösszenetek éppúgy, mint vágy, avagy fantázia, hogy melyik melyik részlet, ezt az olvasóra bízom.

Zihálva szedték a levegőt a falnak támaszkodva, a férfi ernyedt pénisze kicsúszót a teleélvezett lucskos punciból. Majd mikor kicsit erőre kaptak a lány kézen fogta a férfit és a hálószobába vezette.

Éva meg akarta magán igazítani a szétzilált ruháját. 
-Ne inkább vedd le, szeretnék gyönyörködni a testedben. –szólt a férfi, csillogó szemekkel.
Éva lassú mozdulatokkal, incselkedve kezdett vetkőzni, hol fehér bőre folyamatosan kibukkant a ruhadarabok alól, míg elsőnek a szoknya csúszott le róla, nagy kerek popsija elő elővillant a blúz alja alól, ahogy mozgott a zene ütemére a férfi előtt.

 Éva élvezettel látta, hogy a férfi le sem veszi, róla a tekintetét viszont akármikor felé pillant mindig kevesebb a ruha rajta. Kezdte kigombolni a blúzát is, a mellei kibuggyantak a selymes anyag mögül, Éva élvezte az anyag csiklandozását hűvösségét miközben a férfi tekintete forrósította a bőrét. Szép lassan lecsúszott róla az utolsó ruhadarab is mire megfordult és teljesen a férfi felé fordult az is már meztelen üldögélt a kanapén és játszott a farkával. 

Mire mozdulhatott volna a férfi felállt és odalépett hozzá átölelte a testét és ismét csókolózni kezdtek, érezte a meztelen bőrén a férfinak a kezét, ahogy minden porcikáját feltérképezi és simogatja. Éva is élvezettel simogatta a férfias testet és érezte megint megkívánta a férfit. 

Megfogta a férfi kemény faszát és elkezdte a kezével verni, de férfi elfordította tőle a csípőjét, hogy ne férjen hozzá majd finoman az ágyra döntötte Évát. Éva hanyatt feküdt az ágyon kiterítve. A férfi fölé hajolt és úgy folytatta a csókolását a lánynak. Először a nyakát és az ajkait vette célba a kezével folyamatosan simogatta a lány testét. Hol a hatalmas melleit, hol a derekát, hol a csípőjét hol pedig a puncijánál érezte a férfi kezét. 

Éva hálásan fogadta az érintéseket, halk sóhajtások hagyták el ajkait szinte dorombolt a férfi kezei teste alatt. A férfi szája a hatalmas mellekhez ért a bimbók keményen ágaskodtak szinte kínálták, hogy még jobban szívja, csókolja és harapja őket, főleg mikor a borostás állával a kemény bimbókhoz ért hangosan felnyögött az élvezettől, úgy érezte ismét kész befogadni a férfit. 

A férfi viszont tovább kínozta a testét, de ez édes kín volt a lánynak.
Folyamatosan csúszott egyre jobban lefelé, a pocakjánál is elidőzött kicsit a lány élvezettel túrt bele közben a férfi hajába. Majd elérte a lény szeméremdombját, a lány kicsit megilletődve zárta össze a combjait, hisz meg sem fürdött mióta a férfi teleélvezte a nedves lucskos pináját. 

A férfi nem törődött semmivel, hanem finoman szétnyitotta a combjait és feltárta a gyönyörök forrását. Élvezettel temetkezett a hatalmas combok közt a lány puncijához. Kezeivel alányúlt kicsit a csípőjének és megmarkolta miközben a férfi torkából elégedett nyögés tört fel, ahogy a lány csiklóját kezdte körbenyalni. Majd a nyelvével szép lassan körkörös rajzolatokat írva haladt, lefelé amíg elérte a lány még mindig ragacsos lyukát s élvezettel elkezdte nyalni, mint valami fenséges csemegét, ahogy a lány élvezettel teli nedvei egyesültek az ö gyönyörének nedveivel. 

Igazi ínyenc volt a férfi élvezettel nyalogatta ki az utolsó gyönyörcseppet is a lányból, majd ismét a lányduzzadó szeméremajkait és csiklóját vette célba a szájával és fürge nyelvével, miközben az egyik kezével finoman ujjazni kezdte a lányt. Éva szinte már zihált, fejében az érzések kavarogtak az agyában színek villództak. Két kezével a saját hatalmas melleit simogatta és az ágaskodó bimbókat morzsolta. 

A férfi élvezettel érezte a nyelve alatt, ahogy mind keményebb lesz a lánynak a csiklója miközben élvezettel szopogatta és nyalogatta, miközben a lányba már egyre több ujja benn volt és a kezével egyre erősebben dugta a lányt. Éva egyre hangosabban szedte a levegőt érezte nem bírja már tovább mindjárt fel fog robbanni, míg egy pillanatban a teste megfeszült és hangos artikulátlan hangok törtek fel belőle és egy hatalmasat élvezett. A férfi élvezettel szívta nyalta tovább lányt miközben a gyönyör nedvei és illatai telítették az arcát, amit élvezettel temetett bele a lucskos nedves punciba. 

A lány teste remegett a férfi alatt minden egyes mozdulatnál rándult egyet a bőre verítéktől volt nedves és vibrált az egész teste. Zihálva szedte a levegőt, majd érezte, hogy a férfi elmozdul a lábai közül, majd fölé hajolva megadja neki a kegyelemdöfést, szinte felnyársalta Éva remegő testét a kemény farkával. Éva teste ívben meghajolt, ahogy a férfi kemény farka tövig becsúszott a nedves forró puncijába. A férfi egyből hevesen keményen dugni kezdte a lányt, aki hangosan nyöszörgött alatta hisz az iménti élvezete még javában tartott. Nem sok kellett a férfinak, hamarosan pár heves döfés után felkiáltott majd tövig nyomta a farkát a lányba és elélvezett. Majd csípője finom mozgásával elégült ki miközben a lányforró tüzes puncija szorosan lüktetett rajta. 

A férfi kis idő múlva, a lény mellé roskadt és szorosan hozzá simult élvezte, ahogy a lány teste még mindig meg megremeg, ahogyan szorosan öleli. 

Folyt köv… Köszönöm, hogy végigolvastad :)

4 hozzászólás |

BBW-nek lenni
#5 (2016-12-13 17:55:40)

Sziasztok !

Ma ismét írok Nektek, de ez most nem egy történet lesz, hanem inkább eszmefuttatás. 

BBW vagyok, aki előtt kicsit homályos e kifejezés BigBeautifulWomen , tulajdonképpen az átlagnál lényegesen nagyobb lányokat jelenti. 
Soha nem voltam törékeny kislány. Aki pedig azt mondja, mert nem sportoltam, vagy mozogtam eleget, elárulom a mozgás mindig is az életem része volt. Gyerekként mindig jártuk az erdőt, mezőt, később a suliba ott volt a kézi, a tollas, és a többi sport, napi szinten minimum 10 km kerékpározás, felnőttként is a folyamatosan mozgásba levő emberek életét éltem és az átlógásnál több mozgással, s valahogy kilók csak szaporodtak rajtam. Na, jó elég egészségtelenül és rendszertelenül étkeztem ez biztos közrejátszik. 

180 cm magas vagyok, ez alapból sokkolja a legtöbb pasit, mert sajnos a legtöbb férfi ez alatt elfogy, és hogy mellé alig 150 kg vagyok, ez felér egy sokkterápiával, így a kettő már halmozottan hatalmas, bár erre azt szoktam mondani legalább nagyobb felületen lehet engem szeretni <3 

Sokáig tartott amíg, elfogadtam és felvállaltam saját magamat, hogy igenis Én a nagylányok táborát gyarapítom, és igenis vannak olyan férfiak, akiknek bejön a nagy test érintése, látványa és minden, ami vele jár. Igaz sok pasi haza állandóra nem vinne egy ekkora nőt, mert a társadalmi elvárások, divat és egyebek miatt, de viszont lelke mélyén vágyik a nagy keblek érintésére, a telt nők bujaságára.

Sok pasi meg valahol fétisként kezeli a nagy vagy óriás nőket, akik örömüket lelik abban, ha egy nő valóban sokkal nagyobb, mint ők és ez okoz nekik élvezetet. A rengeteg sub hajlamú pasiról ne is beszéljünk, akiknek külön öröm egy valóban tekintélyes Úrnőt szolgálni.

A lényeg szerintem az, hogy fogadja el saját magát az ember elsőnek, legyen az sovány vagy telt kismellű vagy csöcsös, kicsi a farka vagy nagyobb a lényeg az embernek önmagát kell elsősorban elfogadni és szeretni, mert ha saját magát se szereti az ember, akkor hogyan várhatná el, hogy mások szeressék???

S a másik nagyon fontos dolog az életben, fogadjuk el a másik embereket is olyannak amilyenek. ha nem jön be az Ö világuk, külsejük, életstílusuk vagy a viselkedésük, egyszerűen tovább kell, lépni vagy ki kell kerülni. 

Szerencsére engem nem értek külön atrocitások a nagyságommal kapcsolatban, talán azért mert az ilyet meg sem akartam hallani, nemhogy foglalkozni vele, a barátaim ismerőseim így fogadtak el engem. 

Vannak hátrányai a minden napi életben azért, pl ruhavásárlás, igazán dögös szép rucit nagyon kevés helyen talál az ember. Ráadásul Én elég lazán kezelem az öltözködés kérdéskört legtöbbször a kényelmes polo farmer a menő, de néha azért amikor látok valami igazán dögös sexi ruhát azért el fog a kétségbeesés Én is akarok olyat , de hogy a széles csípőmön, vagy a nagy csöcseimen, ezek számomra a kihívások, egészség szempontjából szerencsére semmi bajom 43 éves vagyok cukrom, vérnyomásom, koleszterinem minden rendben van, csak hatalmas aranyos vagyok :D

Ez a blog most nem a bujaságról szólt inkább csak gondolatok, ha valaki eljutott idáig köszönöm, hogy elolvastad  <3  legközelebb cserébe valami forró sztorit fogok hozni . 

10 hozzászólás |

Éva 2. Erotikus történet.....
#4 (2016-12-09 15:13:57)

Sziasztok ismét :) 

Ma megint Éva történetével folytatom, ami egy erotikus mese, hogy mi történt meg belőle a valóságban, mi a vágy vagy a fikció azt az olvasóra bízom. Köszönöm, hogy elolvassátok <3 

Ekkor szólalt meg a csengő Éva gyorsan megigazította a ruháját majd rajtakapottan kipirulva szaladt az ajtóhoz…
Szíve a torkában dobogott, a puncija még nedves volt az iménti élvezetektől, a punci váladékától nedves ujjait, kezdte gyorsan a szoknyájába törölni, de közben már nyitotta az ajtót is. A férfi ott állt és huncuton mosolygott rá Éva úgy érezte olyan hangosan dobog a szíve, hogy a szomszédok is azt hallják. Végignézett a lezser tartású férfin, huncut szemein, a vakítóan fehér fogsorán, ami átsejlett a mosolyán, markáns állán kicsit borostás arcán. jól esett ránéznie, szerette megérinteni.

A férfi belépett az ajtón és hevesen szájon csókolta Évát, Éva torkából rekedt nyögés tört fel, ahogy a férfi tapogatódzó nyelvét először az ajkain majd a fogsorán érezte majd nyelvük összeért és vad heves táncba kezdett. Hosszan vadul csókolóztak a levegőt zihálva szedték. A férfi keze sem tétlenkedett átkarolta kedvesét majd a formás fenekébe markolt és úgy húzta magához szorosan, hogy érezze, mint lesz egyre keményebb a férfiassága hogyan m lesz egyre szűkebb a nadrágja. Éva hatalmas mellei szorosan a férfihoz tapadtak érezte a bimbócskái ismét kemények szinte úgy érezte ledöfi velük a férfit, érezte a belőle áradó forróságot, tudta vágyai ismét be fognak teljesülni. Nem találkozott még soha férfival, akivel ennyire jól érezte magát, akire ennyire rá tud hangolódni. 

Már a csókjától reszketni kezdett a térde, a gyomrában a vágy éhesen tört fel ismét, hiába csak néhány perce élvezett egy hatalmasat, ami után szinte fel se száradt, de érezte ismét ölében a forróságot. 

Keze a férfi vállain támaszkodott kellett egy biztos pont, hogy össze ne roskadjon olyan hevesen csókolta a férfi, majd Éva keze is támadásba lendült hol az izmos karokat, hol a hátát majd a nyakát simította a férfinek majd a hajába túrt. 

Egyszer csak a férfi egy pillanatra megmerevedett majd elkapta a lány matató kezét, szorosan fogta majd az arcához emelte és szimatolni kezdte a kezét és az ujjait. Éva rajtakapottan pirult el. A férfi közben mélyen Éva szemébe nézte és tudta a választ. 

-Nem tudtál, vagy nem akartál megvárni? - kérdezte. 
A lány elpirult erre még jobban, s szíve rajtakapottan a torkába dobogott.
-Szóval nem árulod el? Akkor megtudom másképp. 
Ismét hevesen megcsókolta a lányt, majd megfordította és a falhoz szorította. Éva szoknyája alá nyúlt és letépte róla a vékony bugyit, ami ernyedt reccsenéssel szállt alá. Megmarkolta a fenekét, majd elővette a keményen álló farkátés elkezdte Éva fenekéhez dörzsölni.
-Szóval mesélj, hogy történt?
 
A lány még mindig hallgatott közben zihálva szedte a levegőt, a férfi kicsit szétnyitotta a combjait majd a farkával elkezdte dörzsölni a lány nedves punciját és remegő csiklóját. 

-Azt tudod, addig nem kapod, meg amíg meg nem kapom a választ? 
Tovább ingerelte a lányt majd a férfi közben hátulról átölelte és a 2 kezével a hatalmas ciciket kezdte simogatni, megmarkolta, a bimbókkal játszott, közben egész testével a lány hátához simult. Érezte a férfi lélegzetvételét a nyakánál, és ahogy a férfi finoman megharapja a nyakát szinte eszét vesztette már, csípőjével körözni kezdett combjaival közben szorosra fogta a férfi farkát. A férfi farka keményen dörzsölte lucskos puncijának bejáratát a férfi egy ügyes mozdulattal meg is találta a vágy kapuját, de nem tolta be teljesen a farkát csak a hegyét. 

Éva szinte eszét vesztette hiába próbált hátrálni, hogy teljesen magába érreze a férfit és végre elélvezzen a férfi tovább kínozta. 
Soha nem érzett még magában ekkora vágyat, vágyat arra, hogy jól megdugják, a férfi kezei mellén úgy érezte szétfeszíti a vágy. Megadta magát rekedten mesélni kezdett mi történt. A hangja el elakadt azt se tudta hogyan formálja a szavakat tulajdonképpen igazán el se tudta mondani, mert nem bírt a mondani valójára figyelni. A férfi hálás közönség volt. Éva érezte, hogy a férfi egy heves lökéssel felnyársalja, de nem mozdult tovább benne lüktetett a farka várta a folytatást. Éva remegve próbálta kinyögni hogyan élvezett el, minden egyes szavánál a férfi egy hatalmasat lökött rajta. 

Majd megkegyelmezett a lánynak és hevesen mozogni kezdett benne. Nem kellet sok idő és Éva élvezetének sikolya sokáig visszhangzott a lakás folyosóján. a férfi se volt lemaradva tőle, halk hörgéssel roggyant meg a lány mögött, míg teleélvezte a lány forrón lüktető punciját…………

2 hozzászólás |

Van ez így is néha...
#3 (2016-12-07 18:44:56)

Sziasztok! 

Ma ismét hoztam nektek egy történetet, ez viszont megtörtént, nem fikció, hanem valóság, igaz számomra megalázó volt egy cseppet, de ilyen is van az élet nem habos torta. Hozzáteszem ez a történet akkor történt meg mikor még javában komoly kapcsolatot kerestem, s lehet ez is lökött rajtam, hogy miért itt legyek. 

Volt egy pasi nevezzük Balázsnak, mert valóban így is hívták, már egy hónapja fűzte az agyamat, nem komoly kapcsolatot keresett, csak szabadidő hasznos eltöltésére valakit. Többször biztosított róla, hogy Ö milyen változatos és jó szerető lenne, és mennyire tudna imádni, ha együtt, vagyunk, csak adjak Neki egy esélyt.
 
Sok mindenről beszélgettünk ez idő alatt többek közt a sexről is és szóba került a prosztatamasszázs is soha nem volt benne része és mennyire kipróbálná, és mivel Én ebbe járatos vagyok, imádná, ha velem történne mindez. 

Addig, addig duruzsolt, hogy engedtem, semmi normális fickó nem volt a láthatáron Nekem való herceg, Balázs meg kifejtette, hogy akár hosszabb távon is melengethetnénk egymást, éhes is voltam már elgyengültem legyen, rendben van. 

Egy szép vasárnap kora délután a lakásába beszéltük meg a talit iszunk egy pohár bort, beszélgetünk, és ha a szimpátia fenn áll, akkor lesz, ami lesz, szeretkezünk, egy hatalmasat imádni fogja a hatalmas testemet és változatos módokon kényeztet és kielégít, Én is beviszem egy kicsit az anális rejtelmekbe. 

Pontosan érkeztem, izgultam, a gyomrom reszketett vajon mi is lesz, hogy is lesz, elvégre nem vagyok szűzlány, na de akkor is, viszont bennem van a kos nők tüzessége is lesz, ami lesz hajrá akkor. Balázs már várt élőben is egy jóképű szimpatikus fiatalember volt, kellő zavarral tessékelt be a lakásába egy szép nappaliba foglaltam helyet ö töltötte a bort, lassan megnyugodtam Oké Szilvi minden rendben lesz.

Helyet foglalt ö is a kanepén, beszélgettünk, láttam időnként azért a nadrágjához nyúlt , hmm talán feszítette valami ;) Majd felállt egyszer csak felhúzott a kanapéról és elkezdtünk csókolózni, hmm fincsi is volt ki is voltam éhezve, élveztem a kapkodó érintéseit a testemen, mondanom se kell gyorsan lekerült a ruha mindkettőnkről rajtam csak egy tanga maradt.

Majd finoman terelt a farka felé, Én le is térdeltem elé és elkezdtem szopni a faszát kemény volt már a nélkül is, de villámgyorsan még keményebb lett. Leültettem a kanapéra és elé helyezkedtem a földre, hogy kényelmesen tudjam kényeztetni, mert öndicséret nélkül, ha valamibe jó vagyok, akkor az orál azaz. Nyelvemmel megnedvesítettem, és ahogy bekaptam a nyelvemmel külön kényeztettem a makkot miközben a szám szorosan körbezárta a farkát, majd egyre mélyebbre bekaptam neki, lényegében tövig, elvégre vagy tövig, vagy sehogy ;)

Pár pillanat múlva mondta is lassítsak, mert így el fog sülni, de nagyon vágyik, hogy egy kis prosztatamasszázzsal párosítsam az örömöket. Így is tettem rátértem, hogy az alfelét elsőnek a nyelvemmel izgassam majd a benedvesített ujjammal behatoltam a fenekébe és megkerestem azt a bizonyos pontot, ami a pasiknak hatalmas élvezeteket tud okozni, és az ujjammal izgattam közben a számmal a farkát kezeltem tovább, pár pillanat múlva hatalmasat élvezett. A forró geci telelövelte a számat lenyeltem majd szépen kisajtoltam az utolsó cseppet is a farkából. 

Balázs felpattant, majd Úristen elélveztem, és te még sehol nem vagy felkiáltással, elkezdett a nappaliban szaladgálni. Mondom semmi gáz csüccsenj le, igyunk egy pohár bort és majd folytatjuk nem történt semmi baj. Viszont Ö csak szaladgált, Úristen úristen hajtogatta majd elkezdett kapkodva felöltözni Én visszaültem közben a kanapéra egy szál tangába és nem értettem most mi van??? 

Majd elkezdtem kacagni annyira vicces volt a rohangálása, közbe elkezdte hajtogatni Légy szíves öltözz fel, menj innen, elsőnek azt hittem hülyéskedik…..komolyan mondta. A lényeg szó szerint kihajított a lakásból miután jól leszoptam, mondván Neki gondolkodnia kell, mert Ö még így soha nem járt, na, basszus, de Én se……. Ennyit a lepedőbajnokról, aki minden volt csak az nem. 

Számomra hihetetlen volt az egész szitu és egyben roppant megalázó is, szívem szerint bőgtem volna egyet, de akkor mindig eszembe jutott a rohangálása, ami hihetetlen viccessé tette az egészet. Na meg mindig is az volt az alapelvem inkább nevessünk egy jót, mint sírjunk egyet. 

Köszönöm, hogy elolvastad <3 

9 hozzászólás |

Éva 1. Erotikus történet
#2 (2016-12-06 14:43:39)

Sziasztok ismét :) 

Most egy erotikus mesét hoztam Nektek, s hogy mi a valóság, a megtörtént, vagy a vágy azt mindenki fantáziájára bízom. Köszönöm ha elolvassátok <3 

Éva türelmetlenül nézett az órára, még volt 30 perce, hogy odaérjen a férfi, nem tudta mire számítson, de a gyomra reszketett, és ha csak kicsit erősebben a férfira gondolt érezte, hogy a puncija sóvárgóan lüktetni kezd. A múltkori együttlét után is 2 napig csak a vele töltött idő járt a fejében, más férfiak nem is érdekelték amióta vele volt. Tisztába volt vele csak szexről szól az egész, de nem érdekelte érezni akarta a testét a kemény szerszámát mindenhol. Vágyott arra, hogy ismét remegve, sikítva élvezzen el. 

Türelmetlenül járkált fel s alá, finom parfümillat gyengén ott volt a levegőbe, nem csípte ki magát tudta felesleges is lenne, hiszen lehet le lesz tépve, ami rajta van. Az utolsó együttlétük képei villantak be, imádta a férfi testét olyan teste volt amilyenről mindig is álmodott.
 Magas karcsú, izmos széles vállakkal és mellkassal, de keskeny izmos derékkal és imádni való fenékkel, tetőtől talpig férfi volt a farkára se volt panasz méretes példány volt, ahogy rágondolt milyen volt magába érezni érezte, hogy a bugyija egyre nedvesebb lesz. Legszívesebben elkezdte volna simogatni magát, érezte, hogy hatalmas mellein a bimbók keményen ágaskodnak nem viselt melltartót formás nagy cicijei szabadon mozogtak a lenge felső alatt. Kicsit meg is érintette a kemény mellbimbót csak úgy ruhán keresztül, körbecirógatta majd megmarkolta a saját mellét mintha férfi tette volna . A férfi még mindig váratott magára igaz volt még 20 perce hogy odaérjen. Éva gondolatai folyamatosan cikáztak szinte remegett ma mit fog átélni vele milyen újabb élvezetekben lesz része, hol pedig az együttléteik képei villantak fel. 
Emlékszik mikor elsőnek találkozott vele és beültek az autóba, a férfi megmarkolta a húsos combját mintha véletlen tenné, imádta, hogy ilyen kezdeményező, végre nem neki kell irányítani, mint az élet más területein tetszett neki hogy végre gyenge odaadó nő lehet. 

Sóvárgott az ízére szinte annyira már fájt. Eszébe jutott, ahogyan hosszú percekig kényeztette a farkát direkt csak finoman és érzékien, mert élvezte szopni, nyalogatni, nem akarta, hogy gyorsan elsüljön. Közben sokszor a tekintetük összekapcsolódott látta rajta, hogy élvezi a férfi és ez számára is izgató volt, közben érezte a fenekén a férfinak a kezét, ahogyan simogatja, miközben a farkát egyre mélyebben bekapja, mígnem tövig nyeli azt. 

Éva elkezdte simogatni, a melleit jól esett nagyon feszítette már a vágy, türelmetlen volt, szinte egy helyben toporgott, csak rá tudott gondolni annyira, hogy már fájt neki, de a percek lassan teltek tudta jönni fog a szűk puncija oda fogja vonzani, a nedves lucskos puncija. Nem bírt magával már, nem tudott várni tovább. 
Kemény mellbimbóit elkezdte simogatni, megmorzsolgatni, majd tenyerével cirógatta a bimbócskát élvezte, hogy csiklandozza a markát. Az egész hatalmas mellét kezdte simogatni majd kiemelte a ruhából és úgy kezdte el izgatni az ikreket. Az agyában a képek váltogatták egymást szinte ott érezte maga mellet, a férfit, mintha az nyúlna bele a bugyijába óvatosan mintha soha nem járt volna még ott majd óvatosan a hüvelyéhez csúsztatta az ujjait forróság volt megcsapta az orrát a saját puncijának finom máshoz nem hasonlítható illata.
 Ahogy kíváncsian hozzáért érezte a forró nedvességet, megnedvesítette kicsit az ujját és a csiklóját kezdte simogatni, a másik kezével tovább izgatta a ciciket hol az egyiket hol a másikat halk nyögések hagyták el a torkát az elméjében a férfi tette mindezt vele. Először az egyik ujját dugta bele forrón lüktető pinájába érezte, hogy nedvesen szorosan tapad rá és szinte szippantja magába és még többet és többet akar, óvatosan mellétette a másik ujját is úgy mozgatta magába, de még ezt is kevésnek találta. 

Miközben kihúzta a nedves ujjait ismét a csiklóját kezdte velük kényeztetni érezte majd szétveti a vágy. Majd visszatért a forróság kapujához és már 3 ujjával hatolt be élvezte, ahogy lüktet az ujjain a forró punci, meg, megremeg, ahogy ki bemozgatja az ujjait egyre gyorsabban és gyorsabban. Ahogyan az ujjai a lucskos forró punciba voltak a csuklóját, tenyerét úgy irányította, hogy a csiklóját is izgassák közben.
 Érezte nem bírja már tovább egyre hevesebben szedte a levegőt egyre inkább feszíti a vágy és az élvezet kettőse egyre gyorsabban mozgatta a kezét, mígnem egy halk sikollyal majd hangos zihálással el nem élvezett. 

Rajta tartotta tenyerét a lüktető csiklóján, majd lassan elkezdte kihúzni az ujjait a remegő pinájából, még mindig hevesen vert a szíve, hangosan szedte a levegőt. Kíváncsian nézte a ragacsos ujjait, amik az édes nedvtől voltak nyálkásak , kíváncsian megszagolta majd elkezdte nyelvével is megízlelni az ujjait amik előtte a gyönyörök kertjébe juttatta. 

Ekkor szólalt meg a csengő Éva gyorsan megigazította a ruháját majd rajtakapottan kipirulva szaladt az ajtóhoz ………

14 hozzászólás |

Miért itt
#1 (2016-12-05 16:37:53)

Üdvözöllek kedves Olvasó!

Két hete regisztráltam az oldalra és többen feltették már Nekem ezt a kérdést. Egyszerű a válaszom mert itt a helyem. 
Sokáig keresgéltem normális kapcsolatot, na nem ezen az oldalon mert regim előtt nem is ismertem, hanem több más oldalon és kifejezetten olyan helyeken ahol a zsenge termetemnek megfelelő párt találhatnék. Nem voltak nagy igényeim, lehessen vele dumálni ne csak 5 mondatot, lehessen vele nevetni, jól érezzem magam vele, legyen kicsit magasabb mint Én lehetőleg, szeresse a sexet lehetőleg tabumentesen, IQ és EQ legalább mint Nekem és érezzem azt az egy húron pendülés érzést. 

Nagy elánnal kerestem a herceget, előtte egy katasztrofális párkapcsolatom volt, és ahogy vége lett 3 évig pasihoz se nyúltam attól függetlenül, hogy normális vágyaim voltak mégis inkább önkéntes cölibátusba vonultam.
A fél év eredménye lesújtó volt, volt nem kevés randim, talim és volt jól sikerült és kevésbé jól sikerült dugásom is. Megismertem jó fej és kevésbé jó fej embereket. 

Volt hogy 2-3 hét intenzív telo, cset, stb után a randira nem jött el a pasi mikor egy hétvégét készültünk eltölteni együtt, (kiderült neje van akiről elfelejtett szólni ) . Volt akivel talikor nem volt meg a kémia ezekre nem haragszom cseppet sem, mert eljött, ott volt dumáltunk egy jót és elváltunk. Volt sok aki üzenetbe a grál lovag volt és fűt fát beígért, de abban a pillanatban, hogy azt mondtam tali le is tiltott. A gyors tali lehetőleg 3 napon belül max egy hét az első megszívatásom után vált szokásommá, a fentebb említett fickó után mert ott már kötődni kezdtem hozzá. Volt talim nős pasival is aki kalandra vágyott, jó volt tiszta víz volt a pohárban egy percig nem titkolta kalandot keres, élveztem maximálisan odafigyelt rám és hogy jó legyen na meg Neki is jó legyen arról gondoskodtam :) 
Csillió üzit kaptam ahol a szia után a farka jött vagy lehet nem is volt szia. A végén viszont szép csendesen rádöbbentem a herceg valószínűleg már elvágtatott a fehér paripáján, s Nekem be kell érnem a lovagjaival. A sokadik keserű tapasztalat után rágtam be hogy mindenki csak dugni akar és ezért bevetnek mindent és azért játszanak az érzéseinkkel. 
A BBW-t sokan izgalmasnak izgatónak találják, de haza már kapcsolatnak nem akarják vinni. 

Panaszkodtam mérgelődtem egy ismerősömnek, s mondtam jobban járnék, ha adományért dugnék az se lenne rosszabb mint ezek a csődöt mondó ismeretségek (majd később lehet sztorizgatok milyen emberekkel taliztam volt vicces és volt dühítő és megalázó is) . Akkor mondta az ero oldalát, na gyorsan be is regeltem stílszerűen a türelmi negyedbe :D Igen lehet dugni de annak ára van és a lelkem nem adom oda senkinek. 
Vannak itt is elvárásaim, de a legfontosabb Én is jól akarom érezni magam. Ez ma erről szólt miért is éppen itt, ha rám jön az írás majd folytatom s mesélek :) 

Köszönöm, hogy rám szántad ezt a néhány percet és elolvastad mit is írtam :) 

13 hozzászólás |

[1-11]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.