Simple vásárlói tájékoztatóÉva 6. Erotikus történet...

itt vagy: Eropolis > Türelmi zóna > Blog > szilvi > 18


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


szilvi blogja


Miért itt
Sokan kérdezik, miért vagyok a türelmibe, nekem nem ott a helyem, de igenis ott a helyem ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Éva 6. Erotikus történet...
#18 (2017-09-10 02:45:59)

Sziasztok <3 

Régen írtam már ide, de egyéb elfoglaltságok gátoltak az írásba. Remélem egy picit hiányoztak a meséim ;) Ma ismét Évát hoztam el Nektek, s hogy mi ebben a történetben a megtörtént, vagy fantázia, s vágy ki tudja, mindezt az olvasó fantáziájára bízom. Jó szórakozást ;)

 Éva jólesően pihent a férfi biztonságot nyújtó karjai közt, így szunyókáltak az álom és az ébrenlét közt, élvezték egymás test melegét, egymás illatát s egymás bőrét ahogyan a testük egymáshoz simult s egybe olvadt az aurájuk is. 

Egyszer a férfi gyomra megkordult, Éva egy csókot lehelt rá. -Ideje lenne valamit ennünk is, tegnap óta csak egymással vagyunk elfoglalva, igaz eszembe se volt enni Te sokkal finomabb falat voltál annál, de Én is éhes vagyok, pihenj csak megyek a konyhába s készítek valamit.- Pattant ki a lány az ágyból s egy rövid köntöst vett csak magára s indult is a konyha felé. A férfi éhesen nézett utána, s nem tudta a gyomra éhes e jobban, vagy a lány finom testére éhezik jobban, nem tud betelni vele! 

Hallgatta a konyhából beszűrődő zajokat, a hűtő csukódását az olaj sercegését, hamarosan érezni lehetett a sülő hagyma illatát, nem bírta tovább, s a lány után ment megállt a konyha ajtóba, nézte a tűzhelynél tevékenykedő lányt. A kurta köntös alól a lány hosszú húsos combjai ívelt vádlija lekötötte figyelmét, s ahogy a feneke mozgott, ahogy fürgén ide-oda lépkedett a férfiban ismét felébredt a vágy, nem tudott betelni vele.

 Éva hátranézett a válla felett s meglátta a férfit, elmosolyodott – megterítenéd az asztalt?  -Persze –csillant fel a férfi szeme, s a nagy ebédlőasztalról amíg a lány háttal volt neki csendesen levette a vázát s a terítőt, majd a lány mögé lépett szorosan s hátulról átölelte majd a melleit kezdte masszírozni keze becsúszott a köntös alá, ahogy az szép lassan kezdett szétnyílni. A meztelen bőrét kezdte simogatni a lány telt keble és egyre keményebb mellbimbója halk nyöszörgése, egyre jobban gerjesztette a férfit. Majd előrenyúlt a gázhoz s elzárta a tojás alatt, megfordította a lányt hosszan csókolta miközben tenyere a fenekére tapadt, elkezdte simogatni a hátát Évának, egész testét érezni akarta, a köntös lassan a földre csúszott és ott volt a meztelen. 

Egy hirtelen mozdulattal megfogta Évát és az asztalhoz támasztotta majd hanyatt döntötte rajta, fölé hajolt s úgy csókolta a lányt majd a mellei közé temette az arcát s hol az egyik hol a másik mellét kóstolta a lánynak miközben egyik kezével a combjait simogatta. Éva hangosan nyöszörgött tehetetlenül tűrte a férfi rohamait és csak élvezte őket, beletúrt a férfi hajába. A férfi a melleiről szép lassan haladt lefelé csókolgatta a nyelvével izgatta a lány pociját. Majd letérdelt az asztal előtt a férfi a lány lábait megtámasztotta a vállán majd szétnyitotta a combjait, s feltárult előtte a lány csillogóan nedves remegő kelyhe. 

-Na, most van megterítve, lehet nasizni. – szólalt meg a férfi s arcát a lány combjai közé temette. Nyelvével kéjesen, hosszan izgatta a lány forro lüktetö punciját. Ovatosan beszivta a csiklóját s a nyelvével körözött rajta, de nem akarta, hogy így élvezzen el még játszani akart az izgalomtól remegö nyüszörgö izgatott nöi testen. Évca puncija egyre éhesebb lett, szinte tocsogott a nedvességtöl úgy érezte már szinte kinozza a férfi a beteljesülésért sovárgott. 

Majd a férfi fölállt s ismét a lány fölé hajolt s a melleit kezdte csókolgatni közben a kemény farkát a lányizzó puncijához dörzsölte, de nem csúszott be csak izgatta a lányt a nyelve a kemény mellbimbóját, míg a farka a lüktető kemény csiklóját izgatta. Majd kiegyenesedett, s úgy folytatta tenyerét megtámasztotta Éva hasán, majd a farkával kezdte teljes mértékben izgatni. Először csak a forró nedves puncijához érintette a kemény farkát, nem dugta be csak épp ott mozgatta, Éva tehetetlenül vergődött az asztalon, próbált közelebb csúszni a férfihoz hogy mikor nyársalja már fel. 

Az nem kímélte csak tovább gyötörte a lányt, a farkával simogatta majd egy kicsit bedugta épp csak a hegyét a lány forró kívánós barlangjába, majd ki is vette, s ismét vissza csak épp a hegyét. Éva úgy érezte felrobban, minden porcikájával a beteljesülésre vágyott úgy felhúzta már a férfi s tovább kínozta. Micsoda édes kín volt ez, egyrészt egész nap tudta volna ezt élvezni, másrészt viszont vágyott arra, hogy a férfi végre dugja meg. A férfi élvezte a lány vergődését, s tovább játszott, hol kivette a kemény dorongját a lányból, hol vissza s néha már nemcsak a hegyét dugta vissza, hanem tövig nyomta azt élvezve, hogy Éva megfeszül rajta s szorosan öleli. Élvezte a látványt, ami elé tárult a kívánatos női testet, a melleket a gyönyörtől torzult arcot, a halk nyögéseket, sikolyokat, ahogy tövig nyomul a lányba, a reszkető test minden rezdülését.

 Hosszú perceken át kínozta így a lányt az egyre türelmetlenebbül hánykolódott alatta s minden egyes mélyebb lökésnél várta a heves folytatást. Helyette sokáig csak az incselkedést kapta ismét csak a férfi ismét csak épp a makkot dugta be az édes nedvtől tocsogó lányba, szép lassan, de már ö se bírta ezt tovább s megadta, amire Éva vágyott, előszór szép lassan kezdett benne tövig járni, majd egyre hevesebben kezdett benne mozogni.

 Éva telt keblei minden egyes döfésnél ringatóztak szinte táncoltak a férfi előtt még jobban izgatva azt. A férfit mintha hipnotizálták volna egyre gyorsabban és keményebben kezdett mozogni a lányba a combjait átölelve, tekintetét le se tudta venni a lány arcáról s a melleiről. Éva nyöszörgése egyre hangosabb lett, egyre jobban zihált, míg egyre jobban közeledett a beteljesülés. A férfi már nem kínozta a lányt megadta, amire vágyott keményen dugta, ö sem bírta volna tovább várakoztatni. A lány egyre jobban kezdte kapkodni a levegőt, mellbimbói keményen csúcsosodtak, mígnem artikulátlan hangos nyögéssel élvezni nem kezdett a férfi is szinte ugyanakkor robbant és utolsó nagy lökéssel tövig nyomta a farkát a lányba és teleélvezte a forrón lüktető punciját. 

Nem húzta ki magát belőle, élvezte a lány forróságát, ahogy nedvesen összetapadtak. Rárogyott a lányra, aki reszketett alatta, kimerülten kapkodták a levegőt, Éva cirógatta az a férfi izzadt hátát, s nem jutott szóhoz, kikészítette a férfi. Hosszú perceken át voltak így csendesen közben érezte, hogy a férfi farka szép lassan lankadni kezd, fájdalmas ürességet érzett, ahogyan a férfi kicsusszant belőle. A férfi hosszan megcsókolta, majd felsegítette az asztalról majd megszólalt - A reggeli csodás volt, de a desszertünk azt hiszem kihűlt nézett a tűzhelyen levő serpenyőre.

Köszönöm, hogy elolvastad <3 

6 hozzászólás |

Hozzászólások

torquay
#6 (2017-09-14 03:08:47) |
#szilvi: Hm...

*Nyami, nyami...* :vigyor: 

Ezt akartad mondani???? :napersze: 

 :D :D :D :D :D 
szilvi
#5 (2017-09-12 12:32:04) |
#torquay: Hát mikor az étvágy nagy ;) :D 
torquay
#4 (2017-09-12 05:19:41) |
Kedves Szilvi(ke)! :pirul: 

Ez egy "kettős" novella... :D 

Némi (nemi /???/) "FOODPORN" beütéssel... :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: 

 :* 
szilvi
#3 (2017-09-11 23:19:35) |
#aareesz: Köszi szépen, remélem sok szép percet okoz az olvasásuk ;) 
aareesz
#2 (2017-09-11 23:16:49) |
Szeretem amiket írsz. ;) 
o25
#1 (2017-09-10 08:37:11) |
 <3 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.