Simple vásárlói tájékoztatócsintalanka

itt vagy: Eropolis > hirdetés nélküli tag


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

csintalanka

Erotikaváros tagjává vált: 2011. szeptember 21.,
utoljára belépett: 2018. február 22. 21:03,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Titkok őrzője :)

Sziasztok :), csintalanka
vagyok, 46 éves, rák csillagjegyű telt nő, lakhelyem Magyarország, Budapest, XV. kerület, alternatív tartózkodási helyem Magyarország, Hajdú-Bihar megye, Debrecen.Eropolis Hetero negyedébe költöztem be.

Per pillanat senkit sem keresek.

Adataim:

 • Saját bejáratom: csintalanka.eropolis.hu
 • Saját blogot vezetek, melynek címe: Az élet apró örömei,bosszuságai
 • 171 cm magas vagyok
 • súlyom 85 kg
 • mellbőségem 90 cm
 • félhosszú vöröses barna hajam van.
 • zöld a szemem.
**Nem keresek,válogatok :D :D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) ;) **

**Nős férfiak,titkos szeretőt keresők mi nem egymást keressük**

Kedvencnek jelölést csak beszélgetés után :) 

Napközben általában telefonról vagyok,igy ha segítségedre lehetek írj levelet:)

köszönöm :) :) 

**"Mert az őszinteség mindig a legjobb megoldás. Bármennyire is fájdalmas, bármekkora súlyt is helyez a lélekre, akkor is elviselhetőbb, mint a hazugság. Mert a hazugság a bizalmat lerombolja, és ha az sérül, akkor megbetegszik az egész kapcsolat."

**Teljesen mindegy, hogy hány évesek vagyunk, ha merünk belevágni új dolgokba, akkor a nyolcvanéves is érezheti magát húszévesnek. De a húszéves - vagy harminc -, aki nem mer új dolgokba belefogni, úgy fogja magát érezni, mint a százötven éves. Tehát azért vannak az öreg fiatalok, és vannak a fiatal és középkorú haldoklók, akik látszólag élnek, de valójában nem élnek...**

**"Mindig az első lépés a legnehezebb, mindenben. Meg fogalmazni, vagy kimondani valamit. Talán mert nem szeretünk változni, vagy változtatni. Éppen ezért az ember szeret a kis biztonság zónájában maradni, ahol a jól ismert szokásokkal le lehet élni egy életet. A biztonsági zónánkból ki lépni a legnehezebb ezen a világon. Megtenni az első lépést, ott hagyni a biztosat, még ha rossz is, a bizonytalanért. Talán ennél csak az a nehezebb, amikor azt az első lépést nem azért kell meg tenni mert rossz helyen vagy! Hanem azért mert valaki ennél is jobbat tervezett neked! Tényleg sok mindent képesek vagyunk megszokni,a fájdalmat,a megaláztatást,a közönyt,a kitaszítottságot. Még sincs erőnk meg tenni az első lépést, mert félünk hogy lassan fogyunk el, a türelmünk, az erőnk, időnk, a szeretetünk. Így lesz belőlünk a mai modern ember, távol mindentől, és mindenkitől".**

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.