Simple vásárlói tájékoztatóNem csak szex!

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > ducinyuszi


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

ducinyuszi

Erotikaváros tagjává vált: 2016. február 20.,
utoljára belépett: 2017. október 19. 18:46,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Nem csak szex!

Szia, ducinyuszi
vagyok, 46 éves, ikrek csillagjegyű duci nő, lakhelyem Magyarország, Győr-Moson-Sopron megye, Győr.Eropolis BDSM negyedébe költöztem be.

Urakat keresek.

Adataim:

  • Saját bejáratom: ducinyuszi.eropolis.hu
  • Saját blogot vezetek, melynek címe: Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
  • 170 cm magas vagyok
  • súlyom 118 kg
  • mellbőségem 147 cm
  • rövid barna hajam van.
  • barna a szemem.
2017.07.02.
Most csak vagyok. Néha itt, néha máshol. Ha valakit igazán érdeklek, megtalál. Ha valaki igazán érdekel, találkozni fogok vele. Addig csak vagyok. :)
___________________________________________________________________

"A nő elsődleges erogén zónája az agya, bármit is állít a Cosmopolitan. Ha azt nem tudod felizgatni, akkor a büdös életbe nem kerülsz be a lába közé..."

HA NEM OLVASOL ADATLAPOT, NINCS MIRŐL BESZÉLGETNÜNK! :)
___________________________________________________________________

Némi tapasztalattal rendelkező öntudatos mazusobként keresem testi-lelki-szellemi társam egy tartalmas, tartós kapcsolatra. Érzések nélkül nincs jó szex és főként nincs BDSM számomra! Együtt töltött szabadidő, közös programok, kellemes beszélgetések.  A többit meglátjuk idővel, hogy alakul. :) 

Unalmas férfiak, akikkel nem lehet értelmes dolgokról beszélgetni, akiknek egyetlen témája a szex, hogy hogyan csinálom, mit vállalok be és hasonló "értelmes" kérdések, légyszi inkább kerüljenek el! 

*Ha 180 cm feletti, 35-55 év közötti független, férfias Férfi vagy, és nem ijedsz meg attól, hogy ha minden jól alakul, idővel komolyabbra is fordulhatnak a dolgok, talán Te vagy az igazi. Amennyiben nem dohányzol, mindenképpen előny! 
*
Ha magadra ismertél, morzézz, küld fényjeleket, de leginkább azt javaslom, írj! Válaszolni fogok!   :) 

Nem egyszerű, viszont bonyolult. :) Ez vagyok én. Ha egyszerű nőre vágysz, már el is kattinthatsz, én nem vagyok az. :D Mosolygós, jókedélyű, határozott, céltudatos, érzéki, szenvedélyes, időnként kellően perverz, gyengéd, játékos, kiszámíthatatlan vadmacska, aki doromboló cicává válik, ha... De csak annak a Férfinak, aki elég bátor ahhoz, hogy vállalja a kockázatot, ami azzal jár, hogy igazán megismer.  ;) 

Ismerkedjünk, beszélgessünk, és meglátjuk mire jutunk egymással. Lehetsz dom, de lehetsz domináns típusú férfi, nem ez a lényeg. Amennyiben egy rugóra jár az agyunk, és a vágyaink, úgy talán egymást keressük. :) 
___________

Sajnos muszáj néhány dolgot tisztáznom:

- NE ÍRJ RÁM, HA UNATKOZOL ÉS SZEXRŐL AKARSZ BESZÉLGETNI! FELESLEGES!
- ARCKÉP NÉLKÜL nem ismerkedem. Nehogymár a 21. században gondot okozzon egy fénykép feltöltése.

*Nem érdekelnek és nincs kivétel ez alól:
*- alacsony férfiak
- kötetlen kapcsolatot, csak szexet, szexkapcsolatot, laza kapcsolatot, szexbarátságot keresők
- túl fiatalok, túl korosak
- azok sem, akik az Óperencián vagy az Üveghegyen túl laknak
- kapcsolatban élők
- képkunyerálók, mutogatósbácsik, camszexelők, chatszexelők és egyéb hasfájással küzdők
- nők, párok, transzvesztiták

*TISZTÁZZUK!* Nincs kamerám, nem volt, nem van, nem lesz. Akkor sem, ha úgy látod, mintha lenne. Valós kapcsolatot keresek, így ha érdekelsz, úgyis találkozunk. 

Ha igazán kíváncsi vagy rám, ott a blogom. Sokmindent megtudhatsz belőle rólam. :) Azonban ha nem olvasol sem adatlapot, sem blogot, akkor nem érdekellek, tehát te sem érdekelsz engem. Ugye egyértelmű? :D
____________________________________________________________________

A testi meztelenség izgató, de a gyönyörök gyönyöréhez a lelki meztelenség segít. 
(Gerti Senger)

A jó szex ott kezdődik, amikor eltűnik a józan ész, megszűnik az önkontroll, a test lángol..... Innen indul amiért érdemes csinálni. A többi csak maszatolás.

*A szex*
Fontos! De nem a virtuális világban, hanem hús-vér valójában! Tehát szájkaratésok nem érdekelnek! Ha eljön az ideje, mindent megbeszélünk (és ha minden passzol, meg is tapasztaljuk!) ;) . De ez az idő biztosan nem az ismerkedés első fél órája. :D 

Azért mert BDSM-ben vagyok, ugyanúgy imádom a gyengéd, elnyújtott, hagyományos szeretkezést, a tantrikus szexet is, és nagyon izgat az ESZO, amit még nem volt lehetőségem kipróbálni.

A BDSM bizalom, szeretet, figyelem, törődés, gondoskodás, tisztelet. És egy kis fájdalom. 

*A BDSM és én*
Inkább vagyok mazo, mint sub! Ezt fontos tisztázni.

*Sub*: Nem azért, mert megalázhatsz, azt nem tűröm el. Hanem mert éreznem kell, hogy a Férfi valóban férfi, hogy ő az erősebb, hogy képes legyűrni mind fizikálisan, mind agyban. És éreznem kell, hogy letehetem a testem, a lelkem és a szívem a kezébe, mert ott nagyobb biztonságban van, mintha akár a sajátoméban lenne. 

*Mazo*: Kedvelem a fájdalom bizonyos formáit egy bizonyos határig. Izgató és fokozza az élvezetet. :)

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.