Simple vásárlói tájékoztatóAki hajlandó körülnézni, meglátja a virágokat.

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > vkathy


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

vkathy

Erotikaváros tagjává vált: 2016. december 26.,
utoljára belépett: 2017. június 29. 12:39,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Aki hajlandó körülnézni, meglátja a virágokat.

Tisztelt Uram, vkathy
vagyok, 29 éves, ikrek csillagjegyű telt nő, lakhelyem Magyarország, Pest megye, Monor.Eropolis BDSM negyedébe költöztem be.

Urakat keresek.

Adataim:

  • Saját bejáratom: vkathy.eropolis.hu
  • Saját blogot vezetek, melynek címe: Gondolatok a magány óráiban...
  • 160 cm magas vagyok
  • súlyom 90 kg
  • mellbőségem 110 cm
  • derékbőségem 100 cm
  • csípőbőségem 100 cm
  • félhosszú barna hajam van.
  • zöld a szemem.
Az UPDATE, ápdétje...
Úgy érzékeltem szükség van egy kis frissítésre. Valóban, lett egy domom, de miért is keresek még férfit az életembe? Mivel nem tudok a bennem lévő kettősség ellen küzdeni, ezért inkább a keblemre ölelem. Ha a keménység/férfiasság után vágyakozó lelkem egy része megkapja bizonyos idő után azt a pluszt, amiért sóvárgott egy ideje, vágyom az újra. Mindig, de MINDIG pimaszul vigyorog a háttérben az az ÉNEM, aki nem csak elszenvedője akar lenni a Férfi által nyújtott kéjes fájdalomnak, ami lesodor a mélybe, hanem szintén nyújtani akarja azt. Vagy nem is, inkább elvenni a partneremtől a "hatalmi harcban" megszerzett fölényt a vágyai/teste felett.

Ha pimasz vagy, pimasz vagyok. Szemtelen vagy? Emberedre akadtál ;) Szenvedélyesnek tartanak, de miért is kérjek miatta elnézést?

Végül mégis leírtam a vágyaim egy részét. Oh és gyengéim a szakállas, masszív pasik :P

A vágyak arra valók, hogy kielégítsük őket és nem leírni. Nyitott embernek tartom magam, ismerjük meg egymást és meglátjuk. Jóhiszemű és aranyos nőnek tartanak, de néha olyan jó, rossznak lenni. A legfontosabb, hogy nem egyszeri alkalomra vágyom, ha úgy adódik kötöttségek nélkül is lehet jól érezni egymást, de ha komolyra fordulna a dolog, annak sem állok ellen. Switch beállítottságú ember vagyok, ebben érzem jól magam. Nem éri meg megváltoztatni/megváltoznom. Megtettem és újra itt vagyok. Hogy mik vannak...
Ha le akarom írni, hogyan lehet elképzelni engem, inkább az erotikus domina kifejezés felé hajlok. A többit majd tovább olvashatod, hogy mik is érdekelnek. Ha kapcsolatban vagy, rossz helyen kopogtatsz. A mai világban ennyi erkölcs nem árt. 

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.