Medvetánc: NN a szopós pasiribanc újra

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > dommaestro51 > 21

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

dommaestro51 blogja


Emlékek, vágyak, álmok
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Medvetánc: NN a szopós pasiribanc újra
#21 2023-05-31 15:43:30
Eltelt több mint egy hónap, mire újra sikerül a randi. Meg volt beszélve három héttel ezelőtt egy tali. Kicsit előbb érkeztem, sehol senki, vártam 15 percet, de nem ért oda. Megnéztem, nem üzent a szokásos csatornákon. Én viszont igen. Rövid, tömör üzenetet küldtem: ÁTBASZTÁL?
Gondoltam, ez is kuka, egyszer vót sosem lesz. Múlt héten kaptam egy üzenetet, hogy letiltott a mail fiókja, szeretne jönni.
- Jöhetsz, de szólok előre fájni fog és meg foglak büntetni. 
- Jövő héten kedden délután ráérek. Várlak meztelenül, lesz bennem egy plug, bent leszek a fülkében, kék kendő az ajtón.
- Fél öt baszod, de ez az utolsó esélyed!
Hétfőn este még írok neki, de mivel mérges vagyok, így csak parancsok mennek: legyen nálad vagy rajtad egy tangabugyi!
Kedden kicsit előbb megyek, de most látom az autót a parkolóban. Lassan besétálok, a mosdóban hallom, a földön koppanik a plug. Jól van, ideges, de készül. Belépek, az ajtón fent a kék kendő. Leveszem, és beviszem magammal. A sarokban áll, meztelenül, plug a fenekében, a herék pedig lánccal kidekorálva.
- Hmm, látom már készültél a büntire, helyes, de ezzel nem lágyítod meg a szívemet. Hol a tanga? Nem hoztál? Legyen így, akkor ezért is bünti.
A kendőt bebgyűröm a szájába, a kezét pedig megkötöm a háta mögött. 
- Kussolsz, majd én mondom mit csinálj. Fordulj felém!
Megmarkolom a farkát a golyóival együtt. Felszisszen és megrándul.
- Mondtam hogy fájni fog!
Egy szélesebb zsínórral, ami erre van kialakítva, elkötöm a farka és a golyói tövében. Ügyes szerkezet, olyan zsinór, ami magától nem lazul, de könnyen oldható. Szorosra húzom, ismét jelez a teste. Jó, ezt akartam, de még fokozni kell, így a mellbimbóit kicsit megcsipkedem. Közben a markomban a farka, szépen izgatom.
Kihúzom a plugot, és húzok egy szilikon kesztyűt. Bekenem sikosítóval, és megujjazom egy kicsit. Játszok a prosztatájával, izgatom és közben verem a farkát. Még nem tudja, de most jön a java. Előveszek a zsebemből egy gumiba húzott golyós dezodort. (ajánlom a figyelmetekbe, a legolcsóbb és abszolúte diszkrét dildó pótló a N.V.EA golyós dezodor). Bekenem sikosítóval, és lassan feldugom. Látom a szemein, erre nem számított. 
- Tartsd bent! Állj fel, ide elém!
Markomban a golyói, én pedig kicsit benedvesítem a makkot. Megremeg, elkezdem verni, de hogy ne legyen könnyű dolga, egy kicsit szopok. Megrázza magát, mondani akar valamit. Kiveszem a kendőt a szájából.
- El fogok így menni uram! 
- Tényleg? Az a cél, azt akarom hogy elélvezve szopjál le!
- Ne tedd uram, könyörgök, ne!
- Kussolj!
Verem tovább, de lassan finoman, néha bekapva, mélyen torokra eresztve. Remeg, és könyörögve néz rám. 
- Térdre ribanc!
Letolom a nadrágomat, és keményen szájba dugom. Élvezettel tűri, nyalja a golyókat, szopja a farkamat. Hosszan élvezem, néha kihúzom, pofon vágom a farkammal, hogy tudja a helyét. Tudom, hogy lassan indulnom kellene és neki is, erősítek a tempón. Érzi hogy mindjárt elélvezek, és a kis szexi szájával még jobban körbeöleli a makkot. Jól csinálja, pár mozdulat után telelövöm a száját. Lenyalatom vele az utolsó cseppig. Kioldozom a kezeit, és a fülébe súgom, takaríts össze, aztán húzz a picsába. Elindulok kifelé, de visszafordulok. 
- Ki szoktad utána verni? Bólint. - Akkor tedd meg!
Kezet mosok, kiöblítem a számat és elindulok kifelé.
Este a levelek között két üzenete vár.
"Uram! Ugye ismét megírod a blogon a történetet?"
"miután elmentél, kimentem a fülke elé és a fali piszoárok előtt, a padlón fekve kivertem a faszomat. Az se érdekelt volna, ha bejön valaki, mert annyira felhúztam magam."

Egyszer már beszéltünk arról, hogy felveszem útközben, levetkőzik a hátsó ülésen, és úgy viszem ki az erdőbe. Behajol a csomagtartóba, én ráhajtom az ajtót és......
(folyt.köv)

 

2 hozzászólás |

Hozzászólások

dommaestro51#21#2 2023-05-31 16:07:59
#akaromazt: Folytatjuk, az is fájni fog, de élvezetes lesz, ígérem!
akaromazt#21#1 2023-05-31 16:05:48
Hálás vagyok, hogy újra megosztottad a történetet, élveztem minden pillanatát. Veled tényleg igaz, ócska budis köcsögnek érezhetem magam.


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1420BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3341Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba500Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba300Eropolis hivatalos maszti szobája

#sexxx-men100Szexbulik, Gangbang, Swinger
Ajánlott szobák
#homo_szoba2430Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1620Heteroszexuális vadászterület
Ajánlott szobák
#profi_csajok500Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba911Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.