Kamus vagy kalandos? (sikerességi összesítés)

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > dommaestro51 > 22

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

dommaestro51 blogja


Emlékek, vágyak, álmok
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Kamus vagy kalandos? (sikerességi összesítés)
#22 2023-06-03 12:13:02
Egy rendhagyó bejegyzés következik, amolyan szolgálati közlemény.
Mint a lilaváros egyik bírája, viszonylag sok adatlapot kell megnéznem "hivatalból". Az egyik leggyakoribb megjegyzés az, hogy itt mindenki kamus, senki sem akar élőben, kézzel fogható lenni. Ezzel kapcsolatban szeretnék egy sikerességi összesítést tenni. Hiszen, mint minden (szex)társkereső oldalon, fontos a végeredmény. (spoiler: vannak sikerek)
Nos az elmúlt több mint egy év összefoglalása következik:
sikertelen: sok volt, nem számolom mert nem biztos, hogy a másik okán nem jött össze, én sem mindig akartam.
fél siker: három olyan kapcsolatom van, ami azért nem sikerült, mert valami közbe jött. Itt túl vagyunk már a levelezésen, általában telefon vagy videó híváson is, csak a megfelelő alkalmat várjuk.
SIKER: van, több is. Nők, férfiak, párok. Nem egy alkalmasak, hanem ezek tényleg kapcsolatok, összejövünk és igen SEXelünk. Nem számoltam össze, de van, és annyi kijött hogy olyan 10 (tíz!) partner legalább volt az egy év alatt.
Arra bíztatok mindenkit, tessék próbálkozni, van remény. DE! Fontos, hogy a MINŐSÉGI dolgokat keresik a partnerek. A gyere és dugjunk módi nem kell senkinek. Nem sokan buknak a farok képekre (ezt sosem értettem, miért kell ugyanazt a farkat 27x balról, jobbról és alúlról is lefotózni? A 3. képen is ugyanolyan balfasz mint a többin!). Szóval kedveskéim, irány a minőségi kínálat és a választék. 
Orgazmusban gazdag nyarat mindenkinek!

8 hozzászólás |

Hozzászólások

dommaestro51#22#8 2023-06-07 18:52:20
#paroskalandok: köszönöm, hogy részleteden leírtad, teljesen egyet értünk.
paroskalandok#22#7 2023-06-07 17:10:27
jajjj de jó téma...
Mi párként keresünk többedik nekifutásra
az első két regisztrációnkat azoknak köszönhetően töröltük, akik degenerált módon kezelték az itteni keresést..
pedig mi minden területen nyitottan állunk az ismerkedéshez.
Az igenis jellemző, hogy megnézik a képet, és nyálcsorgatva azonnal csetelni akarnak, vagy elküldik egyszerűen a farkukat, ahogy Te is írtad, kb 27 helyről fotózva.. hátha..
A másik nagy csoport, aki szintén nem olvas, és sértődötten kamust kiált, aki nem az általunk keresett határokon belül mozog, a saját adatlapja szerint... itt főként a kor, ami számít, hiszen sokan a keresésük sokrétűségét fel sem vállalják, de ezt már csak egy beszélgetés során szoktuk felmérni, nem az adatlapból kiindulva... 
Azért itt is jön a felismerés, hogy mondjuk mi kifejezetten mindkét oldalról bi partnert keresünk (férfi / nő / pár) de ő nem szeretne farkat bekapni, s tulajdonképp neki csak női partner kell... itt rácsodálkozik, ha nyiltan megmondjuk korrekt módon, hogy nem egymást keressük...
Aztán jöjjön a másik kényes rész, 
nem vagyunk modellek, nem várjuk el senkitől, hogy az legyen... sőt nem is kedveljük a szét kokszolt kockahasú tesi szakkörös jelentkezőket, de egy már a fotója alapján is alkoholista megjelenéssel szintén nem tudunk mit kezdeni...
Aztán jön az igénytelenség, 
fotó a farkáról, a wc felett... guszta... a ragyás herpeszes kipattogzott farok is lelombozó tud lenni... 
és az általad felsorolt kommunikációs dolog csak ezután jön...
Nem könyvtárban vagyunk, értjük, hogy nem a szépirodalomról fogunk beszélgetni, de egy illedelmes köszönés, egy felvezető bemutatkozás, esetleg egy érdeklődés megfogalmazása nem annyira megterhelő, legalábbis szerintünk...
és a szimpátia kérdés még csak ezután jön, 
a hely, időpont, 
megannyi buktató van, de ami tényleg igaz, hogy sok esetben a kommunikáció és a kedvcsinálónak való kép kérdés sok dolgot eldönt az elején...
mi nem tudunk sok sikeres találkát felmutatni, mondjuk nem is akarunk, 
vannak jó élmények innen.. ez elég..
jó lenne egy tartós "alkalmi kapcsolat" pár vagy férfi személyében, (nőről csak álmodunk) és akkor már csak csevegni járnánk ide...
mindenkinek kitartást!
dommaestro51#22#6 2023-06-04 07:44:02
#pandora: nem a mennyiség volt a cél, de működött és működik. Figyelni kell, sok a "csapda", de okkal-móddal élhető a lilaváros.
pandora#22#5 2023-06-03 19:53:09
Többnyire azok kiabálnak kamust mindenkire, akik ők maguk semmit sem tesznek bele ebbe az egészbe, sem időt, sem figyelmet, sem energiát, sem pénzt. Ezek nélkül meg aztán semmi sem lesz az egészből. És akkor mutogatnak körbe, hogy itt mindenki kamus.

A másik csoport, aki ő maga nulla, de Palvin Barbit / George Clooney-t szeretné. Vagy egyéb irreális dolgokat. Aztán szembejön a valóság, ő pedig dobálja a kamus jelzőt mindenkire.

A harmadik csoport, aki a saját kamusságát projektálja ki másokra. Ő maga a fotelben álmodozik, tulajdonképpen semmit sem akar, de persze csakis azért, mert itt mindenki kamus. :D

Nem célom évente 10 partnert találni, szóval ezügyben bőven felülteljesíted az én céljaimat, de amennyit szeretnék, annyit pont találok. Nemrég jöttem haza Korfuról egy itteni ismerőssel, ma Délegyházán voltam egy szintén itteni ismerőssel, és még végignyaralom a fél nyarat itteni ismerősökkel. 

Szóval nem igaz, hogy itt mindenki kamus, az viszont esélyes, hogy akik kamust kiabálnak, azok jó nagy kamusok. :/  :vigyor: 
dommaestro51#22#4 2023-06-03 17:42:23
#aktiv-vagyok-dugok: hosszú az út, de hidd el, van rajta kaland lehetőség. Beszéljünk, mert bármi, akármi és valami is lehet, tehát ez már statisztikailag is három. 
aktiv-vagyok-dugok#22#3 2023-06-03 17:34:57
Kedves Mester,

Köszönöm, fogok válaszolni :)

A hozzászólásom idézeteket tartalmaz: amiktől irtózom, mégis rendszesen kapom a chatben.

Bár a "sikertelenségnek" alapvetően számszaki okai vannak sztem (1. természetszerűleg nincsenek nők, 2. rossz a passzív/aktív arány), a kommunikációval sem igazán könnyítik meg a saját dolgukat a tapogatózók.

Vagy én vagyok túl régimódi, és elvárom, hogy elolvassák az adatlapomat, kerek mondatokban írjanak rám...
dommaestro51#22#2 2023-06-03 17:23:00
#aktiv-vagyok-dugok: Szia! Én is a kommunikáció híve vegyok, ezért inkább írok. Folytassuk ott.
aktiv-vagyok-dugok#22#1 2023-06-03 15:47:15
Mizu?
Mit/kit keresel?
Mit szeretnél?
Hol vagy?


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3430BDSM - extrém szexualitás

#bugyisgezuka100Sissy nevelés

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba11290Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba610Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba510Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba6780Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4860Heteroszexuális vadászterület
Ajánlott szobák
#profi_csajok810Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak

#edespar100Édes élvezet
Ajánlott szobák
#transz_szoba3640Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.