Véletlenül élvezettel B-vel

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > dommaestro51 > 4

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

dommaestro51 blogja


Emlékek, vágyak, álmok
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Véletlenül élvezettel B-vel
#4 2022-10-11 13:56:48
Biszex vagyok, megnézek nőt, megnézek pasit is, sőt néha jelez a melegradarom is. De arra, hogy érezzem azt hogy egy nő szereti a határozott irányítást, arra még nem jelez az ösztönöm. Pedig jó lenne. Jóval egyszerűbb lenne a kettős élet. Kicsit hosszú előjáték után elmesélem hogy történt B-vel a kalandom.
Régi barátság a miénk, sok év, sok történet áll mögöttünk, de a szex az valahogy szóba sem került. Vagyis igen, csak nem figyeltem eléggé. Későn érő típus vagyok, idő kellett, mire meghallottam a nők vágyait a hangok között. Szóval régi barát, akit mindig úgy írtam le, hogy egy csaj, akit kihagytam. Aztán szorosabb kapcsolat lett, sokszor beszélgettünk át estéket, együtt. Ő közben férjhez ment, jelentős szerepet kaptam a boldog pillanatokban. Én már régóta nős, szerették egymást a kedvesemmel, tényleg jó kapcsolat volt. Néha voltak közös ügyletek és ebből adódóan szivességek oda-vissza. Mindig azt mondta, bármit kérhetsz, a tiéd vagyok, tartozom! Nevetve legyintettem, ugyan hagyjál már. Az idő múlásával kezdődtek náluk a gondok. Férje, F egy örök gyerek volt, aki csak úgy volt, minden mindegy volt. B viszont ezzel szemben tervezett, voltak célok, amik a másik hülyesége miatt köddé váltak. Sokszor sírta ki magát a vállamon, olyan odú voltam, ahova bebújva nyalogatta a sebeit. Az egyik alkalommal ahogy simogattam, nyugtatgattam és közben súgtam a neki. Kellene már egy erős kéz, aki felnyomna a falra és megmondaná mit tegyél. Ahogy kimondtam, bántam, de már késő volt. Lehet hogy tévedek, de szorosabban ölelt, bújt hozzám. Kedvesem közben F-el beszélgetett, elfordulva, hogy ne lássa a vállamon zokogó B-t. Lassan megnyugodott, megtörölgette magát, és leültünk beszélgetni. Elmesélte hogy a munkájában (is) gondok vannak, kihasználják. Igazából e mögé bújt az egész beszélgetés, csak én tudtam, más (is) van benne. 
Lassan indultak, odajött hozzám, adott két puszit és köszönöm, súgta. Ellépett, aztán vissza és annyit mondott, szólj annak aki meg tudja tenni, letérdelek elé.
Mint akit megrázott az áram, csak álltam és nem akartam elhinni, most ajánlkozott fel. Szivem hangosan dübörgött, nem is tudtam mit tegyek. Azt a fontos döntést hoztam, ezt most hagyom leülepedni, aztán majd józan fejjel átgondolom.
Este még küldött üzenetet, megköszönve az estét és várja az ismerős elérhetőségét. Tehát nem értettem semmit sem félre, ez már biztos, már csak ki kell találnom, hogy oldom meg.
Másnap ráírtam, ha van ideje beszéljünk, vannak ötleteim. Kis iőd múlva már csörgött is. Felvettem, és nem hagytam szóhoz jutni. Szia! Tehát érdekel a dolog. Elmondom, mi lesz. Ma délután gyere fel a házhoz. Ne legyen sok ruha rajtad, és én mondom meg mi és hogyan lesz! Érted? Igen, rebegte a telefonba, háromra ott vagyok. Kinyomtam, megelőzve a felesleges beszélgetést.
A ház, egy kis pince volt, B családjáé, ott töltöttünk sok estét. Csendes eldugott helyen, árnyas lugas és messziről látszik, ha jön valaki. Előbb mentem, vittem pár kiegészítőt, de csak bemutató jelleggel. Pontosan érkezett, láttam, már izgatott. Nem szóltam semmit, csak intettem, gyere ide. Ujjamat a szám elé téve jeleztem, csendbe maradjon. Elővettem egy sálat, bekötöttem a száját. Meglepetten pillantott, de érezte, bíznia kell bennem. Vékony felső volt rajta, maroknyi melle szabadon. Felhúztam a ruhát és bekaptam a bimbóját. Azonnal megszívtam, és erősen összezsorítottam a számmal. Felnyögött, és megfeszült. Elővettem egy láncos, három részes csipeszt. Mindkét bimbóját az ujjaim közé fogva kihúztam, és rátettem a csipeszt. Megborzongott, talán egy kicsi nyögés is volt. Megmutattam a harmadik csipeszt és megkérdeztem, ezt tudod hova kell tenni? Szeme elkerkedett, és lassan bólintott. Kibontottam a nadrágot és lassan lehúztam. Szót fogadott, nem volt rajta bugyi, így könnyen hozzáfértem a csiklójához. Oda fordítottam az asztalhoz, és megnéztem a punciját. Borotvált, ápolt, a csiklója már duzzadt és nedves volt. Lassan megsimogattam, játszottam a csiklójával, izgattam, majd rátettem a csipeszt. Felszisszent, de láttam rajta várja a folytatást. Levettem a sálat, megfogtam a fejét, és elkzdtem cirógatni. Próbálta elkapni az ujjam végét, de nem hagytam. Próbált a szájával elérni, de az ujjam kikerülte. Megfogtam az állát ránéztem és megcsókoltam. Mélyen, hosszan amit azonnal viszonzott. Elengedtem, és a fülébe súgtam. Tudod mi a dolgod? Bólintott. Nem, mondtam, nem tudod. Az a dolgod, hogy most alaposan végignyalod a farkamat, a golyóimat és kényezteted. Aztán szépen kinyalod a seggemet, úgy, mint ahogy szeretnéd hogy téged kinyaljanak. Élvezni akarom, és a végén a szádba akarok élvezni, érted? Lassan bólintott és térdre ereszkedett.
(folyt.köv) 

Nincs hozzászólás. |

Hozzászólások



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1620BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3530Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba410Eropolis hivatalos maszti szobája

#szeretot-210Többes kalandok kamionban

#centrum_szoba110Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba1930Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1530Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok300Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1320Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.