Simple vásárlói tájékoztató


reklám

reklám
Véletlenül élvezettel B-vel 2. rész

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > dommaestro51 > 5

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

dommaestro51 blogja


Emlékek, vágyak, álmok
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!

*Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogokban/fórumokban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz.
*
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Véletlenül élvezettel B-vel 2. rész
#5 2022-10-25 10:35:42
Letérdelt, a nadrágját a térde alá húzta, és behunyt szemmel puszilgatni kezdte a farkam. Mi van, nem tetszik a látvány, vagy nem akarsz a szemembe nézni? Nyisd ki és nézz a szemembe! Szóltam rá határozottan. Ne szégyeld magad, tudom hogy erre vágysz! Lassan kinyitotta a szemét és rám nézett. Láttam a szemében a vágyat, a zavarodottságot és egy furcsa tüzet. talán a kiszolgáltatottság hozta ki? Nem tudom, hogy milyen vágyai voltak, jelen pillanatban az volt a fontos, hogy nekem mik a vágyaim.
Lassan körbenyalta a farkamat, majd a nyelvével a makkot kezdte ízlelgetni. Körbenyalta, a fityma csatlakozásánál elidőzött, játszott vele, aztán egy hirtelen mozdulattal mélyen a torkába engdte. Ohh, lassabban kislány, mindjárt elmegyek. Tudta, hogy kell a farokkal bánni, ezt mindig gondoltam, de azt hogy így benyeli és amikor engedte kifelé a nyelvével a szájpadlásához szorította. Préselte, szopta egyszerre. Megmarkolta a golyómat és elkezdte morzsolni.
Kezed hátra! CSak a száddal csináld és ne akard csak úgy elintézni. Élvezni akarom, az egészet, nem csak egy szopást akarok, érted?
Kezét lassan a háta mögé fonta és folytatta a csókolgatást.
Folytasd a heréimen! Lassan és alaposan nyald körbe!
Forró nyelve körbejárta a zacskókat, de itt sem bírt magával és beszippantotta őket. Mit csinálsz? Csattantam fel. Nyalogasd baszod, ez nem holmi Cornettó, hogy egyben lenyeled! Figyelj ide! Megfogtam az állát és magamhoz húztam. Ez nem egy kötelesség szopás, ez egy élvezet. Nem az a cél, hogy elfröccsenjek, aztán mehet mindneki a dolgára. Ez a hosszú élvezet, felmérve azt hogy a másik mire izgul, mit kíván. Engedelmesség, és bizonyítása annak, hogy méltó vagy arra, hogy foglalkozzam veled, érted? Bólintott, de nem nézett a szemembe. Nos, akkor újra. Nézz rám! Ez egy játék, ami tart egy ideig, aztán éljük a normál életünket. Egymás szemébe kell tudnunk nézni, és beszélgetni ahogy szoktunk. Aztán ha ez itt most tetszik, megbeszéljük a folytatást. Érted?
Lassan felemlte a fejét és rám nézett. Értem. Értem Uram. 
Megfogtam a fejét és megcsókoltam, közben a másik kezem felmérte lent az izgalmi állapotát. Nedves, lucskos volt és duzzadt a csiklója, jelezve hogy élvezi a helyzetet. Folytasd a golyóimat! Visszatérdelt és lassan nyalogatta, csókolgatta a heréimet. Ez az kislány, tudod te! Most lassan indulj el a fenekem felé! A nyelve hegye bejárta a területet, és alaposan feltérképezte. Tovább! Körbe nyalta a fenekemet, de a lyukat elkerülte. Nyalj bel! Mi az, te még nem nyaltál feneket? A tiédet nyalták már?
(folyt köv)

6 hozzászólás |

Hozzászólások

fejomisi#5#6 2023-01-03 14:24:29
köszönöm uram
dommaestro51#5#5 2023-01-03 14:14:33
#fejomisi: a folytatás felkerült, jó élvezést
dommaestro51#5#4 2023-01-03 14:13:57
#probeford: akkor hogy az állapotot tartsuk, felkerült a következő rész.
nincs kép
probeford#5#3 2023-01-02 19:13:10
Szuper, végig állt a farkam, kár hogy nem tudtam rá rántani
dommaestro51#5#2 2022-12-19 17:33:26
#fejomisi: Lesz folytatás, csak most a friss élményeket írtam meg.
fejomisi#5#1 2022-12-19 17:27:01
könyörgöm a folytatásért alázattal, elspricceltem.


reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba4140BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba101122Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1110Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba610Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba7260Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4390Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#cuckoldklub200Cuckold Klub.
Ajánlott szobák
#profi_csajok710Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik400Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2940Transzszexuális csevegő

reklámA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.