Gazella

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > dommaestro51 > 8

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

dommaestro51 blogja


Emlékek, vágyak, álmok
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Gazella
#8 2022-12-09 10:01:50
Vidéki szálloda, attól függetlenül, hogy hétköznap reggel van, szép számmal vannak vendégek az étteremben. Kanál és porcelán zörgése vegyül a beszélgetésekkel. Van aki eszik, de vannak akik a társaság többi tagját várják, és már csak kávéznak. Kávét főzök magamnak, leülök középre és először az embereket tanulmányozom. Kis kortyokban fogy a kávém, és közben figyelem a beszélgetéseket. Ebbe toppan bele Gazella. Azonnal elneveztem. Vékony, magas közép hosszú szőke haj, lazán összegumizva. Szürke és árnyalatai a ruháin. Vékony pulóver, ami engedi sejtetni a sportmelltartót, benne a maroknyi ciciket, aminek a bimbói még a nemrégiben végzett tusolástól kirajzolódnak. Világosszürke bársony nadrág, öv nélkül, tökéletesen feszülve a lapos hasra. Annyira pont vastag, hogy nem látszik milyen bugyi van alatta. A nadrág az etikettnek megfelelően hosszú, szára egy sötétszürke bakancsba végződik. A látvány vonzza a szemet, és ahogy a társaság fogadja, abból tudható, vezető beosztású. Gyorsan megbeszélik, hogy ki mit evett, ő elsőre csak egy kávét kér, és valami könnyűt. Nézem, ahogy tejjel önti fel a rövid kávéját, elindul az asztalhoz, de a salátánál megáll. Szed sonkát, hozzá zöldséget, készül a könnyű reggeli. Összeakad a tekintetünk, felmérjük egymást. Vizslatom a bugyit, hátha meglátom, valahol azt gondolom, egy ilyen nő valami kényelmes francia alsót választ. Még mindig engem vizslat, én is újra végignézem, szinte szkennelem. Kapok egy mosolyt, és elindul az asztalhoz. Onnan közben kimentek rágyújtani, kíváncsi vagyok, hova ül. Hmm, velem szembe. Csodás, elbújok a csészémbe, onnan nézem. Ő is belekortyol a kávéba, megnézi, hogy nézem e, aztán lassan kis falatokban eszi a salátát. Elfogy az alibi kávém, elindulok, hozok egy almalevet, azt leteszem, közben nézem, figyeli e a ténykedésem. Igen, néz, és közben a szomszédjával arról csacsog, mire számíthatnak ma. Visszajönnek a cigarettázók, és kicsit emelt hangon mesélik, a Marikát és a Gézát elküldték ma reggel. A társaság felélénkül, Gazella pedig feláll, és kinyújtja magát. Látszik a gondosan karbantartott teste. Megmutatja magát, teljesen tisztában van vele, mit hogyan tud megmutatni. Elindul, és a zöldséges pultnál elidőzik. Felállok, elsétálok mellette, és félhangosan szólók. Mosdó, most!
Elindulok kifelé, nem nézek vissza, ki a folyosóra, majd bekanyarodok a mosdók előterébe. Senki sincs, nyugtázom, tökéletes a pillanat. Lépéseket hallok, nem fordulok meg. Az illat ér előbb oda, édeskés, kellemes, nem tolakodó. Mellém ér, és kérdőn rám néz. Nem szólok, megfogom a kezét, és behúzom magammal az első fülkébe. Jön velem, érzem hogy nagyon kíváncsi mi fog történni. A fülke ajtót bezárom, és megfogom a fejét. Mélyen belenéz a szemembe, látom a kíváncsiságot. Megsimogatom az arcát, majd lassan lecsúszik a kezem a mellére. Megmarkolom és közben neki nyomom a csempének. Zihálni kezd, érzem, ahogy megfeszül a teste, kinyomja magát. Elkapom a fejét és megcsókolom. Visszacsókol, a nyelvek őrült táncba kezdenek. Lecsúszik a kezem a derekára, kihúzom a pulóvert a nadrágból, és felnyúlok a melléhez. Kiszabadítom a melltartóból, és megmarkolom. A bimbót az ujjaim között szorítom, érzem ahogy reagál a teste. Csókolózunk tovább, a kezem elindul lefelé. Ügyetlenül próbálom kigombolni a nadrágot, új lehet, mert nagyon szoros a gomblyuk. Érzi, hogy nem bírok a gombbal, lenyúl és segít. Finoman belenyúlok a nadrágba, és tolom lefelé. Megvan a bugyi. Vékony anyagból készült elegáns francia bugyi. Legörgetem a kezemmel, és benyúlok a puncijához. Érzem a forróságot, és csupa nedves minden. Az ujjammal a csiklót izgatom, és finoman nyomom az ujjheggyel. A testén végig fut a remegés, szerintem az első orgazmus már meg is van, csak a nyelvem kitölti a száját, így nem hallatszik. Teljesen borotvált, még érződik a testápoló krém. Ujjaim lent táncolnak, a nyelvem a száját birtokolja, testén apró remegések futnak át. Abbahagyom a csókot, és lassan nyomom a fejét a farkamhoz. Letolom a nadrágot, és rászólok, csak a száddal! Mohón rácuppan, meg kell fognom a haját és vissza kell húznom, mert így nem bírom sokáig. Lassan, érzékien csináld. Tempót vált, és finoman kényezteti a makkomat. Gyakorlott, ez érződik, hogy tudja, hol jó és hol a legjobb. Néha mélyen beereszti, aztán a makkot öleli az ajka szorosan. Ki vagyok éhezve, nem bírom sokáig, kihúzom a szájából. Arcodra vagy a szádba? Nem szól, csak nagyra nyitja a száját, ezzel jelezve, hogy kéri a befejezést. Bele élvezek a szájába, hálásan nyel egy nagyot majd tisztára szopja. 
Felsegítem, és megcsókolom. Köszönöm Gazella Gizella! Mától ez a neved, örülök, hogy találkoztunk, keress meg az eropolison, a történeted fent lesz, meg fogod magad ismerni. Begombolom a nadrágomat, majd elindulok a lépcsőn felfelé.

Nincs hozzászólás. |

Hozzászólások



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3920BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba111101Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1421Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő

#chatsex100Gloryhole, strapon minden ami szex
Ajánlott szobák
#homo_szoba7460Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5581Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba200Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok610Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3420Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.