Simple vásárlói tájékoztató


reklám

reklám
A harmadik férfiszex - ribanccá változtam

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > passzivszerepben > 5

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

passzivszerepben blogja


Passzív, ribanc vágyaim megélése
Miért van az, hogy a passzív szerep jellemzően ribancos vágyakban jelentkezik? :rejtely: :) 

Biszex pasi vagyok, akire néha rátör ez a vágy. A blogban ezeket személyes élményeimet olvashatjátok. 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
A harmadik férfiszex - ribanccá változtam
#5 2022-09-22 20:26:01
A harmadik férfiszexem ismét M-mel történt. Még mindig nagyon tapasztalatlan voltam, de azt már biztosan tudtam, hogy fantasztikus élmény nőnek érezni magam és kielégíteni a pasikat. Mintha az lenne az egyetlen feladatom, hogy a férfi maradéktalanul jól érezze magát – nekem már ettől nagyon jó volt. És nem is kellett fizikailag elélveznem, hogy izgasson a dolog és élvezzem az egészet. 

Szóval, M. felhívott, és ettől olyan érzésem lett, hogy van egy szeretőm. Nem csak egyéjszakás használatra akar, hanem ezek szerint többször randizunk. Nagyon örültem neki, hogy van egy pasim :P Akkor már kezdek nő lenni, így éreztem. 

M. igazi úriember volt, megint elvitt vacsorázni. Persze, most mát tisztában voltam vele, hogy utána felmegyünk a lakására. Tulajdonképpen már az is izgató volt, hogy az egész estét egy olyan férfival töltöttem, akit már leszoptam és aki már magáévá tett, és hogy majd most is ugyanez következik. Bizsergett a farkam és a puncim erre a gondolatra. 

Fizetett, beültünk azt autójába, elindultunk. Ez is izgalmas volt – ott ültem a szeretőm mellett, aki hazaviszi és megbassza a ribancát. Menet közben egyszer csak azt éreztem, hogy a combomra teszi a kezét. Ránéztem, de nem nézett vissza. Persze, ez nekem nagyon jó volt, úgyhogy odanyomtam magam a kezéhez. Ő nem volt olyan ügyes, mint J., ezért lehúztam a sliccem, hogy be tudjon nyúlni a kukimhoz. Meg is tette, az ujjai az alsómon matattak. Tudtam, hogy még tovább kell segítenem, mert ha a csiklómat előveszi, a zipzár vágni fogja a bőrömet. 

Kigomboltam a farmeromat és letoltam magamról. Most volt rajtam alsó, azt nem toltam le, de a merevedő csiklóm előbukkant és azt megfogta. Nagyon izgalmas volt, hogy a szeretőm vezetés közben a csiklómat fogja. Aztán matatni kezdett a kezével az alsóm tetejénél, és tudtam, hogy azt akarja, hogy azt is toljam lejjebb. Mivel már megint benne voltam a ribanckodási vágyban, megemeltem a csípőmet és az alsómat a nadrágommal együtt a bokámig toltam. Teljesen meztelen voltam deréktól lefelé. Annyira izgató volt, hogy éreztem, legközelebb le fogom venni magamról… ahhh… szexi gondolat volt nagyon….

Úgy értünk el a házig, hogy húzogatta a csiklómat, ami most jó merev lett. Alig tudtam eltenni, mielőtt kiszálltunk. A liftben csókolóztunk, én pedig megfogtam a faszát a nadrágján keresztül, mert arra gondoltam, hogy már ki van készülve, szegény pasim <3 de közben izgalmas is volt, hogy hozzá se nyúltam eddig :) 

A lakásban sok esélyem nem volt, becsukta az ajtót, ledobatta velem a dzsekit, és már be is vitt a hálószobába. Azonnal vetkőztetett, sürgetett, harapott, így pillanatokon belül meztelen voltam. Máris térdelnem kellett, mert ő még csak a nadrágját tolta le. Azonnal a számba tette a faszát, és ahogy engedelmesen térdeltem, már le is szopatott. Természetesen nyitott szemmel szoptam, mert eddigre már megtanultam, hogy fantasztikus, ha nézhetem a faszt szopás közben. 

Amíg szopatott, levette a nadrágját, amiben próbáltam engedelmes pinaként segíteni. Utána felhúzott a padlóról és hanyatt rálökött az ágyra. Már sejtettem, hogy ki fog nyalni és leszop, mert ezt csinálta az első férfiszexemnél is. Így is történt, először szopott, megint kicsit erősen, úgyhogy rá kellett szólnom, aztán a hasamra nyomta a combjaimat és vadul kinyalt. Ez még izgatóbb volt, mint múltkor, mintha még mélyebben nyalt volna. Olyan érzésem volt, hogy belülről körbenyalja a pinámat. Csodálatos volt, azóta is arra vágyom, hogy ilyen örömmel és vággyal kinyaljanak. 

Tudtam, mi következik, ennyire más kiismertem M-et. Elővette egy gumit, feltette magának, bár én is segítettem a kezemmel, és megint durván az államig rám nyomta a lábaimat, és így odatette a hatalmas makkját a fenekemhez. Mivel alaposan ki voltam nyalva és csöpögtem a nyáltól és a puncilétől, könnyen belém nyomhatta a makkját. Utána már fájt a vastag és hosszú fasz, de mint már az előző két dugásban megtanultam, ha belém hatolt, akkor már jó lesz. Igyekeztem teljesen tág pinával fogadni a vastag farkát, de azért eleinte fájt. Amikor már teljesen belém dugta, és elkezdett lassan mozogni, ismét átvette fölöttem a hatalmát a fallosz, elöntötte a belsőmet a forróság és nővé átlényegülve tudta, ribancként engedni, hogy magáévá tegyen.

Így kezdett dugni és megint csodálatosan szexi volt, hogy nő lehetek és van pasim, aki jól megkefél, és ki akarja elégíttetni magát a kurvájával. De ekkor már voltam annyira tapasztalt ribanc, hogy úgy is akartam a faszát magamban, ami a legjobb. Ezért egy idő után eltoltam, de közben megcsókoltam, hogy tudja, hogy még vágyom rá, csak másképp szeretném. És akkor négykézlábra állhattam előtte végre, hogy a pasim is megbasszon hátulról, ne csak J. 

Odahúzott a csípőmnél fogva. A kitágított és nagyon nedves lyukamat akarta és megkapta így is. Engedtem, hogy lassan beerőltesse a farkát, és amikor bent volt tövig, és már nem fájt, elkezdtem mozgatni a pinám a faszán. Fantasztikus volt, ahogy dugott négykézláb, én pedig hátrafordultam, hogy lássam. 

Annyira jó volt! Lassan elkezdett leszorítani az ágyra, és a végén hason feküdtem, így baszott. A lábaimat szétfeszítette, mint J., és leszorított. Csak tűrni tudtam a lökéseit, meg sem bírtam mozdulni az izmos teste alatt. Tövig kefélt, isteni volt!

Egyre vadabbul mozgott bennem, és tudtam, hogy már bírja sokáig. Ennyire már kezdtem tanulni a pasikat :P Gyorsan elkezdtem mozgatni a csípőmet, mint ahogy a pornófilmeken láttam a nőket. Nem kellett sokat csinálnom, hevesen kezdte mozgatni a farkát bennem, húzott magára a csípőmnél fogva és egyre erősebben dugta belém magát. Ez már fájdalmas volt, de közben nagyon izgalmas is. Úgy éreztem, hogy szétszakadok, annyira erősen kefélt. 

Egyszer csak nagyot kiabált, magára rántott, és óriási erővel szorított. Tudtam, hogy belém élvezett, a gumiba. Ilyenkor annyira jó érzés volt, ahogy még lüktetett a pinám, de mindig akartam, hogy gyorsan vegyük ki, nehogy belém jöjjön a gecije. Amikor kivette, megint fájt, de hálás voltam a pasimnak, ezért gyorsan odahajoltam a faszához és nyalogattam egy kicsit, de csak nagyon puhán, mert tudom, hogy ilyenkor már érzékeny a fasz <3 

Ezúttal jó dolgom volt, mert miután kipihente magát, kiverte a csiklómat. Így vitt haza, kielégítve és szétbaszva. Annyira jó volt egy pasi szeretőjének lenni. Amikor kiszálltam, előtte kaptam egy nyelves csókot a belvárosban – isteni volt, mert nőnek érezhettem magam megint.

Otthon persze újra kivertem és elélveztem még kétszer. Ennyire jó volt ribanckodni ;) 

4 hozzászólás |

Hozzászólások

burger#5#4 2022-10-01 17:39:11
Várjuk a folytatást!
passzivszerepben#5#3 2022-09-23 18:21:19
#pandora: Köszönöm szépen ezeket a bókokat :) A legszebb bók, hogy Te, mint nő, nevezel ribancnak és nőnek <3 

Szerintem egy együttlétben annyi energia és kapcsolódás lehet, hogy igenis egy férfinek is adhat nagyon sokat az élvezés pillanatáig is, sőt, ha tantrikus szexet gyakorol, akkor orgazmus nélkül is. 
pandora#5#2 2022-09-23 11:52:20
Ez is tetszett, jó stílusban írsz, akár más műfajban is kipróbálhatnád magad. ;)

Ismét sikerült egy nagy igazságot megfogalmaznod, amit a férfiak alapvetően nem tudnak vagy nem szeretnek érteni, és ismét egy férfi tollából látom vissza.
"És nem is kellett fizikailag elélveznem, hogy izgasson a dolog és élvezzem az egészet."

Mindig elvárják a nőktől, hogy "na? már elélveztél? na, már jó?". És azt hiszik, minden élvezet fokmérője a technikai orgazmus. Pedig nem. Az élvezet az agyban, a fantáziában keletkezik, és néha simán nagyobb, mint egy technikailag kivitelezett orgazmus. Ezt ugyanolyan pontosan érted és érzed, mint egy fantáziadús nő.

Nem egyszerűen ribanccá tudsz átlényegülni, hanem igazi nővé is. ;) :* 

dommaestro51#5#1 2022-09-23 08:32:58
Rendben, ez is tetszett. Így tovább....


reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba4220BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba98142Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1110Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba710Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba7080Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba41100Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#cuckoldklub100Cuckold Klub.
Ajánlott szobák
#profi_csajok810Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik400Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2740Transzszexuális csevegő

reklámA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.