Simple vásárlói tájékoztató


reklám

reklám
A negyedik férfiszex – együttalvással

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > passzivszerepben > 6

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

passzivszerepben blogja


Passzív, ribanc vágyaim megélése
Miért van az, hogy a passzív szerep jellemzően ribancos vágyakban jelentkezik?  :rejtely:  :) 

Biszex pasi vagyok, akire néha rátör ez a vágy. A blogban ezeket személyes élményeimet olvashatjátok. 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
A negyedik férfiszex – együttalvással
#6 2022-09-24 02:38:28
Mivel M. volt a pasim, igyekeztem volna többször találkozni vele, de hamar rá kellett jönnöm, hogy inkább én tartom őt annak, mint ő saját magát az én pasimnak. Ha én nem kerestem volna, akkor sosem randizunk. Úgyhogy futottam egy férfi után, mint egy hülye kis picsa - persze, az voltam, 18 éves kb. -, és tulajdonképpen ez az ambivalens helyzet is izgalmas volt. Persze, akkoriban elég sok ambivalencia volt körülöttem, kezdve a férfiszexszel, ugye. Meg hogy most ki is vagyok, mi is vagyok? Homoszexuális? Biszexuális? Lány vagy fiú? Kurva vagy sem? Csupa feszítő kérdés, de egyik izgatóbb volt, mint a másik. 

Szóval rájöttem, hogy az is izgat, hogy tulajdonképpen nem nagyon kellek a pasimnak. Zavart, hogy nem dug minden héten, és nem is keres, de izgalmas volt, hogy próbálom elcsábítani, és hogy nekem kell tennem őérte, nem fordítva, és biztos voltam abban, hogy közben más fiúkat kefél. Ekkor vettem észre először, hogy az ilyen megalázó helyzetek bennem szexuális vágyat keltenek. Izgatott, hogy nem is kellek neki.

Nem kétnaponta hívogattam, mert azért a félelem bennem volt, hogy ha túl sokszor szopok le férfiakat, akkor meleg leszek, de pár hét elteltével már nagyon vágytam rá. Még pár hét és összeszedtem a bátorságom a hívásra.   

Szerencsére azért egy idő után belement újra a randiba. Nyár volt, eljött értem, és azt mondta, hogy most máshova megyünk. Természetesen beleegyeztem, mert ez a nő dolga, a férfié pedig az, hogy vezessen. A Szabadság-hegyre vitt, ahol leparkolt egy társasház előtt. Kiderült, hogy akkor már ott lakott. 

Bevitt a lakásba, körbemutatta, aztán bementünk a nappaliba. Italt töltött, zenét hallgattunk, beszélgettünk. Megint elfogott az az izgalom, ami mindig – tudom, hogy nemsokára le fogom szopni és remélhetőleg majd meg is kefél, de nem tudom, hogyan kezdeményezi majd a szexet és hogyan jutunk el a dugásig. Az eszembe sem jutott, hogy én kezdeményezzek, mert kergettem eleget eddig, és amúgy, a férfi dolga, hogy megbassza a nőt.

Gyönyörű volt a nyári este, érzéki, trópusi illatok vettek körül. Odaálltam az ablakhoz és néztem a város fényeit. Még sosem láttam ilyen szépet, én a Belváros szürkeségéhez voltam szokva. Odalépett mögém, elvette a poharat a kezemből és letette egy asztalra. Éreztem aztán a kezét a bőrömön, ahogy a shortom alá nyúlt. Nem volt rajtam alsónadrág, így hamar a meztelen fenekemet fogta, aztán előrenyúlt a csiklómhoz. Ez fantasztikus érzés volt, és romantikusnak is éreztem, hogy nem egyből leszopat, hanem először felizgatja a nőt, és a csiklóját simogatja. Nagyon felállt, teljesen merev lett és szétfeszítette a shortomat. 

Mindkét kezével előrenyúlt, lehúzta a sliccemet és kigombolta a shortot. Az leesett a földre. Lehúzta a pólómat is, így teljesen meztelen álltam az ablakban. Még sosem voltam ilyen helyzetben, még mindig kis picsa voltam, de felkorbácsolt, hogy nincs függöny, nincs semmilyen takarás, én pedig ott állok, mint egy kurva, és a pasim hátulról csókolgat és fogja a csiklómat, húzogatja és élvezkedik rajtam. Szerencsére nem láttam más házakat, így perverzül kiélvezhettem a kislányos exhibicionizmusat, anélkül, hogy lebuktam volna. 

Hátranyúltam és a faszára tettem a kezem a nadrágon keresztül. Élveztem, hogy sokáig hagytam érintés nélkül. Ennyit megérdemelt, amiért futtatott maga után. Olyan volt, mint a cövek, fantasztikusan állt neki. Nem fordultam hátra és nem csókoltam meg. Most dolgozzon ő. 

Éreztem, hogy kibújik a nadrágjából. ledobja az alsót, az inget. Ő is meztelen volt. Nekem nyomta a merev faszát és átölelt. Nyalta a fülemet, harapta a nyakam, és húzogatta a csiklómat. Én nagy kegyesen hátratettem a két kezem és megfogtam a farkát. Így fogdostam és én is húzogattam neki, mert, mondanom sem kell, nagyon felizgatott. 

Mindketten már nagyon akartuk egymást. Maga felé fordított és átölelt, mint ahogy egy pasi átöleli a nőt egy lassú táncnál. Az én karom a válla fölött, a nyaka körül volt, az övé pedig a csípőmet ölelte. Természetesen azonnal a fenekem markolta, sőt, a lyukamhoz tette az ujját, magához húzott, csókolóztunk és erősen nekem nyomta a farkát.

Az már a legelső szexnél is nagyon izgalmas volt számomra, amikor egymással szemben voltunk, én alatta az ágyon, és széttártam a lábaimat neki, hogy odanéztem, és nem egy puncit illetve egy farkat láttam, hanem két farkat. Tudom, sokat beszéltem arról, mennyire jó érzés, hogy használja a pinámat, és hogy a farkam a csiklóm, de volt olyan pillanat, amikor tisztán láttam, hogy mindkettőnknek farka van. És furcsa, szégyenteljes, de egyben érzéki, izgató helyzet volt, mert itt kénytelen voltan bevallani és átélni, hogy éppen a homoszexet élvezem. És amikor ezt bevallottam magamnak egy pillanatra, még sokkal jobban szégyelltem magam, miközben meglepetésemre még jobban kívántam őt és kéjjel töltött el, hogy most homoszexuálisként szexelek. 

Kicsit kaotikus, amit leírtam, de az érzés is kaotikus volt. Egyszerre voltam lány csiklóval, de fiú farokkal is, és ha ez utóbbi is voltam, akkor nem lehet tagadni, hogy épp buziskodtam egy férfival, aki amúgy a pasim volt, amikor nőnek éreztem magam… na jó, hagyjuk, ez még most is bonyolult! 

Összeért a farkunk, jobban mondva, az ő farka a csiklómhoz ért. Ahogy ott csókolóztunk, azt mondta, hogy mi lenne, ha beljebb mennénk, mert már elég műsort láttak a szomszédok. Ekkor vettem észre, hogy körben társasházak vannak, csak elsőre nem tűnt fel. Simán nézhettek volna 6-7 lakásból is. De már nem szégyelltem magam, sőt, kifejezetten perverz vágyat gerjesztett bennem a tudat, hogy esetleg volt, aki nézte, hogy a pasim nekem nyomja a faszát és a csiklómat fogdossa.

Kézen fogva odavitte a kanapéhoz. Én is nagyon akartam már magamban M-et, de előtte még kicsit visszaadtam, amit kaptam tőle a korábbi hónapokban. Leültem a fotelbe, nem a kanapéra, persze, merev csiklóval és rágyújtottam. Igen, igen, egészségtelen volt, de akkor még cigiztem – hát, a szopóreflex, ugyebár…

M. odaült a lábam közé és leszopott. Hihetetlen élmény volt érezni a női hatalmamat fölötte. A pinám erejének behódolt a nagyfaszú, izmos férfi, és mint egy rabszolga, szopta a csiklómat, amíg én szívtam a cigarettát. A 18 éves szub kis kurva domináns királynő lett és a 40 éves aktív férfi pedig szub rabszolga. Verni is elkezdte, és markolászta a herémet, de rászóltam, hogy így nem tudok cigizni, elég, ha most csak leszop. Erre abbahagyta, és csak a szopással foglalkozott, a kezébe vette a csiklómat, puszilgatta, nyalta a makkomat, bevette a szájába és szívta. 

Ez is ambivalens volt, hiszen nincs olyan, hogy domináns-szub vagy szub-domináns. Én az alárendeltségre izgulok fel, és semmiképpen nem volnék képes tartósan uralkodni egy férfi fölött. Még a gondolat is taszít. De ott és akkor királynő voltam, a lábamnál heverő férfiszolgával, aki engedelmesen megvárta, amíg elszívom a cigit, és addig szopta a királynő kukiját. Mert azért az enyém nem volt akkora, mint az ő hatalmas farka. 

Amikor elnyomtam a csikket, mondtam neki, hogy mehetünk. Felállt, a kezét nyújtotta, felhúzott a fotelből. Kézen fogva vitt a hálószoba felé. Néztem a farkát, nagyon szexi volt, ahogy vastagon meredt előre. Ahogy lépdeltünk, mindkettőnk farka jobbra-balra lengett. Megint elfogott a különös, izgalmas szégyen, hogy két merev farokkal megyünk az ágyra, akkor biztosan buziskodni fogok. Miközben persze már rég azt csináltam, méghozzá a pasimmal, a szeretőmmel. 

Még izgatóbb volt, amikor az utolsó métereken megfogta a csiklómat, és annál fogva vezetett be az ágyhoz. Úristen, itt már majdnem elélveztem!

A hálószobában visszaváltoztam a kurvájává, és lelkesen leszoptam a szeretőmet, aki után futkosnom kellett. Itt már nem királynő voltam, hanem alázatos ribanc. Hosszan szoptam, nyitott szemmel, persze, élveztem a gömbölyű makkját, a vastag faszt, a nagy heréket. Ez utóbbiakkal mindig szerettem foglalkozni, mert nekem is nagyon jó volt, ha egy lányt megfogta vagy szopta. Azt tapasztaltam, hogy a nők maguktól nem tudják, mennyire fontos erogén zóna. De mivel még nagyon fiatal voltam, nem tudtam, hogy mondani kell a csajoknak és irányítani kell őket, hogy izgassák a zacskómat is. Így M-nek megadtam azt, amit szerettem volna én megkapni a lányoktól. Élvezettel nyaltam és szoptam a nagy herét. Az egész faszát, úgy, ahogy van, nagyon szerettem. Ízletes fasz volt. 

Természetesen szemből dugott meg, miután kinyalt. Ezt a koreográfiát már ismertem, de ez nem jelentette azt, hogy rossz lett volna. Ellenkezőleg, isteni volt, ahogy a szétszakadás határán billegett a pinám. És amikor már áttörte a záróizmot, akkor jött a forróság, az élvezet és a teljes kurvaság, Egyre hevesebb és gátlástalanabb kitárulkozással húztam magamba az egész testét. Azt élveztem, amikor a heréi a combomnak és a fenekemnek csapódtak, ahogy baszta a lyukam. 

Nem bírta nagyon sokáig és szemből telegecizte a gumit. Megint izgultam, nehogy a fenekemben maradjon a teli gumi, úgyhogy még mielőtt nagyon lelankadt volna a farka, kivettem magamból. Nagyon szexi lett volna érezni a sűrű, ragacsos gecit a puncimban, de annyira féltem – és félek ma is – a betegségektől, hogy ez kizárt, hacsak nem elköteleződésen alapuló kapcsolatról nincs szó, és gyakori tesztekről. 

Izzadtan hevertem, szétfeszített és megkefélt pinával az ágyon. Odabújtam M-hez és a farkát és a heréit cirógattam. Tudtam, hogy szex után a finom simogatás, a játék a zacskóval, a puha érintés mennyire jól esik. Ezt csináltam neki, és nagyon hálás volt. A háláját úgy mutatta ki, hogy kis pihenés után kiverte a csiklómat. Akkorát élveztem, hogy az állam is spermás lett. 

Utána beszélgettünk, zenét hallgattunk. Szerettem a társaságában lenni, nagyon okos volt, nekem meg fontos az ész, az intelligencia. Hajnalban újra bevitt a hálószobába, és újra dugtunk, de nem tudott elélvezni. Azért az nagyon jó volt, hogy most sokkal tovább mozgott bennem a fasza, úgyhogy a pinám megkapta a magáét. Mondtam neki, hogy semmi baj, már eddig is csodálatos volt, de reggel keféljen meg hátulról.

Aztán lefeküdtünk aludni. Még lánnyal is alig aludtam együtt, nem hogy férfival. Szégyelltem magam, hogy ez most mi, most tényleg homoszexuális vagyok? Közben lüktetett a pinám, a csiklóm ernyedt volt a kifacsarás után, hullafáradt voltam, és már semmi másra nem vágytam, mint az alvásra. A szeretőm karjaiban aludtam el. És a pasim – a rohadék, aki tudta, hogy futok majd utána -, miután kielégítettem, a fenekemhez nyomta a farkát alvás közben. Én meg, amilyen kis hülye voltam, félálomban simogattam a pasim faszát. 

Nem aludtam jól, mert nem tudtam magamban elrendezni ezt az érzést, hogy most akkor milyen kurva vagyok, lány vagy fiú? MIndenesetre, ha zaklatottan is, eltelt a hajnal. Másnap reggel, amikor visszajött a mosdóból – már én is felébredtem -, rácsapott a seggemre, és azt mondta, nagyon szexi picsám van. Meztelenül aludtunk, úgyhogy nem takargattam. Gyorsan én is kiszaladtam fogat mosni, és visszabújtam hozzá. A farka már állt rendesen.

Itt éltem meg azt a fantasztikus élményt, hogy még nem is reggeliztünk, de már a szeretőm fasza a számban van. Leszoptam, nagyon ízlett a farka. Imádtam, olyan finom volt az erőszakos, de közben puha makkja, ami fuldoklásra tudott kényszeríteni. Pár percig szophattam csak, amikor kimondta a csodálatos mondatot:
- Megbaszlak, szívem. 

Négykézlábra álltam előtte, mert ezt így akartam, és máris bennem volt a merev farka. Én megint hátrafordultam, mert fantasztikusan izgalmas kifacsarva nézni, ahogy dugja a testem. Aztán nemsokára megint hason kötöttem ki, szétfeszített lábakkal, aminél nincs szexibb, mert ez a teljes alávetettség, a teljes kiszolgáltatottság a fasznak. 

Alaposan megkefélt és megint teleélvezte a gumit. Amit megint gyorsan kivetettem vele, mert paráztam a betegségektől. Utána hanyatt feküdtem és mutattam neki, mennyire merev a csiklóm. Szerencsére kiverte, úgyhogy nagy adag gecivel kentem össze a hasam. A kezét odatette a számhoz, miután elélveztetett, én pedig a sós, forró gecimet lenyaltam az ujjairól, illetve leszoptam róluk, mint egy született kurva.  

Remegő lábakkal öltöztem fel. Illetve, nagyon nem kellet öltözni, mert egy short és egy póló, ennyi volt a ruhám. Még akkor is lüktetett a fenekem, amikor megérkeztünk haza, a ház elé, ahol laktam a szüleimmel. Nem akartam, hogy a kapuban álljon meg, ezért egy utcasarkon szálltam ki. 

Élveztem, hogy fáradt vagyok, mert sokat használt a pasim, élveztem, hogy a csiklóm kilóg alul, a shortból, és izgató lett volna mindenkinek megmondani az utcán, hogy épp most szoptam le a pasimat és kielégítettem a pinámmal.

Otthon befeküdtem az ágyba, kivertem a csiklómat, és elaludtam. A sok használat eléggé kimerített, de büszke voltam, hogy megfelelő ribanc tudtam lenni. És bár még mindig szégyelltem magam, ez a szégyen egyre inkább izgatott és hajtott afelé, hogy teljesen nővé akarjak válni. Persze, csak érzésben…
 


4 hozzászólás |

Hozzászólások

burger#6#3 2022-10-01 17:39:55
Szuper!
passzivszerepben#6#2 2022-09-25 14:41:53
#pandora: Nem vettem észre. Köszi szépen :)
pandora#6#1 2022-09-24 23:58:04
De miért cím nélkül?


reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba4440BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba103101Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1520Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba7270Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5260Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#cuckoldklub100Cuckold Klub.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1010Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2710Transzszexuális csevegő

reklámA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.