Simple vásárlói tájékoztató


reklám

reklám
Először harisnyatartóban és combfixben

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > passzivszerepben > 8

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

passzivszerepben blogja


Passzív, ribanc vágyaim megélése
Miért van az, hogy a passzív szerep jellemzően ribancos vágyakban jelentkezik?  :rejtely:  :) 

Biszex pasi vagyok, akire néha rátör ez a vágy. A blogban ezeket személyes élményeimet olvashatjátok. 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Először harisnyatartóban és combfixben
#8 2022-11-23 20:27:33
A fantasztikus többes élményem után már úgy éreztem, hogy sokkal több vágyamat meg merem élni. Persze, jó pár hét eltelt utána, mert általában nem azonnal kívántam újra a biszexuális játékokat. Most is így történt, míg nem egyszer csak azt éreztem, hogy a nőiességem kezdi küldözgetni az üzeneteket. Ahogy lenni szokott, sosem elsőre kerestem meg a szeretőimet, hanem mindig hagytam – a szégyen és a férfiakkal történő szex miatt -, hogy egyre hevesebb legyen bennem a várakozás és a vágyakozás. A megszokott minta szerint, amikor már szinte megőrültem, akkor gyorsan randiztam valakivel és odaadtam magam neki. 

Mindehhez hozzájárult a tény, hogy egyetlen férfi sem tette keresztbe a kisujját értem, nem udvaroltak, nem fejezték ki az érzéseiket. Ismerős férfijelenség, ugyebár. Ezért mindig én mentem utánuk és igyekeztem elérni, hogy randizzunk. És persze, nagy kegyesen a végén sikerült, belementek és még én érezhettem megtisztelve magam... Mindez egy ilyen szub kis picsának, mint én vagyok férfiakkal, csodálatosan izgalmas és megalázó volt... <3 

Most is így történt. M. nem ért rá, úgyhogy J. volt a soros, vele amúgy is már régebben találkoztam. Telefonon egyeztettük a randit másnapra. 

Ekkora már megfogalmazódott bennem az érzés, hogy szeretném a nőiségemet női ruhába bújtatni. Egyáltalán nem vonzott semmilyen átlagos női dolog, hanem kifejezetten a szexiség érdekelt. Kurvának szerettem volna kinézni, ezért vettem egy szexboltban harisnyatartót, combfixet és női tangát. Vásárlás közben végig úgy éreztem, hogy az eladó pasi tudja, magamnak veszem, de próbáltam úgy csinálni, mintha a barátnőmnek szóló ajándékról lenne szó. Akadoztak a mondataim, a kezem remegett kicsit, miközben fizettem, és csak az járt a fejemben, hogy vegye már el a pénzt, én pedig futhassak már innen.

Otthon kibontottam a rucikat, és nekiálltam felpróbálni. Ekkor jöttem rá, hogy nőnek lenni nehezebb, mint gondoltam, mert millió apró részletre kell figyelni, ami amúgy eszembe se jutna. Pl. hogyan kell felvenni a harisnyát? Hát nem úgy, ahogy én csináltam. Azonnal ki is szakadt. Vissza a boltba, új combfix, megint haza. Most erősebbet vettem, neccharisnyát, ami már tényleg nem szakadt ki elsőre. Igaz, közben rájöttem, hogyan kell tartani a lábfejemet, hogy ne szakítsam ki a körmömmel. Szóval, nem volt egyszerű. 

Hihetetlen szexi érzés volt combfixben illegetni magam. A tangát is kipróbáltam és nagyon tetszett, hogy nem takarja el a csiklómat, de a harisnyatartóhoz természetesen levettem, mert épp azt akartam tapasztalni, milyen, ha meztelen a puncim és a fenekem. Fantasztikus volt, tudtam, hogy csak így fogom hordani. És ekkor, ahogy vertem a csiklómat a tükörben, eszembe jutott, hogy ezt pasival is ki kell próbálnom. Mi lenne, ha J-hez ebben mennék? 

Azt nem tudhattam, fog-e neki tetszeni, tehát megint volt egy para-érzés az eleve meglevő, homoszexes szégyen miatt, de ezek a feszültségek valószínűleg hozzájárultak a szexuális izgalmamhoz. Kellett a félelemérzés is, a megalázottság is – egy fiú combfixben azért elég kiszolgáltatott és megalázható –, és a szégyen kombinációja. Ezek együtt legyőzték a bennem levő tiltakozást. 

Elkövetkezett a randi napja. felvettem a harisnyatartót és a combfixet, és egy nem túl szűk nadrágot, hogy tudjak benne harisnyában is mozogni. Felül természetesen fiús ruha volt, mert ki kellett mennem az utcára. Izgatottan léptem ki a kapun. A nadrág alatt kurva voltam: combfixben, harisnyatartóban – isteni érzés volt. Az is eszembe jutott, mi van, ha valaki kiszúrja a nadrágom alatt a harisnyát és rájön, hogy épp az egyik szeretőmet megyek kielégíteni? Ez is izgalmassá tette a helyzetet.  

Kocsival mentem. Vezetés közben félig merev colt a csiklóm a nadrágban.

J. házánál a liftben már alig bírtam magammal. Mostanra teljesen parázni kezdtem, hogy mi lesz, ha elküld a ruci miatt? A melegek nem szeretik a női ruhás fiúkat, ők nem a nőkre hajtanak, hanem a férfiakra. De már nem volt visszaút, és persze átkoztam magam, hogy már megint milyen helyzetbe hoztam magam, és hogy mi a fenének akarok férfiakkal dugni?

De ha már ott voltam, felmentem és becsöngettem. A legnagyobb megdöbbenésemre egy srác nyitott ajtót. Basszus, J. nem küldte el az N-ik fiút a randink idejére, akit az osztályából dugott? Nem hittem a szememnek. A srác behívott és láttam rajta, hogy nagyon dühös. J-re és rám is nagyon haragudott. 

J. a nappaliban várt. Bemutatott minket, a fiút A-nak hívták. Valami olyasmit mondott, hogy most kimegy a konyhába és befejezi a mosogatást. Ketten maradtunk J-vel a nappaliban. Halkan szabadkozni kezdett, hogy nem volt ideje elküldeni. Kérdeztem, most mi legyen? Mondta, hogy A. mindjárt elmegy. Kicsit megnyugodtam, és leültem az egyik fotelbe. J. elém állt, megfogta a fejem és ellentmondást nem tűrően odahúzta az ágyékához. A nadrágján keresztül éreztem az arcommal a merev faszát. 

Izgalmas volt a helyzet, mert még sosem használták a számat úgy, hogy valaki ott volt a másik szobában - a buzibárban a vécés jelenet más volt, és a hármas is T-vel és K-val, mert ott mindenki tisztában volt a szituval. De itt nagyon zavarban voltam A. miatt. Az más lett volna, ha tud arról, hogy jövök és hármasban szexelünk, de így, a haragja miatt nem tudtam, hogyan viselkedjek. 

Igazat kellett adnom neki: joggal tartott bunkó betolakodónak, aki le akarja nyúlni a pasiját. Nagyon diszkomfort volt ez így. Azt, hogy vétlen voltam ebben a kínos helyzetben, A. nem tudhatta, mert a kedves közös szeretőnk természetesen nem mondta meg neki. 

J. a számhoz nyomkodta a sliccét és sóhajtott. Tudtam, hogy legszívesebben ott helyben leszopatna. Megfogtam a nadrág alatt domborodó faszt és nyomkodni kezdtem. Közben ártatlanul felnéztem az arcára és a szemébe néztem, mert tudtam, hogy ezt szereti. 

Reméltem, hogy nem veszi elő, amíg A. el nem megy, de hiába reménykedtem, ennél önzőbb volt a szeretőm. Pont nem érdekelte az én kellemetlen helyzetem és A. jogos haragja. Lehúzta a sliccét, benyúlt magának és máris előugrott a farka. Amit, persze, szerettem, jó formájú volt, arányos, vastag, de nem túl hosszú. Pont jó méretű. Féltem, hogy bejön a szeretője, de J-t nem érdekelte a szégyenérzetem, az egyik kezével megfogta a faszát, a másikkal pedig vadul ráhúzta a számat. Tövig ráhúzta a fejem a farkára. Öklendeznem kellett, de csak halkan csinálhattam A. miatt. Pár másodperc után ellöktem, mert fuldokoltam. Mostanra már megtanultam, hogy utálom, ha mélytorkoztatni akarnak. Persze, izgatott a kényszerítés, de egy idő után túl erős volt az öklendezési reflex bennem. 

Így viszont végre úgy tudtam szopni, ahogy szeretek és ahogy a pasik is nagyon szeretik. A vastag ajkaimmal finoman körbeértem a makkját, simogattam a nyelvemmel, a nyálas ajkaimmal, és hol csak a makkját szoptam, hol pedig ráhajoltam és mélyen a számba vettem. Közben természetesen a kezemet is használtam, markoltam a fasza tövét, és a zacskóját izgattam. Mondtam már, hogy imádom fogdosni a heréket? :pirul: 

Egyszer csak belépett a nappaliba a fiú. Szerencsére J. háttal állt az ajtónak, ezért eltakarta az arcomat, így A. nem látott meg a szeretőjének a faszával a számban. Persze, nyilvánvaló volt a helyzet, főleg hogy J. és én is ijedten hátraugrottunk. J. gyorsan eltette a farkát, már amennyire be tudta tuszkolni a gatyájába a merev faszt. Utána kikísérte A-t. Hallottam, hogy a fiú azt mondja neki, hogy majd éjfélkor hazajön. Szóval, együtt laktak, amit ez a szemét szeretőm elfelejtett velem közölni. 

Hallottam becsukódni az ajtót. J. visszatért. Már tolta is le a nadrágját. Rám parancsolt, hogy térdeljek az ágyra. Ekkor jutott eszembe, amit szopás közben, a fasz hatására el is felejtettem: hogy combfixben vagyok. A szívem majdnem kiugrott a helyéről, úgy zakatolt, ahogy meztelenre vetkőztem. Azonnal mentem is a kanapéra, ahogy utasított a szeretőm, és négykézláb odatámaszkodtam. Igyekeztem homorítani, hogy jól látszódjon a csajos fenekem és puncim és a harisnyatartó. (A pucsítani szót színvonaltalannak tartom, sosem fogom használni.)

Szerettem volna átadni magam az érzésnek, hogy életemben először női szettben vagyok és így adom oda magam. Jó lett volna mélyen megélni, hogy először vagyok igazi nő. De erre semmi esélyem nem volt, mert a férfiak nagy többségét - tisztelet a kivételnek - egyáltalán nem érdekli szex közben a nő lelkisége és hogy akár időre is lehet szüksége a maradéktalan örömhöz. 

Egészen különös volt egyszerre belülről és kívülről tapasztalni, sokszor miért nem jó egy nőnek, vagy miért lehetne ezerszer jobb és igazán teljes. Furcsa, hogy combfixes fiúribancként ezt itt megértettem...

J. egy szót sem szólt, csak sikosítót kent a lyukamra. Hallottam, ahogy felteszi a gumit és máris odatette a makkját a pinámhoz. Bíztam benne, hogy nem lesz türelmetlen és ad időt a puncimnak a fasza befogadásához. De nem sokat teketóriázott, azonnal fogta és betolta magát a testembe. Ennyire gyorsan, ennyire semmi előjátékkal még senki nem tett magáévá. Úgy éreztem magam, mint egy házhoz rendelt fizetős kurva. Nem is érdekelte, hogy élesen fáj, ahogy belém hatolt, csak elkezdett használni, én pedig kiszolgáltatottan ott térdeltem. A kényére-kedvére azt tehetett velem, amit akart. 

Ez a tárgyiasított érzés annyira jó volt, hogy teljesen felkorbácsolt. Lenéztem a combjaim közé, és azt láttam, hogy a combfixes lábaim mögött ott áll egy férfi és a lökései hatására a csiklóm előre-hátra leng. Ez borzasztó szexi látvány volt, a farkának a dugása érzésével kombinálva, mert a zacskóm is ütemesen csapódott. 

De azért senki ne értse félre: ő semmit nem tett a jó érzésem és élvezetem érdekében. Én vagyok ilyen szub, hogy ezt tudom élvezni. Szóval, ez sokkal inkább az én női alárendeltségemen múlott, mint velem kapcsolatos kölcsönösségi igényén. J. most nagyon önző volt. 

Elkezdtem mozgatni a pinámat a farkán. Nem mozoghattam sokat, talán három-négy mozdulatom lehetett, amikor rácsapott egy nagyon nagyot a fenekemre és egy nagy kiabálás kíséretében belém élvezett a gumiban. Hát ez gyors volt, gondoltam, csak épp kezdett nedvesedni és kitágulni a lyukam.

Kihúzta a faszát belőlem és levette a gumit. Én visszafordultam. Vártam, hogy mond valamit, megdicsér engem vagy a ruhámat, de nem tette. A csiklómat sem kezdte fogdosni, pedig eddig mindig kiverte nekem. 

- Öltözz fel. Kocsival jöttél? Vigyél el a melegbárhoz.

Meglepődtem ezen a szemtelenségen. Nem elég, hogy a szeretője előtt leszopatott, és el sem élveztetett, de elfuvaroztatja magát, hogy felszedjen más fiúkat! De persze nem szólhattam semmit, mert alárendelt voltam, a nője. Ez nagyon izgalmas volt ismét. Furcsán vagyok bekötve: szexuális izgalom fogott el arra, hogy érzés nélkül leszopatott, 3 perc alatt megkefélt és még ki is használ. 

Fájó, még lüktető puncival öltöztem fel, de nem érdekelte. Azonnal indulni akart, hogy még szexeljen más fiúcskákkal. Lementünk, beszálltunk a kocsiba. Útközben azért benyúlt a nadrágomba, sőt, rám szólt, hogy vegyem le a gatyámat az egyik pirosnál. Így combfixben ültem a vezetőülésben, miközben a csiklóm ott meredezett. Ő az anyósülésről átnyúlt, húzogatta, markolta, és a herémet is fogdosta. Élvezésközeli állapotban vezettem, nagyon tetszett. Ha meglátják mások, itt és most az sem zavart volna. 

Mutatta, hova álljak. A bár mellett volt egy kis tér, és a bokrok mögött egymás mellett parkolók. Oda kellett behajtanom. Nem is figyeltem, hogy vannak-e a mellettünk levő autókban, csak a merev kukimat néztem, ahogy J. húzogatta. Szexi csiklóm van, már elnézést, hogy szerénytelenül ezt állítom :pirul:  Nem sokáig élvezhettem a helyzetet, mert J. megemelte a csípőjét, letolta a nadrágját, elővette az újra álló faszát és rám parancsolt:

- Szopjál, te kis travi ringyó!

Nagyon izgató volt, hogy ezt mondta. Akkor travi vagyok? Lehet, hogy tetszik neki a női ruci? Lelkesen buktam rá a finom, férfiillatú makkjára.  Természetesen nyitott szemmel szoptam le. Ahogy benyúltam a lába közé és megszorítottam a farka tövét, arra gondoltam, hogy mennyire izgalmas ez a helyzet: leszopatnak egy autóban, én pedig combfixben szopok, mint tényleg egy ringyó.

Most sem tartott sokáig. Elkezdte baszni a számat a csípője mozgatásával. A fejemet rászorította a farkára és mélytorkoztatott, amit megint csak egy-két lökésig bírtam. De azért szívesen folytattam a fasza kielégítését, leszoptam róla azt előváladékot és erősen vertem neki. Amikor hevesen nyögni kezdett, kivettem a számból, mert nem akartam gecit nyelni továbbra sem, de odatartottam a csukott számat és az arcomat. Addig vertem a faszát, amíg vadul rám nem fröccsent a ragacsos, sós gecije. Beterítette az arcomat a pasim gecije, egy parkolóban, az utcán. Hát ez megint isteni szexi volt! 

Kért egy papírzsebkendőt és megtörölte a farkát. Amikor én is meg akartam törölni a számat, rám szólt:

- Eszedbe ne jusson. Így menj haza, mint egy kurva. A héten felhívhatsz. Na, szia! 

Adott egy puszit az arcomra, de direkt nem a gecis részre. Kiszállt és elment. Én pedig ott ültem merev csiklóval, gecitől csöpögő arccal, combfixben, egy parkolóban. Fantasztikus szexi volt ilyen kurvának lenni. Ha akkor egy ismeretlen bekopog az ablakon, hogy beszállna, megengedtem volna és őt is leszopom. Annyira nem bírtam már, hogy még ott, a parkolóban kivertem a csiklómat, és csak utána tudtam hazamenni. Szerencsére a liftben egyedül voltam, így senki nem látta az időközben rám száradt gecit…

Utána otthon megfürödtem, majd kivertem még kétszer, mire el tudtam aludni. Ezek az élmények annyira jók voltak mindig, hogy csak akkor tudtam megnyugodni, amikor már egy csepp spermám sem tudott kijönni belőlem. 

Mennyei volt combfixben kurválkodni. Tudtam, hogy elindultam egy izgalmas úton. <3 

Ui: Utóbb kiderült, hogy J. valóban nem szereti a női rucikat, de a női tanga azért izgatta, mert kilógott belőle a csiklóm és a herém. 
 

2 hozzászólás |

Hozzászólások

passzivszerepben#8#2 2022-11-24 08:20:15
#xgy5050: Van, aminek nem tudok ellenállni  :* 
nincs kép
xgy5050#8#1 2022-11-24 05:49:29
Nagyon jó hogy megéled a vágyaidat! :) 


reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba4641BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba108153Biszexuális vagy, be kell lépned!

#cuckolddream100Cuckold csevegő
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1430Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba7071Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4650Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#cuckoldklub100Cuckold Klub.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1020Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2950Transzszexuális csevegő

reklámA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.