hirdetés
Ha nem vagy örömpolgár, július 20-tól a chatet is csak minimum 1 Bizalom Ponttal használhatod
Simple vásárlói tájékoztatólevelezés

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > orpheo > 3

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


orpheo blogja


Gépház
Itt olvashatsz Eropolis városfejlesztő munkáiról, csavarok, szögek, és egyéb érdekes dolgok.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

levelezés
#3 (2006-05-19 15:56:40)

most, hogy egy kicsit használtam a rendszert, rájöttem, hogy nagyon hiányzik a levelezésben az előző/következő funkció. úgyhogy megcsináltam (ezzel együtt a galériában is ugyanezt, bár azt a master kérte), élvezzétek, szerintem hasznos dolog (főleg, ha több mint tíz levélen kell átrágnia magát az ember fiának).

most készülget még némi extra figyelemfelkeltés a moderált (=büntetett) tagoknak, akik belépve nem tudják mire vélni, hogy -- nekik -- eropolis nem kínál túl sok kommunikációs lehetőséget; no meg a levelezésben (és talán a chatben is) külön figyelmeztetés lesz arra nézve, ha valaki olyannak akarsz levelet küldeni (illetve olyat hívsz privire), aki le van tiltva valamiért. csak hogy nehogymár ebből félreértések legyenek.

néztem a site sebességét, a hardvert figyelembe véve már a mostani is nagy teljesítmény... viszont, ha lekapcsolom a reklámokat (örömpolgártól felfele van ilyen lehetőség), akkor *lényegesen* begyorsul a site. szóval, ha gyorsabb eropolist akarsz... tessék venni örömpolgárságot! :)

1 hozzászólás |

Hozzászólások

aquila
#1 (2015-04-22 23:15:55) |
wazz

de rég vót ez...

tán igaz se vót :D


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.