hirdetés
Ha nem vagy örömpolgár, július 20-tól a chatet is csak minimum 1 Bizalom Ponttal használhatod
Simple vásárlói tájékoztatósaját menü

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > orpheo > 37

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


orpheo blogja


Gépház
Itt olvashatsz Eropolis városfejlesztő munkáiról, csavarok, szögek, és egyéb érdekes dolgok.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

saját menü
#37 (2010-06-18 18:40:18)

a saját menü mostantól nem csak örömpolgárok számára elérhető... ámde aki nem örömpolgár, nem tud igazán "saját" menüt csinálni, mivel csak az általunk fixen berakott elemeket találja meg benne.

örömpolgárok változatlanul adhatnak hozzá és vehetnek el belőle. a dőlt betűs rész az elején az általunk fixen beállított elemeket tartalmazza, ami mostantól gyorsabb, közvetlen elérést ad a saját fórumhoz, csoporthoz, bloghoz és chatszobához.

ha valaki kora délután jelentkezett volna be, és a saját menüben csak 0, 1, 2, 3.... stb feliratú részeket lát, kérem, lépjen ki, és lépjen be újra. volt egy kis... khrm... kódolási hiba. ;) 5 perc alatt kijavítottam, de ki tudja, lehet, hogy valakinél még ott van ez a hiba.

varnyu blogposztját olvasva, felötlött a fejemben, hogy mi lenne, hogyha a legjobban pörgő fórumokból is csinálnánk egy kis, mondjuk, 3 elemes ketrecet a blogoké alatt, jobb oldalt... hátha újra felpörgetné a fórumos életet.

1 hozzászólás | bejelentés  

Hozzászólások

clary
#1 (2010-11-04 10:59:08) |
És láss csodát! Fölpörgette ;)


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.