hirdetés
Ha nem vagy örömpolgár, július 20-tól a chatet is csak minimum 1 Bizalom Ponttal használhatod
Simple vásárlói tájékoztatócímkézés a blogbejegyzésekben

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > orpheo > 42

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


orpheo blogja


Gépház
Itt olvashatsz Eropolis városfejlesztő munkáiról, csavarok, szögek, és egyéb érdekes dolgok.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

címkézés a blogbejegyzésekben
#42 (2010-07-29 22:50:12)

mostantól az egyes blogbejegyzésekhez címkéket is fűzhettek, egy bejegyzéshez max hármat. mint azt a szerkesztőben alul láthatjátok (Címke 1-3), ide tudjátok beírni azokat a címkéket, amik úgy érzitek, jellemzik a bejegyzés tartalmát.

mi az értelme ennek? hamarosan -- ez rajtatok múlik, hogy mikor -- megnyílnak a címke-összefoglaló oldalak is, ahol a címkék alapján lavírozhattok a blogok között. és hogy miért múlik ez rajtatok? ahhoz, hogy ezt megbízhatóan tesztelni tudjuk, minél több adat kell, vagyis minél több címke minél több bejegyzéshez. vagyis hajrá, akár régebbi bejegyzéseiteket is lássátok el visszamenően címkékkel.

firefox és chrome alatt a címke 1-3-ba írt saját dolgaitokat, egy központi listával együtt, jegyzi a rendszer, és mindössze pár betű beírása után kiad nektek egy listát azokról a címkékről, amik a beírt betűkkel kezdődnek, és már írtatok olyat vagy a központi listában szerepelnek. ez explorer alatt is működik, csak kissé megbízhatatlanul, párszor be kell írni, törölni, átmenni másik címkébe ahhoz, hogy beinduljon. ez sajnos egy darabig így lesz, de a tervezett átállással ez is meg fog oldódni.

szóval, jó címkézést mindenkinek! hajrá!

(plusz egy dolog, ami csak úgy "fű alatt" készült el közben: a blogbejegyzés hozzászólásaiban most már egymásnak is válaszolhattok, és ilyen esetben is működik az automata értesítő. vagyis, ha egy blog valamelyik bejegyzésében hozzászóltál, és valaki erre a hozzászólásra válaszolt, erről értesítést kapsz.)

(plusz még egy dolog: fixáltuk azt a hibát, ami miatt egy régebbi blogbejegyzés átszerkesztése is a legfrissebb blogok tetejére pakolta az adott blogot -- most már csak új blogbejegyzés esetén megy "feljebb" vagy egyáltalán "fel" a legfrissebb blogok közé az adott blog. ugyanígy, fórumoknál, az utolsó *aktív* üzenet (tehát amit nem moderált ki az üzenet írója ill. a fórum vezetője) számít a fórum "frissességének", tehát ez alapján kerül be vagy nem a pörgő fórumok-ketrecbe.)

1 hozzászólás | bejelentés  címkék  eropolis  

Hozzászólások

orpheo
#3 (2010-08-03 08:04:30) |
#phoenix01: nem, smiley bővítés nincs tervbe véve. inkább tessék címkézni a bejegyzéseket, mert a mostani címkeállománnyal még nem tudok mit csinálni, sokkal nagyobb elemszám kéne ahhoz, hogy tesztelni tudjam a címke-gyűjtő funkciókat.


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.