hirdetés
Ha nem vagy örömpolgár, július 20-tól a chatet is csak minimum 1 Bizalom Ponttal használhatod
Simple vásárlói tájékoztatójavított felugró képablak

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > orpheo > 54

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


orpheo blogja


Gépház
Itt olvashatsz Eropolis városfejlesztő munkáiról, csavarok, szögek, és egyéb érdekes dolgok.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

javított felugró képablak
#54 (2011-07-23 12:29:17)

néhányotoktól kaptunk párszor rejtélyes hibajelentést, mely szerint a felpattanó módon megjelenő képek (a nagyítások)... nem jelentek meg. más-más böngészőkben, aktív javascript mellett, és mégsem.

mivel a közösségi háló legutóbbi átrendezésekor volt valaki, akinek nem nyíltak le az egyes ablakok, és amint kivettem az animációt (a "lecsúszást"), máris megjelentek, gondoltam, tartok egy próbát a felpattanó képekkel is.

szóval, tegnap estétől kezdve a nagy képek nem animálódnak olyan szépen, mint eddig, de remélhetőleg most már azok is, akiknél probléma volt a képmegjelenítés, azok is látják már a nagyképeket.

ja, és nem tudom, írtam-e valahol, hogy az olyan szövegbeviteli mezőknél, ami fölött ott vannak a formázógombok (félkövér, dőlt, link, kép, smiley-k), ha abba elkezdtek szöveget írni, akkor garantált, hogy nem dob ki titeket eropolis hozzászólás, blogbejegyzés vagy -- mint nemrég óta -- levélírás közben.

Nincs hozzászólás. | eropolis  bejelentés  böngésző  

Hozzászólásokhirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.