Baszcsi

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 52

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Baszcsi
#52 2018-08-22 00:14:11
Visszatértem a távoli galaxisból - ha valaki hiányolt volna esetleg. :P  :cigi: 

Egy mondat a fejemben, mostanában vissza-visszatér. Egy haverom mesélt az éppen aktuális háremének egyik tagjával folytatott eszmecseréről, és az illető hölgy azt ecsetelte, hogy kezd jobb lenni a hangulata (időnként elég depis, nehéz eset), és a munkahelyén is megnevettették párszor, meg hát eszébe jutott hogy este lehet hogy baszcsizni is fog.

Igen, baszcsizni. :D :o 

Nem, ez itt nem a stíluselemző blog, akik kapcsiban vannak és telcsiznek, azok néha baszcsizni is szoktak, de ezen már nem akadok fenn, a stílus csak felszín. A dolog mélyebb értelmén gondolkodtam el. Ezen az ultralight időtöltéssé szelídült baszcsizáson. Mert ez tényleg az. Tényleg? Tényleg ilyenné lettünk? És tényleg ilyen értéktelen a szexualitás?

Egy korábbi, kicsit mélyebb értelmű levelezésemben a partner rákérdezett, hogy akkor hogy is van ez. Nem voltam férfivel mennyi ideje is? Öt éve? Merthogy hát itt keresek annyi ideje, vagy mi. Nekem pedig szembe kellett néznem azzal a ténnyel, hogy ugyan nem nevezem baszcsizásnak, de a stíluson túl sajna a lényeg nem áll annyira távol az illető hölgytől, mint amennyire szeretnék tőle távol állni. :napersze: 

Minden itt lévő és aktívan vagy passzívan kereső (igen, a "nem keresek senkit" is keres, különben nem lenne itt - na persze), ha erre a kérdésre őszintén válaszolna...hát, szerintem szinte mindenki aktívan szexel, tegnap is, ma is. Talán az előtt 5 perccel is hogy ide bejelentkezett éppen. De ott a de...

Szóval a felszín alá bekukkantani kívánó levelezőpartner rákérdezett a nyilvánvalóra...hogy akkor most merre is van arra, ki kicsoda ésatöbbi.

Miért bonyolódik így el az élet hogy egy biff egyszerű kérdésre olyan nehézzé válik a válasz.
Van valakid? - mi ebben a nehézség, kérdezné bármelyik 16 éves. Vagy járok valakivel, vagy nem. :vigyor: És bár megszóljuk őket a lila hajuk vagy a tetkóik és piercingjeik miatt, mégis ha most egy képzeletbeli beszélgetést hoznék össze a 16, vagy akár a 18 éves önmagammal, csúfos bukta lenne, azt hiszem, lekörözne kábé bármiben, aztán erkölcsi piedesztálon állva elküldhetne a p*csába. 

Azt szoktuk mondani, bárcsak 18 éves lehetnék a mostani eszemmel, az hűde milyen jó lenne. Pedig nem gondolunk bele, hogy mennyire nem, mennyire nem lenne az jó! 

Egyik nap a Balti tengerben térdig ácsorogva és bámulva a végtelenbe azon gondolkodtam, hogy az utóbbi 30 évben beutaztam a fél világot, felsorolni is sok hogy mennyi mindent láttam a maga valójában, megnéztem többszáz filmet is, elolvastam többszáz könyvet, belemélyedtem több tudományba... és mégis előtte a világ valahogy nagyobb volt. :( :napersze:  Ha akkor az életünk kezdetén már ennyi leszarom tablettát vettünk volna be, ha már 18 évesen ennyi félelem, érdektelenség, felületesség, önzés, csőlátás, bizalmatlanság lenne az emberben, mivé lenne a negyvenes éveire?! Belegondolni is szörnyű.  :/ 

Valószínűleg sokkal jobb lenne, ha a mostani életkoromban tudnék élni a 18 éves eszemmel, látókörömmel, nyitottságommal, gyanútlanságommal, vehemenciámmal. De legfőképpen a világot is megváltani akaró bátorságommal és mindent elsöprő akaratommal. 

Mert azt hiszem, ez a legnagyobb hiánycikk errefelé, és ebben a korosztályban. A bátorság. Hogy kiálljunk valamiért amit akarunk, hogy harcoljunk, vagy csak makacsul kitartsunk, ne alkudjunk meg és ne adjuk fel, hogy oda merjük tolni a képünket a pofonáradat elé, hogy merjünk igent vagy nemet mondani a ha..., a talán..., és a nemtudom helyett. Hogy diszkréció és sumákolás helyett felszegett fejjel ordítsunk. Hogy merjünk valamit a következményeivel együtt csinálni, gyors döntéseket hozni, hebehurgya megnyilvánulásokat tenni, kockáztatni, cikin cselekedni, előnytelenül kinézni, kudarcot vallani, őszinte érzéseket mutatni, kemény véleményeket mondani, kritikát kapni. Biztonsági játék helyett mindent odaadni. Hogy ne faroljunk mindig a könnyebb útra. Hogy ne akarjunk azonnal, az első nehézségre mindent mással, máshol, máshogy pótolni, hogy ne folyvást azzal foglalkozzunk hogy mi kényeztetne minket hirtelen az adott pillanatban jobban, és ne minden kritikára vagy kellemetlen külső reakcióra kapkodjuk azonnal sérült önértékeléssel dobozszámra a leszarom tablettát és zárjuk ki az életünkből a világ azon részét ahonnan nem tódul a kellemesség, hanem gondolkozzunk néhány percet, vagy akár sokat is, hogy falépítés helyett vitázzunk, legyünk dühösek, vágjunk vissza, vagy sírjunk, zokogjunk, toporzékoljunk, segítsünk, dobáljuk a tányérokat, bosszuljuk meg, béküljünk ki, köpködjünk rá aztán öleljük meg. :) Mint ahogyan tettük amikor - még - tényleg éltünk. 

Mert ez a világot mozaikokból kirakó biztonsági játékon alapuló önkényeztetéses napraforgó-hajlékony, látszat-önszuggessziós dejómindennekemígy...bizony az igazi öregkor. :( Valójában egy megfáradt beletörődés, feladás, egy sunyi önbecsapó alku...ár-érték arányt patikamérlegen számító lavírozás, váltsuk a hajdan vágyott világmegváltást sok kis kényeztetésre, a külvilág leszelektálására a csak nekünk hízelgőkre, önmagunk szeretésére, fogadjukelmagunkatra, egymás érdeksimogatására, szellemi és testi maszturbálásra, és persze egy rakás önzésre. A konfliktuskerülés mögött pedig bizony nem életbölcsesség van, a szelekció mögött nem műveltség vagy jóízlés van, a swingerbe járás mögött nem széles látókör van. Hanem a bátorság hiánya. Gyávaság. Jajj mi lesz, ha alul maradok, ha szembe kell néznem problémákkal, ha megmondom hogy már nem hoz lázba, ha oda a kis komfortocskám, ha kritikát kapok, ha leesek a saját pihepuha gravitációmból a világéba. A világ, ami már nem is érdekli a gyávákat, a kis börtönük kis komfortja a perspektíva, az még ki legyen maxolva a többi le van szarva. Zárjuk ki a világot és csapjuk be a vasajtót is.

Áááá...bátorság. Hát annak a negyvenes évekre a többségnél annyi. :( Nem szól szám, nem fáj fejem. A bölcsek hallgatnak. Jut is marad is...csak legyen benne egy kis jó.

Pedig frászt a bölcsek hallgatnak! A bárányok hallgatnak. :/ A gyávák hallgatnak. A mimózák hallgatnak, és behúzódnak a komfortzónába.

Szóval...visszatérve a levelezőpartner - valahol mégiscsak jogos - kérdésére, hogy van-e partnerem. 
A jó, a rossz, és a csúf. És a szobor szépségű (és lelkű) potens. Na meg a kedves, romantikus. És a hűséges odaadó. - Kár hogy mind másik. :napersze: 

Azt hiszem, ha valamiből sok van, akkor valójában egy sincs.


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420180822001411.jpg

24 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora#52#24 2018-08-28 01:21:32
#jack91: 
Végre valaki érti a lényeget. :)
jack91#52#23 2018-08-28 01:19:55
Hmm a kohéziót valahogy nem érzem, viszont csak úgy sziporkáznak a bölcs gondolatok ebben a Pandora 2 percesben :D (Örkény után szabadon)

Az írás keretére reagálva, nálam is előfordul hogy hirtelen nem tudok válaszolni a nagy kérdésre..Van-e valakid? 

Mindig van valakim, vagyis hogy sosem volt még.. nézőpont kérdése :)

A jó a rossz, a csúf, a vagány, az elvont, a szexmániás, a hasonszőrű..Mindet imádtam egy-egy dolog miatt, és azok a mai napig hiányoznak. Néha Ő, máskor meg Ő...

Így kerek a világ szerintem. Túl sok érdekes egyéniség létezik, és egynél megragadni, aztán a kompromisszum lázban becsapni az ajtót hogy kész vége, az szimplán lustaság, gyávaság, vagy menekülés...

És jön a válaszom: Nincsen senkim.

pandora#52#22 2018-08-25 17:13:01
#aleksandros: 
Nem szoktam hátradőlni. Az olyan uncsi. :D ;) 


aleksandros#52#21 2018-08-25 00:08:36
#pandora: 
Na azért még nem kell teljesen hátra dőlni. :D 
Pandoráson összeszedettséget értettem.
amerikai-pite#52#20 2018-08-24 12:46:59
#pandora: megértem, ez itt egy bolondokháza, jobb odakint
esther#52#19 2018-08-24 11:04:27
#amerikai-pite: 

hmm..izé...naggyon tuti, ínséges időkre! : ;)  

https://www.szexaruhaz.hu/womanizer-pro-40-vizallo-csikloizgato-feher-11347?keyword=womanizer
pandora#52#18 2018-08-24 03:18:28
#amerikai-pite: 
A kivételek erősítik a szabályt. ;)
 
pandora#52#17 2018-08-24 03:12:24
#aleksandros: 
Ne is hallgass! :D Aki hallgat, az a tapasztalataim szerint nem bölcs, hanem gyáva, bizonytalan, sérült. Ráadásul kicsit sem vagyok sértődős, állok a vélemények elébe, ha van tartalmuk. :D

Amire először felkaptam a fejem, az egy erős dícséret, még ha nem is feltétlenül annak szántad. A pandorátlan mint rossz vélemény, azt sugallja, hogy a pandorás meg tök jó. :D Már csak arra lennék kíváncsi, hogy mitől pandorás a pandorás?

Valóban, néhány mozaik megléte nélkül a két szál nem függ össze (van-e valakim vs. gyáva falépítők egyesülete). 

Nos, azon akadtam ki hogy az élet ismétli magát. És erősen kezd tele lenni a hócipőm azzal, hogy aki egy kicsit is esélyes lehet arra hogy valóban érdekeljen, az ontja magából a feltételeket, amiket ha nem akarok teljesíteni, akkor inkább kizár. A kevesebb az nem kell.

Az, ha valaki többet akar tőlem, mint amit adni szeretnék, legalább olyan rossz, mint aki csak a farkát teszi az ismerkedésbe. Sőt, rosszabb. Mert ha energiákat (és érzelmeket) ölök a dologba, akkor a kisajátító, korlátozó, birtokló idióta feltételek akkora pofonként landolnak az arcomban, amilyet olyasvalaki nem tud adni, aki egysoros bunkó leveleket küldözget. És mindezt önvédelemből teszi persze, a szeretet jegyében. :napersze: Miféle szeretet ez, magyarázza már el valaki mert a büdös életben nem fogom megérteni hogy mitől szeretet és nem puszta önzés. :(

Basszus mindenki a szárnyaimat akarná levágni akihez magamtól odarepülök. Ahelyett hogy bízna benne(m) (és magában!) hogy majd *magamtól* leteszem őket. Szóval a poszt ezen része nem több mint egy sima mérgelődés amolyan dühös-pandorásan. Főleg hogy sokadik eset. :( Ahhoz képest hogy állítólag légyottozni járnak ide a zemberek, aztán meg nem érik be a sokszorosával sem. :( Egy kis középútért a fele királyságom odaadnám. :(

A másik szál, az önámítást leleplezőktől félők pedig örökzöld témám, ezerszer írtam erről a jelenségről, egy csomó pandorás posztban is. :) Az összefüggés csupán a személyiségtípusuk, az álszentség.
Amióta az eszemet tudom, egyik kedvenc foglalatosságom a csomagolások lefejtése a puszta csúf tényekről, emiatt aki érintve érzi magát, és gyenge az önértékelése, az általában megsértődik és olyan feltűnően kerül ahogy nem viselkedik az ember természetesen. Szeretem kimondani ha meztelen a király. (Pont ma olvastam egy olyan tökös, bátor álszentségleleplező fb posztot Pirner Almától, amit akár én is írhattam volna, magára is haragította a népet rendesen, a szememben meg nőtt egy métert :D )

Hogy a szupercsapatot elcserélném-e egy összegyúrt egészre? Ez egyáltalán nem egyértelmű, még ha így is tűnt esetleg. Valóban, néha megkísért a vágy, hogy de jó lenne. Amikor megkérdezik kit keresek, régebben azt mondtam, azt aki mellett nem keresek senkit. :D De nem hinném hogy létezik olyan. Ott a tengerben állva igazán hiányzott a giccses naplementéből egy all-in, de a sokadik önbizalomhiányos lelki sérült viszont nem hiányzik. :D

Ha röviden akarnám összefoglalni, akkor az utóbbi hetekben egyben nagyon sok időt töltöttem hétköznapi, egészséges lelkületű és önbizalmú, önzetlen, nyitott és életvidám emberek társaságában, és visszatérve hirtelen megcsapott a hatalmas kontraszt. Így reagáltam le. Azért elég sokan értették a lényeget.

amerikai-pite#52#16 2018-08-23 23:25:40
ami azt illeti, nekem nincs szexuális életem  :titok: 
ubiso#52#15 2018-08-23 21:57:27
És akkor még a szopófantomról szó sem esett pedig az övé egy konkrét eset.
aleksandros#52#14 2018-08-23 18:26:20
"Mi ez az írás?"

Nnna. Akkor kibontom. :D 

Azt jelenti, hogy egy se füle se farka katyvaszt olvashatunk, ami teljesen pandorátlan, és csak kapkodja az ember a fejét, hogy hogyan jutunk el a baszcsizástól a hideg Balti tenger vizén és még pár dolgon át a "vanpárpasimakibentetszikvalami, de jobb volna, ha össze lennének gyúrva mert az volna az igazi" nem túl katartikus végkifejletig. :napersze: 

Nem tudtam hallgatni, mert bölcs akartam lenni. :P 
esther#52#13 2018-08-23 17:36:53
Hát persze, hogy dehogy, áááá ...senkije nincsen annak, aki itt van..és már a sarokban kötöget időtlen idők óta... :vigyor: 
De amikor olyan jó lenne a szexuális felszabadító( vagy megváltó? :vigyor: ) szerepben tetszelegni! :D 

A helyzet az, hogy mindenkinek van szexuális élete, aki itt keres/ nem keres, és ha tőlem kérdezik, nem tagadom le: igen van szexuális életem, méghozzá nagyon is változatos, és hogy nem egy férfitől kapom?! :o  Az én világom így gömbölyű, és nem kell, hogy ez másnak is tetsszen,nem szándékozom senkit meggyőzni, de ő se akarjon erkölcsi prédikációt tartani, se kisajátítani. ;) 
pandora#52#12 2018-08-23 04:08:47
#ubiso: 
Néha igen. :vigyor: 
Persze megint a konkrétum hiányzik, ami eldönti hogy mikor és miben érvényes a néha. Merthogy a teljes mínusz néha mégiscsak egyenlő az általábannal, szóval azért legtöbbször a több a több. :D Nekem legalábbis. :P 
pandora#52#11 2018-08-23 03:53:43
#aleksandros: 
Erről az jutott eszembe, amikor általánosban, aztán később a gimiben is úgy kerestem meg a csokira, majd discóra valót, hogy matematikából korrepetáltam tőlem kisebb és velem egykorúakat. Az eredmények miatt úgy beindult a biznisz, hogy válogathattam is, kivel foglalkozom.

Amikor először leültünk, megkérdeztem tőlük hogy mit nem értesz a matekban. Volt egy válasz amitől sikítófrászt tudtam kapni és menekülni. Amikor semmibe révedő szemekkel közölte valaki hogy hát úgy az egészet. 

Pedig olyan nincs hogy az egészet nem értem. Esetleg valahol elvesztettem a fonalat, vagy valamelyik részét nem tudom értelmezni. Esetleg idegen szavak vannak benne aminek nem ismerem a jelentését. Vagy nem értek egyet vele, mert x.

Aztán persze velem is előfordult könyvek, filmek, stb kapcsán hogy valami nem jött le, de nem az egész, hanem hogy egy-egy résznek mi volt a mondanivalója, vagy az író(festő, koreográfus, akármi) szándéka, miért pont azt amit, úgy ahogy.

Ha nincs honnan elindulni, akkor legfeljebb megismételni lehetne, de ugyebár az pont úgy egyben az volt amit a nemértő nem értett, szóval nulláról elég reménytelen. :/ Ha 3 szóban össze tudnám foglalni, akkor 3 szót írtam volna blogposztként. :D

A mi ez az írás is eléggé nehezen értelmezhető kérdés. :D
ubiso#52#10 2018-08-23 03:25:32
Néha bizony valóban a kevesebb a több
aleksandros#52#9 2018-08-22 23:59:20
Mi ez az írás? :/ 

Zavart érzek az erőben. Obi-Wan segíts!

De úgy látom, nem csak én nem értem. :rejtely: 
doktorur#52#8 2018-08-22 23:52:11
#pandora: Helyes :)
pandora#52#7 2018-08-22 23:29:41
#doktorur: 
Belőled egy is sok. :napersze:  :vigyor:  :D 
pandora#52#6 2018-08-22 23:29:09
#bigbit: 
Melyik részét? :O
doktorur#52#5 2018-08-22 22:48:40
#pandora: Mint én?  :D 
bigbit#52#4 2018-08-22 22:41:04
#pandora: ezt nem értem....
borzaslany#52#3 2018-08-22 14:28:57
#barna72: na a "baszatlanság" pont gyorsabban nőne mint a bizalom index :D :D
pandora#52#2 2018-08-22 12:49:49
#barna72: 
Vannak még olyan ártatlanok, akik azt hiszik, az ember azért keres szexpartnert mert nincs neki. :D :vigyor: 
Az a bökkenő, hogy nekem meg pont ezek az emberek jönnek be. ;) 

barna72#52#1 2018-08-22 12:30:56
Tehát, a titokzatos levelező partner szerint, minden "baszcsizás" után újra kellene regisztrálnunk erora? :o  :vigyor: 
Vagy inkább kérjünk szexmestertől  ;)  egy (minden-) belépéskor beállítandó naptárt, hogy "melyik nap szexeltem utoljára (baszatlanság)" pontként megjelenhessen az adatlapon!   :D 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2930BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba78112Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti200perverzek

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1110Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4840Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4240Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#phantom100Beszélgetés
Ajánlott szobák
#profi_csajok310Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1620Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.