Ghosting 3.

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 78

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Ghosting 3.
#78 2020-04-24 19:02:16
Miért léptem ki a priviből?

- teheted, és teszed fel a kérdést. 

Persze ha magadtól tudnád miért, akkor ki sem léptem volna, mert megütnéd azt az érzelmi intelligencia szintet, hogy nincs okom kilépni. 
Hát jó, lássuk, miért. 
Azért, mert az alábbi felsorolásból legalább 3 pont igaz volt.

1. Mert nem olvastad el a reglapom. (Ha elolvastad volna, akkor nem is hívtál volna privire, a céljaink oly mértékben különböznek.)

2. Mert nem rám vagy kíváncsi, hanem láttál egy fotót, amire felállt a farkad, és ígéretes lehetőségnek tűnt, hogy a kép 3D-ben is megjelenhet. (Csakhogy egy ember vagyok, közben erről megfeledkeztél, és emlékeztetésre sem rémlett fel.)

3. Mert nem ismerkedésre, hanem becserkészésre használtad a lehetőséget. Míg az első egy kölcsönös, egyenrangú tevékenység, addig a második messze nem az.

4. Mert az emberi oldaladból semmi sem látszott, egy üres farok pedig érdektelen, rengeteg van belőle a világban. Még műanyag változatban is.

5. Mert csak szexről tudsz beszélgetni. Az NEM ismerkedés.

6. Mert elsütötted az idő előtti (és totálisan értelmetlen) kérdések valamelyikét. (Mit szeretsz a szexben, mit csinálsz most, és társai.)

7. Mert elmesélted, mit csinálnál velem. Az előre megírt forgatókönyvek nem érdekelnek, azt nem én inspiráltam, csak statiszta lennék a pornófilmedben.

8. Mert nyaggatni kezdtél hogy találkozzunk, anélkül, hogy bármit is tudnék rólad (vagy te rólam). Mégis milyen apropóból találkozhatnánk így? (Csak nem azért, hogy egyfolytában nyomulj?!)

9. Tipikus egyalkalmasnak tűntél, azt pedig NEM keresek. A padlás tele van olyan pasikkal, akik egy alkalom után eltűnnek, vagy én tűnök el előlük mert 5 perc után érdektelenek számomra szellemileg. Nem gyűjtök trófeákat, és én sem szeretnék az lenni. Még haverként is csak azok érdekelnek, akikkel holnapután is lesz mondanivalónk egymásnak.

10. Borzalmas, szemfájdító volt a helyesírásod, és nem bírtam tovább nézni.

11. Két megnyilvánulásod között hosszú percek teltek el, vagyis közben más dologgal is foglalkozol. 

12. Kioldottad az azonnali katapultot azzal, hogy hozzám szerettél volna feljönni (ilyenkor nem kell 3 ok, ez magában is elég). 

És hogy miért szó nélkül léptem ki?

Mert minden pontról elkezdenél vitázni, enyhébb esetben magyarázkodnál, rosszabb esetben kioktatnál hogy mire való ez az oldal. Mindkettő felesleges.
Úgy gondolom, érthetően és nyíltan leírtam a reglapomon, hogy én mire használom az oldalt, és kivel szeretnék megismerkedni. Ezt illik tiszteletben tartani. Ha ezt nem tartod tiszteletben, akkor miért tartanál bármi mást tiszteletben?! És én miért tartsalak téged tiszteletben?

Ahogyan ezt százszor elmagyarázni sem szeretném, ezért ez a kis szösszenet.


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420200424190216.png

32 hozzászólás |

Hozzászólások

aztkeresem#78#32 2020-09-22 15:23:10
#pandora: Azta.. Ne turkálj az agyamban:D
Úgy egészen konkrétan leírtad közel azt és úgy amit gondoltam, de itt és most nem volt kedvem belemenni. 
Na de majd akkor és úgy megjelenik amikor időm lesz rá, hogy írjak. 
Mindenesetre úgy tűnik az első benyomásom és sejtésem abszolút helyes volt amit gondoltam veled kapcsolatban és ennek örülök,  így is úgy is :)
pandora#78#31 2020-09-21 16:57:03
#aztkeresem: 
Igen, ez a szomorú statisztika.
Ha idetéved egy-egy olyan nő, aki tényleg valós és tényleg valósat keres, hidd el, nem talál, csak ha nagyon sok energiát tesz bele, kötélből vannak az idegei, és rendkívül jó emberismerő.

Amiket a pontjaimban leírtam, sajnos ezek lefedik a kommunikáció 99 százalékát. :( Holott ezeknek csak elvétve szabadna előfordulni.

Egy nagyon jó elképzelésnek tartom amit ezzel az oldallal a készítők elterveztek. Nem házassági szándékú emberek ismerkedő oldala.
Viszont a magyar ember nem tud a lovon ülni, csak az egyik vagy másik oldalra esni. Ja, ha nem házasság, akkor mindjárt prosti rendelésre. (Nem diszkriminálok, a nők is elképesztők tudnak lenni, 30 éves Adonisz 25 centis farokkal rendelésre, alapjogon, egy elhízott, igénytelen idős nőnek is.)

Ez irreális. A kommunikáció is irreális. Ki ismerkedik a valóságban farkat lengetve? Ki az aki előbb kérdezi meg hogy a másik szereti-e az anális szexet, mint a nevét?!
Ki az, aki ismeretlenül biztosra megy a szexet illetően? Ki az, aki ismerkedést meg akar úszni okosba, napi 2 ingyenlevéllel, de lehetőleg Palvin Barbival / George Clooney-val?!

Irreális kommunikáció, irreális elvárások, és rengeteg olyan ember, akinek nincs semmiféle háttere, lehetősége semmilyen ismerkedéshez.
Kérdem, akinek nincs 508 Forintja örömpolgárságra, mit bohóckodik? Komoly?! Még egy kávéra sem tud meghívni senkit (a sajátját sem tudja kifizetni, én hívjam meg?!), 2 km-t tudna menni ennyi benzinnel, buszjegy se jön ki egynél több. Nevetséges.
Akinek meg otthon van a szigorú feleség a fakanállal, az ne akarjon nőzni, ki milyen virágot szakít, olyat szagol. Hát szagolja csak, vagy emelje fel a fenekét a langyos trutyiból és szedje össze magát, mert a gyávaság nem szexi, tökmindegy mekkora a farka.

Nem jobbak az arányok fordítva sem. A férfiak 99 százalékának vagy nincs ideje, vagy nincs egy fillérje sem, vagy súlyosan elhízott, vagy úgy néz ki mint a nagypapám, vagy impotens.

Márpedig ami irreális, abból elmenekülnek azok, akik komolyan gondolják. Ezért kevés a normális ember.
A jó hír, hogy aki itt van, régóta, és normális, nem sújtott egyik átokkal sem, és kommunikálni is tud, az baromi türelmes. Ha nem lenne az, már rég elment volna. :) A türelem és kitartás, a laza felülemelkedés viszont nagyon szexi, vonzó tulajdonságok. ;)

aztkeresem#78#30 2020-09-21 16:46:19
#pandora: Nem mondtam, hogy jogos lenne rajtad elverni a port mások bűneiért vagy hiányosságaiért, még csak igazat se adtam azoknak akikről úgy nyilatkoztál ahogy. Azt mondtam és azt tartom is, hogy egyrészt nyilván van (és más, nem feltétlenül itteni nőktől is így tudom)  egy rakás szögegyszerű  figura akik olyanok amilyenek másrészt pedig intelligenciától és szellemi képességektől függetlenül a férfiak itt elég borzasztó felhozatalon "szocializálódnak" ami függetlenül attól, hogy elfogadható e az, hogy mit hoz ki bárkiből is mentséget nem, de részbeni magyarázatot ad a miértekre. Nyilván mindenkiből mást hoz ki az amivel találkozik és itt válik el a máj a másik anyagtól: )

De te sok szempontból igencsak egyéni kivétel vagy itt azzal kapcsolatban (is;), hogy ha valakinek van szeme és érdeklődése akkor összerakhatja legalább nagyjából veled mizu, mit vársz vajon mit feltételezhet az ember fia mivel járna Ha..: ) 
De nem ez a szternderd te is tudod. 

Az állhatatosságról majd egyszer máskor;)
Mindenesetre értékelendő a dolog és kicsit meg is lepett a jó értelemben. 
aztkeresem#78#29 2020-09-21 16:31:34
#pandora: 
Elég durva egy statisztikára világítasz rá : )
Ugyanis ha eleve mindenki az aki és ami akinek és aminek regisztrálta és mondja magát akkor is alsó hangon durván max 10-12%-nyi hölgyemény van itt a férfiakhoz képest és ez még csak nyers és nettó nemi arány. 
Ebből a 10%-ból még leugrik kb. 2-3% Pár akik nem férfiakat keresnek, vagy legalábbis nem szóló férfiakat, vagy ha mégis az inkább a rendelésre érkező és minden paraméterében megfelelő csődőr, még leugrik úgy másik 2-4% olyan Hölgyemény akik ezért azért nem keresnek férfiakat Ééééés akkor jönnek "Bözsiék" akik szerintem igenis léteznek ÉS azok akik szerinted még csak nem is "Bözsik":D 
Mondjuk ezt nem tudva is eleve azért az előre megtippelt 1%-ért jöttem ide, de basszus ez akkor is durva: )

Asszem ha lesz egy kis levegővételem tényleg nekiugrok annak a blognak, régóta van van pár szösszenet bennem ilyen- olyan ügyekben: ). 
(nem holnap lesz ahogy elnézem).
pandora#78#28 2020-09-21 14:35:50
#aztkeresem: 
Való igaz, nagyon sok "bözsi-színvonalú" női adatlap van.

Azért jó ha tudod, egy széttárt punci szöveg nélküli adatlap mögött legnagyobb eséllyel egy meleg fickó van, semmi esetre sem egy nő. A legbözsibb nő sem tenne ki ilyesmit magáról bélyegképnek. Arról mi nők nem tehetünk, hogy nemi identitásukban bizonytalanok (vagy 10-es IQ szinten állók szórakozásból) is nőnek adják ki magukat.

Valamilyen bűnért nem szerencsés másvalakin elverni a port. Az adatlapom full ki van töltve (minden adat igaz is), és hosszan leírom, hogy mik az elképzeléseim. Ha valaki még többet szeretne rólam megtudni, akkor még egy Háború és béke hosszúságú blog is a segítségére van. :) Úgyhogy ha valaki információ-hiány miatt bakizik, akkor megérdemli. :D Illetve akkor nem is abban a ligában focizik, amelyikben én keresgélek.

Mások reglapjairól annyira tehetek, mint némely jóérzésű férfi a többiek faroklengetős profilképéről. Mindenért az a hibás, aki elköveti. :napersze: 

Abban viszont tévedsz, hogy nincs második lehetőség!

Számomra a világon a legszexibb férfitulajdonság a kitartás. Mindenki tud tiszta lapot kapni. Aki okul, tanul, és nekiveselkedik újra, és korábban szimpi volt, az ha korrigál, ismét az lesz. ;)
Csak sajnos a többség ismétli magát. :( 
aztkeresem#78#27 2020-09-21 14:21:32
#pandora: Rendben, akkor a lényegre reagálva. : )

Nyilván ha az ember elmond vagy helyretesz valamit egyszer kétszer háromszor és reménytelen akkor valahol érthető, hogy pontot teszel. Három sansz után én is elengedek bármit és bármit. 
Viszont én az írásodra reagáltam és az pont azt a lényeges apróságot nem adta ki amit most válaszként megfogalmaztál. 

Egyébként eszemben sincs "parasztbélát" védeni és mondjuk a te adatlapodról pont lejön a lényeg, tehát jogos ha kiakadsz miért pont nálad próbálkoznak "bözsi" szintjén, csakhogy "Béláink" itt azon szocializálódnak, hogy:
- Punci kép szó nélkül. 
- Cickó kép szó nélkül
- 3 soros flegma írás, hogy a Hölgyemény mit akar, de szó sem arról mit adna és mit várna vagy egyáltalán hogyan képzelne bármit is.. 
- Brutál elvárások amin néha már én vigyorgok:D
- vagy egy semmilyen kép egy büdös szó nélkül három emojival aztán agyalj, ha egyáltalán van hozzá kedved. És ez a női adatlapok úgy 60-80%-ra jellemző külön külön vagy együtt.
Szóval kicsit se védenék parasztokat, de attól tartok itt normális pasik is simán megsüppednek idővel vagy néha,  és piszok könnyű rosszul kommunikálni, második sansz pedig mintha egyik félnek se lenne. 

Amúgy amit leírtál a másik semmibevételeként, kicsit másképp de egy az egyben megvan a másik oldalról is.
A fullba nyomott érdektelen flegmasággal együtt.
  
De te nyilván Nőként nézted, saját magad tapasztalataiból kiindulva és a válaszoddal együtt így rendben is van. 
aztkeresem#78#26 2020-09-21 14:02:03
#pandora: Bájosan makacs, de nem bánom kicsit sem, hogy kiállsz magadért és azért amit gondolsz: )

Stephen Hawking agyával, George Clooney testében? 
Mhm..  ezért az adottságért adnék vagy 10 évet az életemből. 
A végéből, úgy fair:D
pandora#78#25 2020-09-21 13:09:11
#aztkeresem: 
Teljesen egyetértek.
A szó nélkül nem is arra vonatkozik, hogy nem próbáltam "terelni" a beszélgetést a helyes irányba.

Mondok egy példát.
Csetelés, harmadik sor, a szia után a csetpartner elkezdi ütni a vasat hogy ő feljönne hozzám. Miután próbálom tisztázni, hogy még ha a találkozáson ő lenne George Clooney, Stephen Hawking agyával, akkor sem valószínű hogy ennyi ismeretség után elsöprő késztetést éreznék, de ha igen, akkor sem mennénk fel hozzám. Legfeljebb hozzá.
Erre makacsul vissza-visszatereli ugyanoda, és miért, meg miért. Arra eszmélek, hogy nekem kell valami olyasmiért magyarázkodnom, ami teljesen blőd.

Hidd el, a többi nő a megmondhatója, teljesen alárendelt, érzéketlen, meddő vitává fajul.
Ilyenkor a világon semmi értelme azt írni neki, hogy "ha nem fejezed be kilépek", mert akkor mindenféle öntelt ribancnak elmondana, ésatöbbi. Nem, erre nem vagyok kíváncsi, ezért inkább megelőzöm...akkor is, ha ez nem trendi. :)

Jó a szó, éppen ez a megfelelő. A másik semmibevevése.
Minden pontomban ezt követik el, ellenem.
aztkeresem#78#24 2020-09-21 11:59:38
#pandora: Ja megvan a kifejezés amit tegnap nem találtam.  
Szó nélkül lelépni: az a másik semmibevétele. 
aztkeresem#78#23 2020-09-21 11:50:19
#pandora: Ebből indultam ki: : )

"És hogy miért _szó nélkül léptem ki_?
Mert minden pontról elkezdenél vitázni, enyhébb esetben magyarázkodnál, rosszabb esetben kioktatnál hogy mire való ez az oldal. Mindkettő felesleges." 

És abból amit előtte olvastam, hogy ilyen és ilyen esetekben lépsz ki. 
Az nem jött le, pedig igazán figyelmesen olvastam, hogy ilyenkor így vagy úgy próbálod helyretenni a delikvenst. Sőt a végén egy külön pontban meg is indokoltad, hogy miért szó nélkül vágod el. 
 
Csípem az írásaid, csak épp ebben nem értek egyet: )
Hozzáteszem amit leírtál azon jogosan kaphatja fel a vizet a Zember lánya. Nem is azt vitatom.

-----
De lassan érik bennem az elhatározás, hogy néhány dolgot én is leírjak pár szösszenetben, úgy egyébként is és mert ez a hely több mint furcsán működik, talán a brutálisan elbillent arányok miatt is. : ) 
Olvastad a védett férfiak című könyvet? 
pandora#78#22 2020-09-20 10:43:37
#aztkeresem: 
Senki sem mondta hogy a ghosting menő lenne. :)
Szó nélkül magára hagyni valakit...szerintem ebben az esetben reakció. Reakció akkor, amikor szavakkal nem megyünk semmire, mert a másik magasról szarik a szavainkra. ;) Ami szintén nem menő. :napersze: 

aztkeresem#78#21 2020-09-19 21:22:59
Nos. 
Értem én az indokokat , de ezek indokok. 
A "ghosting" bármilyen formája is, nem menő. Nagyon nem: ) 
És igen, egy kapcsolatfelvételnek vannak kockázatai. De az ember a kockázatokkal együtt vállalja. 

Szó nélkül "magára hagyni" valakit még ha bunkó, vagy ostoba is az illető, az szerintem .. 
Most épp nem jut eszembe a megfelelő kifejezés. Majd ha eszembe jut idetolom: )
pandora#78#20 2020-06-08 03:41:20
#drizzt77: 
Egész életünkben ezt tesszük. Korrigáljuk a korábbi baklövéseinket. :D (Közben elkövetjük azokat, amiket majd később fogunk korrigálni, nehogymá' unatkozzunk. :D )
drizzt77#78#19 2020-06-04 15:38:20
#pandora: 
Korrekció... :D Oké. Értem én. Talán igazad van. Egy nap lehet, hogy én is "korrekciót" alkalmazok majd... :)
pandora#78#18 2020-06-04 15:25:06
#drizzt77: 
Igen, eleinte én is így tettem. Csak sajnos a sokadik nekiállfeljebb meg trágárbajnok után már neked is eszedbe jutna, hogy "kell ez nekem?"...és nem, nem kell. 
Én nem ajtórácsapásnak tekintem, hanem véletlen kinyitás korrekciójának. :D
drizzt77#78#17 2020-06-03 09:29:09
Nos, nem vagyunk egyformák. Akárhogy is, én kifejezetten elfogadhatatlan és bunkó magatartásnak tartom az "x" szó nélküli használatát. Ha bunkó a csetpartner, az feljogosítana engem is arra, hogy bunkó legyek? Ha alpári, ha írástudatla, ha nem tud olvasni, ha... még sorolhatnám. Nem hiszem. Önmagam minősítése is lenne egyben. Éppen úgy viselkednék, mint akit ezzel "büntetek" meg, mert lássuk be, ha orrodra b*sszák azt a bizonyos ajtót, az bizony bünti. Azonban, elég sekélyes büntetés. Sokkal elegánsabbnak tartom, ha miután a "hibájára" (persze, ez ugye az én értékrendem függvénye) felhívtam a figyelmét, illedelmesen elköszönve hajtom be az ajtót. Persze, határozottan... :D
Felfoghatod, egyfajta nevelési célzatú cselekedetként is... :D
pandora#78#16 2020-05-13 19:07:35
#treeal: 
 :*  <3 
treeal#78#15 2020-05-13 18:12:01
Kicsit életet lehelve a posztba: megírhatnád a folytatást. Címajánlat: "miért teszek úgy fél évtizedes kapcsolat (szerűség) esetén, hogy két félkedves + egy semleges mondat után "kilépek" minden kommunikációbol..." csak lazán, a "hülyék" kedvéért, akik nem ismernek.  
pandora#78#14 2020-04-27 17:40:11
#csizmaskandur: 
Kilóg a macskabajusz :D :D :D
csizmaskandur#78#13 2020-04-27 11:32:52
#pandora: Halló! A COVID vagyok! Szeretném bekapni!  :D  :D  :D 
ninive#78#11 2020-04-26 09:07:32
#pandora:

De legalább addig a "többiek" fellélegezhetnek. 
Egy kicsit.  :D 
pandora#78#10 2020-04-25 22:57:45
#ninive: 
Igaz. :)
Na majd írok jót is. Elkezdhet reszketni mindenki akit szeretek! :D :D :D

ninive#78#9 2020-04-25 22:44:17
#pandora: 

"Talán azért nem írtam ilyet, mert nekik személyesen elmondom, amit mondani szeretnék"

Akkor meg ne csodálkozz, ha mi csak azt látjuk, hogy " panaszkodsz"  :P  (tudom, nem!) ;) 

pandora#78#8 2020-04-25 20:29:30
#dunadan (5):

Picivel több komolysággal és a szerző eredeti szándékához jóval közelebb keresgélve:

amikor a chatet már megelőzte pár levélváltás, esetleg fotó, száraz tények egyeztetése, némi ismerkedés, ésatöbbi, olyankor ritkán fordul elő a fenti vis maior. Egyrészt olyankor már nagyjából tudja az ember, mire számíthat, ki van a túloldalon, másrészt olyankor már többre is tartom annál a másik felet, semmint szó nélkül kilépjek a beszélgetésből (ami azért kellően súlyos ok nélkül elég nagy bunkóság lenne).

A fentiek kimondottan akkor érvényesek, amikor a semmiből kapok egy privi hívást. Nincs előtte se levél, se kedvencelés, se semmi. Általában az illetőnek kitöltetlen az adatlapja, és nincs fotója sem.
Ha épp nagyon laza hangulatban vagyok, felveszem. Olyankor érvényes a fenti 12 pont, mert valahol meg kell húzni a határokat.
Mostantól olyankor nem csak kilépek, hanem kilépés előtt kap egy linket ehhez a poszthoz. :D
pandora#78#7 2020-04-25 20:22:25
#dunadan: 
Szerintem Ádám vagy Éva utódja addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér. ;)

pandora#78#6 2020-04-25 20:19:27
#ninive: 

Igazad van. :) Több dologban is.

Igen, eléggé kitartó fajta vagyok. :D
Ettől függetlenül ha nem lett volna rengeteg pozitív élményem, ha nem kaptam volna eleget az oldal kapcsán, akkor már rég nem lennék itt.
Úgyhogy valóban járna elismerő poszt azoknak, akik hozzátettek az életemhez. <3  
Talán azért nem írtam ilyet, mert nekik személyesen elmondom, amit mondani szeretnék. ;)
dunadan#78#5 2020-04-25 12:51:24
Picivel több komolysággal és a szerző eredeti szándékához jóval közelebb keresgélve kétségkívül a chat az itteni kirakós játék ötödik és egyben végső komponense, ahol ténylegesen  eldől lesz-e folytatás élőben. Persze mire idáig eljut két ember, addigra optimális esetben már sikerült átugrani a képek, adatok, adatlap részletek alapján elinduló kezdeti fázist, ami általában bizakodásra  adhat okot. 
Aztán a negyedik lépcsőben, a levélváltás során - már ha egyátalán van ehhez türelme a feleknek- nagyjából minden fontos dolognak illene felszínre kerülnie. Annak ellenére, hogy ez még mindig offline és hiányos kommunikáció, mégis rengeteget elárulhat a másikról vagy arról, hogy mit gondol rólad. Csak hát a kis pici szirénák halk sivalkodását  többnyire elnyomja a várható együttlétből származó örömök jóval erőteljesebb szirénéneke, ami ismerjük el, jóval kellemesebb a fülnek is.
Így aztán hiába ordít már messziről, hogy az illető önzőbb és egyszerűbb a pávánál, mégis lehajtott fejjel rohanunk a privát chat útvesztőjébe, ahol aztán szépen meg is kapjuk a magunk jól megérdemelt hidegzuhanyát, rádöbbenve, hogy ezúttal sem a mi számainkat húzták ki az itteni reskontón.
Ezzel együtt is: próba nélkül puszta kontempláció marad a jelenlét és minden egyes futam picit tanítja is az arra fogékony delikvenst.  ;) 
dunadan#78#4 2020-04-25 12:28:45
13. A Banya/Asszony/Barátosnéni/Csajszi épp elindult az emeletről a földszintre, ahol Te békésen cseverészel a lila ködbe beburkolva. Ilyenkor egy gyors piros X viszonylag sok időt és felesleges magyarázkodást spórolhat meg Ádám vagy Éva utódjának.
ninive#78#3 2020-04-25 09:57:27
Kitartó vagy. 

Majd írj egy hasonlót az itteni pozitív tapasztalataidról is, ha vannak. :)

pandora#78#2 2020-04-24 22:04:25
#treeal: 

Igen, az. IS. :D :napersze: 

A karanténtime nálam már timeout :napersze: , úgy döntöttem, meghagyom a cirkuszt másnak, és kapja be a Covid, inkább élek. Vannak kibúvók még a karanténtime alól is. :P 
Úgy, szórakoztatón és bonyin, ahogy mindig. :D ;) 

treeal#78#1 2020-04-24 21:50:59
Ugy-e, néha nehéz & bonyi "a élet" - de azért szorakoztató iS., valld be nyugodtan. És inspiratív, így karanténtime...
 :cigi: 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2920BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba9680Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti310perverzek

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba710Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5970Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4350Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#phantom100Beszélgetés

#hegylako012100Tapasztalt
Ajánlott szobák
#profi_csajok510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2730Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.