Szarakodás

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 80

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Szarakodás
#80 2020-08-03 21:57:46
A kifejezés nem tőlem való, egy adatlapon olvastam. A megismerkedés értendő alatta, ha netán valakinek nem esne le azonnal a papírtantusz.
Egész pontosan "szarakodásmentességet" volt a szöveg - idézni ugyebár csak pontosan, szépen illik, még akkor is, ha esetleg az idézet tartalma erős hányingert kelt is. :/

Következzen még pár idézet, ha már így belejöttem. :D
Szemelvény azokból a levelekből, amiket egy nap alatt kaptam a Nyári szexkalandok fórumbeli hozzászólásom után.
https://www.eropolis.hu/city/forum/?TID=EPff_vszb011&oldal=0#4

"annyira jó h nem kell fölös köröket futni csak tali és szex mikor érsz rá?"

"olvastam a storyt én is benne vagyok ilyenbe"

"ezt szeretem minek a hosszas találkozások mikor tudjuk miért vagyunk itt"

Oké, ez az a színvonal, amit egyébként is kukázni szokott az ember lánya, ez nem is különösebben dolgoztatta volna meg az agytekervényeimet. Ami sokkal jobban meglepett, hogy olyanok, akik addig kicsit más képet sugalltak magukról, hirtelen ledobták az álarcot.

"Múltkor olvastam azt a Duna partos történetet. Én nem szeretnék ilyen anonim módon Veled lenni, de a hosszas előbeszélgetést is szívesen kihagynám. Ezért is hívlak mindig egy kiruccanásra. Mert amíg odaérünk, beszélgetünk, és ott már másra használnánk a szánkat. De ha ez nem tetszik, jöhetnénk azonnal hozzám is. Mert egy olyan nőt szeretnék végre találni, akivel nem lenne sok-sok napos levelezés és beszélgetés, csak max. egy autókázásnyi ismerkedés a szex előtt."

Sokaknak (még nekem is) az a véleménye, hogy nagyon sokat beszélek. :D De ezek szerint nem eleget. Merthogy vele régóta váltogattuk a leveleket. Persze, nem filozófiai mélyértelműeket, de mégiscsak valami képnek ki kellett volna alakulnia benne rólam. Amit elnézve nem írt volna ilyet.

A levélrészlet magyarra fordítása ugyanis (javítsatok ki ha nem):
"Olvastam a Duna partos történetet. Nekem ennyire nem megy könnyen, hogy egy kis látszatot sem adjunk a dolgoknak, de a szöveg nagyobb része nem érdekel. Ezért hívlak szabadba. Megnézlek, és ha kinézel valahogy, akkor ott helyben is kezdhetnél szopni, de hozzám is felmehetünk. Elég belőled 10-15 perc, aztán szexeljünk."

És mekkora tévedés! Aki engem egy icipicit is ismer (vagy van empátiás készsége és beszélgettünk már 3 szót), az két dolgot biztosan tud rólam.

1. szóval vagy tettekkel, de mindig én kezdeményezem a szexet
2. az agyamban az izgat fel, ahogyan eljutunk a szituációig, és nem az hogy látok egy meztelen farkat, utóbbi csak a második lépés, ami nincs az első nélkül

Akkor a napló sztorimat kicsit kiegészítem, a kevésbé eseménydús részletekkel, hátha a jövőben valaki tényleg meg akar ismerni, a látszaton túl. :D

A legnagyobb korkülönbségű partnerem ő volt. Az első csetelésünkön elmondtam neki, hogy mi nem fogunk szexelni. Ennek tudatában folytatódott az ismerkedés.
A sráccal majdnem egy hónapon át cseteltünk minden áldott nap, órákat. Nem találkoztunk, mert kvázi idegent szerettem volna, de kb egymás élettörténetét ismertük már. :D Én idegenkedtem a korkülönbségtől, ő kitartó és türelmes volt. Napi szinten virtuális részei voltunk egymás életének, lereagáltuk a napi történéseket, elmeséltük a napunkat, a gondolatainkat. Mindvégig nagyon tisztelettudó volt, és mindig pont addig a vonalig ment, ameddig vonzó maradt, és nyilvánvalóvá tette, hogy a barátságon túl abszolút nőként tekint rám. Minden érdekelte, rengeteget kérdezett, és ha én kérdeztem, semmi sem volt titok. Mindig elérhető volt. Annyira motiválta a lehetőség, hogy csak ezért rászánta magát hogy megszerelje a kocsiját. Úgy fogalmazott egy üzenetben: "most épp nyakig olajos vagyok de értünk teszem, a második sorért a listádon, mert imádom a listádat, és ha kocsi is kell hozzá hát rajtam nem múlik".
Ugyanis a második sorhoz kocsi is kellett. :D Akkor már persze nem volt idegen, de ahhoz nem kellett annak lennie. ;) Aztán a harmadik, negyedik, ötödik tétel...a lelkesedése...hm...minden értelemben töretlen volt.

Amikor találtam egy korban hozzám illő partnert, ő mindent vitt, és elbúcsúztam tőle. Még bő egy évig leveleztünk. Kívülről egy magas, kigyúrt fickó, belül pedig egy kedves, férfias, humoros, aranyos, udvarias, csupaszív srác, szexre mindig kaphatóan. ;) Csak pozitívan emlékszem rá.

Rengeteg extrém dolgot csináltam - és csinálok mostanában is - az erón. A látszat sokminden lehet. De ami mögötte van, azt csak az érzi meg, aki tényleg meg akar ismerni. És az megérzi. A világ nem fekete-fehér.

"Meg akarlak ismerni" - jön a levél. Én meg nevetek: "Tényleg?" Mert 100-ból 99 alkalommal egy frászt tényleg. Aki tényleg meg akar ismerni, az nem mondja, hanem teszi: megismer. Bőven van rá módja. Azt gondolom, az igazán jó szexhez valamelyest meg kell ismerni egymást. Akkor is, ha nem holtodiglan a cél. És én mindent szeretek kimaxolni. 
Ez pedig rengeteg szarakodással jár. Velem aztán rengeteget kell szarakodni. :D :D :D 
Akinek ez szarakodás, annak ráadásul el sem jön az áhított eredmény, mert megérzem, hogy hamis a baba. 

Mert akiket én keresek, azoknak a megismerkedés nem szarakodás, hanem egy élvezetes utazás, egy izgalmas játék...felszállás egy hullámvasútra, ami telistele van meglepetésekkel. Csak bátraknak, nyitottaknak, és őszintéknek. Meg akik felfelé is szeretnek menni, lassan, visszatartott lélegzettel, hogy aztán lehessen robogni, sikítozni, fejjel lefelé is lendületet venni, majd újra lassan fel, hogy aztán még vadabb kanyarok jöjjenek.

A többiek meg csak szarakodjanak a földön. ;) :vigyor: 


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420200803215746.jpg

16 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora#80#15 2020-08-08 09:44:19
#mission-impossible: 
Sajnos sok a felületes ember, aki nem is veszi a fáradtságot hogy megismerje a másikat. :(

mission-impossible#80#14 2020-08-08 09:09:32
Nnnna.
Megvolt.

Tényleg fölösleges szarakodni azzal, akit két mondat után meg (ki) lehet ismerni.
De hallottam már olyat is, hogy "Úristen! 30 éve élek valakivel akit nem ismerek."
A kérdés, hogy kiismerhetetlen?,  megváltozott?, vagy csak nem volt igény rá, hogy kiismerjék?.
mission-impossible#80#13 2020-08-06 14:01:23
#pandora: 
Majd elolvasom a hosszú (unalmas) részt is.  :napersze: 

Tudom már miért szerettem a képregényeket. :D 
pandora#80#12 2020-08-06 13:56:35
#mission-impossible: 
:D :D :D
Na erre nem asszociáltam még a címből. Hogy mik jutnak eszedbe! :D :D :D

mission-impossible#80#11 2020-08-06 13:55:12
Sose vonzott a kaki-szex.
Fúúúj.
 :D 
ninive#80#10 2020-08-06 07:58:03
#pandora: 

Talán átsegítenek néha a nehezebb időszakon.
Nekem nincs padlásom, így csupán néhányat őrzök meg. :)
pandora#80#9 2020-08-04 14:31:49
#esther: 
Szerencse hogy vannak ilyen sztorik is, mert visszaadják az ember hitét. <3 
pandora#80#8 2020-08-04 14:30:50
#ninive: 
Hát igen...ezekkel a plüss kabalákkal tele a padlás. :(

esther#80#7 2020-08-04 11:28:03
A "szarakodóbkól" lesznek a koppanók általában. :vigyor: Aztán nem értik a rendre bekövetkező kudarcokat. Hogy ők nem kellenek?- pedig csak egy kicsivel több energiát kéne belefeccölni, mint amit rászánnak.

Egy majdhogynem erre rímelő sztorim nekem is van. :) 
Kellesz nekem!-mondta anno a kishercegem.
Túl fiatal vagy hozzám-mondtam én. Aztán szót-szót követett, és egyik levél a másik után, tét nélkül, jó hangulatban...hónapokig. Én pedig egyre jobban bírtam a humorát is..meg a kitartását, a kinézetéről ne is beszéljünk. ;) 
Január volt, és én rábólintottam a randira. Délben indul Milánóból a gépem, de este 8-ra már érted tudok menni.Én meg hittem is nem is...biztos hulla fáradt lesz és lemondja... :napersze: 
Hát nem mondta le, és jött és nem hivatkozott se fáradtságra, se munkára, meg ki tudja mire .. ;) 
Uhh, de klassz este volt, áá, még annál is klasszabb!  :P Maradandó élmény.
A kitartás mindig meghozza a gyümölcsét, így bizony.
ninive#80#6 2020-08-04 08:27:32
A férfiak szeretik a kihívásokat, és hullámvasutat, de nagyon ritka aki életformának választaná, mert mert ezerrel lángolni nagyon kevesen képesek.
Senki nem akar elégni, de aki megégette már magát az többnyire óvatos, mint a gyermek, a vasalóval. 

Ördögi kör.  Aki olyan mint te, azzal egymást perzselitek, aki nem, az elég, vagy nem elég . :D
Ismerős, velem is előfordult már, ahogyan nagyon sok nővel és férfivel is, a különbség a folytatásban itt is. :)

Amikor az oroszlánjelmezben pózoló nyuszikról előbb utóbb leszakad az álruha, akkor vagy kidobják őket, vagy önként ugranak a mélybe. Néha megtartják őket plüss kabalának. 

A gerincesebbje csendben beletörődik, és keres más hobbit,  a puhatestű férfiatlanul fecseg a cselekvés helyett.    brrr  
mission-impossible#80#5 2020-08-04 08:17:20
#pandora: 
"Nem vak, hanem vakmerő."
 :D 
pandora#80#4 2020-08-04 01:27:48
#router: 
Persze hogy így.
Szoktam is mondani, hogy a legfontosabb dolog egy férfiben számomra a bátorság. :D :D :o 

router#80#3 2020-08-04 01:19:13
#pandora:

Miért, nem így van? De, pont így. :-D
pandora#80#2 2020-08-04 01:17:45
#router: 
Aha.
Meg paranoiásnak, meg képzelgőnek, gyávának, impotensnek, skatulyázónak. Ezeket kihagytad.
Azt is hogy szex után megeszem a férfiakat mint a fekete özvegy. Éjszakánként koporsóban alszom, és földalatti szeánszokat tartok, ahol routereket áldozok a sötét isteneknek.
Hhhhhhhhhh....
 :napersze: 
router#80#1 2020-08-04 01:11:44
Ja. Csak a városligeti vidámpark hullámvasútját is bezárták, amint életveszelyessé vált a sok évtizedes fa tákolmánya... :-P
Eddig az óriáskerékért voltál oda, ott pedig nem sok sikítozás akad, viszont jobban jellemző rád: beszállnak melléd lent, felviszed a dumáddal az égbe, ott szembesül az illető, hogy hová került, nincs kiszállás csak leugrás, de akkor vége, ezért alig várja, hogy leérjen a fülke, ahol is fejvesztve menekül, átadja a stafétabotot és kezdődik elölről az egész kör... A betegebbje 2 menetet megy és van, aki lentről nézi az egészet és inkább fel se ül. Te meg őt hívod szarakodónak, meg beszarinak, pedig... :-P :-D


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2520BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba9480Biszexuális vagy, be kell lépned!

#tonyy69100Kismeret

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba600Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba200Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5330Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4450Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok500Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2430Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.