Livi 2. Erotikus történet

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 17

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Livi 2. Erotikus történet
#17 2017-06-13 00:05:32
Sziasztok  <3 

Ma ismét Livi mesél Nektek aki kicsit keményebb leány  :)  S hogy   mi az ami megtörtént, azt mindenki fantáziájára bízom. Fogadjátok szeretettel, s köszönöm,  hogy elolvastad  <3 


Livi türelmetlenül járt-kelt a lakásban, úgy érezte menten felrobban. Este arra ért haza, hogy a fal elázva még szerencse nemrég történhetett a baj, de azt megállapította csötörés van, elzárta a fővezetéket, csüggedten nézte a vizes falat, majd telefonálni kezdett szerelö után. Este már sajnos senki nem foglalkozott vele, de az egyik szerelö másnap 9-re igérte magát, de már lassan 11 óra. Délután elintéznievalói lennének, s fürödni vágyott már nagyon. Egy kényelmes kék poloruha volt rajta, laza mélyen kivágott, telt keblei meglengették a ruhát, ahogy mérgesen toporgott. Alatta csak egy selyemtangát viselt. Délutánra az öltézeke már ki volt készitve a szobába a tetejére dobva a kedvenc csipke combfixe. Végre csengettek. 

Livi beengedte a szerelöt, s visszafogta türelmetlenségét. A férfi egy fél fejjel alacsonyabb volt a magas lánynál, enyhén pocakos. Kényelmesen fogott neki a munkának, illetve neki se fogott igazán, hanem inkább a lányt mustrálgatta. Ömlött belöle a szó a semmiröl, Livi érezte kezd a türelme elfogyni, de tudta annak nem lesz jó vége, s probálta visszafogni magát. A férfi kipakolta a fürdöbe a szerszámokat, majd ismét a Livi közelébe somfordált és célzott rá mennyivel jobban menne a munka, ha Livi segítene neki. Livi otthagyta majd a háloba vonult, kisvártatva a férfi utána ment s megfogta a lány nagy gömbölyü fenekét. Livi itt veszítette el a türelmét, de tudta okosan kell cselekednie ;) 

A férfi felé fordult majd rámosolygott: -Mesterem, lehet, kell egy kicsit lazítani mielőtt belefogna, a munkába- Livi kibujt a ruhájából csak a selyemtanga maradt rajta, a férfi kikerekedő szemekkel csodálta a lány testét- ugorjon ki a ruhájából s feküdjön, az ágyra hanyatt segítek benne, hogy ellazuljon. 

A férfi kapkodva szinte reszkető kezekkel dobálta le magáról a ruháit mind egy szálig majd egyből hanyatt is feküdt az ágyon. Livi odament majd lovalóülésbe ráhelyezkedett, a férfi szinte el sem hitte szerencséjét. Livi fölé hajolt engedte, hogy a férfi játsszon a melleivel, tudta azzal leköti a figyelmét a férfi boldogan szívta a mellbimbókat a lány szinte megfojtotta a melleivel. A kezében már ott volt a harisnyája tudta mennyire erős anyag, hisz már sokszor kötözött ki vele férfiakat és szabadulásra nincs esély. A szerelő egyik kezét felvitte az ágy rácsos támlájához és gyors rutinos mozdulatokkal odakötötte, a férfinak fel se tűnt a mellekbe volt veszve majd a másik keze következett mikor azt is odakötötte a férfi akkor eszmélt fel, s nézett döbbenten a lányra. Rángatni kezdte a kezeit, de Livi erre két hatalmas pofont kevert le neki. –Nyughass, mert nagyon megjárod! – Közben a testével hátrább csúszott, hogy a lábait rögzítse a férfinak, a fiókból előszedett kötelekkel, a férfi próbált hánykolódni, de a lány rutinos volt az engedetlenek megnevelésében és a férfi mellbimbóin tekert egyet a férfi felüvöltött kínjában. Livi felkacagott szerette a kín hangjait hallani, majd míg testsúlyával szorította a lábait, azokat is kikötötte teljesen szétnyitva az ágyhoz.

Leszállt a férfiról, majd egy vékonyabb kötelékkel a férfi heréit kötözte meg, a férfi hánykolódva szitkozódott, de nem engedték a kötelek, hogy elszabaduljon.  Érdekes módon a kényszerű szituációtól függetlenül, a farka még mindig kemény volt neki a lány gyorsan azt is elkötözte, majd férfi fölé hajolt. Meztelen mellei ragyogtak a hálószoba félhomályába. A férfi ijedten elhallgatott nem tudta mi fog történni vele. –na idehallgass, Te szarcsimbók, -és a kezével csavart egyet a férfi mellbimbóján,-nem tűröm, hogy bárki hozzám érjen, ha Én azt nem engedem meg Neki! A másik –ismét jól megtekerte, de már mind a két mellbimbóját, a férfi ismét üvölteni kezdett-hogy ilyen kis tetvek, mint amilyen Te vagy megvárakoztatnak, több órát késtél, és utána még szemtelenkedsz is te fajankó, de pasinak meg egy nagy nulla vagy! – Livi erre elkezdte a férfi farkát és a mogyoróit a kezével ütni, a férfi hánykolódott, de nem tudott szabadulni. 

-Fogsz még késni te nyomorék idióta barom??? –csapott rá újra és újra a farkára a férfinak. Mire az két üvöltés közt halkan – Nem- mire Livi megszólalt ismét. 
-Mit nem Te barom, nem hallom!?
-Nem fogok késni többet asszonyom!-szipogta a férfi.
-S tudod, miért ne késs te hülye??
-Nem tudom asszonyom, csak ne bántson.
-Azért, mert este se tudtam megfürödni, mert nem volt vízem, s most Te kis pöcs Te fogod tisztára nyalni a pinám és a seggem is! - Ahogy ezt kimondta már a kikötözött férfi feje fölött is volt és tisztára ráült a férfi szájára a combjai szorosan tartották a férfi nem kapott levegöt, kicsit felemelkedett, a férfi zihálva kapkodott levegö után, megfogta a férfi haját majd ismét ráhuzta a fejét- ha ügyesen csinálod akkor kapsz levegöt is közbe! – A férfi szorgalmasan nyalni kezdte a lány nedves punciján feszülö selyembugyit. Livi kis idő után félrahuzta a könnyü anyagot, hogy a férfi hozzá tudjon férni rendesen, és valoban tisztára tudja nyalni, kicsit helyezkedett a férfi száján, hogy a seggéhez is hozzá tudjon férni. A férfi szorgalmasan nyalta a lányt, Livi érezte kezd ellazulni. Amikor úgy érezte tiszta már, leszált a férfi arcáról. 

-Remélem, kis pöcs tanulsz a leckéből! –megfogta a férfi golyoit az egyik kezébe és szorosan tartotta, majd a másikkal eloldozta a lábait és az egyik kezét, a férfi, nem mert semmit se csinálni, mert biztos volt benne a lány abban a pillanatba összezuzná. Remegve várta mit fog még vele tenni a lány, érdekesen érezte magát, soha ilyen kellemetlen megalázó helyzetbe nem volt még, de mégis nagyon izgatta érezte a farka egy pillanatra nem lankadt le, hanem nagyon is feszült. A lány leparancsolta az ágyról a férfi meggörnyedve állt egyik keze az ágyhoz kötve mogyoroit a lány továbbra sem engedte, letérdeltette majd a másik kezét is ismét az ágyhoz kötötte.

-Na figyelj ide bunkocska, mára az utolsó lecke következik, nem taperoljuk a nők seggét, mert lehet nem örülnek neki. S hogy ne felejtsd el 50 tenyerest kapsz tölem! Hangosan számold! –Livi tenyere hangosan csattant a férfi seggén, szép nyugodtan nagyokat sozott rá. 
-1,2,3,……28,29, -a férfi már vonaglott az ütések alatt soha nem gondolta ilyen fájdalmas lehet egy nöi kéz ütése, idönként hangosan felkiáltott, s nyöszörgött.Livi egy pillanatra megált s kioldozta a farkát s mogyoroit szorosan tarto kötelékeket. A férfi érezte még ilyen kemény soha nem volt a farka, úgy érezte menten szétdurran. -47,48, 49,50.
Livi megsimogatta a férfi vöröslö fenekét, majd a megfogta a kemény farkát és határozottan verni kezdte, a férfinak nem sok kellett hörögve élvezett el, a homlokát az ágy lábához támasztotta és a levegö után kapkodott, furcsán kielégültnek érezte magát. A lány kioldozta a férfit.
-Mit kell ilyenkor mondani? –csattant a hangja. A férfi nem tudta megállni hozzá kellett érnie a lányhoz. Megcsókolta az elötte állo lány meztelen lábfejét, majd megszólalt
-Köszönöm asszonyom, a leckéket megtanultam! Máris csinálom a vizet. 
Livi mosolyogva nézett, hmm ezt teszi egy kis nevelés 
 ;) 

15 hozzászólás |

Hozzászólások

harisnya-fetish#17#15 2017-12-12 10:04:45
#szilvi: Köszönöm! :) Örülök, hogy tetszik.
szilvi#17#14 2017-12-11 14:39:35
#harisnya-fetish: Lesz majd, csak a mikort még nem tudom :) Kellemes tested van ;) 
harisnya-fetish#17#13 2017-12-11 13:09:05
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/2/USRf_27342fb/2bd255.jpg
Szuper történet. Remélem lesz folytatása is. :)
lgyurma#17#12 2017-11-12 10:13:30
Örömmel tennék eleget a felkérésnek !
szilvi#17#11 2017-11-12 10:05:34
#lgyurma: lassan meg kell nézni hogy áll a szerelvényezès ;)
lgyurma#17#10 2017-11-12 09:53:23
Szívesen lennék vizszerelő !
szilvi#17#9 2017-09-12 16:44:43
#boytoy: Hmm értesz a vízszereléshez :D 
boytoy#17#8 2017-09-12 16:41:38
tetszene egy ilyen nyalatás...
szilvi#17#7 2017-06-15 22:21:48
#stirlingarcher: Mit tökölt a szereléssel :D Jobbat nem érdemelt, tudod ki milyet érdemel ;) 
stirlingarcher#17#6 2017-06-15 22:16:46
Nekem sincs vele gondom, de az orális kényeztetést speciel jobb szeretem higiénikusan végezni.  :)  nem úgy mint a szerencsétlen szerelő :D
szilvi#17#5 2017-06-15 22:06:41
#stirlingarcher: Köszi :) Néha ez az oldal kerül előtérbe Én szeretem :) 
stirlingarcher#17#4 2017-06-15 21:52:35
Egész jó, bár kicsit perverz :)
torquay#17#3 2017-06-15 20:59:57
Kedves Szilvi(ke)!  :pirul: 

Ez a történet már IGAZÁN hiányzott...  :napersze:   <3 

Köszönjük!  :pirul: 

 :*  :*  :*  :*  :* 
szilvi#17#2 2017-06-13 17:02:42
#aareesz: Ne tessék kötekedni, mert éji órán írtam és kimaradt némi ujjazás a felsorolásból :D 
aareesz#17#1 2017-06-13 16:47:03
Egy kis seggre pacsiért kapott egy kikötözést, kinyalhatott egy jó nőt aki még ki is verte a farkát.
Nem is rossz. :napersze: 
Vagy a vízszerelés is ezzel lett kifizetve? :D 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3730BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba103130Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1010Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő

#chatsex100Gloryhole, strapon minden ami szex
Ajánlott szobák
#homo_szoba6450Meleg férfiak egymás között

#sexuality100Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5260Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok300Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3220Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.