Dávid 2.

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 25

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Dávid 2.
#25 2022-12-31 18:24:32
Szia kedves Olvasóm!

Régen irtam már ide, most ismét rászántam magam és Dávid története folytatódik, aki nem olvasta lehet azzal kellene kezdnie itt sok az utalás arra. S megtörtént vagy a fantázia játéka...ki is emlékszik arra már :) 
Jó szórakozást és köszönöm, hogy olvasod :) 

Dávid a múltkori kis kalandját titokban tartotta, hisz tulajdonképpen semmi nem történt, nem tudta látta-e a szomszédasszonya, vagy csak a fantáziája játszott vele. Mindenesetre próbálta magát túltenni a dolgon, ebben segítségére volt, hogy sokat kellett dolgoznia egy nagyobb projekten. Viszont az éjszakái nyugtalanok voltak, továbbra sem értette magát miért feszül a nadrágja mindig, ha eszébe jut a hajnali jelenet, hányszor eljátszott a gondolattal, mit tenne, hogy történne és magányos éjszakáinak gondolatai mindig a telt nagy kebleken jártak és azon mit is tenne velük, milyen lenne, ha a combjai közé juthatna. 
A legjobban azt nem értette miért is gondol rá annyit, eddig sosem szerette a telt nagydarab nőket, utolsó kedvese egy kifejezetten fitnesz és egészségtudatos fiatal lány volt. Büszke volt rá, ahogy a férfiak és nők is irigykedve nézték kedvese testét, akinek olyan feneke volt olyan gömbölyű és izmos, hogy szinte bele se lehetett csípni. Rengeteg időt és energiát áldozott rá, hogy hibátlan legyen, rengeteget diétázott mikor pl egy kifejezetten fitneszfotózásra készült előtte hónapokig spártai szigorúságú diétát követett, grammra kiszámolva minden és az utolsó napokban az is meg volt határozva mikor mennyi vizet ihat meg, hogy mire rá kerül a sor addigra az izmai kellő tónusúak legyenek, ez mellé szigorú edzésprogramja is volt. Dávid talán itt sokalt be, s ez vitte a későbbi szakításhoz is, mert hiába a gyönyörű izmos csodaszép lány, ha egy pár napos kirándulásra nem tudnak elmenni, vagy egy vacsorára a barátokkal. Egyre inkább kezdte úgy érezni, hogy hiába támogatja a törekvéseit, de Ö már nem tud adni Neki boldogságot, csak az edzőterem létezett számára. A szex is már az utolsó időben főleg ez a fotózásos időszakban egyre inkább semmilyen lett, és egyébként is, amit előtte csodált a szép feszes teste egyre izmosabb és keményebb lett s ez már annyira nem vonzotta csak a bőrt és az izmokat érezte, nem volt benne már az igazi nőies lágyság. 
Viszont akárhogy gondolkodott, nem volt normális, ahogy beindult Valira itt aztán volt puhaság és a gömbölyűség teljesen másféle, és mit akar egy ötvenes nőtől?! Aki ráadásul biztosan észre se vette Öt, meg mit is akarna tőle. Mikor valami pornót tett be egyre inkább ezt a kategóriát kereste. 
Dávid, hogy kigyógyuljon agybajából a barátaival elmentek csajozni a közeli szórakozóhelyre. Barátainak nem említette agybaját, magában csak igy nevezte Valit. Viszont minden haverja azon volt, hogy mivel régen volt már hölgytársaságban valakit kerítsenek Neki. A szórakozóhelyen volt sok ifjú leány sőt volt aki konkrétan kikezdett a fiúval, de neki max aki tettszett a jó negyvenes telt bögyös pultoslány, de az meg nem foglalkozott Dáviddal csak annyi időre figyelt rá amig a rendelést kiadta. 
Dávid késő éjjel morcosan pár itallal a fejében lépett ki az utcára egyedül pontot kell tennie ennek a dolognak a végére és ezt Vali tudja csak megtenni keringtek a fejében a gondolatok, mit kellene tennie, erre még az eső is eleredt. Ennek örült is kicsit a kellemes nyári zápor hűtötte a gondolatait és a testét is nem izgatta ki látja meg az ütődött pasit, aki az esőben sétál, amúgy is hiába intett volna le egy taxit az utolsó 100 métert igy is úgy is esőben kellett volna megtennie, mert az utcája átmenetileg le volt zárva valami út és vezetékek karbantartása miatt. Teljesen a gondolatai temetkezve sétált se látott se halott a kapuhoz érve bambán nyúlt volna a kapukódhoz mikor feleszmélt, hogy a bőrig átázott Vali már mosolyogva nyúlt oda. Dávid látta a zápor Valit sem kímélte, akit szemmel láthatóan cseppet sem zavart. A fűzőszerű világos mély dekoltázsú felső nem hogy takart volna bármit is, hanem inkább kiemelte hatalmas gömbölyű melleit az ázott vékony térdig érő szoknya is izgalmasan tapadt a testére. Dávid csak nyelt hatalmasokat miközben motyogás szerűen köszönt Valinak. Nem tudta most álmodik az alkohol ártott meg Neki vagy mi történt -------
A.	verzió
Az ajtó kinyílt, és egymással udvariaskodva mentek volna befelé, de a végén egyszerre indultak is meg és az ajtónyilásnál szorosan összesimult a vizes testük Dávid picit lehajtotta a fejét és közvetlen közelről látta Vali nagy melleit és itt történt, amit előtte soha nem tudott volna magáról elképzelni. Ahogyan össze voltak simulva és már beléptek az ajtón Dávid szorosan átölelte Valit és beletemette az arcát a hatalmas mellek közé. Vali talán egy leheletnyit tiltakozott, de hamarosan kéjesen nyögött fel ahogy a fiú egyre szorosabban ölelte és már nemcsak a mellei halmát hanem Vali nyakát és hamarosan a száját is csókolta. Miközben a kezeivel egyre jobban térképezte fel Vali nagy, buja testét. Hamarosan visszatért a melleihez és ott a kapualjban a mély dekoltázsból ki fordította Őket, a ruha még jobban felemelte a melleit és végre a kezében foghatta. Nem győzte nyalni falni a melleit Valinak 2 kézzel fogott meg egyet majd úgy szívta az izgalmas nagy bimbót, majd gyúrta masszírozta Őket tisztára felajzotta az érzéseit. Vali egyre jobban Dávid hatása alá került és esze ágában se volt tiltakozni hanem egyre jobban élvezte a kapualji kalandot. Érezni akarta Dávid bőrét izgatottan próbált Ö is hozzáférni Dávidhoz- Dávid markolászta már nemcsak a melleit hanem az egész testét simogatta könnyű dolga volt hisz csak egy vékony ruha volt Valin, hamarosan a szoknya alatt voltak a kezei és végre a hatalmas gömbölyű fenekét kezdte gyúrni markolni. Vali se volt adósa már a nadrágjába kezdett matatni Dávidnak majd megfogta kemény férfiasságát és finoman játszani kezdett vele. Dávid hamarosan rámarkolt a kezére nem akart olyan gyorsan elsülni. 
Majd meg fordította Valit és hátulról átölelve a melleit kezdte simogatni, markolászni, masszírozni miközben a nyakát csókolta és csípöjével merev farkával Vali punciját dörzsölte, Vali már szinte lihegett a kapualji kéjtől. Dávid a finoman púcsitó lány punciját kezdte hátulról izgatni, ujjazni és hamarosan miközben hol a puncijában voltak ujjai hol a csiklóját szorította finoman majd masszírozta addig amig Vali egyszer csak halkan sikoltva, nyögve el nem élvezett. David tovább izgatta a kezével Valit mig nem érezte, hogy a vágy ismét közelit majd hamarosan Ö se bírt magával és hátulról úgy a kapunak támasztva elkezdte dugni, a lucskos punci örömmel fogadta be Dávid kemény farkát, aki keményen dugni kezdte majd hamarosan el is élvezett tele élvezve Vali punciját – Vali megfordult kipirulva nézett a fiúra nedveik csorogtak a vastag combján. Majd izgatóan felnevetve csak annyit mondott:-Azt hiszem jól összegeciztél….
Dávid nyelt egy hatalmasat, majd csak annyit mondott: -S mennyire össze tudnám még….          folytatás lehet lesz még………


B.	verzió
Az ajtó kinyílt, és Dávid már indult is volna meg befelé, de lépett be Vali is egy pillanatra testük összesimult Dávid csak a domborodó nagy melleket látta. Mindenről megfeledkezve az arcát a hatalmas mellek közé fúrta.  Érezte a hatalmas lágy halmok simogatását az arcán, érezte Vali buja finom illatát. Majd hirtelen azt, hogy hajánál fogva felhúzzák és csattant is egy nagy pofon az arcán ..-Ejj ki engedte ezt meg ?!
Dávid megszeppenve húzódott hátrább elöntötte az arcát a szégyen pírja, valami elnézés félét motyogott. Vali már hátat is fordított Neki és sétált fel az emeletre. Dávid követte, de valahogy nem a szégyent érezte már, hanem a meg inkább a vágyat, ahogy megérintette a hatalmas kebleket most meg megy utána fel az emeletre, mint egy kiskutya és nem tudja levenni szemét Vali nagy izgalmasan ringó csípöjéről.  Mint akit megbabonáztak úgy ment Vali után szerencsére egyfelé volt az útjuk hisz szomszédok voltak. Míg Vali nyitotta az ajtaját Dávid nem tudta megállni, s mint egy buta kamasz, ahogy ment el Vali mögött megfogta a nagy fenekét, ami előtte táncolt végig a lépcsőn. Vali pont nyitotta ki az ajtót majd fordult is hátra, megfogta Dávid ingjét és behúzta a lakásba. –Ezt szeretnéd? – kérdezte a fiút, aki csak bólogatni tudott megszeppentségében, hisz nem volt semmire felkészülve, s az előző szemtelenségeket is inkább az italnak tudta be amúgy nem merte volna elragadtatni magát. 
Vali innentől átvette az uralmat fölötte –Vetközz!!! -csattant a hangja , Dávid tétován nyúlt a vizes ruhája után, csattant is egy pofon –Gyorsabban !!!- Dávid kimehetett volna az ajtón hisz nem volt bezárva, de nem tette, mint akit megbabonáztak ott állt meztelen az amazon elött aki lassan körbejárta a fiút, majd szép lassan Ö is levetette a vizes ruháját, Dávid tanult a pofonokból nem mert hozzányúlni csak megbabonázva nézte Vali nagy izgalmas domborulatait. Tehát ez kell Neked és már húzta is Dávid fejét a nagy mellek közé. Dávid szinte fuldoklott levegőt alig kapott, hiszen volt mikor a száját tömte tele a melleivel volt mikor fejét szorította közéjük és élvezte, hogy elveszik közöttük. Soha nem tapasztalt ilyen furcsa dolgot, ami egyben megalázó is volt másrészt roppant izgalmas, nyalta falta őket magától is nem kellett Vali határozottsága sem. 
Majd azt vette észre Vali hátra löki az ágyra  és mire ellenkezhetett volna már a kezei Vali térdei alatt voltak és csak Vali nagy punciját érezte ahogy az arcára ült. Vali úgy helyezkedett, rajta hogy levegőt se kapott szinte, nagyon gyorsan rájött mit kell tennie és szorgalmasan nyalni kezdte a nagy rövidre vágott szőrös pináját. Vali hamarosan nem bízott semmit a véletlenre meglovagolta a fiú arcát teljesen, hamarosan elélvezett, de nem szállt le a fiúról folytatta tovább addig amig a fiú minden gyönyörcseppet ki nem nyal belőle. Dávid akármilyen furcsa szituáció is volt és álmában se gondolt ilyenre keményen állt tőle konkrétan ilyen izgalom sose volt még rajta az erőszaknak ez a formája mérhetetlenül izgalmas volt- Vali továbbra is az arcán maradt és nem engedte, hogy a fiú lazítson, Dávidnak szinte már zsibbadt a nyelve a szája sokszor levegőt is alig kapott, majd egyszer csak érezte Vali ismét nyögve és hevesen mozogva elélvezett rajta az egész arcát beterítették a kéjnedvek. 
Majd hirtelen felállt a fiúról, nevetve markolt Dávid méretes kemény farkára, majd elengedte és ráparancsolt a fiúra álljon fel. Dávid zsibbadt karjait mozgatva állt fel, de izgalma nem csillapult várta volna, mi történik, de Vali felkapta a fiú ruháit kitessékelte a meztelen Dávidot a lakásból mire észbe kapott ott állt a folyosón meztelen egyedül álló fasszal, és még hallotta hogyan záródik kulcsra Vali ajtaja és a fejében visszhangoztak Vali utolsó szavai. :- Ha jól viselkedsz Te is élvezni fogod igazán …..
folytatás lehet lesz még…..




  

16 hozzászólás |

Hozzászólások

waveox#25#16 2023-01-05 10:15:02
#aleksandros: Nem vagytok ti véletlenül testvérek Pandorával? :D
Ö is, meg te is, csak kötekedni tudtok! :D
Ő azon lóg, hogy szegény asszonyra épp rátörtt a szapora és csórinak döntenie kellett, vagy a bugyi, vagy a kapualj! 
 A szükség nagy úr! 
Eh, látszik, Pandiban annyi az empátia mint bennem vonzalom a buzik iránt.

Te meg azon a szaros Gripenen lovagolsz.
Mintha nem lenne mindegy, hogy Aranka néni egy vagy két hajtóművet csúfolt meg épp az akkori állapotában!

:D :D
aleksandros#25#15 2023-01-05 09:58:34
#pandora: 

Amíg nem láttam olyan pornót én is azt hittem, hogy nem.
Kisgyerekkoromban ment, de azóta ha a vizelési inger merevedést okoz, mikor elkezdem, lassan megszűnik.
 
Szexelni se szeretek teli hólyaggal. Megy, de zavar.
De mivel már megtapasztaltam, hogy olyan dolgok is lehetségesek, amit nem gondoltam volna... 
;) 
aleksandros#25#14 2023-01-05 09:46:21
#waveox: 

A Gripen egy hajtóműves. :D 

A többihez nem értek.
waveox#25#13 2023-01-05 07:19:23
#pandora: Látod, látod mennyi mindent nem mersz elképzelni! :D
Legyél bátrabb! :P
pandora#25#12 2023-01-04 23:53:50
#waveox: 
Álló fütyivel is lehet pisilni? :o  :o  :o 
El sem merem képzelni. :napersze: 
waveox#25#11 2023-01-04 15:22:32
#pandora:
 Azt hiszem már említettem párszor, hogy tessen, legyenszívesnek lenni, abban az irányba tekintetét vetni és elfogadni, hogy egy írás nem csak arról az egy, max két mondatról szól amit  kényünk vagy bármi kedvünk szerint kiemelünk belőle!
 Egy fogalmazásban, ha azt olvassuk, pl. hogy: döglött macska, akkor az nem azt jelenti, hogy az a fogalmazás az állati bűzről, a tetem zsigereinek aszfaltra kenődéséről szól csak!
Attól, hogy egy bejegyzésben megemlítenek egy döglött macskát, attól annak a bj.-nek a témája még lehet akármi is (most nem sorolom).
 Megint csak megjegyzem, mennyire rácsodálkoztam, hogy egy írásból melyből az idézet származik - mely az írásnak csak apró és igencsak jelentéktelen szelete -, hogy lehetett ekkora hangsúly adnod?
A mondat végére pontot tettem az előbb, de még mivel írni akartam, hogy : A kérdés költői! 
Így kérdőjelet biggyesztettem inkább!
:D
:D

Aranka néni álmatlanságba szenved, vagy csak nehezen alszik el?
Ezt most ne fejtsük meg, hisz van fontosabb dolgunk is.
Éjjel fél tizenkettő. Az öregasszony csoszog a konyha felé, megszomjazott. A sötétben bóklászol, takarékoskodik az árammal. Pohár után matat, megnyitja a csapot, hosszan folyatja a vizet, hogy hideg legyen. Szájához emeli azt, de mielőtt kortyolna belőle, a szemközti lakás ajtaja kivágódik, hosszú fénycsóva surran ki, metszi át az udvar sötétjét.
Egy alak sziluettje jelenik meg az ajtónyílásban.
A. nem látja jól, hogy férfié vagy nőé.
Mindenesetre közelebb lép az alakhoz, homlokát az üveghez szorítja.
A szemközti ajtó becsukódik, ezzel egy időben bekapcsol a lépcsőház automata világítása.
- Jesszusom, ez egy férfi! 
- Ó, ácsok ácsa, egy meztelen férfi!
Egész arca rátapad az ablaküvegre, az orrából kiáramló meleg levegő fehér foltot fest  arca köré az üvegre, izgatottságtól remegő kézzel résnyire nyitja az ablakot.
A francba, de jó lenne most, ha keze ügyébe lenne a kis színházi látcső, de sajnos bent van a szobában. Bemehetne érte, de azt érzi, ha elmegy innen akkor lemarad valamiről, valami fontos eseményről, valamiről, ami talán csak egyszer adatik meg az emberek életében.
Igyekszik a lehető legerősebb fókuszálásra bírni elgyengült szemgolyóit.
A férfi megfordul!
Aranka néni nyeszlett mellkasából a levegő olyan erővel préselődik ki amit egy Gripen vadászgép baloldali hajtóműve is megirigyelhetne.
A férfi vesszeje úgy ágaskodik, mint egy korhadt törzsű akácfa törött végű ága.
Aranka néni egyre jobban vágyódik a színházi látcső után.
A pasi feje lehorgadva, a farka meg egyre magasabban. A kép azt sugallja mintha két f...fej nézné egymást.
A harmadik emelet 13 számú ajtó előtt álló meztelen férfi lép egy felet a folyosó korlát felé, megmarkolja ágaskodó péniszét és vastag sugárban vizelni kezd.
Előbb csak az előtte a korlát tövében cserépbe ültetett  büdöskét és kokárdavirágot pisilte le, majd kicsit hátradőlt, hogy vesszeje magasabbra hordjon, következett a balkonláda és annak tartalma.
Szép sorban, előbb a pistike, majd két tő fukszia, végül egy gyönyörű petúnia.
A férfi csak pisilt és pisilt, olyan vastag sugárban mint egy részeg póniló.
 Pénisze egy mákszemnyivel nem lett kisebb, sőt mintha nőtt volna.
A balkonláda és a cserepek megteltek vizelettel.
 A körfolyosó széléről egyre több vizeletcsepp hullott alá, előbb csak a másodikon lakó  Bruckrerné féltve őrzött  négykaspónyi  muskátlijára, később az elsőn lakó Koch bácsi faládáiba ültetett futó epernek leveleit öntözte meg. A földszinti házmester lakásban élő Kveller, jóleső csámcsogással fordul  a másik oldalára,  felriadt az udvar kövén szétrobbanó cseppek hangjára: - Reggel nem kell korán kelnem, esik az eső, nem kell holnap locsolnom.
 Bruckrerné  gyorsan behordja  virágait.
Koch bácsi fóliát csíptet eprei fölé.
A férfi  a harmadik emelet 13 elött vastag sugárban vizel.

Aranka néni felriad álmából.
 Távoli esőszagot sodor be a szél a résnyire nyitott ablakon.

                                     /lektorálatlan verzió/ :P
barna72#25#10 2023-01-04 12:41:07
Bé, bè, bé!   :D 
pandora#25#9 2023-01-03 16:03:53
#waveox: 
A "hangos rotyogások között könnyít magán"-t nyilván csak képzeltem... :napersze: 

Szerintem te az "A" változatot szeretnéd vonzóbbá tenni, mert a te kapualjas jelenetedhez képest egy kis kapualjas eksön már maga a mennyország. :D
Pedig az álló fütyivel a gangon...az sokkal inspirálóbb kép! :D Mennyi történetet lehet köré szőni, jobbnál jobbakat!  :* 
waveox#25#8 2023-01-03 05:58:50
#pandora: Azért, mit ne mondjak, furcsán perverz egy ember vagy te!
Egy építészeti műremek plaszticista leírásától, öklendezni?
Hm.
El nem tudom képzelni melyik az az anyag mely felkavarta gyenge gyomrodat.
A fa, a fém, a toldalékok, a szegecsek?
Vagy az építők izzadságának szaga volt az?
 Az ácsok, kovácsok testéről felpáráló illatok?

Nem tudom, de remélem hamar elmúlik mindez nálad! :D

pandora#25#7 2023-01-02 23:19:33
#waveox: 
 !kep:https://i.imgur.com/EN8ayYA.gif 
waveox#25#6 2023-01-02 22:02:57
#pandora: Megint arra mentem, nem az a legközelebbi út a lakásom és a kedvenc csapszékem között, de most mivel meglepően tavasziasan meleg az idő, ráadásul unatkozom is (nem ír ez a nő!) így kellemes időtöltésnek ígérkezik jobban szemügyre venni a vén bérház még vénebb kapuját.
Kétszárnyas, boltozatos, hármas vasalású. 
A két kapuszárny találkozásánál egy ajtószerű, ami a gyalogosforgalom biztosítására szolgált s szolgál a mai napig is.
Érdekes, hogy készítője miért így tervezte, hisz igen furcsán hat, jócskán eltér a megszokottól, mert az ehhez hasonló kapukban az egyik oldali szárnyba volt szokás építeni a gyalogbejárót.
De talán ezért lett kedvencem ez a kapu és nem amaz.
Állok szemben vele a másik járdán és visszarepülök vele az időbe, oda ahol még új volt, ahol még keményen állt minden deszkája, nem ette szú, és egyéb fanyűvő bogár, vasalata rozsdamentes és kocsikenőcstől illatozó.
Sarokvasa a ház falába mélyen fúrva a kapuszárny vas köpűje úgy
olyan pontosan ölelte azt körbe hogy az csak na. Úgy, olyan könnyedén siklott a vas a vason mikor a ház ölét szélesre tárták, mint farkam a tenyerem ölelésében (nem, nem szoktam kiverni, na!)

Egy nő fordul be épp a sarkon, látványa kipenderít a múlt ködéből, kötött barna sapka a fején, szürke, félcombig érő télkabát a vállán, fekete, bokájáig sem érő, nadrágot visel.
Kopott, felismerhetetlen márkájú, valaha talán fehér sportcipő a lábán, kezében kinyúlt, szakadozott műanyagszatyor, valamelyik árúház logója rajta. 
Tempósan halad a járdán, ha csak egy picivel is gyorsabban lépkedne, én azt mondanám rá, hogy szalad.
A kapumhoz (látod?) érve lassít, a szatyrát a járdára ejti, keze a hatalmas kilincsen, válla a vetemedett ajtónak feszül, nyomja befelé, az ajtó mintha tudná, hogy idegen, nehezen, csikorogva enged.
Végül kitárul, a nő szinte be sem lép, máris tépi, szaggatja magáról a nadrágot, guggol le és hangos rotyogások között könnyít magán.
Az idejében történő ürítésének örömének okán, hátra sem nézve, elhagyja a helyszínt. 
És itt a vége, talán történt még valami, de az is lehet, hogy nem.
Én mindenen esetre visszasétáltam a kocsmába.

 
   
pandora#25#5 2023-01-02 17:37:20
#waveox: 
Az "A"? Simán egy kapualj oszt jóvan? Azt hittem, jobban szereted bonyolítani! :D
szilvi#25#4 2023-01-01 20:44:26
#waveox: Köszi szépen :) Van fenn több mesém is és kevésbé buzisak :) 
pandora#25#3 2023-01-01 18:28:47
B verzió :)
waveox#25#2 2023-01-01 18:23:16
Végre nem egy csatak buzis blogbejegyzés!
Hálám örökké üldözni fog!
Gyerünk szilvi!
Az "A"!
borosta017#25#1 2023-01-01 17:15:03
B verzio  ;) 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3540BDSM - extrém szexualitás

#bugyisgezuka100Sissy nevelés

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba99110Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba710Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba6680Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4670Heteroszexuális vadászterület
Ajánlott szobák
#profi_csajok910Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak

#edespar100Édes élvezet
Ajánlott szobák
#transz_szoba3770Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.