Simple vásárlói tájékoztató


reklám

reklám
Hogyan lettem biszex? mesedélután

itt vagy: Eropolis > Transzneműek negyede > Blog > justdoit

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

justdoit blogja


Hogyan lettem biszex? mesedélután
Németországban dolgoztunk egy árverésre készítettünk el dolgokat, meg az installációt építettünk fel hozzá. Egész nap dolgoztunk este jól esett volna valami kikapcsolódás.
Miután elhúzódott a munkánk, hogy másnapra kész legyünk, már csak sex bár volt nyitva a városban, ahol még valami ennivalót is kaptunk. Egy közepes helyen volt, kívülről jól nézett, úgy gondoltuk, hogy eszünk egy jót, iszunk egy-két korsó sört és közben jól érezzük magunkat.
Amikor beléptünk, meglepő módon sokan voltak és egy recepciós fogadott minket.
-Ma este transzvesztita buli lesz, belépőt kell vennetek.
Meglepődtünk, de különösen nem zavarta volna a vacsoránkat…
-Mi? Travi show? Mennyi a belépő? Vacsorát lehet rendelni?
- 20 Eur a belépő, de ezért kaptok egy tombola jegyet is. A konyhánk 11-ig működik, még bőven kaptok vacsorát.
Remek gondoltam, lesz vacsora, sör van, hangulat is lesz. Csak úgy viccből megkérdeztem.
-És mit kapunk a tombola jegyért?
-Főszereplője is lehetsz travi bulinak.
Evvel ugyan nem tudtam mit kezdeni, de a vacsora már összeállt a fejemben. Kifizettük a belépőt és megmutatta a sorsjegyeket. Lehetett választani, még maradt nekik néhány, nekem a 42-es jutott, de már a vacsora járt az eszünkben. Eltettem a zsebembe és el is feledkeztem róla.
Benn zene, vegyesen asztalok, sörpultok, sok ember és hangulat volt. Kaptunk egy jó kis asztalt egy 20-as jattért, közel a színpadhoz, ahol két jó nő vonaglott a zene ritmusára. Amikor leültünk, akkor azért közelebbről látszott, hogy nem biztos, hogy nőnek születtek. Szép arcuk és jó testük és szép lábuk volt, ami az én fétisem, és ráadásul harisnyában voltak, ami még szimpatikusabb volt, igazából nem is zavart, hogy nők vagy travik, mert rokonszenvesek voltak és jól is mozogtak.
Az étlap jónak tűnt, jó választékkal és jó kis sör választék volt. Megrendeltük az ételeket, a sört, amit gyorsan ki is hoztak. Innentől már sokkal vidámabb és gördülékenyebb lett este és már nem nagyon érdekeltek a részletek az első néhány korsó sör után. Az asztalnál rendelt valamelyikünk egy kört Jagermeistert, és onnantól már teljesen le is lazultam.
A zene és a lányok változtak, a hangulat viszont változatlanul jó maradt. A vacsora jó volt, de már lassan arra sem emlékeztem, hogy mit ettem, de biztos finom volt, mert csak jól éreztem magam.
Olyan 11 óra elsötétült a színpad világítása és halk dobpergés kezdődött, mindenki érezte, hogy történni fog valami, a terem elcsöndesedett.
Egy reflektorfény kapcsolt be és megvilágította a színpadot….
Belépett a szpíker.
-	Hello, hölgyeim és uraim, üdv mindenkinek, sziasztok. Tudjátok, hogy ma egy különleges travibulit rendeztünk, rendkívüli travi showt hozzunk össze nektek. Még semmi különlegeset nem láttatok, mivel a műsor csak most kezdődik. Remek csajok fognak benneteket szórakoztatni a színpadon, szex is lesz, sőt ti is reszt vehettek aktív szereplőként. Az este egyik tréfás és izgalmas része, hogy a sorshúzással döntjük el, hogy valaki közületek része lehet a lányok megkülönböztetett figyelmének, ahol felkészítik őt egy bomba nőnek és része lehet a shownak, a lányokkal együtt. Tehát a ma este fénypontjához jutottunk, kisorsoljuk a tombolajegyek közül a szerencsés nyertest.
Halkan erősödő dobpergés. Két gyönyörű lány? jelent meg a dobozzal, amibe beledobálták a tombola jegyeket, majd letakarták a dobozt egy fekete bársonnyal, a dobpergés egyre erősödött.
-	Először azt a számot húzzuk ki, akire majd a nyertes szelvényt kiválasztását bízzuk, az ő nyereménye, hogy kifizetjük az eddigi fogyasztását….
Nem is nagyon figyeltem oda, a sörök és a Jagermeister már megtette hatását, laza lila ködben úszott már minden. Kihúztak valakit, aki kiment, a lányok ölelgették, körbefonták és odavezették a dobozhoz, hogy húzzon. Közben olyan tapizást nyomtak rajta, hogy szerencsétlen azt se tudta, hogy fiú e vagy lány. Nagy nehezen sikerült kihúzni egy számot, hangos dobpergés közepette. Újra kiállt a szpíker, a fények ráirányultak….
-Zwei und fierzig….
Mondta először halkan, majd hangosan megismételte. 
Mi koccintottunk majd ittunk erre egyet, hogy ezen is túl vagyunk. Kíváncsian vártunk, hogy ki lesz a szerencsés szerencsétlen. De senki nem mozdult, csak mindenki keresgélt, kutatott és közben lassan újra erősödött a teremzaj.
A színpadon a szpíker lassan elvesztette a lazaságát és kezdett tanácstalanná válni, hogy mit csináljon. Nézelődött jobbra, balra…
A barátaim az asztalnál elővették a jegyeiket, de egyiknek sem stimmelt, kérdezték, hogy az enyém mennyi.
-	Nem tudom. 
mondtam, még mindig a lila ködben, majd elkezdtem keresgélni.
A szpíker még mindig nem tudta, hogy mit csináljon, elkezdett beszélgetni a lányokkal, hogy most mit csináljanak. Már vagy két percre beszélgettek, amikor úgy látszott, hogy kitaláltak valamit.
-Hölgyeim és uraim, mivel a sorshúzás eredménytelen volt, ezért megismételjük a sorshúzást újra.
Ez volt az a pillanat, amikor megtaláltam a tombola jegyet. Félig kábán mutattam a barátaimnak, akik kikapták a kezemből és felkiabáltak, hogy megvan. Újabb dobpergés, a fényszórók ránk irányultak…
Ők pedig, felrángattak, hogy felálljak és kezembe adták a sorsjegyet…
Innentől kezdődött életem megváltozása.

Én ott álltam kábán, mint egy dísz fasz, bamba vigyorral az arcomon, kezemben a sorsjeggyel. Az emberek röhögtek, tapsoltak, fütyültek. 
A színpadról odajött hozzám két lány, egész ügyesen mozogva a magassarkú cipőikben, átvágtak a tömegen az asztalok között, a fényszórók követték az útjukat és csak jöttek felém, kifinomult mosollyal az arcukon. Amikor odaértek karon fogtak, és felvezettek a színpadra. A fények, a zene és a zaj erre a pillanatra koncentrált…
-	Hölgyeim és uraim, a győztes. Megkérdezhetem a neved?
-	Gábor - mondtam, hirtelen eszembe se jutott, hogy ne a saját nevemet mondjam.
-	Üdvözlégy Gábor, hölgyeim és uraim, ma este csodát teszünk, Gáborból rövid idő alatt egy csodálatos szexi nőt varázsolunk. Milyen női nevet szeretnél, Gábor?
-	Nóra, - nyögtem, de még mindig fogalmam se volt, hogy mi történik, és mit csinálok a színpadon.
-	Tehát rövid idő alatt teremtünk egy csodálatos, szexi, vonzó, szexéhes nőt ebből a rokonszenves fiatalemberből. Gábor, mit szólsz ehhez, részt akarsz venni ebben a projektben? Szeretnél egy estre egy szexéhes bombázóvá válni? Benne lennél nőként akár a szexben is?
Szex? Akkor már lassan két hónapja nem volt kapcsolatom, a munka, meg az utazás miatt legfeljebb a szállodában jutott időm néha egy önkielégítésre, ahol valami rövid pornóra kivertem a farkam. Úgy hogy nagyon ki voltam éhezve, és csak a szex szóra merültem fel a lila ködből, eszembe se jutott, hogy travi klubban vagyok és nem csak heteroszex létezik.
-	Ohhh, persze, nagyon is. – 
mondtam, kicsit felélénkülve, mire a közönség ujjongani, tapsolni és fütyülni kezdett.
-	Hát akkor hölgyeim és uraim, most (még) Gábort elvezetik a hölgyek, hogy egy fél óra múlva már Nórával jöjjenek vissza. Addig Önök élvezzék műsorunkat, és a bárunkat, figyelmükbe ajánlom a széles körű italválasztékunkat, remek helyi söreinket..
A két lány karonfogott, átölelt és lekisértek a színpadról, de most más irányba mentünk, hátul a függönyökön keresztül.
Elhalkultak a zajok, hirtelen mintha más világba kerültem volna, de még tartott az alkoholos derű. A lányok kedvesen átölelve tartottak, és finoman meg-megsimogattak menet közben. Itt-ott hozzámértek, mint egy fokozva az érzékeim tompa állapotát. Lágyan hozzámértek, mint egy véletlenül a fenekemhez, combomhoz, mellkasomhoz. Majd megérkeztünk egy szeparált részhez, ami hangulatos, erotikusan berendezett, hangszigetelt helység volt, lágy megnyugtató zene szólt.
-	Most levetkőztetünk – mondta az egyik lány, és finoman elkezdtek felülről levetkőztetni, miközben lágyan simogatva tolták le rólam a pólót is. Közben, mint a lágy pihe, egy- egy csókot leheletek a bőrömre, és finoman hozzám simulva átöleltek. 
Elvarázsoltak, fenntartás nélkül átadtam magam ennek a hangulatnak, érzékiségnek. Lassan elkezdték kifűzni a nadrágszíjam, és közben simogatták a combom, hátamat és finoman meg-megérintették a mellbimbóim. Elkezdtem felizgulni, elfelejtettem, hogy hol vagyok és miért is jöttem ide, csak a hangulattal törődtem. Lassan lehúzták a nadrágom, finoman simogatva, miközben lágyan simították ajkukkal a combomat, azt hogy levették a cipőmet meg zoknimat észre sem vettem már. Hála Istennek egy sima, de tiszta boxer volt rajtam, igy nem égtem a cuccom miatt. Simogatva a boxerem, belecsúszott a kezük a alsónadrágomba, megsimogatták a fenekem, és lágyan hozzáértek a farkamhoz, amelyik már a póló levételénél elkezdett állni. Még a boxerem levétele elött lágyan puszilgatva húzták le rólam, ahogy előszabadult a farkam, először oldalról nyalogatta az egyik lány, kezébe vettek a makkomat, csókolgatta, majd felcsúsztatta a nyelvét a makkomhoz és lassan és finoman magába szívta, miközben puhán nyalta. Ez volt az az első pillanat, amikor majdnem elélveztem. A másik lány közben simogatta a hátam, mellem és a fenekem. 
Az elélvezés pillanata elött a lány megszorította az álló farkamat a tővénél, mire elmúlt a merevedésem. Rám nézett és kedvesen azt mondta:
-	Most megfürdetünk és kimosunk.
Abban a pillanatban úgy voltam, hogyha azt mondja, hogy levágják a lábamat, azt se bántam volna. Már nem a reális világban voltam, mindenről elfeledkeztem, csak az volt ott és akkor ahol voltam, a csúcsig kiélezett érzékiség, vágy. 
Bekísértek a fürdőszobába, ahol finom érintések, csókolgatások közepette állva rádöntöttek a kád szélére. Az egyik lány hátul elkezdte csókolgatni a fenekem, széthúzta a farpofáim, és körbenyalta az ánuszom, majd belenyalt. Wahhhh, azt hittem, hogy szétrobbanok. Széthúzta az ánuszom és beledugta a nyelvét a fenekembe, elkezdte kinyalni a fenekem, rettenesen felizgatott. Majd közben lágy átmenetként finoman simogatva az ánuszom, belecsúsztatta az ujját a fenekembe, lassan befelé mozgatva.
Soha nem éreztem még ilyet, az urológusnál tapasztalt éles fájdalom, amit a prosztata vizsgálatnál tapasztaltam, az mintha egy nem létező másik világ lett volna. 
Majd két ujjal folytatta, és még mindig a mennybe voltam. 
Egyszer csak a lány előhúzta a farkát és hátul simogatni kezdte vele a fenekem, és az ánuszom környékét. Bárki bármit mondhat, lebuzizhatott volna, de akkor és ott abban pillanatban nem volt más, mint az, hogy arra vágytam, hogy ne hagyja abba. Beolajozta a farkát és a fenekem, és nagyon lassan és finoman belecsúsztatta a farkát az ánusomba. Közben a másik lány alám kúszott és szájába vette a farkam.
A lány a hátam mögött, lassan kihúzta, majd újra nagyon finoman belém tolta a farkát, lassan és nagyon lassan tövig tolta belém. Átölelt és közben lágyan csókolgatta a nyakam.
Igy telt el egy kis idő, de úgy éreztem, hogy bár sose lenne vége ennek az állapotnak. Az érzések, a benyomások, az illatok, a zene – mintha minden összefogott volna azért, hogy ezt a fokozott vágyérzetet fekete lyukként érezzem és fejest akarjak ugorni bele, gondolkodás nélkül. 
Lassan kihúzta belőlem a farkát, majd egy vékonyabb csövet tolt belém..
-	Most egy kicsit feszíteni fog belülről – 
mondta. Éreztem, hogy valami lassan egy kicsit feszíteni kezdte a beleim. Kihúzta a csövet, a másik lány is elengedte a farkam, és odavezettek a wc-hez, ráültettek. Elég gyorsan elkezdett belőlem folyni a szaros, zavaros lé kicsit megtisztítva a végbelem.
Vártak egy kicsit, felállítottak újra nekidöntöttek a kád szélének, és újra jött a cső. Ezt még kétszer megismételték velem. Közben az egyik lány levetkőzött, csak a bugyiját hagyta magán.
Az utolsó WC öblítés után, amikor már csak tiszta víz folyt ki belőlem, beállítottak a kádba, mellém állt a levetkőzött lány, és elkezdett mosdatni a zuhannyal, mindenhol. Közben simogatott, tapogatott és csókolgatott – szép arca és szép mellei voltak, semmilyen diszharmóniát sem éreztem, igy én is viszonoztam a érintést, simogatást és tapizást. Mikor a bugyijához értem, éreztem a merev farkát, meg már látszott is rendesen. Szép normálisan méretes farka volt, és abban a helyzetben, hangulatban semmilyen visszatetszést nem keltett bennem, igy belenyúltam a bugyijába. 
Elmosolyodott, gondolom, most jutott arra a gondolatra, hogy megfogott. LOL, holott már jóval korábban elvesztettem az erkölcsi előítéleteim. Kivettem a farkát és lágyan megsimogattam.
Azt hiszem ez volt az a második sorsdöntő pillanat.
 Folytatás késöbb


6. rész - befejezés
#5 2022-11-16 09:59:16
És egyszer csak egy feszítő érzés a seggemben, azt hiszem fel is jajdultam. Ekkor volt hogy mindkét lány oldalról rám nézett és megfogták a kezem és szorították. 
A pasi keményen betolta a faszát a másik pasi fasza mellé a seggembe. Fájt, nagyon fájt egy két pillanatig, azt hiszem fel is sikoltottam, és elkezdtem sírni. A pasik pedig vigyorogtak.
-	Na te büdös kurva most megkapod amit érdemelsz, most igazán felavatunk téged, szétbasszuk a seggedet.
Sirtam a fájdalomtól, de leszorítottak és meg se tudtam mozdulni, és a számban lévő fasztól pedig meg se tudtam szólalni. A sírásom, a kitágult pupillám annyira felizgathatta őket, hogy egyre gyorsabb tempót diktáltak, ilyen kemény baszásom még nem volt az este. Tényleg szétbasztak, azt hittem, hogy innen fel sem tudok állni. 
Arra gondoltam, hogyha nem lazulok el teljesen, akkor végem. Elkezdtem relaxálni, mialatt egymást túlszárnyalva egyre keményebben és gyorsabban basztak. És egy idő után átfordult a fájdalom egy nagyon kéjes érzésbe, elkezdett állni a faszom és elélveztem. Valószínűleg ez triggerelte öket is, mert előbb a számba élvezett a pasi, majd a másik kettő is elélvezett. Amelyik szopatott, kihúzta a farkát és felét az arcomba nyomta, majd visszatolta a farkát, hogy nyaljam le róla az összes maradékot. És még utána az arcomon levő gecit is beleterelte a számba. A seggemből szabályosan folyt a geci, mint a csapból, azon csodálkoztam, hogy nem volt véres. Odakusztak a számhoz, és mindkettőnek leszoptam a gecit a farkáról.
Ekkor fel tudtam ülni, és körbenézni. A másik két lányt még keményen baszták. Volt ott még egy pasi aki most épp lyuk nélkül volt. Észrevette, hogy fasz nélkül maradtam, erre viszonylag kedvesen odatérdeltett Maya mellé egészen szorosan, és elkezdte szopatni velem a farkát. Aki közben hátulról Mayát baszta, a kihúzta Mayából a faszát és engem is elkezdett baszni, majd megint visszatért Mayába, és megint vissza belém és igy váltogatott minket. Aztán az engem szoptató helyet cserélt vele, és ő kezdett hátulról baszni minket. Aki most szopatott, már nagyon fel lehetett izgulva, éreztem, hogy mindjárt elmegy… ekkor teljesen ráhúzta a fejem a faszára, és bele élvezett a torkomba, mélyen meleget és sokat, csak nyeltem és nyeltem. A másik pedig beleélvezett Mayába. Néztem, ahogy elélvezett, figyeltem Maya arcát, hogy mit érez. A két elélvező pasi odahúzott Maya fenekéhez, hogy nyaljam ki a seggéből a gecit. Milyen mocskos az emberek fantáziája, gondoltam, és kinyaltam. Maya élvezte. Hangosan röhögtek, miközben mondogatták:
-	Gratulálunk, te seggnyaló, gecinyelő, faszopó, szétbaszott büdös köcsög kurva. Elérted a csúcsot.
Megpaskolták a fenekemet, odadobtak nekem egy 20 Eur-st, és röhögve elmentek.
-	Körülbelül ennyit érdemelsz, te kis buzi.
És ekkor csak hárman maradtunk. Nyúzottan, szétbaszottan.
-	Minden estétek ilyen?
-	Á dehogy, csak hetente egyszer. Nagyon ügyes voltál, te voltál az első aki ezt végig tudta csinálni, hülyén hangzik, de büszke lehetsz magadra. Lehet, hogy el kellene gondolkodnod azon, hogy mi is vagy te valójában. Szerintem, te olyan vagy mint mi, csak ez eddig soha nem derült ki. Hogy élted ezt meg?
-	Ti hogy élitek ezt meg hetente? 
-	Akár hiszed, akár nem, nekem, nekünk ez izgató. Ezek a köcsögök azt hiszik, hogy megaláznak, holott élvezem minden percét amikor szétbasznak. De ez csak ritkábban van, mert nem elég nagy a farkuk, az átlagnak, hogy felizgassanak.
-	Akkor ti mikor élveztek el?
-	Például amikor veled voltunk és mi irányítottunk, finoman és lágyan úgy csináltuk, hogy nekünk legyen jó. Jó volt veled lenni.
-	Ez milyen este volt, durva, vagy átlagos?
-	Egy kicsit durva volt, ezekkel a parasztokkal, de nagyjából mindig igy van. Csak az esetek nagy részében ketten fejezzük be, mert a kisorsoltak már menet közben valahol kiszállnak. Na gyere menjünk mossuk ki magunkat. Kérsz egy teát? Ilyenkor csendesen teázgatunk egyet.
-	Persze, örömömre szolgál. Jó volt tőletek tanulni. Kell még valamit tudnom?
Bementünk a szeparéba. A visszaérve ott volt aztalon a diplomám, egy boríték a pénzzel egy ajándék doboz. Kinyitottam a dobozt és egy fém plug volt benne, amin egy róka farok volt, a plugba pedig bele volt gravírozva a szórakozóhely neve. Emlékezetes ajándék, nehogy az anusom visszaálljon az eredeti méretére.
-	Ma este mindent átéltél, amit mi is szoktunk, nevezhetik aminek akarják, de a sex minden formáját élvezhetted. Ha tetszett, akkor jó, ha nem akkor meg megtörtént. Akarsz még ezzel foglalkozni?
-	Most még nem tudom, szét vagyok baszva, fáj a seggem, a szám, és lenyeltem vagy egy liter gecit. Nem tudom, kitől milyen kórságot kaptam el, de annyira izgató volt, hogy mégis újra megcsinálnám.
-	Mi szeretjük ezt csinálni, életünk része, függővé váltunk. Nem akarsz velünk maradni, lehetnél az állandó köcsögünk, élhetnél velünk, ígérem nem maradnál többé fasz nélkül. És annyi gecit nyelhetsz, hogy már húst sem kéne enned  Maradj velünk, remek éjszakai játékaink vannak.
-	Nagyon köszönöm lányok. Igazán jó érzés ezt hallani, pihentettem egy kicsit a fenekem és alszom rá egyet.
Ezen jót nevettek, átöleltek és megcsókoltak.
Segítettünk egymásnak levetkőzni és megfürödni. A számat többször kiöblítettem alkohollal, de a seggemből még akkor is csurgott a geci, amit egy kisebb beöntéssel kimostak belőlem. Közben elmesélték, hogy míg engem felkészítettek, addig szedték össze a jelentkezőket. Aztán a faszuk mérete alapján csoportosították őket. Eligazítást is kaptak, hogy ne engedjék belém az összes gecijüket, hanem csak az első löketet, a többit összegyűjtötték a végére nekem. De volt olyan is, aki csak direkt nekem verte ki a faszát. És ami még abszurdabb volt, a kollegáim is beálltak a sorba, azok közé, akik megbasztak.
Amikor elkészültem, felöltöztem, a lányok elbúcsúztak tőlem. Örültek, hogy találkoztak velem, és megismertek és hogy gondolkodjak az ajánlatukon.
Megadták a számukat, hogy bármikor hívhatom őket. 
Amikor kimentem senki nem várt, a szállásra érve a cuccom összecsomagolva ott várt a portán. Megértettem, még szerencse, hogy a saját autómmal mentem, hazautaztam és telefonon kiléptem munkahelyemről.
És mi maradt az egészből? A vágyakozás, hogy újra átélhessem ugyanezt. Nem lettem buzi, de most más szemmel nézem a világot. 
Vágyakozok – de most már tudom, hogy mire. Esténként néha előveszem a telefonszámot és eljátszom a gondolattal, hogy felhívom őket.
Jaaa, és azóta furcsábban szellentek 

3 hozzászólás |

5. rész
#4 2022-11-16 09:57:17
-	Most pedig hölgyei és uraim beteljesítjük Nóra kiképzését, akarják látni?
Igen, igen, hajrá, gyerünk, basszák szét teljesen, mutasd meg nekik Nóra….ilyen bekiabálások hallatszottak.
-	Az utolsó nagy faszú versenyzőnk is beszáll Nóra betörésébe. Nóra kedves, kérlek fáradj a lányokkal a kanapéhoz.
Közben behoztak egy kanapét a színpadra. 
Nehéz volt elengednem magamból azt a farkat, úgy éreztem, hogy szerves része lett a seggemnek. Felálltam és az eddigi partneremmel együtt négyesben átmentünk a kanapéhoz, ahol ujabb olajozás után a lányok hanyatt fektettek, majd hármasban belém vezették a nagy faszú farkát újból lassan.
Wahh megint izgalmas volt. Maya újra szopni kezdte a farkam. És ekkor megjelent a fejemnél egy másik pasi.
-	Most pedig kérjük barátunkat, hogy tegye lehetővé Nóra számára, hogy bemutathassa hogy tudja rendes méretűre szopnia a farkát. Nóra kedves rajtad a világ szeme, mutasd meg meg milyen ügyes faszszópó lettél.
A pasi elhúzta a farkát, és odatérdelt az arcomhoz. Most Anastasia segített be nekem, kétszer –háromszor a szájába vette a pasi farkát, beszívta és elengedte, ami elkezdett nőni. Ekkor tolta rá a fejem a pasi farkára. Szopni kezdtem, de ez akkora volt, hogy szinte teljesen kitöltötte a szám, de a pasi csak nyomta a számba. Öklendeztem, mikor hagyta, hogy levegőt kapjak és magamhoz térjek, majd újra nyomta a számba. Ezt vagy tizszer eljátszotta velem.
Közben a seggemben levő nagyfaszú is belelendült, és már lendületesen baszta a seggemet a nagy farkával.
-	És most kérem az urakat, hogy cseréljenek szert, hogy kedves Nóra összes járatát basszák szét, tegyék magukévá rendesen. Nóra kedves, kinyitottad a Pandóra szelencéjét, innen már nincs visszaút, a nagy farkak kiszolgálása már további életed része lesz. Fűggővé teszünk, kicsikém.
mondta a szpíker. Na kész, már teljesen elvesztem. A két pasi kihúzta belőlem a farkát és helyet cseréltek, a lányok közben letisztogatták a seggbaszó olajos farkát, a másikét pedig jól beolajozták a seggemmel együtt. Féltem, hogy fájni fog az a nagy fasz bennem, de vigyáztak rám. Lassan engedték belém, körülbelül tizedszerre tolta csak teljesen belém, és akkor vagy egy fél percig kavart bennem, tágított. Majd lassan kihúzta és újra lassan vissza. Az elején vagy 5 percig ezt a lassú játékot játszotta bennem. 
A fejemnél közben ugyanaz a torkoztatás, szopatás, hörgés, nyálazás, levegővétel aztán újra faszszopás. És lassan mindketten belendültek, az olaj miatt nem fájt a seggem, de közben arra figyeltem, hogy el tudjam magam engedni…ami lassan elkezdett működni és újra megtelt a faszom vérrel. Maya ekkor kezdte el megint szopni.
Már nagyon keményen döngöltek mindketten. Először a seggembe élvezett el a pasi, döfött vagy három eröset bennem, rángatózni kezd, majd elöntötte belül a belemet a sperma. Megállt, lihegett és remegett. De még bennem tartotta a farkát.
A másik pasi valószínűleg felizgult ezen mert ő is elélvezett. Bele a számba az első löketet, majd kihúzta és arcomra nyomta a többit. Mintha egy kancsó gecivel öntötték volna a le….
Az egész annyira izgató volt, hogy én is elélveztem, Maya szájába élveztem. Ekkor megütötték a gongot. Anastasia odajött a fejemhez és odasúgta, hogy ne nyeljem még le, csak hagyjam, hogy csurogjon ki egy kevés a számból. Felültünk, a pasik el, a lányok mellettem, a seggemből és a számból folyik a geci, és az arcom szét van spriccelve…
Minden reflektor ránk világított premier planba. Ekkor a Maya a szájában levő gecimmel odahajolt és szájba csókolt, majd smárolás közben áttolta a gecimet a szájamba, majd vissza az övébe, majd megint vissza hozzám. Cuppantott még egyet a számra, és mondta, hogy most nyeljem le. 
Lenyeltem.
Megint egy gong szólalt meg. És ekkor megint a szpíker vette át a fényszóró fényét.
-	Kedves Nóra, hadd nyújtsam át neked ezt az oklevelet, az itt megjelenő emberek tanúbizonysága alapján, hogy miután 14 ember szétbaszta a segged és szád, és remekül tanúsítottad a fasz iránti elfojtatlan vágyad, hogy méltó helyed van a lányok között. Talán csak nem nézel ki olyan jól, mint ők, és (még) nincsenek melleid. Bár az itt történtek alapján nem csodálkoznék, ha előbb utóbb egy kedves, szép mellű jól öltözött kiéhezett sissy válna belőled. És ehhez hozzásegítünk téged egy oklevéllel, oklevél alapján igazoltan szétbaszott, faszszopó és gecinyelő kurva lettél.
-	Gratulálok, adhatok egy puszit, vagy inkább leszopnál?
Kínomban elröhögtem magam.
De ekkor jött a következő fordulat. A szpíker folytatta:
-	Hölgyeim és uraim, olyan jól sikerült a mai buli, Nórának, Mayának és Anastasiának köszönhetően, hogy arra gondoltunk rendezünk egy jutalomjátékot Nóra tiszteletére. Azt gondoltuk, hogy egy csoportsex szép megkoronázása lenne a ma estének. Nóra te mit szólsz hozzá, ugye benne lennél?
Én úgy gondoltam, nekem már végem, ennél tovább már tényleg nem süllyedhetek, de ilyet nem fogok többet már átélni. Maya ekkor a fülembe súgta, hogy 500 Eur-t fizetnek, ha igent mondok. A pénz nem nagyon számított, de mégis volt valami erotikus töltete, hogy fizetett kurvává lépek elő. Felizgatott ez a gondolat.
-	Benne vagyok.
-	És ti lányok, bírjátok, van hozzá kedveteket?
-	Nagyon is, alig várjuk….
mondták.
-	Uraim és hölgyeim várom azokat a jelentkezőket, akik szeretnék örömüket lelni a három lány közül akármelyikben, vagy akár mind a háromban. 
Mik szervezték a bulit, addig a lányokkal hátramentünk, lezuhanyoztunk, ki öblítettek és újra felöltöztünk. Most egy könnyebb szerelést kaptam, egy piros fűzőt, harisnyatartóval, fekete harisnyával, magas sarkú cipővel. Nagyon kedvesek voltak hozzám most is.
-	Nem volt még ilyen partnerünk eddig még, figyelj, ha van kedved, szívesen dolgoznánk veled együtt hármasban. Ha érdekel, tudunk nagyon jó plasztikai sebészt, aki szép melleket csinál neked, meg esetleg alakít valamit az arcodon. Ne mondj most semmit, csak gondolkodj rajta. Ok, most már várhatnak minket. Nem kell zavarba jönnöd, figyeld amit én csinálok, és csináld utánam.
Még belém diktáltak egy dupla Jagermeister-t, és elindultunk vissza a színpadra. 
Mikor beértünk, már ott várt vagy 8 pasi a széles ágy mellett, amit direkt erre a célra hoztak be. A lányokkal kézenfogva bementünk a pasik közé, és leültünk az ágy szélére.
Gong.
És finom kisérőzene. A pasik alsónadrágban álldogáltak, majd közelebb jöttek hozzánk. Maya odafordult a hozzá legközelebb levőhöz, és megcsókolta az alsó nadrágját, majd megsimogatta a nadrágon keresztül a farkát, és belenyúlt az alsónadrágjába, és előhúzta a pasi farkát és kis csókolgatás után bekapta. Láttam, hogy a másik oldalamon Anastasia ugyanezt csinálja, igy én is odafordultam a velem szemben álló pasihoz, és megismételtem azt a protokollt. Az egész eddigi életemet át kellett értékelnem, hogy ezt megtegyem, kiléptem magamból, arra gondoltam, ebben a női ruhában, ebben a környezetben védett vagyok és bármit megtehetek. El kezdtem szopni a pasi farkát és próbáltam elengedni magam. Közben mindhármunkat körbevettek a többiek, fogdostak és simogattak, és odadugták a farkukat az arcom mellé. Vagy két másik fasz ágaskodott az arcom mellett, vettem egy nagy levegőt és bekaptam egy másik faszt a háromból, majd egy kis szopás után váltogatva vettem a szájamba őket, közben a kezemmel vertem finoman a farkukat, ahogy a helyzet adta. Az egyik pasi ledöntött az ágyra, és úgy szoptatott, hogy fölém feküdt. A két másik pasi közben feltolta a lábam, lehúzta a bugyimat, és elkezdett ujjazni. Szerencsére be is olajozták az ujjaikat, de korábban a már lányok és felkészítettek, és jól beolajoztak. Mivel fölöttem volt a pasi ezért nem sokat láttam abból, hogy mi történik a lábam között, de rövidesen annál többet éreztem. 
Ekkor egy kéz megragadta a kezemet, és megszorította. Ahogy oldalra néztem láttam Mayát, ahogy térdelve szoptatják és basszák partiban. Nagyon erotikus volt látni őt ahogy basszák, és érezni is ugyanezt. Ekkor hatoltak belém is, szerencsére ez is lassan kezdte, de mivel ketten voltak ezek egymást váltogatták az ánuszomban. Izgató volt, belemerültem a mocsokba, belemerültem, az utolsó kurva feladatába, és nagyon élveztem, amint elengedtem az összes erkölcsi fenntartásom. 
Ekkor helyet cseréltek a pasik, aki szoptatott, mondta, hogy üljek a farkába. Fölé mentem és ráereszkedtem, nem volt veszélyes, ennél már volt jóval nagyobb aznap este a fenekemben. A másik pasi oldalra állt, és a számba tolta a faszát. Azt hittem, hogy a harmadik kimarad, de ezek már csinálhatták együtt, mert ahogy lovagoltam azon a faszon, a harmadik finoman előredöntött és benyúlt az ujjával a másik farka mellé az ánuszomba. Ez már viszont már nagy volt egy kicsit. A pasi szorgalmasan ujjazta a seggem, míg a másik kettő baszott rendületlenül. 

Nincs hozzászólás. |

4. rész
#3 2022-11-16 09:46:36
Ekkor a két lány ugyanúgy elkezdett simogatni, csókolgatni, tapizni, mint korábban hármasban. Megint kellően felizgattak ahhoz, hogy szinte elfeledkeztem arról, hogy vagy kétszázan figyelik minden reakcióm, meg mindent, ami színpadon történik.
Amikor már megint áll a faszom, akkor felállítottak és odakísértek valami bútorhoz. Valami spéci bútordarab volt, amit átállíthattak az én méretemre, rátérdeltettek és hasra fektettek, lehetett érezni, hogy magasabbra került a fejem és fenekem, széttett lábakkal kellett rátérdelnem két párna szerű tartóra. Nagyon célspecifikus eszköz volt, mert hátulról széttárt lábaim között könnyen a ánuszomhoz lehetett férni, míg elől a fejemet egy homloktámasz tartotta, és az arcom is pont faszmagasságba került. Eligazítottak a lányok és az egyik a fülembe suttogta:
-	Ok babe szeretünk és vigyázni fogunk rád, ne ijedj meg….
És ekkor odabilincselték a csuklóim és a bokáim a bútorhoz. A lábaim szét kellett tennem, csak ugy tudtam kényelmesen rátérdelni a bútorra. Hoppá, gondoltam, nem tudtam, hogy megijedjek e. De még mindig fel voltam izgulva. 
Ekkor megint a fülembe suttogott az egyik lány:
-	most még mi vagyunk babe, élvezd.
Ekkor a szpíker hangját hallottam:
-	Hölgyeim és uraim, és most Nóránk megmutatja mit tanult ez alatt az egy óra alatt, míg nélkülöztük társaságát. Tapssal biztassuk őt.
Taps és füttyszó, hajrá, hajrá Nóra…
Ekkor azt éreztem, hogy valaki felhúzza a szoknyámat és finoman lehúzza a bugyimat, majd elkezdi izgatni a fenekem, csókolgatja, nyalni kezdi, beletolja a nyelvét néhányszor, majd ujjazni kezdi. Míg a számnál a másik elővehette a farkát, és finoman, simogatta a még puha farkával a szám szélét. Olyan volt mintha csak hármasban lennénk, csak az üvöltözés, fütyülés jelezte, hogy most nem hárman vagyunk. De mivel nem volt lámpalázam a sötétben, és bekerült a számba a még puha pöcs, elkezdtem szopni. Lassan elkezdett nőni, míg a seggemben is újra egy fasz került.
Lassan belém tolták, majd megint, és újra lassú finom mozgással kezdte a fenekem hozzászoktatni. A számban közben méretesre szopott fasz is elkezdett mozogni. Egy idő után a két faszt egyre ütemesebb mozgással nyomták belém, és majd húzták ki, újra és újra. 
Megint a szpíker szakította félbe a háttér üvöltözést…
-	És most hölgyeim és uraim, a két lány szert cserél, és mindketten bemutatják Nórán, hogy mire képesek. Nórának is kemény lesz…
Aztán egy kis szünet, megálltak és kihúztak finoman a számból és a fenekemből is. Majd újra elkezdődött, mivel a számba kisebb fasz került, gondoltam a két lány helyet cserélt A figyelmem teljesen lekötötte ez az élmény, nem is tudtam másra figyelni, bár idönként a felerősödő hangzavar betört a tudatomba. Egyre gyorsabb lett a lányok ritmusa, megfogták kézzel a fejem és fenekem és mindent beleadtak. Elég gyorsan belém élveztek másodszor is. Még mindig nagyon izgató volt, de most én nem élveztem el…
Tapsvihar, hajrá Nóra, füttyök és üvöltözések.
-	És most Hölgyeim és uraim, lepjük meg Nórát azzal a meglepetéssel, amivel neki készültünk, míg a lányok felkészítették. Kérem az urakat, hogy méret szerint sorakozzanak a színpadon.
Ekkor azt éreztem, hogy a lefelé lógó farkamat valaki a szájába veszi és finoman el kezdte szopni. Wahhh gondoltam, minden úgy megy majdnem, mint előzőleg.
Kicsit mellényúltam, innen változott meg a hátralevő életem….
A másik lány ott volt a fejem mellett és a fülembe súgva beszélgetett velem.
-	Babe, most mások jönnek, kapaszkodj meg és élvezd, most egy mocskos, gecinyelő, faszszopós kurvát csinálnak belőled. Ez az a pont babe, ahonnan nincs visszatérés. Most még ki tudsz szállni, akarod folytatni? 
-	Eddig jó volt…
-	Most van utolsó kiugrási lehetőség, ezek után kemény lesz…Folytatod?
-	Eddig izgalmas volt, igen.
-	De most mások jönnek, lehet, hogy fájni fog, szét fognak baszni. Folytatod?
-	….igen.
-	Ki tudja, talán még hálás leszel nekünk, kicsikém….
-	Ok, hálás vagyok nektek….
A szpíker ekkor tolmácsolta a párbeszédet a közönség felé:
-	Maya kedves, mit mondott Nóra, van kedve folytatni a játékunkat?
-	Igen,szeretné, mester.
-	Úgy látom a faszszopó gecinyelő kurvák társadalma egy új taggal bővül, ennek a születésének vagyunk tanúi. Akkor kérek egy gongszót és hajrá, uraim….
Innentől tényleg megváltoztak a dolgok. Ekkor, mialatt a faszom szopta a másik lány, éreztem, hogy beolajozzák a az ánuszom, és olajos ujjal belülről is bekenik.
Majd egy kis szünet, és belém nyomult egy fasz, talán egy kicsit nagyobb volt, mint a lányoké, egy kicsit ütemesebben nyomták belém, mint előzőleg. 
Tapsvihar, füttyök - hajrá Nóra, nyomjátok neki…
Lassan kihúzta a faszát, majd gyorsan visszatolta, ohhh bakker gondoltam, ez nem volt túl jó. Ekkor pedig a számnál is termett egy fasz, nem sokat vacillált, hanem az álló faszát jó mélyre tolta a számba. A fenekemben idönként érzett fájdalmat nem is tudtam csak hörgéssel kifejezni a szájamból ki bejáró méretes fasz miatt. 
És csak basztak, döngették a seggem és a szám. Már elkezdett zavarni, de le voltam kötözve, meg se tudtam mozdulni, és csak hörögni tudtam. És egyszer csak beleélveztek a seggembe, kihúzta egy kicsit kinn tartotta aztán visszanyomta. Ez izgató volt, valószínűleg annak is, aki szoptatott, mert ő is elélvezett, bele a számba. Szintén kihúzta egy kicsit, valószínűleg bemutatta a közönségnek, majd visszatolta, hogy szopjam tisztára a farkát. 
Most már visszakerültem a normál világba, de mégse…nem oda ahol voltam, hanem annál jóval mélyebbre. Magyarul ezt talán egy faszszopó, gecinyelő köcsögnek hívják. Két óra alatt az egész életem felfordult.
Amikor, elélvezett a két fasz, amit csak azt tett elviselhetőbbé, hogy közben kielégítésig szopták a faszomat, ekkor újra egy-egy fasz került belém, elöl hátul. Még szerencse, hogy a lányok nagyon beolajozták a fenekem, és a farkat is, amelyik belém hatolt. Ennél a fasznál azt éreztem, hogy ez nagyobb volt, mint az előzőek. A számban csak azt éreztem, hogy más alakú…
Lassan tolták belém először, erre vigyáztak, majd lassan mindkettő ütemesen baszni kezdett. Megint volt egy kicsi fájdalmam. Arra jöttem rá, ott kiszolgáltatva, kikötözve, lemeztelenítve, hogy jobb, ha megpróbálom átadni magam az érzésnek, és lassan kísérletezve eljutottam oda, hogy élvezni kezdjem, ahogy szétbasszák a seggem és a szám. Amikor elélveztek ugyanazt a protokollt ismételték meg, mint az előzőek.
Még három pár baszta meg a szám és a fenekem….
Annyi különbség volt, hogy idő után, megfordították a padot, hogy a hátamra kerültem, de a lábam szét volt feszítve, a fejem meg időnként lelógatták, hogy mélyen a torkomra tudják nyomni a faszukat. 
És a faszok egyre nagyobbak lettek.
Azt hiszem a tűrőképességem határára értem, amikor újra simogató kezek közé kerültem, akik kicsatoltak és felültettek. Levették a kötést a szememről, a tömeg ujjongott és tapsolt, én már nem voltam olyan happy. 
A lányok látták, hogy kiszáradt a szám, hoztak egy nekem kevert koktélt, hogy benedvesítse a kiszáradt torkomat. Egy tejszínes koktél volt, visszafogott csend fogadta, amig megittam. Amikor az utolsó cseppig lenyeltem, a szpíker kommentálta az eseményeket.
-	Hölgyeim és uraim tapsolják meg Nórát, miután az utolsó cseppig lenyelte az összes gecit, amit az itt lévő aktivak és kívülálló adakozásából gyűjtöttünk össze. Tapsoljuk meg Nórát.
Taps, fujjolás, fütty.
-	És most jön a második szám, benne vagy a játék folytatásában?
Innen már azt gondoltam, nem vezet lejjebb út, nekem már mindegy. Bólintottam, hogy igen.
-	A legnagyobb faszú két urat a végére hagytuk neked, megismételnéd a megtanult mutatványod lekötetlenül, szabadon velük a színpadon?
Megint bólintottam bizonytalanul…
-	Maya és Anastasia segítenek neked, mint eddig is. Hát akkor kezdjük….
Taps, kiabálás, fütty. 
A két pasi közül az egyiket leültették egy karosszékbe, oldat a közönségnek. A két lány odavezetett hozzá. A pasi lehúzta a sliccét, és szétnyitotta elöl a nadrágját, elővette a petyhüdten is elég nagy farkát. Maya intsruált :
-	Térdelj elé, és szopd keményre a faszát, már tudod, hogy kell.
és megcsókolt. Odahoztak egy párnát, hogy térdeljek arra. Letérdeltem. És szembe néztem a löttyedt, viszonylag nagy pöccsel. Csak néztem és néztem…. A lányok észrevették, hogy megakadtam. Maya odatérdelt mellém, és lassan elkezdte csókolgatni a pasi farkát. Ekkor Anastasia is oda guggolt és ő is beszállt a csókolgatásba. A pasi farka lassan elkezdett nőni. Ekkor Maya rám nézett, és rámszólt:
-	gyere, szállj be te is.
Előrehajoltam. Maya a heréjét nyalogatta a pasinak, míg Anastasia oldalról csókolgatta a faszát pasinak, ami már elég nagy volt. Amint előre dőltem, pont a makkjába ütközött a szám és már csak ki kellett nyitnom. A két lány gyakorlott mutatványt adott ekkor elő. Maya megsimogatta a fejem és befogta az orrom, mire meglepetésemben kinyitottam a szám, Anastasia rányomta finoman a fejem a pasi nagy farkára. Hirtelen a számba került egy jó nagy fasz. A két lány hátulról finoman rátolták a fejem a faszra, 
-	ügyes vagy babe, nagyon jól csinálod, csak mutasd meg, hogy mit tanultál, tudod babe figyelj a nyelvedre és arra, hogy neked jó legyen…
Ekkor tényleg eszembe jutott, amit tanított, és arra koncentráltam. Elkezdtem szopni, mélyen a pasi faszát. Becsuktam a szemem, és arra gondoltam, hogy a két lány hogy szopott, és hogy esett nekem a legjobban. Belefeledkeztem, izgató volt, és lassan felizgatott a helyzet is, a farkam is megtelt lassan vérrel.
-	Hölgyeim és uraim, íme, az új kígyóbűvölő, Nóra. Tapsot neki. Most pedig kedves Nóra, mutasd meg, hogy élvezi ki munkája gyümölcsét egy faszszópó kurva. ülj bele ebbe a szép nagy seggbaszó faszba.
Wahhhh, gondoltam, most mi lesz. A lányok segítségével felálltam, a pasi mellé tettek egy zsámolyt, a lányok a kezemet fogva, felsegítettek. Anastasia beolajozta a pasi farkát, finoman hosszan bekente, míg Maya az ánuszomba kent olajat, egy ujjal, majd kettővel, aztán hárommal.
Majd lassan ráereszkedtem a pasi hatalmas farkára, volt vagy 23 -24 cm-es. Nagyon lassan csúszott belém, nagyon figyeltem, hogy ne fájjon. Csak a tetején voltam egy kicsit, míg a lányok újra beolajozták a farkát és az ánuszom. És újra elkezdtem ereszkedni, most már túljutottam a felén, feszitett, de nem volt veszélyes. Ekkor kicsit megemelkedtem és újra visszaereszkedtem, és megint. Majd megint teljesen kiemeltek a lányok és megint mindkettőnket beolajoztak megint.
Most már mélyebbre tudtam ereszkedni, majdnem teljesen belém került a fasza és nem fájt. Megint egy kicsit kiemelkedtem és vissza, már mélyebbre, és megint fel és vissza.
Harmadik- negyedik kísérletre, teljesen elnyelte az ánuszom a farkát. Ekkor finoman elengedtem a súlyom, és teljesen beleültem, basszus.
Bármit el lehet rólam most már mondani, egy utolsó büdös faszszopó kurva vagyok, de félelmetesen izgató érzés volt. Izgató, erotikus. Becsuktam a szemem, és csak élveztem az érzést. Majd elkezdtem kavarni a seggemmel, és figyeltem magamban belül az érzéseket. A faszom közben meg teljesen felállt. Maya ekkor a másik oldalról, hogy ne takarja el a közönség elől, hogy benne ülök ebben a nagy faszban, elkezdte szopni a faszomat. Én pedig lassan megemelkedtem és vissza, és újra és újra, és próbálgattam, hogy milyen érzés, hogy egyre jobban kihúzom és magamba tolom a farkát a pasinak….Egyre jobban kezdtem élvezni a nagy faszt a seggemben, a feszitő érzést egy nagyon jó kéj érzet váltotta fel, becsuktam a szemem és fel le mozgással pumpáltam a farkat magamba. Már teljesen kizártam a külvilágot magamból csak a fasz mozgására figyeltem magamban.

Nincs hozzászólás. |

2. rész
#1 2022-11-15 16:48:20
A másik lány közben simogatva a testem, leborotválta a lábaim, a kezeim, a fenekem, a farkam, és amikor látta, hogy élvezem, a mellem is csupaszra borotválta. Amúgy nem volt nehéz dolga, mert nem vagyok nagyon szőrös, az a kevés szőr, ami rajtam van, az se túl erős. Mindenesetre a fenekem és az ánuszom körbe borotválása is megfelelő babusgatás is izgatás közben történt.
Ott álltam a kádban csupaszra borotválva, kitisztítva, megtisztítva és álló farokkal, és egy csöppet sem aggódva az elvesztett erkölcsi aggályaim miatt. A lila ködöt felváltotta az érzéki fekete lyuk eseményhorizontján való keringés, és már visszavonhatatlanul elkezdtem zuhanni befelé, bármit megtettem volna erkölcsi fenntartás nélkül.
Miután végig dörzsöltek egy nagy puha törülközővel, kiléptettek a kádból, és leültettek egy kanapé szélére. Mellém ültek a lányok kétoldalról, az egyik lány meztelenül, a másik meg félmeztelenül, és folytatták a simogatást, csókolgatást, miközben finoman hanyatt döntöttek. A meztelen lány oldalról elkezdte ágyékom, majd a farkam csókolgatni, míg a másik feltolta a lábaim és elkezdte nyalni a fenekem. Az események párhuzamosan elkezdtek fejlődni, a fenekemet nyaló lány egy kis ujjazás után, finoman újra elkezdte belém tolni a farkát, míg a másik folyamatosan úgy helyezkedett, hogy a farka egyre közelebb kerüljön a számhoz. A fenekemben levő fasz teljesen belém került, de semmilyen rossz érzésem nem volt, annyira felizgatta az ánuszom és a gátam, hogy csak kellemes melegérzetet éreztem. És ekkor már a másik fasz is lassan és szinte észrevétlenül a bekerült számba, megrökönyödtem, de annyira fel voltam izgulva, hogy vágytam rá, hogy szophassam, nyalhassam és érezzem a nyelvemmel. 
Ez volt alámerülésem harmadik kritikus pontja, amikor életemben először egy faszt vettem a számba.
Elkezdtem finoman szopni, szívni és nyalogatni. Éreztem, ahogy egyre merevebb és keményebb lesz, a lány teste pedig finoman elkezdett remegni, valószínűleg élvezhette. Miközben fantasztikusan szopta a farkam, ki –bemozgatva a számba a jól megnőtt péniszét. Néha lenyúlt és egy kicsit jobban rátolta a fejem a farkára. Közben el is feledkeztem az ánuszomról, mert a másik lány a fenekemben csak finoman kavart, de nem húzta ki, nem akarta terhelni a gátam, csak finoman tágított. 
Amikor látta, hogy belemerültem a szopásba, elkezdte kihúzni a farkát, furcsa volt a hiányérzet, amit éreztem, de örömömre lassan visszatolta. És aztán elkezdte az elején lassan, majd egyre ütemesebben baszni a seggem. Ki és be, volt amikor teljesen betolta, meg –megmozgatta bennem, folyamatosan, ritmusosan baszta a seggem. Nagyon erotikus volt a hang, ahogy a lágyéka hangosan csapkodta a fenekem baszás közben, én eddig még mindig csak a farok másik oldalán voltam.
Egyszer csak két lány varázsütésre, lelassult, és helyet cseréltek. 
Már nem került annyi időbe ugyanannak a pozíciónak a felvétele mint először, hamar bekerült a fasz a seggembe, ami most egy kicsit nagyobb volt, de ügyesen és fokozatosan vezette be, hogy nem okozott fájdalmat. A másiknál némileg aggasztott, hogy a szaros seggemből a számba kerül egy fasz, de semmi rossz szagot nem érezve, rendesen felkészítettek az ánuszom és a végbelem. 
Érzékivé vált már ekkora, hogy ott volt az a fasz az arcom elött, most már magamtól rábuktam, bekaptam a faszát a másik lánynak is. Elég érzékenyek és ügyesek voltak, mert elélvezés elött mindig egy kicsit lelassultak. Egyik pillanatban a szoptatós lány kihúzta a számból a farkát, felült és megcsókolt, a számba nyomta a nyelvét, én pedig élveztem a perverzitás kiteljesülését. Ekkor fölém guggolt terpeszben, megfogta a farkamat, és szépen lassan beleereszkedett. Fantasztikus feneke volt, és az ánusza is szoros, finom és szaftos volt, mint egy nagyon finom, alig használt pina. Először csak egy kicsit csúszott rá, majd lassan teljesen rácsúszott, egy kicsit ült rajtam, kiélvezte az első pillanatot, majd fölemelkedett, és újra le, és megint, és az ánuszával elkezdte fejteni a farkam. Idönként teljesen beleereszkedett és kavart egyet a fenekével átszellemültem, mindketten nagyon élveztük. És aztán eljött a pillanat, amikor már nem tudtam visszatartani, elélveztem. 
Nagyot élveztem, az életemben ritkán volt még ilyen katartikus élményem, az egész testem rángott, többször végigfutott a testemen a kielégülés okozta rángás. A lány a farkamon nagyon élvezte a rángásaim, csak ült rajtam, és ringatózott a faszomon. 
A másik, aki eddig baszta a seggem, egyre jobban felgyorsult, egyre jobban csak magára koncentrált, és belém élvezett. Fantasztikus élmény volt, ahogy kielégült. Éreztem, ahogy belém spriccel a meleg geci, és elárasztotta a végbelemet. Nagyon erotikus érzés volt, élvezni a másik kielégülését, igy. Tartotta a lábaim, magához szorította és ő is élvezte a kielégülés pillanatát, és közben tövig bennem volt. Aztán lassan lazult a szorítása. 
A lány aki a farkamon lovagolt, ráült a mellkasomra, megcsókolt, és azt mondta:
-	most visszakapod, amit belém nyomtál, nyisd ki a szád kedves…
majd az arcom fölé guggolt, és az ánuszából a számba préselte a spermiumot, amit beleélveztem. 
-	nyeld le babe, ez a tied..
és megint belecsókolta a számba, hogy a nyelvével jó sok nyálat kevert a szájamba, csókolódzott velem, egy idő után feljebb csúszott, és ahogy utána emeltem a fejem, nyelnem kellett egyet. Igy nyálával együtt a fenekéből kijött spermiumom, mind lecsúszott a torkomon. Majd felállt rólam, és a két lány olyan helyzetbe tolt, hogy a fejem lelógjon az ágyról. Ekkor fölém állt és a lelogó fejemet tartva, lassan elkezdett szopatni. Az álló farkát beletolta először csak egy kicsit a számba, majd amikor látta, hogy bírom, teljesen beletolta. Elkezdtem fuldokolni, ekkor kihúzta és mondta:
-	toldd előre a nyelved, csinálj úgy, mintha le akarnád nyelni a farkam. Nézd, megmutatom. Látod?
És megmutatta a nyelvét, hogy tartja a nyelvét. Majd rábukott a már lelohadt, gecis farkamra, ami lelohadva feküdt a hasamon, és lassan magába szívta, teljesen. És ezt néhányszor megismételte. Ilyen jól ás ilyen mélyen még senki sem szopta le a faszomat.
Ekkor visszafektetett az előbbi helyzetbe, belecsókolt a számba, hogy érezzem a saját spermiumom izét, majd állva a kezébe vette a fejem, és újra lassan tövig tolta a számba a faszát, a torkomig. Kétszer, háromszor és még és még és újra megismételte, mindig figyelt arra, hogy ne kezdjek el fuldokolni, lassan már kezdtem megérezni, hogy tartsam a számban a nyelvem és a faszt, hogy minél tovább tudjam olyan mélyen tartani. Addigra már ő is annyira felizgult, hogy egyszer csak beleélvezett a számba. Ohhhh fuldokoltam először, mert ilyen még sose volt a számban. De ahogy láttam az arcán az örömöt, valahogy elviselhetőbbé vált, ahogy éreztem a számban és a torkomban. De újra és újra görcsösen összerándult a farka, és csak spriccelte a meleg gecit a számba, torkomba. Aztán egy újabb, és egy újabb rángás, újabb geci fröccsökkel. Sok gecije volt, korábban még geci sem volt a számban, nem hogy ennyi, ami szinte megtöltötte a szám. A farka mellett csorgott ki a számból a geci.
-	Ne köpd ki, tartsd még egy kicsit a szádban. Mutatok valamit.
Én tele szájjal, bambán bólintottam, kicsit nyitva hagyva a szám, csak, hogy ne kelljen lenyelni. 
Ekkor megcsókolta a szám, majd belecsókolt, és átkanalazta a nyelvével a saját szájába a gecit. Nézte az arcomat, megsimogatott, majd újra megcsókolt. Amikor a nyelve a számba volt, újra visszatolta a gecit a számba, és közben folyamatosan csókolta a szám. Ekkor közben kedvesen felnyúlt és befogta az orrom. A hirtelen reakcióm a nyelési inger volt, mire a számban levő összes gecit lenyeltem. Furcsa volt, először viszolyogtam, de nyelés után már nem volt annyira zavaró. Furcsa, gondoltam, meg lehet szokni, ennél sokkal rosszabb a tökfőzelék.
Ez volt az a helyzet, hogy a gecivel telt seggemből csorgott a geci, és a szám is tele lett gecivel.
És azt hiszem, itt estem el végleg.
-	Már majdnem kész vagy, nagyon ügyes, jó kis faszszopó köcsög kurvát csinálunk belőled –
mondta, és megölelt, majd megcsókolt. 
-	Ügyes kis lány vagy, most már egy cocksucker slut vagy, már csak ruhát kell neked találni.

Nincs hozzászólás. |

[1-5]


A blog RSS feedje.


reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba4171BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba112161Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1350Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba76111Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4960Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#csoti100Hármasszex..2ff-1nő
Ajánlott szobák
#profi_csajok910Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba4360Transzszexuális csevegő

#tdkata110Submissziv passzív travi, Domináns Hölgyet, Urat keres!

reklámA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.