Simple vásárlói tájékoztató


reklám

reklám
6. rész - befejezés

itt vagy: Eropolis > Transzneműek negyede > Blog > justdoit > 5

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

justdoit blogja


Hogyan lettem biszex? mesedélután
Németországban dolgoztunk egy árverésre készítettünk el dolgokat, meg az installációt építettünk fel hozzá. Egész nap dolgoztunk este jól esett volna valami kikapcsolódás.
Miután elhúzódott a munkánk, hogy másnapra kész legyünk, már csak sex bár volt nyitva a városban, ahol még valami ennivalót is kaptunk. Egy közepes helyen volt, kívülről jól nézett, úgy gondoltuk, hogy eszünk egy jót, iszunk egy-két korsó sört és közben jól érezzük magunkat.
Amikor beléptünk, meglepő módon sokan voltak és egy recepciós fogadott minket.
-Ma este transzvesztita buli lesz, belépőt kell vennetek.
Meglepődtünk, de különösen nem zavarta volna a vacsoránkat…
-Mi? Travi show? Mennyi a belépő? Vacsorát lehet rendelni?
- 20 Eur a belépő, de ezért kaptok egy tombola jegyet is. A konyhánk 11-ig működik, még bőven kaptok vacsorát.
Remek gondoltam, lesz vacsora, sör van, hangulat is lesz. Csak úgy viccből megkérdeztem.
-És mit kapunk a tombola jegyért?
-Főszereplője is lehetsz travi bulinak.
Evvel ugyan nem tudtam mit kezdeni, de a vacsora már összeállt a fejemben. Kifizettük a belépőt és megmutatta a sorsjegyeket.  Lehetett választani, még maradt nekik néhány, nekem a 42-es jutott, de már a vacsora járt az eszünkben. Eltettem a zsebembe és el is feledkeztem róla.
Benn zene, vegyesen asztalok, sörpultok, sok ember és hangulat volt. Kaptunk egy jó kis asztalt egy 20-as jattért, közel a színpadhoz, ahol két jó nő vonaglott a zene ritmusára. Amikor leültünk, akkor azért közelebbről látszott, hogy nem biztos, hogy nőnek születtek. Szép arcuk és jó testük és szép lábuk volt, ami az én fétisem, és ráadásul harisnyában voltak, ami még szimpatikusabb volt, igazából nem is zavart, hogy nők vagy travik, mert rokonszenvesek voltak és jól is mozogtak.
Az étlap jónak tűnt, jó választékkal és jó kis sör választék volt. Megrendeltük az ételeket, a sört, amit gyorsan ki is hoztak. Innentől már sokkal vidámabb és gördülékenyebb lett este és már nem nagyon érdekeltek a részletek az első néhány korsó sör után. Az asztalnál rendelt valamelyikünk egy kört Jagermeistert, és onnantól már teljesen le is lazultam.
A zene és a lányok változtak, a hangulat viszont változatlanul jó maradt. A vacsora jó volt, de már lassan arra sem emlékeztem, hogy mit ettem, de biztos finom volt, mert csak jól éreztem magam.
Olyan 11 óra elsötétült a színpad világítása és halk dobpergés kezdődött, mindenki érezte, hogy történni fog valami, a terem elcsöndesedett.
Egy reflektorfény kapcsolt be és megvilágította a színpadot….
Belépett a szpíker.
-	Hello, hölgyeim és uraim, üdv mindenkinek, sziasztok. Tudjátok, hogy ma egy különleges travibulit rendeztünk, rendkívüli travi showt hozzunk össze nektek. Még semmi különlegeset nem láttatok, mivel a műsor csak most kezdődik. Remek csajok fognak benneteket szórakoztatni a színpadon, szex is lesz, sőt ti is reszt vehettek aktív szereplőként. Az este egyik tréfás és izgalmas része, hogy a sorshúzással döntjük el, hogy valaki közületek része lehet a lányok megkülönböztetett figyelmének, ahol felkészítik őt egy bomba nőnek és része lehet a shownak, a lányokkal együtt. Tehát a ma este fénypontjához jutottunk, kisorsoljuk a tombolajegyek közül a szerencsés nyertest.
Halkan erősödő dobpergés. Két gyönyörű lány? jelent meg a dobozzal, amibe beledobálták a tombola jegyeket, majd letakarták a dobozt egy fekete bársonnyal, a dobpergés egyre erősödött.
-	Először azt a számot húzzuk ki, akire majd a nyertes szelvényt kiválasztását bízzuk, az ő nyereménye, hogy kifizetjük az eddigi fogyasztását….
Nem is nagyon figyeltem oda, a sörök és a Jagermeister már megtette hatását, laza lila ködben úszott már minden. Kihúztak valakit, aki kiment, a lányok ölelgették, körbefonták és odavezették a dobozhoz, hogy húzzon. Közben olyan tapizást nyomtak rajta, hogy szerencsétlen azt se tudta, hogy fiú e vagy lány. Nagy nehezen sikerült kihúzni egy számot, hangos dobpergés közepette. Újra kiállt a szpíker, a fények ráirányultak….
-Zwei und fierzig….
Mondta először halkan, majd hangosan megismételte. 
Mi koccintottunk majd ittunk erre egyet, hogy ezen is túl vagyunk. Kíváncsian vártunk, hogy ki lesz a szerencsés szerencsétlen. De senki nem mozdult, csak mindenki keresgélt, kutatott és közben lassan újra erősödött a teremzaj.
A színpadon a szpíker lassan elvesztette a lazaságát és kezdett tanácstalanná válni, hogy mit csináljon. Nézelődött jobbra, balra…
A barátaim az asztalnál elővették a jegyeiket, de egyiknek sem stimmelt, kérdezték, hogy az enyém mennyi.
-	Nem tudom. 
mondtam, még mindig a lila ködben, majd elkezdtem keresgélni.
A szpíker még mindig nem tudta, hogy mit csináljon, elkezdett beszélgetni a lányokkal, hogy most mit csináljanak. Már vagy két percre beszélgettek, amikor úgy látszott, hogy kitaláltak valamit.
-Hölgyeim és uraim, mivel a sorshúzás eredménytelen volt, ezért megismételjük a sorshúzást újra.
Ez volt az a pillanat, amikor megtaláltam a tombola jegyet. Félig kábán mutattam a barátaimnak, akik kikapták a kezemből és felkiabáltak, hogy megvan. Újabb dobpergés, a fényszórók ránk irányultak…
Ők pedig, felrángattak, hogy felálljak és kezembe adták a sorsjegyet…
Innentől kezdődött életem megváltozása.

Én ott álltam kábán, mint egy dísz fasz, bamba vigyorral az arcomon, kezemben a sorsjeggyel. Az emberek röhögtek, tapsoltak, fütyültek. 
A színpadról odajött hozzám két lány, egész ügyesen mozogva a magassarkú cipőikben, átvágtak a tömegen az asztalok között, a fényszórók követték az útjukat és csak jöttek felém, kifinomult mosollyal az arcukon. Amikor odaértek karon fogtak, és felvezettek a színpadra. A fények, a zene és a zaj erre a pillanatra koncentrált…
-	Hölgyeim és uraim, a győztes. Megkérdezhetem a neved?
-	Gábor - mondtam, hirtelen eszembe se jutott, hogy ne a saját nevemet mondjam.
-	Üdvözlégy Gábor, hölgyeim és uraim, ma este csodát teszünk, Gáborból rövid idő alatt egy csodálatos szexi nőt varázsolunk. Milyen női nevet szeretnél, Gábor?
-	Nóra, - nyögtem, de még mindig fogalmam se volt, hogy mi történik, és mit csinálok a színpadon.
-	Tehát rövid idő alatt teremtünk egy csodálatos, szexi, vonzó, szexéhes nőt ebből a rokonszenves fiatalemberből. Gábor, mit szólsz ehhez, részt akarsz venni ebben a projektben? Szeretnél egy estre egy szexéhes bombázóvá válni? Benne lennél nőként akár a szexben is?
Szex? Akkor már lassan két hónapja nem volt kapcsolatom, a munka, meg az utazás miatt legfeljebb a szállodában jutott időm néha egy önkielégítésre, ahol valami rövid pornóra kivertem a farkam. Úgy hogy nagyon ki voltam éhezve, és csak a szex szóra merültem fel a lila ködből, eszembe se jutott, hogy travi klubban vagyok és nem csak heteroszex létezik.
-	Ohhh, persze, nagyon is. – 
mondtam, kicsit felélénkülve, mire a közönség ujjongani, tapsolni és fütyülni kezdett.
-	Hát akkor hölgyeim és uraim, most (még) Gábort elvezetik a hölgyek, hogy egy fél óra múlva már Nórával jöjjenek vissza. Addig Önök élvezzék műsorunkat, és a bárunkat, figyelmükbe ajánlom a széles körű italválasztékunkat, remek helyi söreinket..
A két lány karonfogott, átölelt és lekisértek a színpadról, de most más irányba mentünk, hátul a függönyökön keresztül.
Elhalkultak a zajok, hirtelen mintha más világba kerültem volna, de még tartott az alkoholos derű. A lányok kedvesen átölelve tartottak, és finoman meg-megsimogattak menet közben. Itt-ott hozzámértek, mint egy fokozva az érzékeim tompa állapotát. Lágyan hozzámértek, mint egy véletlenül a fenekemhez, combomhoz, mellkasomhoz. Majd megérkeztünk egy szeparált részhez, ami hangulatos, erotikusan berendezett, hangszigetelt helység volt, lágy megnyugtató zene szólt.
-	Most levetkőztetünk – mondta az egyik lány, és finoman elkezdtek felülről levetkőztetni, miközben lágyan simogatva tolták le rólam a pólót is. Közben, mint a lágy pihe, egy- egy csókot leheletek a bőrömre, és finoman hozzám simulva átöleltek. 
Elvarázsoltak, fenntartás nélkül átadtam magam ennek a hangulatnak, érzékiségnek. Lassan elkezdték kifűzni a nadrágszíjam, és közben simogatták a combom, hátamat és finoman meg-megérintették a mellbimbóim. Elkezdtem felizgulni, elfelejtettem, hogy hol vagyok és miért is jöttem ide, csak a hangulattal törődtem. Lassan lehúzták a nadrágom, finoman simogatva, miközben  lágyan simították ajkukkal a combomat, azt hogy levették a cipőmet meg zoknimat észre sem vettem már. Hála Istennek egy sima, de tiszta boxer volt rajtam, igy nem égtem a cuccom miatt. Simogatva a boxerem, belecsúszott a kezük a alsónadrágomba, megsimogatták a fenekem, és lágyan hozzáértek a farkamhoz, amelyik már a póló levételénél elkezdett állni. Még a boxerem levétele elött lágyan puszilgatva húzták le rólam, ahogy előszabadult a farkam, először oldalról nyalogatta az egyik lány, kezébe vettek a makkomat, csókolgatta, majd felcsúsztatta a nyelvét a makkomhoz és lassan és finoman magába szívta, miközben puhán nyalta. Ez volt az az első pillanat, amikor majdnem elélveztem. A másik lány közben simogatta a hátam, mellem és a fenekem. 
Az elélvezés pillanata elött a lány megszorította az álló farkamat a tővénél, mire elmúlt a merevedésem. Rám nézett és kedvesen azt mondta:
-	Most megfürdetünk és kimosunk.
Abban a pillanatban úgy voltam, hogyha azt mondja, hogy levágják a lábamat, azt se bántam volna. Már nem a reális világban voltam, mindenről elfeledkeztem, csak az volt ott és akkor ahol voltam, a csúcsig kiélezett érzékiség, vágy. 
Bekísértek a fürdőszobába, ahol finom érintések, csókolgatások közepette állva rádöntöttek a kád szélére. Az egyik lány hátul elkezdte csókolgatni a fenekem, széthúzta a farpofáim, és körbenyalta az ánuszom, majd belenyalt. Wahhhh,  azt hittem, hogy szétrobbanok. Széthúzta az ánuszom és beledugta a nyelvét a fenekembe, elkezdte kinyalni a fenekem, rettenesen felizgatott. Majd közben lágy átmenetként finoman simogatva az ánuszom, belecsúsztatta az ujját a fenekembe, lassan befelé mozgatva.
Soha nem éreztem még ilyet, az urológusnál tapasztalt éles fájdalom, amit a prosztata vizsgálatnál tapasztaltam, az mintha egy nem létező másik világ lett volna. 
Majd két ujjal folytatta, és még mindig a mennybe voltam. 
Egyszer csak a lány előhúzta a farkát és hátul simogatni kezdte vele a fenekem, és az ánuszom környékét. Bárki bármit mondhat, lebuzizhatott volna, de akkor és ott abban pillanatban nem volt más, mint az, hogy arra vágytam, hogy ne hagyja abba. Beolajozta a farkát és a fenekem, és nagyon lassan és finoman belecsúsztatta a farkát az ánusomba. Közben a másik lány alám kúszott és szájába vette a farkam.
A lány a hátam mögött, lassan kihúzta, majd újra nagyon finoman belém tolta a farkát, lassan és nagyon lassan tövig tolta belém. Átölelt és közben lágyan csókolgatta a nyakam.
Igy telt el egy kis idő, de úgy éreztem, hogy bár sose lenne vége ennek az állapotnak. Az érzések, a benyomások, az illatok, a zene – mintha minden összefogott volna azért, hogy ezt a fokozott vágyérzetet fekete lyukként érezzem és fejest akarjak ugorni bele, gondolkodás nélkül. 
Lassan kihúzta belőlem a farkát, majd egy vékonyabb csövet tolt belém..
-	Most egy kicsit feszíteni fog belülről – 
mondta. Éreztem, hogy valami lassan egy kicsit feszíteni kezdte a beleim. Kihúzta a csövet, a másik lány is elengedte a farkam, és odavezettek a wc-hez, ráültettek. Elég gyorsan elkezdett belőlem folyni a szaros, zavaros lé kicsit megtisztítva a végbelem.
Vártak egy kicsit, felállítottak újra nekidöntöttek a kád szélének, és újra jött a cső. Ezt még kétszer megismételték velem. Közben az egyik lány levetkőzött, csak a bugyiját hagyta magán.
Az utolsó WC öblítés után, amikor már csak tiszta víz folyt ki belőlem, beállítottak a kádba, mellém állt a levetkőzött lány, és elkezdett mosdatni a zuhannyal, mindenhol. Közben simogatott, tapogatott és csókolgatott – szép arca és szép mellei voltak, semmilyen diszharmóniát sem éreztem, igy én is viszonoztam a érintést, simogatást és tapizást. Mikor a bugyijához értem, éreztem a merev farkát, meg már látszott is rendesen. Szép normálisan méretes farka volt, és abban a helyzetben, hangulatban semmilyen visszatetszést nem keltett bennem, igy belenyúltam a bugyijába. 
Elmosolyodott, gondolom, most jutott arra a gondolatra, hogy megfogott. LOL, holott már jóval korábban elvesztettem az erkölcsi előítéleteim. Kivettem a farkát és lágyan megsimogattam.
Azt hiszem ez volt az a második sorsdöntő pillanat.
 Folytatás késöbb
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
6. rész - befejezés
#5 2022-11-16 09:59:16
És egyszer csak egy feszítő érzés a seggemben, azt hiszem fel is jajdultam. Ekkor volt hogy mindkét lány oldalról rám nézett és megfogták a kezem és szorították. 
A pasi keményen betolta a faszát a másik pasi fasza mellé a seggembe. Fájt, nagyon fájt egy két pillanatig, azt hiszem fel is sikoltottam, és elkezdtem sírni. A pasik pedig vigyorogtak.
-	Na te büdös kurva most megkapod amit érdemelsz, most igazán felavatunk téged, szétbasszuk a seggedet.
Sirtam a fájdalomtól, de leszorítottak és meg se tudtam mozdulni, és a számban lévő fasztól pedig meg se tudtam szólalni. A sírásom, a kitágult pupillám annyira felizgathatta őket, hogy egyre gyorsabb tempót diktáltak, ilyen kemény baszásom még nem volt az este. Tényleg szétbasztak, azt hittem, hogy innen fel sem tudok állni. 
Arra gondoltam, hogyha nem lazulok el teljesen, akkor végem. Elkezdtem relaxálni, mialatt egymást túlszárnyalva egyre keményebben és gyorsabban basztak. És egy idő után átfordult a fájdalom egy nagyon kéjes érzésbe, elkezdett állni a faszom és elélveztem. Valószínűleg ez triggerelte öket is, mert előbb a számba élvezett a pasi, majd a másik kettő is elélvezett. Amelyik szopatott, kihúzta a farkát és felét az arcomba nyomta, majd visszatolta a farkát, hogy nyaljam le róla az összes maradékot. És még utána az arcomon levő gecit is beleterelte a számba. A seggemből szabályosan folyt a geci, mint a csapból, azon csodálkoztam, hogy nem volt véres. Odakusztak a számhoz, és mindkettőnek leszoptam a gecit a farkáról.
Ekkor fel tudtam ülni, és körbenézni. A másik két lányt még keményen baszták. Volt ott még egy pasi aki most épp lyuk nélkül volt. Észrevette, hogy fasz nélkül maradtam, erre viszonylag kedvesen odatérdeltett Maya mellé egészen szorosan, és elkezdte szopatni velem a farkát. Aki közben hátulról Mayát baszta, a kihúzta Mayából a faszát és engem is elkezdett baszni, majd megint visszatért Mayába, és megint vissza belém és igy váltogatott minket. Aztán az engem szoptató helyet cserélt vele, és ő kezdett hátulról baszni minket. Aki most szopatott, már nagyon fel lehetett izgulva, éreztem, hogy mindjárt elmegy… ekkor teljesen ráhúzta a fejem a faszára, és bele élvezett a torkomba, mélyen meleget és sokat, csak nyeltem és nyeltem. A másik pedig beleélvezett Mayába. Néztem, ahogy elélvezett, figyeltem Maya arcát, hogy mit érez. A két elélvező pasi odahúzott Maya fenekéhez, hogy nyaljam ki a seggéből a gecit. Milyen mocskos az emberek fantáziája, gondoltam, és kinyaltam. Maya élvezte. Hangosan röhögtek, miközben mondogatták:
-	Gratulálunk, te seggnyaló, gecinyelő, faszopó, szétbaszott büdös köcsög kurva. Elérted a csúcsot.
Megpaskolták a fenekemet, odadobtak nekem egy 20 Eur-st, és röhögve elmentek.
-	Körülbelül ennyit érdemelsz, te kis buzi.
És ekkor csak hárman maradtunk. Nyúzottan, szétbaszottan.
-	Minden estétek ilyen?
-	Á dehogy, csak hetente egyszer. Nagyon ügyes voltál, te voltál az első aki ezt végig tudta csinálni, hülyén hangzik, de büszke lehetsz magadra. Lehet, hogy el kellene gondolkodnod azon, hogy mi is vagy te valójában. Szerintem, te olyan vagy mint mi, csak ez eddig soha nem derült ki. Hogy élted ezt meg?
-	Ti hogy élitek ezt meg hetente? 
-	Akár hiszed, akár nem, nekem, nekünk ez izgató. Ezek a köcsögök azt hiszik, hogy megaláznak, holott élvezem minden percét amikor szétbasznak. De ez csak ritkábban van, mert nem elég nagy a farkuk, az átlagnak, hogy felizgassanak.
-	Akkor ti mikor élveztek el?
-	Például amikor veled voltunk és mi irányítottunk, finoman és lágyan úgy csináltuk, hogy nekünk legyen jó. Jó volt veled lenni.
-	Ez milyen este volt, durva, vagy átlagos?
-	Egy kicsit durva volt, ezekkel a parasztokkal, de nagyjából mindig igy van. Csak az esetek nagy részében ketten fejezzük be, mert a kisorsoltak már menet közben valahol kiszállnak. Na gyere menjünk mossuk ki magunkat. Kérsz egy teát? Ilyenkor csendesen teázgatunk egyet.
-	Persze, örömömre szolgál. Jó volt tőletek tanulni. Kell még valamit tudnom?
Bementünk a szeparéba. A visszaérve ott volt aztalon a diplomám, egy boríték a pénzzel egy ajándék doboz. Kinyitottam a dobozt és egy fém plug volt benne, amin egy róka farok volt, a plugba pedig bele volt gravírozva a szórakozóhely neve. Emlékezetes ajándék, nehogy az anusom visszaálljon az eredeti méretére.
-	Ma este mindent átéltél, amit mi is szoktunk, nevezhetik aminek akarják, de a sex minden formáját élvezhetted. Ha tetszett, akkor jó, ha nem akkor meg megtörtént. Akarsz még ezzel foglalkozni?
-	Most még nem tudom, szét vagyok baszva, fáj a seggem, a szám, és lenyeltem vagy egy liter gecit. Nem tudom, kitől milyen kórságot kaptam el, de annyira izgató volt, hogy mégis újra megcsinálnám.
-	Mi szeretjük ezt csinálni, életünk része, függővé váltunk. Nem akarsz velünk maradni, lehetnél az állandó köcsögünk, élhetnél velünk, ígérem nem maradnál többé fasz nélkül. És annyi gecit nyelhetsz, hogy már húst sem kéne enned  Maradj velünk, remek éjszakai játékaink vannak.
-	Nagyon köszönöm lányok. Igazán jó érzés ezt hallani, pihentettem egy kicsit a fenekem és alszom rá egyet.
Ezen jót nevettek, átöleltek és megcsókoltak.
Segítettünk egymásnak levetkőzni és megfürödni.  A számat többször kiöblítettem alkohollal, de a seggemből még akkor is csurgott a geci, amit egy kisebb beöntéssel kimostak belőlem. Közben elmesélték, hogy míg engem felkészítettek, addig szedték össze a jelentkezőket. Aztán a faszuk mérete alapján csoportosították őket. Eligazítást is kaptak, hogy ne engedjék belém az összes gecijüket, hanem csak az első löketet, a többit összegyűjtötték a végére nekem. De volt olyan is, aki csak direkt nekem verte ki a faszát. És ami még abszurdabb volt, a kollegáim is beálltak a sorba, azok közé, akik megbasztak.
Amikor elkészültem, felöltöztem, a lányok elbúcsúztak tőlem. Örültek, hogy találkoztak velem, és megismertek és hogy gondolkodjak az ajánlatukon.
Megadták a számukat, hogy bármikor hívhatom őket. 
Amikor kimentem senki nem várt, a szállásra érve a cuccom összecsomagolva ott várt a portán. Megértettem, még szerencse, hogy a saját autómmal mentem, hazautaztam és telefonon kiléptem munkahelyemről.
És mi maradt az egészből? A vágyakozás, hogy újra átélhessem ugyanezt. Nem lettem buzi, de most más szemmel nézem a világot. 
Vágyakozok – de most már tudom, hogy mire. Esténként néha előveszem a telefonszámot és eljátszom a gondolattal, hogy felhívom őket.
Jaaa, és azóta furcsábban szellentek 

3 hozzászólás |

Hozzászólások

dijjja#5#3 2022-11-28 15:17:22
3. részt hol lehet megtalálni? :)
pandora#5#2 2022-11-19 18:56:39
Huhhh...sodró lendületű írás volt, izgalmas sztorival. :)
Gratulálok hozzá! :) :* 

Egy formai kis észrevételem lenne, a bevezető szöveg iszonyatosan hosszú (az valójában az első rész, de oda egy pár soros bemutatkozást szokás írni), nagyon rossz hogy folyton le kell görgetni egy kilométert.
passz37#5#1 2022-11-16 21:13:07
Tökéletesen leírtad, hogy mi lenne az az esemény ami után már biztos, hogy csak boldogan halhatnék meg.


reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba4161BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba110152Biszexuális vagy, be kell lépned!

#ffhu100Bi fotóst keresek
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1331Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba6761Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5060Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#csoti100Hármasszex..2ff-1nő
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba110Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok910Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3750Transzszexuális csevegő

#tdkata100Submissziv passzív travi, Domináns Hölgyet, Urat keres!

reklámA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.