Hirtelen

itt vagy: Eropolis > Transzneműek negyede > Blog > timi-fiu > 3

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

timi-fiu blogja


Egy CD napjai
Hétköznapok, ünnepnapok egy bisex CD életében
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Hirtelen
#3 2016-07-10 11:52:18
Régebben beszéltünk. Akkor azt mondta találkozzunk valahol, alkalmunk, helyünk nincs, de egy jót beszélgethetünk és majd meglátjuk. Gondoltam, miért ne...
Szimpatikus volt, nyitott és valamennyire közlékeny. Beültünk valahová és ittunk egy kávét. Közben egy ismerősbe is belefutottunk - hirtelen lebukva éreztem magam, de aztán rájöttem, hogy miért ne ihatnék meg egy kávét egy pasival valahol.

Többet aztán nem találkoztunk.
Egy napom nem rég úgy alakult, hogy egyedül maradtam és gondoltam eltölthetem az időt egy kis kalanddal is. Kiírtam, hogy ma ráérek. Meglepetésemre bejelentkezett, hogy szívesen meglátogatna. Nem tudtam még mikortól meddig vagyok egyedül, nem tudtam azonnal igent mondani. Nem volt nagyon rámenős, elég gyorsan lemondott róla, azt írta "majd máskor". Valószínűleg azt gondolta, kamuzok. Mitagadás ettől én is azt gondoltam róla, de azért csak ráírtam, amikor eldőlt, hogy szabad vagyok. Egyszer csak válaszolt, hogy szabaddá tudta tenni magát, mikor jöhet... Kértem egy jó másfél órát.

Lázas készülődés kezdődött.
Hirtelen el sem tudtam dönteni, miben várjam, milyen ruha tetszene neki. Nem akartam sokat gondolkodni, előkaptam a kedvenc fehér csipkeruhám, hozzá csábító testharisnyát, ami egész új szerzemény, élőben még senki nem látta - gondoltam, ha ez nem jó, hát semmi. 
Beugrottam a fürdőkádba. Tiszta haj, sima bőr... kívül belül tiszta legyek! Megtanultam már időt spórolni - amíg száradok itt, folytatom ott. De így is volt majd egy óra. A pasik el sem tudják képzelni mennyi munka eredménye, amit aztán mustrára vesznek!
A sminkem nem sikerült olyan jól, mint lehetett volna - ennél azért jobbat is tudok.
Végül csak elkészültem. Közben eléggé izgultam már, vágytam egy jó együttlétre. Elképzeltem, milyen lehet. Tudom, hisz láttam már, de azt is tudom, hogy randin minden pasi más.

Ő is más volt, láthatóan zavarban érezte magát. Nem tudtam hogy segítsek, de aztán úgy láttam feloldódik. Megdicsérte a ruhámat és a lábaimat - jól esett, ahogy azt is, ahogy simogatni kezdett. Bevallom a simogatástól igazán izgalomba jövök és hosszú ideig el tudom viselni.
Nagyon sokáig azért nem tartott, hogy a combomon felfelé vándoroljon a keze, és a bugyim felé keresgéljen, de addigra én is igen izgalomban voltam már. De profi volt, mert nem nyúlt azonnal bele. Simogatott bugyin keresztül is, s csak akkor csúszott be a keze, amikor érezte, hogy nem akarnám tovább az izgató előjátékot. Elég szűk bugyit választottam, megküzdött vele. Amikor aztán kicsomagolt, megijedtem kicsit. Az izgalom közepette megfelejtkeztem arról, hogy ha korán benedvesedek, akkor néha szagom van - az meg olyan kiábrándító! Én nagyon nem szeretem, ha a pasi szagosan érkezik. Nagyon rossz érzés volt, amikor az ágyékom felé hajolt és megéreztem, hogy nem vagyok tökéletes - sosem szoktam erről megfeledkezni! Minden hálám az övé, hogy nem törődött ezzel, legalábbis nem mutatta.
A szájával kezdett izgatni és igen ügyesen. Egyre forróbb, egyre feszítőbb érzés volt, izgatni akartam én is, bár nem nagyon kívántam, hogy ezt abbahagyja.
Kezemmel finoman megkerestem ágyékának ajándékát, és figyeltem, ahogy lüktet, elő akar törni. Segítettem neki ebben :) Épp méretes volt a markomhoz, egy kicsit simogattam, markolásztam, hogy ő is nagyobb izgalomba jöjjön, ahogy ő tette velem. Nagyon sokat nem váratott magára, hogy közelebbről is megcsodáljam a lüktető rudat.
Gumit húztam rá, elé térdeltem és szorgosan kezdtem szopogatni, nagyon jó érzés volt  a számban érezni, ahogy megmozdult. Szusszanás nélkül, némán tűrte, hogy kényeztessem. Kicsit hiányzott is, hogy hangosabban adja tanújelét annak, hogy jól végzem a dolgom. Helyet cseréltünk, én az ágy szélére ültem, ő pedig elém állt és készséggel vettem a számba újfent az örömpálcáját. Eltelt így néhány perc, a nyelvemmel ügyeskedtem a kezeimmel pedig simogattam, hogy még izgalmasabb legyen neki. Nekem is egyre izgalmasabb volt, magamban akartam érezni, nem volt elég ezek után, hogy a számat töltse ki a kemény szerszám.
Felálltam, hátat fordítottam neki, és jól értette, mit szeretnék. Mögém állt és a nyílásomat kereste. Nem volt nehéz megtalálni, és el is indult befelé annak rendje, s módja szerint. Rá kellett szóljak, hogy lassabban törekedjen belém, mert azért kell néhány másodperc, amíg ellazulok annyira, hogy teljesen befogadjam.
Nagyon jó érzés volt, amint beért. Kicsit mozgott, és amikor érezte, hogy lehet, tövig felnyársalt, de olyan finoman, hogy így meg is süthet máskor :D Enyhén előredőlve álltam és hagytam, hogy ritmikusan lökje az ágyékom. Nagyon jól csinálta, semmit nem éreztem a kéjen kívül! Néha egy-egy ponton szokott fájni, ha nem vigyázok, de most ilyenről szó sem volt.
Kisvártatva felerősödött a szuszogása, éreztem, ahogy elélvez, és nagyon sajnáltam, hogy mindjárt vége: elernyed, kihúzza belőlem a fogva tartó kéjlécet és nincs tovább. Legnagyobb meglepetésemre azonban pár másodperc múlva folytatta és ez fantasztikus érzéssel töltött el. Ezek szerint visszatartotta!
Nagyon élveztem az ágy szélére támaszkodva, ahogy minden lökésnél megfeszül a nyílásom, én is igyekeztem úgy mozogni, hogy minél kényelmesebben hozzáférjen. Éreztem, hogy nekem nem sok van vissza, de nem akartam ott hagyni, szóltam neki, hogy élvezzen, amikor csak tud. Legnagyobb meglepetésem az volt, mikor közölte: ő már túl van rajta, ritkán sikerül másodszorra, de marad, amíg én is a csúcsra jutok. Hát nem kellett sok idő. Elindult a hasamból az ismerős hullám és nagy erővel szakadt fel az öröm. Lökött még párat - szerettem volna ha marad még - olyan volt, mintha csak ő tartana, mint egy bábot, az egyetlen "ujjával". Remegett a lábam és azt akartam tartson még. Amikor eleresztett majd össze is rogytam, le kellett guggoljak.

Nagyon ügyes volt. Rég elélvezett és csak azért maradt töretlen erővel, hogy követhessem. Miért nem ilyen minden pasi?
Sajnos elég gyorsan elment, egy kis levezető simogatás belefért volna, kitettem volna én is magamért, hogy ellazulhasson. Remélem lesz még alkalmam erre is.

2 hozzászólás |

Hozzászólások

timi-fiu#3#2 2017-10-06 20:57:23
Hát lett egy. Aztán nem lett több...
potenspasit#3#1 2016-07-11 00:31:46
szia, biztos lesz következő alkalom, és biztos, hogy egyre jobbak lesznek az együttlétek!


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1100BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba2930Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba400Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba1710Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1410Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok600Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba900Transzszexuális csevegő

#cdfatime200GANGBANG
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.