BDSM történetek
A naplót írjaosborne-gamwich
BDSM témájú történetek. Jó olvasgatást mindenkinek!
*
Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogokban/fórumokban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz.*
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
18
Számodra látható napló bejegyzés
18
összes bejegyzés
előző
A szerepcsere - 3. rész
Szofi próbált lenyugodni. A hűvös levegő segített rajta, de éppen csak annyira, hogy ne kezdje el kaparni a falat. Nem nézett fel, sietett az előadóba, hogy odaérjen az órára. Páran ugyan ráköszöntek, de nem válaszolt, úgy érezte, ha most felnéz, azonnal látják rajta, hogy fel van ajzva. Aztán belépett az épületbe, az előadó felé fordult, de aztán irányt váltott és a mosdóba robogott. Feltépte az ajtót, kikerült egy pár lányt, majd az első szabad vécébe lépett és magára zárta az ajtót. Fújtatott. Kellett egy pár perc míg egyenletesen tudott újra lélegezni, és még pár, hogy rávegye magát, hogy az újra az előadó felé induljon. Mikor odaért, már majdnem zárta be az ajtót az oktató, éppen csak besurrant előtte, a rosszalló tekintetre pedig egy “Sajnálom” eltátogásával válaszolt. Azonnal leült az első szabad helyre és táskáját maga elé rakta a padra. Az oktató cipőjének kopogása rázta fel egy kicsit, amint az előadó lépcsőjén lefelé lépdelve haladt a katedra felé.
A következő majd egy óra Szofi számára maga volt a rémálom. Képtelen volt koncentrálni, és amit az oktató mondott az egyik fülén be, a másikon ki. A kocsiban történteken járt az agya. Az hogy mennyire nem hagyta hidegen a jelenet, amikor a csizmája talpát nyalta a volt iskola igazgatója, és amikor elrúgta magától a férfit, egy még intenzívebb érzés kerítette a hatalmába. Utálta a férfit és ahogy megalázta, az felizgatta.  Fogalma se volt mi történik vele, a benyomások, az egész helyzet hangulata ismeretlen volt számára, ugyanakkor izgató, de felettébb idegen.
50 perc után vége lett a rémálomnak, és Szofi fellélegzett és kiviharzott az teremből. Páran utána szóltak, de még mindig képtelen volt mások szemébe nézni, azonnal a rejtekhelye vette az irányt, ami az épület alagsorának egy eldugott szegletében volt. Tudta, hogy a kutya se szokott arra járni, még a karbantartók se, a vaskos, kattogó fűtéscsövek pedig olyan vészjóslóak voltak, hogy távolról kerülte mindenki. Táskájába túrt, elővett egy cigit és rágyújtott. Nagyon ritkán dohányzott és vész megoldásként volt csak a táskájában a cigi, de pont az ilyen helyzetekre tartogatta. Pár gyors szívás, és kezdett megnyugodni, az események pedig lassan rendeződtek a fejében és párbeszédbe kezdett Önmagával.
•	Baszki, ez durva volt! Mekkora perverz dög vagy, Szofi! - mondta magának, és újabb slukkot szívott a cigiből. 
•	Nyugi, nincs semmi gond, most már minden okés! - győzködte magát tovább.
•	De hogy a picsába fogod kibírni még azt a két gyakorlati órát délig? - tette fel magának százforintos kérdést.
•	Simán Csajos, lábolgatva!
•	Te hülye vagy! Ugye nem akarsz a diri kocsijába visszaszállni?
•	Már hogyisne! Lehúzom a fószert, kell a lóvé!
•	De nem így! Ez egy perverz fasz! Mi van ha megerőszakol?
•	Ez a puhapöcs? Maximum a csizmámat. Amúgy is van nálam paprikaspray!
•	Na persze! És simán rak a kóládba egy kis ginát, aztán meg arra eszmélsz, hogy az a vén fasz már a seggedet kúrja!
•	Na ilyen nem lesz! Nem eszek, nem iszok semmit, bármit is hoz nekem!
•	Vissza se menj a kocsihoz, az a tuti!
•	Ne parázz már, a pasi egy csicska, esze ágában sincs az Úrnője akarata ellen tenni!
•	Úrnője! Hirtelen de nagy “Úrnő” lett valaki? Elolvastál vagy három cikket, és már tudod mi a dörgés? Fogalmad sincs, hogy kell bánni az ilyen alakokkal.
•	Megtanulom! Simán.
•	No persze! Aztán meg egy órán keresztül úgy kóvályogsz, mint a molylepke, mert a gyomorideg gallyra vág.
•	Nem gyomorideg! Felizgultam, te fapina!
•	És ennyi idő kell, hogy lenyugodj? Hát hogyne, hiszek neked! Valld be, azt se tudod mit csinálsz?
•	Dehogynem! Domina leszek, csak egy kicsit rögös az út, még szokni kell a helyzetet.
•	Idióta!
•	Bazd meg!

Szofi elnyomta a cigit, és kifújta a füstöt. Előbújt a rejtekből és elindult a földszint felé.

•	Domina leszek, fapina! - jelentette ki meggyőzően.

Délig tartó óráira bement, nem lógta el. Immár önmaga volt, sokkal nyugodtabb, összeszedettebb és figyelni is tudott. A perverz dög csatát nyert, a fapina pedig visszahúzódott. Immár a csoporttársaival képes volt kommunikálni, mindenkitől elnézést kért, meg egy mondvacsinált rosszullétre kente az egészet. Volt, akit ez megnyugtatott, volt, aki inkább aggódva sajnálta. Nem érdekelte, de nem akart a pletykák céltáblája lenni, így eljátszotta, amit elvártak tőle.
Az utolsó fél órában a telefonján bejelentkezett a társkeresőre, olvasgatott. Próbálta magát felvértezni némi tudással, hogy az új érdeklődési körébe ne valljon csúfos kudarcot már az első alkalommal. Megnézett még pár videót, még Csizmaszolga78 adatlapját is, és egy terv kezdett el körvonalazódni benne, majd elindult oda, ahol a diri kirakta.
A kocsi már ott várta, Szabó tanárúr pedig ahogy meglátta ugrott is ki a kocsiból, hogy kinyissa neki az ajtót. Szofi rá se hederített, mintha ott se lett volna, levegőnek nézte, bár szeme sarkából látta, hogy a férfi továbbra se néz a szemébe. A nyitott kocsiajtó előtt volt egy kis tócsa, máskor Szofi ezt kikerülte volna, de most látványosan belelépett és meg is állt benne egy picit. Most nézett csak a férfira, aki a összekoszolt csizma látványától majdnem elalélt. Szofi pedig folytatva útját beszállt a kocsiba. A férfi bezárta utána az ajtót, és sietett a sofőr ülésbe.

•	Hol a kajám, talpnyaló? - kezdte Szofi.
•	Itt van mellettem, Úrnőm! - válaszolt és nyújtotta a szatyrot a lánynak.
Szofi beletúrt, egy görög saláta volt benne és egy dobozos kóla. Éhes volt, és szomjas is, de visszafogta magát.
•	Mit hoztál nekem te nyomorék? Mi ez? - emelete fel a hangját a kezdő domina.
•	Görög salátát és kólát - jelentette ki immár félve a férfi.
•	Szart se értesz a kajákhoz, látom te fasz! A salátába nem fekete olajbogyó van, a kóla meg nem diétás! Mit gondoltál, ezt így megeszem, a seggem meg hagy nőjön a cukros szartól?! - tolta le Szofi a férfit.
•	Bocsánat Úrnőm, nem tudtam…
•	Szánalmas vagy! - vágott közbe Szofi. - Na akkor most szépen elviszel egy normális helyre, ahol kajálhatok, te pedig szépen megvársz addig. És az a minimum, hogy fizeted a cehhet! Megértetted? - emelte fel a hangját a lány.
•	Hogyne Úrnőm, ahogy kívánja! - és a férfi a nyakát behúzva elindult az autóval.

Szofi útközben a telefonját nyomkodta, amíg meg nem érkeztek az étteremhez. Valahol a belvárosban lehettek egy olyan helyen, amit Szofi soha nem engedhetne meg magának, de most úgy sétált be, mintha övé lenne az egész kóceráj. A férfi előre sietve minden ajtót nyitott neki, kihúzta a székét és hellyel kínálta. Mikor a férfi le akart ülni szembe vele, Szofi rosszalló tekintettel nézett rá.
•	Mit csinálsz? Hogy képzeled? - kérdezte vádlón.
•	Bocsánat Úrnőm! - állt fel a férfi azonnal.
•	Amíg megebédelek, neked dolgod van! Elmégy a legközelebbi szexshopba és veszel nekem egy vibrátort. Átküldtem a profilodba, hogy milyet akarok. És meg ne lássam, hogy kibontod, még a végén összegecized nekem! - emelte fel fenyegetően az ujját Szofi.
•	Igen Úrnőm, ahogy óhajtja! Esetleg az Úrnőm elárulja, hogy milyen célból van erre szüksége.
•	Semmi közöd hozzá te pöcs! De hogy lásd… Fel fogom venni videóra, ahogy lenyalod a csizmám, és este arra fogok maszturbálni azzal vibrátorral! 
A férfi se köpni se nyelni nem tudott, teljesen elkészült, és mint a villám rohant ki az étterem ajtaján, hogy teljesítse az Úrnője kérését.

Szofi nyugodtan megebédelt, nem sajnálta sem az időt, sem szolgája pénzét, hogy kényeztesse egy kicsit magát. Ugyan kicsit kilógott a gótos öltözékével, de a rosszalló pillantások nem érdekelték, ám néhány vágyakozó tekintettel is találkozott, így kezdte magát nyeregben érezni. Háromnegyed óra múltán a Csizmaszolga78 is befutott, addigra Ő befejezte az ebédet. Miután a férfi fizetett, követte őt a kocsihoz. A diri továbbra is ugrált körülötte, sőt egyre lelkesebb volt, láthatóan működött Szofi terve.

Ahogy beült a hátsó ülésre, hamar megtalálta a vibrátort, amit rendelt a férfitől, megnézte magának, majd jelentőségteljesen a táskájába süllyesztette. 
•	Vigyél vissza oda, ahol reggel felvettél, mára nincs kedvem tovább kocsikázni- utasított Szofi.
•	Hogyne Úrnőm! És ugyan nem akarok tiszteletlen lenni, de mikor kapom meg a…
•	Perverz fasz, azt hiszed elfelejtettem?! Meg fogod kapni, időben! Vezess!
•	Igen Úrnőm! - és a férfi a gázba lépett.

Fél óra után érkeztek az indulási címhez, nem volt nagy forgalom. A férfi majdnem megállt, mikor Szofi rászólt.
•	Menj tovább! Jobbra az első utca. A 27 szám előtt parkolj le! - adta ki az újabb parancsot. - Én most bemegyek ebbe a krimóba, az emeleten leszek. Öt perc múlva kövess!

Szofi kiszállt a kocsiból, meg se várva, hogy kinyissa neki az ajtót a szolgája és belépett a Pubba. Intett a pultosoknak, váltott velük pár szót, kért egy italt, fizetett és az emelet felé vette az irányt. Odafent beült az egyik boxba és várt. Csizmaszolga78 öt perc múlva jelent meg odafent. A hely teljesen kihalt volt, ilyen korán ez nem volt meglepő, csak az Szofi ült az egyik asztalnál és itta kóláját. 
•	Na te perverz vénember, most itt a fizetséged! Mássz be az asztal alá, és tisztítsd le a csizmám a nyelveddel! - parancsolta az úrnő, aki ebben a pillanatban elindította a telefonján a videó felvevőt, hogy rögzítse szolgája munkálódását. 

Csizmaszolga78 roppant akkurátusan végezte a feladatát, nem lehetett rá panasz. Nem finnyáskodott sem a koszos csizma, sem pedig az Úrnő hevesebb taposásai, rugdosódásai miatt. Csizmaszolga78 élete egyik nagy álma teljesült és minden percét ki akarta élvezni, persze csak annyit, amennyit Úrnője engedett neki. Szofi folyamatosan vette a telefonnal a szolgája nyalakodását, és a megalázott férfi látványa ismét feltüzelte. Mikor a szolga feszegette egy határokat, rendre belerúgott. Szofi benedvesedett, de még tartotta magát. A látvány felizgatta és élvezni kezdte a helyzetet, ám amikor a Szabó tanár úr a bokájánál megragadta a csizmát megérinthetett valami erogén zónát, mert Szofi majdnem azonnal elélvezett.
•	Elég volt, csicska! Mára ennyi! - és a fátyolos tekintetű lány felpattant az asztaltól és kiviharzott a Pubból.

MIkor felért a lakásba, konstatálta, hogy egyedül van, és ahogy kinyitotta az ajtót azonnal a magához nyúlt. Nem kellett sok, egy perc után akkorát élvezett, hogy a tegnapi maszturbálás kismiska volt hozzá képest. 
•	Aztakurva! - Szofi lihegett, kipirult, lábai megremegtek és erőtlenül rogyott le az előszobában.
Folyt. köv.
1 hozzászólás
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
hana#18#1
Az alázás minden formáját elutasítom, amit ellenem követnének el, és én is igyekszem elkerülni, hogy ilyen helyzetbe hozzak másokat. Az írás így nem nekem szól. Viszont,ha már felvettem Szofi történetének fonalát, érdekel, hogy mi sül ki belőle. Őszintén kíváncsi vagyok a nagy fordulatra!
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.