itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > csapip71 > 3

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

csapip71 blogja


Perverz kaland.
Megérkeztem becsengettem. Az ajtót 60 év körüli hapsi nyitotta ki, köntösben.
Becsuktam az ajtót magam mögött, megfordultam és már ott ált előttem meredező farokkal. 
- Ne csak nézd köszönj neki! Nyald meg a hegyét.
Letérdeltem és megnyaltam a makk tetején.
- Gyere vetközz le,  feltettem a kávét ahogy beszéltük.
Bementünk a konyhába, felült az asztalra szét tett lábakkal és közölte.
- Gyere szopd, mindjárt lejön a kávé.
Leültem vele szemben egy székre és előre hajolva végig nyaltam a faszát, golyóktól a hegyéig. Majd lassan bekaptam, szerencsére átlagos mérete van így tövig nyeltem és úgy bólogadtam, majd dugni kezte a számat.
- Hú de jó a szád, na csak a gólyókat szopd és nyald mert elsülök és nem lesz a kávédba.
Ahogy kérte nyaltam szoptam a golyóit. Egyszer csak felált és mondta.
- Na lefőt, kiöntöm. 
- Ugye két cukrot kérsz bele és "apa tejet" igaz.
Igent mondtam, legutobb is finom volt a kávé ahogy töle kaptam.
Letette a bögrét az asztalra majd szopni, utána baszni kezdte a számat. Éreztem, hogy keményedik és nagyon lüktet. Kivette a számból es a bögrébe lógatva ket adagot spriccelt bele, majd vissza tette a számba és mélyre tolva meg pár adagot lőt a  torkomra.

A hölgy ide írt egy levelet, hogy szeretné magát nyalatni, mert a párja csak megdugja.
A  megbeszéltek szerint mentem a címre. Csengetés után egy 35 év körüli hölgy nyitott ajtót. Bemutatkoztam, behívott. Leettem a cipőmet es bementünk a konyhába. Kérte, hogy amig mosogat én nyaljam a seggét es a puncit. Isteni ize volt a fenekének is, rátapadtam a lukra es amilyen mélyen csak tudtam benyaltam neki, sikkantott egyet. Mondta feküdjek hanyatt a földre. Szabályosan ráült a számra, nyalatam neki jó mélyen. Majd a punci jött, isteni ize volt, először csak a puncilét éreztem, de aztán egy ismert kevert izt éreztem, geci és puncilé volt. Kérdezte, hogy a sajátomat is szeretmem, mondtam persze. Beleült a farkamba es lovagolni kezdett. Mondta, hogy ne bent élvezzek el hanem a luk elején.tisztára nyaltam a seggét. Majd kérte, hogy szopjam a csiklóját, hogy tele spriccelje a számat. Alig győztem nyelni annyit kispriccelt a számba.
Így lettem egy fital asszony nyaló szolgálya. Élvezem minden percet amit vele vagyok.
Múlthét óta a barátnőjének is. De ez egy másik történet.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
#3 2023-04-15 10:02:41
Folytatódik:
Összeszedtük magunkat, elindultunk Budapest irányába. Beszélgettünk közben, hogy mind ketten várjuk már a harmadikat. Budapest előtt vettük fel  haverok és kollégák. Köszönés bemutatkozás megvolt. Láttam a nadrágján, hogy izgul. A sofőr kérdezte, na volt valami az asszonnyal. Ö mondta, ja csak hanyatt feküdt széttette a lábát és kész. Na ne törd magad rajta koma, le vagy maradva. Rám nézett mondtam, hogy vedd elő had ismerjem meg. Nagyon izgult, elővette, átlagos méretű egyenes és kemény volt. Végig nyaltam, majd a hegyén bele 
nyaltam a nyílásba, hatalmasat nyögött, elkeztem bólogatni, teljesen benyeltem a torkommal nyelő mozdulatot csináltam. Nem élvezte még senki így, nagyon tetszett, hogy ilyen örömöt szerzek neki. Kérdezte, hogy dughatja e a számat, hanyatt feküdtem tettem a tarkóm alá egy kispárnát, hogy lelógjon a fejem. Oda csúszott térdelve és betolta. Először lassan majd egyre gyorsabb ütemben, kitoltam a nyelvem és megnyaltam a zacskót, olyat nyögött. Hú nyalod a zacskóm is, erre oda lógadta, bekaptam szoptam nyaltam. Nemntudom meddig csináltam neki, mert elvesztettem az időérzékem, nagyon izgató és ginom volt, tiszta ápolt. Egyszercsak vissza rakta a számba a farkát és elkezdte ismét dugni, de most nem aprózta.  Éreztem, hogy megfeszül, farka még keményebb lett. Ahogy tudtam benyeltem neki és elkezdtem a nyelő mozdulatokat, mintha le akarnám nyelni a faszát. Visítva élvezett, nem volt sok de jó ize volt. Annyit mondott, hogy még senki nem szopta le így. Nagyon jól megleszünk, jegyezte meg.
Mivel még néha jött neki cseppek ezért az ölébe feküdtem es aa aszámba vettem lankadó farkat és néha megszívtam. Jelezte ez nagyon jó csináld, kezdett keményedni. Ugye, ha  jól emlékszem te mindent szeretsz. Mondta
M, hogy persze. Miért mit szeretnél. Megdugni  volt a válasz. Megfordultam gatyát letoltam és pucsítottam felé. Elkezdett simogatni, nagyon jó volt, majd a lukat kezdte simogatni és egyszercsak éreztem a nyelvét a golyók alatt indulva végig nyalta, majd vissza a bejárathoz. Azt hittem kiugrok a bőrömböl. Bele is nyalt, majd egy ujja, kettő három ujjával dugott, nagyon finoman csinálta mert apszolut nem fájt. Amikor három ujja már befért betolta a farkát, persze sikósítót használt es elkezdett ütemesen dugni. Közben nem vettük észre de a sofőr félre állt és beült elém agaskodó fasszal. Rábuktam, ilyenben.még nem volt részem, hogy dugnak és szopatnak is. Majdnem egyszerre élveztek el. Azt hittem, hogy "csak" ennyi meglepi lesz. De nem. Ahogy feleszméltünk a sofőr mondta a kollégályának, hogy feküdjön hanyatt, nekem az arca fölé kellett guggolnom, hogy nyalhassa a seggem. Addig és úgy nyalta, hogy az összes gecit kinyalta, kiszívta a seggemből. Majd a sofőr dugott a másikat szoptam, élvezés után pedig ismét jött a tisztító nyalás. Na és jöttem én. Nehogy te ne élvezz. Felállítottak, a vendég nyalta a seggem a sofőr pedig szopott, majd amikor kemény lettem bepucsított, betoltam neki és  dugtam a seggét, mondta élvezz belém. Elélveztem, az ö seggét is kinyalta a másik, miközben a farkamat tisztította le a sofőr. 
Egy hetet voltam velük, nagyon sokféle képpen elégítettük ki egymást. Azóta is ha itthon vannak találkozunk. Mind kettővel voltam már külön külön is, de együtt fergetegesek.
Remélem élvezted az olvasást, ha tetszett jelezd és ha kéritek folytatom.

1 hozzászólás |

Hozzászólások

dommaestro51#3#1 2023-04-15 14:24:54
Mehet, ne állj meg, tudod, most jó, most ne mozogj!


reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2430BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba100130Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1320Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba110Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba55110Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4080Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#cuckoldklub220Cuckold Klub.
Ajánlott szobák
#profi_pasik520Türelmi zónás pasik várnak

#profi_csajok310Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1620Transzszexuális csevegő
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.