értelmetlen megkeresések :)

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > paroskalandok > 1

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

paroskalandok blogja


Élmények a partner keresés során
Tapasztalat, élmény, vélemény a keresés során!
Mindenki okkal van itt! Az, hogy ki / mit keres sokféle lehet. 
Hogyan éljük meg az ittlétet, a kapcsolatfelvételt, a kommunikációt? 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
értelmetlen megkeresések :)
#1 2024-03-09 14:24:40
Egyszer már írtunk az oldalon blogot, és sokszor érezzük most is, hogy jó lenne összefoglalni mindazokat a gondolatokat, amik egy megkeresés során előjönnek. 
Várjuk a tapasztalatot, véleményt másoktól, is, hátha tanulunk belőle mi is, és esetleg egy más nézőpontból való megközelítés más értelmet ad az olyan helyzeteknek, amikor mi azt gondoljuk, hogy egy fogyatékossal állunk szemben...

1 hozzászólás |

Hozzászólások

mis#1#1 2024-03-23 11:17:50
Sziasztok! Véleményem szerint mindenkinek van ilyen-olyan, jó, vagy épp rossz tapasztalata akár az oldal, akár magával a partnerkereséssel kapcsolatban! Ami talán a leginkább megnehezíti a keresést, vagyis inkább az ideális, de legalább "megfelelő* jelölt/jelöltek, illetve a mögöttük található valós személy/személyek megtalálását, az pont a rossz tapasztalatokból fakadó előítélet, ami valljuk meg sok esetben még jogos is! A másik maga a vágyak egyeztetés és ebben az esetben még a konkrét keresés előtti miértek, hogyanok, ki és kivel, stb. kérdéskörre gondolok! Sok esetben a saját vágyak megfogalmazása is problémás, így a keresés is hamar kudarcba fulladhat! Az is a nehézséget fokozza, hogy a keresések nagyobb része ugyanarra irányul, ami az esetek zömében egy plusz és inkább hölgyre korlátozódik, ahogy mi is pont a tűt keressük a szénakazalban! A következő problémát, már a "közelebbi" ismerkedés időszakából említeném, amikor egy pár egyáltalán nem, vagy nem kellően tisztázza, beszéli meg, hogy akár egy harmadik személy részvétele esetén hol húzódnak a saját és az egymás irányába támasztott határok, amiből csúnya vita, hiszti, sértődés lehet, pedig csak a megfelelő kommunákáció hiányzik (nyílván ha valaki a saját és a párja irányába támasztott korlátokkal sincs tisztába és csak magában a szituációban szembesül a problematikával, ott nagyon nehéz bármit is tenni, de azért a rutin sokat tud segíteni!). Ott van az a jellegzetes probléma, amikor a pár egyik tagja csakis azért tesz, vagy jobb esetben csak tervez megtenni, hogy a párja kedvében járjon, vagy megfelelően a másik elvárásainak, megérkező vágyainak! Hogy példát írjak, egy teljesen heteró pár egyik tagjának megérkezik a gondolat az édes-hármassal kapcsolatban úgy, hogy elvárás a másik fél aktív részvétele a vele azonos nemű harmadikkal! Ezen esetek zömében előbb-utóbb kiborul a bili és kiderül, hogy egyoldalú a vágy és ha még a "zöldszemű" is bekopogtat, akár a pár szétugrásához is vezethet! A vágyódó fél meg nem is érti, hogy mi történt, mi a gond, hiszen együtt voltak benne az adott szituációban és az aktív szerep miatt a fejében élő kép mást mutat, mint ami a valóság!
Nagyon sok dolog van, ami ha félre siklik, az negatív érzést vált ki! Ha a negatívumok megsokasodnak, az zárkózottabbsághoz, túlzott (nem a szükséges és rendben lévő mértékű) óvatoskodáshoz, előítéleteket, stb. vezethet, aminek a vége szintén a nehézkessé vált keresés-találás szituációjához vezet!
Szóval azt a rengeteg mindent, ami miatt félre csúszhatnak, vagy úgymond akár "tragédiája is fulladhatnak a dolgok, akár önhibán kívül is, azt szinte lehetetlen felsorolni, de személy szerint én, várom a hozzászólásokat, hogy okuljak, hiszen "Life is Lear ing!"! 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2610BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba5691Biszexuális vagy, be kell lépned!

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok, a héten Mgnm?
Ajánlott szobák
#maszti_szoba710Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionba
Ajánlott szobák
#homo_szoba3440Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2230Heteroszexuális vadászterület
Ajánlott szobák
#profi_csajok600Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2150Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.