Simple vásárlói tájékoztató


reklám

reklám
Passzív, ribanc vágyaim megélése

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > passzivszerepben

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

passzivszerepben blogja


Passzív, ribanc vágyaim megélése
Miért van az, hogy a passzív szerep jellemzően ribancos vágyakban jelentkezik? :rejtely: :) 

Biszex pasi vagyok, akire néha rátör ez a vágy. A blogban ezeket személyes élményeimet olvashatjátok. 


Kurválkodós este egy decemberi hétvégén:)
#9 2022-12-11 03:07:00
Egy rövid bejegyzés lesz ez, de a történet annál hosszabb, izgalmasabb :) Ráadásul egy friss élményről van szó, ezúttal nem egy 18 éves korombeli emléket idézek fel, hanem ez most, 2022 karácsonya előtt pár nappal történt. 

És mit nem mondjak, amilyen rosszul indult, annyira teljes és kurvás lett az eredménye! 

Napok óta csak a kamuzás ment a chatben. "Mit szeretsz a szexben?" szintű privik jöttek sorra, amivel nincs semmi baj, kivéve, ha én randizni és nem álmodozni szeretnék. Attól pedig végképp hisztis picsává válok, ha egy férfi egy teljes órán át nem tudja eldönteni, mit akar, újabb és újabb kérdéseket tesz fel, és amikor megkérdezi, mikorra jöhetne, én pedig bemondom, hogy másfél-két óra múlva, akkor szenved, hogy jaj, az már késő. Ez a halálom. Le is tiltottam ezeket az illetőket. 

Így jött el a hétvége. Tegnap este nem tudtam eldönteni, hogy a jellemzően komolytalan erós chatelőkre figyeljek, vagy inkább menjek bulizni. Már-már a másodikat választottam, amikor annyira ígérgette egy fiatal srác, hogy ő tényleg jön és tényleg komoly, hogy igent mondtam. Gyorsan átöltöztem női ruciba.

Tényleg megjött, tényleg elkezdtünk beszélgetni, és nem sokat udvarolt, váratlanul már szopatott is. Jó farka volt, szívesen szoptam. A csiklómat fogdosta és ő is leszopott engem. Aztán 69-ben, illetve oldalt 69-ben folytattuk. Ujjazott, amit nem szeretek, ugyebár, de nem akarta abbahagyni. Az jó volt, hogy azt parancsolta, hogy nagyon lassan szopjam. Aztán hirtelen éreztem az előváladékot, de nem sokkal később már jött is a gecije, amit természetesen nem nyeltem le, de hagytam az arcomra spriccelni. Amíg lemostam a gecijét, már fel is öltözött és elrohant, én pedig visszaültem a chathez. A randi amúgy jó volt, az ujjazást és azt leszámítva, hogy megkérdezte: megdugom-e. 

A chaten egy nagyon jó farkú, idősebb pasi, G., akivel már többször randiztam, és nem messze lakik, áthívott egy hármasra. Rág nem beszéltünk, meg is lepődtem, hogy rám írt. 

Persze, robogtam, szexharisnyában :) Nagyon hideg volt így az autó :) Az eddig megszokottól eltérően nem fogom alaposan részletezni a randit, mert késő van. Először csak G.-t kellett szopnom, a barátja jelenlétében. Utána a barátját is leszoptam, miközben G. a puncimat nyalta. Ez rettenetesen izgalmas volt. Majd a szeretőm mindkettőnket leszopott, és külön kaptam tőle nagyon alapos, mély, nyelvvel baszós nyalást. Aztán elvitt a hálószobába, ahol kb. 20 percig szoptam, ő pedig gyakran a csiklómmal foglalkozott és ujjazta a pinámat ő is. Nem tudom, mi ez az ujjazási mánia, de egy idő után kivettem az ujjait a lyukamból, mert kifejezettem rossz volt, fájt. A dildó vagy a farok teljesen más, az finom, mert rugalmas és nem éles. 

Szerencsére fel kellett tennem rá egy gumit, mert meg akart kefélni. Amikor behatolt, nem volt kíméletes, és annyira fájt, hogy szívem szerint kivetettem volna a faszát magamból. Szerencsére nem engedte, fogta a csípőmet és erősen szorította a fenekemet. Óvatosan kezdett el mozogni, és az már nagyon jó volt. Utána kb. 20-25 percig dugott négykézláb az ágyon, és hol leszorította a testem, hogy támaszkodnom kellett. Hátranéztem sokszor, mert nagyon izgat a látvány, hogy ott egy férfi. Az ágyon, a két lábam között pedig a csapódó csiklóm árnyékát néztem, ami szintén nagyon szexi volt. Mindeközben a barátja a nappaliból nézett minket. Olyan volt, mintha egy pornóshow-ban nézte volna a mûsort.

Teljesen kitágultam, fantasztikus volt szétkefélve lenni <3 Nagyon tetszett a helyzet, hogy áthívott, egy idegen előtt leszopatott, kinyalt, izgatta a csiklómat, aztán nagyon megbaszta a pinámat. 

A végén kivette belőlem a faszát, levette a gumit, hanyatt fektetett az ágyon és az arcom fölé térdelt, így tette a számba faszát. Én már nem bírtam tovább, ezért elkezdtem verni a csiklómat, és a legizgalmasabb módon élveztem egy hatalmasat: közben szophattam, kiöltötte a számat egy szexi fasz. 

Utána kissé remegő lábbal hazajöttem, olyan fáradtan és szétbaszva, hogy ki sem tudtam verni a csiklóm, elaludtam. 

Ebből az a tanulság, hogy mindent pinát meg lehet baszni, csak akarni és lelkesedni kell egy kicsit. 

Aki férfi, az dönt. Aki álmodozik, az otthon kiveri fotókra.
 
Szép álmokat mindenkinek <3 

3 hozzászólás |

Először harisnyatartóban és combfixben
#8 2022-11-23 20:27:33
A fantasztikus többes élményem után már úgy éreztem, hogy sokkal több vágyamat meg merem élni. Persze, jó pár hét eltelt utána, mert általában nem azonnal kívántam újra a biszexuális játékokat. Most is így történt, míg nem egyszer csak azt éreztem, hogy a nőiességem kezdi küldözgetni az üzeneteket. Ahogy lenni szokott, sosem elsőre kerestem meg a szeretőimet, hanem mindig hagytam – a szégyen és a férfiakkal történő szex miatt -, hogy egyre hevesebb legyen bennem a várakozás és a vágyakozás. A megszokott minta szerint, amikor már szinte megőrültem, akkor gyorsan randiztam valakivel és odaadtam magam neki. 

Mindehhez hozzájárult a tény, hogy egyetlen férfi sem tette keresztbe a kisujját értem, nem udvaroltak, nem fejezték ki az érzéseiket. Ismerős férfijelenség, ugyebár. Ezért mindig én mentem utánuk és igyekeztem elérni, hogy randizzunk. És persze, nagy kegyesen a végén sikerült, belementek és még én érezhettem megtisztelve magam... Mindez egy ilyen szub kis picsának, mint én vagyok férfiakkal, csodálatosan izgalmas és megalázó volt... <3 

Most is így történt. M. nem ért rá, úgyhogy J. volt a soros, vele amúgy is már régebben találkoztam. Telefonon egyeztettük a randit másnapra. 

Ekkora már megfogalmazódott bennem az érzés, hogy szeretném a nőiségemet női ruhába bújtatni. Egyáltalán nem vonzott semmilyen átlagos női dolog, hanem kifejezetten a szexiség érdekelt. Kurvának szerettem volna kinézni, ezért vettem egy szexboltban harisnyatartót, combfixet és női tangát. Vásárlás közben végig úgy éreztem, hogy az eladó pasi tudja, magamnak veszem, de próbáltam úgy csinálni, mintha a barátnőmnek szóló ajándékról lenne szó. Akadoztak a mondataim, a kezem remegett kicsit, miközben fizettem, és csak az járt a fejemben, hogy vegye már el a pénzt, én pedig futhassak már innen.

Otthon kibontottam a rucikat, és nekiálltam felpróbálni. Ekkor jöttem rá, hogy nőnek lenni nehezebb, mint gondoltam, mert millió apró részletre kell figyelni, ami amúgy eszembe se jutna. Pl. hogyan kell felvenni a harisnyát? Hát nem úgy, ahogy én csináltam. Azonnal ki is szakadt. Vissza a boltba, új combfix, megint haza. Most erősebbet vettem, neccharisnyát, ami már tényleg nem szakadt ki elsőre. Igaz, közben rájöttem, hogyan kell tartani a lábfejemet, hogy ne szakítsam ki a körmömmel. Szóval, nem volt egyszerű. 

Hihetetlen szexi érzés volt combfixben illegetni magam. A tangát is kipróbáltam és nagyon tetszett, hogy nem takarja el a csiklómat, de a harisnyatartóhoz természetesen levettem, mert épp azt akartam tapasztalni, milyen, ha meztelen a puncim és a fenekem. Fantasztikus volt, tudtam, hogy csak így fogom hordani. És ekkor, ahogy vertem a csiklómat a tükörben, eszembe jutott, hogy ezt pasival is ki kell próbálnom. Mi lenne, ha J-hez ebben mennék? 

Azt nem tudhattam, fog-e neki tetszeni, tehát megint volt egy para-érzés az eleve meglevő, homoszexes szégyen miatt, de ezek a feszültségek valószínűleg hozzájárultak a szexuális izgalmamhoz. Kellett a félelemérzés is, a megalázottság is – egy fiú combfixben azért elég kiszolgáltatott és megalázható –, és a szégyen kombinációja. Ezek együtt legyőzték a bennem levő tiltakozást. 

Elkövetkezett a randi napja. felvettem a harisnyatartót és a combfixet, és egy nem túl szűk nadrágot, hogy tudjak benne harisnyában is mozogni. Felül természetesen fiús ruha volt, mert ki kellett mennem az utcára. Izgatottan léptem ki a kapun. A nadrág alatt kurva voltam: combfixben, harisnyatartóban – isteni érzés volt. Az is eszembe jutott, mi van, ha valaki kiszúrja a nadrágom alatt a harisnyát és rájön, hogy épp az egyik szeretőmet megyek kielégíteni? Ez is izgalmassá tette a helyzetet. 

Kocsival mentem. Vezetés közben félig merev colt a csiklóm a nadrágban.

J. házánál a liftben már alig bírtam magammal. Mostanra teljesen parázni kezdtem, hogy mi lesz, ha elküld a ruci miatt? A melegek nem szeretik a női ruhás fiúkat, ők nem a nőkre hajtanak, hanem a férfiakra. De már nem volt visszaút, és persze átkoztam magam, hogy már megint milyen helyzetbe hoztam magam, és hogy mi a fenének akarok férfiakkal dugni?

De ha már ott voltam, felmentem és becsöngettem. A legnagyobb megdöbbenésemre egy srác nyitott ajtót. Basszus, J. nem küldte el az N-ik fiút a randink idejére, akit az osztályából dugott? Nem hittem a szememnek. A srác behívott és láttam rajta, hogy nagyon dühös. J-re és rám is nagyon haragudott. 

J. a nappaliban várt. Bemutatott minket, a fiút A-nak hívták. Valami olyasmit mondott, hogy most kimegy a konyhába és befejezi a mosogatást. Ketten maradtunk J-vel a nappaliban. Halkan szabadkozni kezdett, hogy nem volt ideje elküldeni. Kérdeztem, most mi legyen? Mondta, hogy A. mindjárt elmegy. Kicsit megnyugodtam, és leültem az egyik fotelbe. J. elém állt, megfogta a fejem és ellentmondást nem tűrően odahúzta az ágyékához. A nadrágján keresztül éreztem az arcommal a merev faszát. 

Izgalmas volt a helyzet, mert még sosem használták a számat úgy, hogy valaki ott volt a másik szobában - a buzibárban a vécés jelenet más volt, és a hármas is T-vel és K-val, mert ott mindenki tisztában volt a szituval. De itt nagyon zavarban voltam A. miatt. Az más lett volna, ha tud arról, hogy jövök és hármasban szexelünk, de így, a haragja miatt nem tudtam, hogyan viselkedjek. 

Igazat kellett adnom neki: joggal tartott bunkó betolakodónak, aki le akarja nyúlni a pasiját. Nagyon diszkomfort volt ez így. Azt, hogy vétlen voltam ebben a kínos helyzetben, A. nem tudhatta, mert a kedves közös szeretőnk természetesen nem mondta meg neki. 

J. a számhoz nyomkodta a sliccét és sóhajtott. Tudtam, hogy legszívesebben ott helyben leszopatna. Megfogtam a nadrág alatt domborodó faszt és nyomkodni kezdtem. Közben ártatlanul felnéztem az arcára és a szemébe néztem, mert tudtam, hogy ezt szereti. 

Reméltem, hogy nem veszi elő, amíg A. el nem megy, de hiába reménykedtem, ennél önzőbb volt a szeretőm. Pont nem érdekelte az én kellemetlen helyzetem és A. jogos haragja. Lehúzta a sliccét, benyúlt magának és máris előugrott a farka. Amit, persze, szerettem, jó formájú volt, arányos, vastag, de nem túl hosszú. Pont jó méretű. Féltem, hogy bejön a szeretője, de J-t nem érdekelte a szégyenérzetem, az egyik kezével megfogta a faszát, a másikkal pedig vadul ráhúzta a számat. Tövig ráhúzta a fejem a farkára. Öklendeznem kellett, de csak halkan csinálhattam A. miatt. Pár másodperc után ellöktem, mert fuldokoltam. Mostanra már megtanultam, hogy utálom, ha mélytorkoztatni akarnak. Persze, izgatott a kényszerítés, de egy idő után túl erős volt az öklendezési reflex bennem. 

Így viszont végre úgy tudtam szopni, ahogy szeretek és ahogy a pasik is nagyon szeretik. A vastag ajkaimmal finoman körbeértem a makkját, simogattam a nyelvemmel, a nyálas ajkaimmal, és hol csak a makkját szoptam, hol pedig ráhajoltam és mélyen a számba vettem. Közben természetesen a kezemet is használtam, markoltam a fasza tövét, és a zacskóját izgattam. Mondtam már, hogy imádom fogdosni a heréket? :pirul: 

Egyszer csak belépett a nappaliba a fiú. Szerencsére J. háttal állt az ajtónak, ezért eltakarta az arcomat, így A. nem látott meg a szeretőjének a faszával a számban. Persze, nyilvánvaló volt a helyzet, főleg hogy J. és én is ijedten hátraugrottunk. J. gyorsan eltette a farkát, már amennyire be tudta tuszkolni a gatyájába a merev faszt. Utána kikísérte A-t. Hallottam, hogy a fiú azt mondja neki, hogy majd éjfélkor hazajön. Szóval, együtt laktak, amit ez a szemét szeretőm elfelejtett velem közölni. 

Hallottam becsukódni az ajtót. J. visszatért. Már tolta is le a nadrágját. Rám parancsolt, hogy térdeljek az ágyra. Ekkor jutott eszembe, amit szopás közben, a fasz hatására el is felejtettem: hogy combfixben vagyok. A szívem majdnem kiugrott a helyéről, úgy zakatolt, ahogy meztelenre vetkőztem. Azonnal mentem is a kanapéra, ahogy utasított a szeretőm, és négykézláb odatámaszkodtam. Igyekeztem homorítani, hogy jól látszódjon a csajos fenekem és puncim és a harisnyatartó. (A pucsítani szót színvonaltalannak tartom, sosem fogom használni.)

Szerettem volna átadni magam az érzésnek, hogy életemben először női szettben vagyok és így adom oda magam. Jó lett volna mélyen megélni, hogy először vagyok igazi nő. De erre semmi esélyem nem volt, mert a férfiak nagy többségét - tisztelet a kivételnek - egyáltalán nem érdekli szex közben a nő lelkisége és hogy akár időre is lehet szüksége a maradéktalan örömhöz. 

Egészen különös volt egyszerre belülről és kívülről tapasztalni, sokszor miért nem jó egy nőnek, vagy miért lehetne ezerszer jobb és igazán teljes. Furcsa, hogy combfixes fiúribancként ezt itt megértettem...

J. egy szót sem szólt, csak sikosítót kent a lyukamra. Hallottam, ahogy felteszi a gumit és máris odatette a makkját a pinámhoz. Bíztam benne, hogy nem lesz türelmetlen és ad időt a puncimnak a fasza befogadásához. De nem sokat teketóriázott, azonnal fogta és betolta magát a testembe. Ennyire gyorsan, ennyire semmi előjátékkal még senki nem tett magáévá. Úgy éreztem magam, mint egy házhoz rendelt fizetős kurva. Nem is érdekelte, hogy élesen fáj, ahogy belém hatolt, csak elkezdett használni, én pedig kiszolgáltatottan ott térdeltem. A kényére-kedvére azt tehetett velem, amit akart. 

Ez a tárgyiasított érzés annyira jó volt, hogy teljesen felkorbácsolt. Lenéztem a combjaim közé, és azt láttam, hogy a combfixes lábaim mögött ott áll egy férfi és a lökései hatására a csiklóm előre-hátra leng. Ez borzasztó szexi látvány volt, a farkának a dugása érzésével kombinálva, mert a zacskóm is ütemesen csapódott. 

De azért senki ne értse félre: ő semmit nem tett a jó érzésem és élvezetem érdekében. Én vagyok ilyen szub, hogy ezt tudom élvezni. Szóval, ez sokkal inkább az én női alárendeltségemen múlott, mint velem kapcsolatos kölcsönösségi igényén. J. most nagyon önző volt. 

Elkezdtem mozgatni a pinámat a farkán. Nem mozoghattam sokat, talán három-négy mozdulatom lehetett, amikor rácsapott egy nagyon nagyot a fenekemre és egy nagy kiabálás kíséretében belém élvezett a gumiban. Hát ez gyors volt, gondoltam, csak épp kezdett nedvesedni és kitágulni a lyukam.

Kihúzta a faszát belőlem és levette a gumit. Én visszafordultam. Vártam, hogy mond valamit, megdicsér engem vagy a ruhámat, de nem tette. A csiklómat sem kezdte fogdosni, pedig eddig mindig kiverte nekem. 

- Öltözz fel. Kocsival jöttél? Vigyél el a melegbárhoz.

Meglepődtem ezen a szemtelenségen. Nem elég, hogy a szeretője előtt leszopatott, és el sem élveztetett, de elfuvaroztatja magát, hogy felszedjen más fiúkat! De persze nem szólhattam semmit, mert alárendelt voltam, a nője. Ez nagyon izgalmas volt ismét. Furcsán vagyok bekötve: szexuális izgalom fogott el arra, hogy érzés nélkül leszopatott, 3 perc alatt megkefélt és még ki is használ. 

Fájó, még lüktető puncival öltöztem fel, de nem érdekelte. Azonnal indulni akart, hogy még szexeljen más fiúcskákkal. Lementünk, beszálltunk a kocsiba. Útközben azért benyúlt a nadrágomba, sőt, rám szólt, hogy vegyem le a gatyámat az egyik pirosnál. Így combfixben ültem a vezetőülésben, miközben a csiklóm ott meredezett. Ő az anyósülésről átnyúlt, húzogatta, markolta, és a herémet is fogdosta. Élvezésközeli állapotban vezettem, nagyon tetszett. Ha meglátják mások, itt és most az sem zavart volna. 

Mutatta, hova álljak. A bár mellett volt egy kis tér, és a bokrok mögött egymás mellett parkolók. Oda kellett behajtanom. Nem is figyeltem, hogy vannak-e a mellettünk levő autókban, csak a merev kukimat néztem, ahogy J. húzogatta. Szexi csiklóm van, már elnézést, hogy szerénytelenül ezt állítom :pirul: Nem sokáig élvezhettem a helyzetet, mert J. megemelte a csípőjét, letolta a nadrágját, elővette az újra álló faszát és rám parancsolt:

- Szopjál, te kis travi ringyó!

Nagyon izgató volt, hogy ezt mondta. Akkor travi vagyok? Lehet, hogy tetszik neki a női ruci? Lelkesen buktam rá a finom, férfiillatú makkjára. Természetesen nyitott szemmel szoptam le. Ahogy benyúltam a lába közé és megszorítottam a farka tövét, arra gondoltam, hogy mennyire izgalmas ez a helyzet: leszopatnak egy autóban, én pedig combfixben szopok, mint tényleg egy ringyó.

Most sem tartott sokáig. Elkezdte baszni a számat a csípője mozgatásával. A fejemet rászorította a farkára és mélytorkoztatott, amit megint csak egy-két lökésig bírtam. De azért szívesen folytattam a fasza kielégítését, leszoptam róla azt előváladékot és erősen vertem neki. Amikor hevesen nyögni kezdett, kivettem a számból, mert nem akartam gecit nyelni továbbra sem, de odatartottam a csukott számat és az arcomat. Addig vertem a faszát, amíg vadul rám nem fröccsent a ragacsos, sós gecije. Beterítette az arcomat a pasim gecije, egy parkolóban, az utcán. Hát ez megint isteni szexi volt! 

Kért egy papírzsebkendőt és megtörölte a farkát. Amikor én is meg akartam törölni a számat, rám szólt:

- Eszedbe ne jusson. Így menj haza, mint egy kurva. A héten felhívhatsz. Na, szia! 

Adott egy puszit az arcomra, de direkt nem a gecis részre. Kiszállt és elment. Én pedig ott ültem merev csiklóval, gecitől csöpögő arccal, combfixben, egy parkolóban. Fantasztikus szexi volt ilyen kurvának lenni. Ha akkor egy ismeretlen bekopog az ablakon, hogy beszállna, megengedtem volna és őt is leszopom. Annyira nem bírtam már, hogy még ott, a parkolóban kivertem a csiklómat, és csak utána tudtam hazamenni. Szerencsére a liftben egyedül voltam, így senki nem látta az időközben rám száradt gecit…

Utána otthon megfürödtem, majd kivertem még kétszer, mire el tudtam aludni. Ezek az élmények annyira jók voltak mindig, hogy csak akkor tudtam megnyugodni, amikor már egy csepp spermám sem tudott kijönni belőlem. 

Mennyei volt combfixben kurválkodni. Tudtam, hogy elindultam egy izgalmas úton. <3 

Ui: Utóbb kiderült, hogy J. valóban nem szereti a női rucikat, de a női tanga azért izgatta, mert kilógott belőle a csiklóm és a herém. 
 

2 hozzászólás |

Az első többes
#7 2022-11-11 22:52:29
Az első többes

Magam is csodálkoztam, amikor megtörtént, de ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor semmi meglepő nincs abban, hogy a nőiség útján eljutottam oda, hogy több férfival is szexeljek. Persze, ha M. és J. a barátnőjüknek tekintettek volna és járnak velem, de legalább rendszeresen használnak lányként, valószínűleg csak jóval később kerülök csak két fasz közé – de előbb-utóbb biztosan megtörténik, mert rengeteget fantáziáltam erről.

Így viszont nem bírtam magammal és azzal, hogy nem kapom meg a magamét rendszeresen, csak akkor, ha nagy ritkán eszükbe jutok. És akkor összeszedtem minden bátorságom, és elmentem egy olyan szórakozóhelyre, ahova sok meleg és biszex férfi járt. A szívem a torkomban dobogott, és kezem-lábam remegett, hogy meglát valaki, hogy azt mondja rám, hogy buzi vagyok, vagy hogy bent majd tényleg teljesen buzivá válok. De nem tudtam ellenállni a vágynak.

Bent elég hamar kiderült, hogy nem gúnyolódik rajtam senki és egyáltalán semmi különös nincs abban, hogy férfiakkal szexelek – mindenkinek egyértelmű volt, hogy azért mentem oda, mivel ők is pont ezért voltak ott. :) Ennek ellenére iszonyatosan szégyelltem magam. Ittam egy kólát és egy dupla erős koktélt, és amikor már alig bírtam visszatartani, kimerészkedtem az asztalom mögül és bementem a vécébe.

Szerencsére üres volt. Gyorsan odaálltam egy piszoárhoz, lehúztam a sliccem és elővettem a farkam. Egyáltalán nem éreztem magam nőnek ekkor, csak egy ijedt fiúnak, aki gyorsan be akarja fejezni a pisilést és ki akar menekülni innen, a vécéből, a bárból és ki akar rohanni a szabad levegőre. Ekkor azonban nyílt az ajtó és bejött valaki. Illetve, valakik bejöttek.

Nem mertem odanézni, mert még nem fejeztem be a pisilést. Igazából nem is akartam még befejezni. Már megint ugyanazt az ellentmondásos érzést éltem át, hogy úristen, mit akarok, mit csinálok, de közben igenis akarom, vágyom a férfiakra és a faszukra. Csak annyira volt szükségem, hogy akarjon egy férfi, és én már oda is adtam volna magam. Persze, ezt csak utólag tudtam így átgondolni, akkor csak a vergődés, a szégyen és a vágy volt bennem. Akartam is férfiakkal dugni, meg nem is (na jó, de :pirul: )

Nem volt időm elfutni, csak ott fogtam a kukimat a kezemben, és néztem le a piszoárra illetve a farkamra, amikor azt érzékeltem, hogy balról odalép a szomszéd piszoárhoz egy férfi (mint később kiderült, T.), aztán a jobb oldalihoz egy másik (K.). Közrefogtak. Lefagytam, miközben borzasztóan izgalmas volt. 

Annyit láttam, hogy nem tinédzserek, akiktől fizikailag rosszul lettem volna, mert az olyan kisfiúkat, mint én magam, a saját korosztályomat teljesen használhatatlannak láttam, nulla vonzerővel :D Magamat is beleértve a nevetésbe, bizony :D Szerencsére ú éreztem, úgy láttam, nálam jóval idősebb ez a két férfi, igazi férfiak, és ez egy kicsit megnyugtatott, de még mindig 200 volt a pulzusom. Meg sem mertem mozdulni. Mire a baloldali férfi, T. a kezét elkezdte felém nyújtani. Mivel én még mindig a pisilés miatt fogtam a farkam, ellökte a kezem és megfogta a kukimat. Mivel lefelé néztem, és fel sem mertem emelni a fejem, láttam, ahogy egy idegen kezében vagyok, szó szerint. Néztem, ahogy a keze birtokba vesz. Az érzések kavalkádja kavargott bennem – bűn, élvezet, szégyen, büszkeség, imádom, utálom, akarom, fúj, úristen, de jó, mindjárt elájulok, undorító az egész…

A farkam eldöntötte, mi legyen. Felállt a férfi kezében és csiklóvá változott. Innentől fogva nem volt visszaút, nő lettem és teljesen oda akartam adni magam, mindenestül, egyiküknek, mindkettejüknek, bárkinek. A pasi érezte, persze, a keményedő kukit és erősen megfogta a tövénél. Megszorította, aztán elkezdte húzogatni. Tökéletesen csinálta, azonnal éreztem, ahogy hozzám nyúlt, hogy nagyon sok fiút megszerzett már. 

Elvörösödtem, mert a másik férfi, K., a jobb oldalamon elővette a farkát és verni kezdte a jobb kezével, a ballal pedig odanyúlt az enyémhez és alulról fogdosni kezdte. Persze, közben T. verte nekem. Mivel K. nem fért hozzá elég könnyen, ezért elengedte a saját faszát, odafordult hozzám, két kézzel teljesen lehúzta a sliccemet és kioldotta az övemet is, majd kigombolta a farmerom gombját. Eközben a bal oldali férfi végig húzogatta a farkamat. Aztán a K. jobb oldalról lejjebb húzta a nadrágomat a csípőmön, és így már teljesen szabad lett a csiklóm és a fenekem is. Ahogy verte T. balról, K. jobbról hátulról elkezdte simogatni és markolászni a fenekemet. Fantasztikus érzés volt, mert egyszerre két férfi keze volt rajtam. <3 

És ekkor kinyílt az ajtó, és vagy négyen bejöttek a vécébe. Az első reakcióm a menekülés volt, de szerencsére T. és K. elég tapasztaltak voltak és nem engedtek. T. a csiklómnál fogva húzott vissza, K. pedig nagyon erősen megmarkolta a fenekem és odahajolt a nyakamhoz. 

– Nyugi, cica, nem adunk oda – mondta, és miközben a lyukam környékét kezdte masszírozni, odaszólt a másik férfinak, aki közben fogdosta a kukimat. – Szégyellős a kis buzi, figyeled?

Majdnem elsüllyedtem szégyenben, hogy a jelenlétemben úgy beszélnek rólam, mint egy tárgyról, vagy mintha ott sem lennék. Meg persze attól is iszonyatosan szégyelltem magam, hogy az a másik négy férfi érdeklődve figyelt minket és megjegyzéseket tettek rám. Izgatottságomban nem is értettem, miket mondanak, csak fél füllel hallottam, hogy a két idősebb pali friss húst talált és biztos szűzkurva vagyok. Ezen T. és K. is nevetett, én meg ott álltam megalázva, lehajtott fejjel, merev farokkal, ami egy idegen kezében volt, a pinámat pedig már vadul markolászta egy másik idegen. Reméltem, hogy nem nyúl be a lyukamba. de hiába reménykedtem benne, K. benyálazta az ujját és belém dugta. Iszonyú rossz volt, fájt, a körmét éreztem, és egyáltalán nem akartam, de ettől az egész helyzettől és az idegenektől, a másik négy férfitól, akik körbeállták egymást közben és már verték is egymás farkát - végül is, melegbár volt -, ott lent, a nyilvános vécében én is olyan mocskosnak éreztem magam, hogy elkezdtem élvezni, pedig utáltam.

Ekkor T. maga felé fordított, letérdelt és mindenki előtt bekapta a csiklómat. Alaposan leszopott és olyan jól csinálta, hogy majdnem elélveztem ott helyben. K. mögém állt és visszadugta az ujját a fájó fenekembe. Tovább ujjazott, én T-t néztem, ahogy leszopja a csiklómat. Közben valahogy a többiek körbevettek minket és már körülöttem is ők voltak. T. kivette a szájából a kukimat, bár fogta és nem engedte el, ugyanakkor a legnagyobb meglepetésemre odahajolt a szomszéd férfihoz és bevette a szájába a másik faszát. 

Ekkor elvesztettem az önkontrollt. Nem tudom, mi történt velem, de kikapcsoltam mindent. Elhúztam a puncimat K. ujjától, hátrafordultam, én is letérdeltem, megfogtam K. farkát és nyitott szemmel ráhajoltam. Szoptam egy bár vécéjében, ez nagyon megalázó volt és egyidejűleg hihetetlen jó. Ahogy elkezdtem szopni, ami fantasztikus érzés volt, egy férfi, akit nem is láttam addig, megjelent nagy, merev fasszal K. mellett. K. farka nem volt nagy, de szép formájú volt, ez pedig olyan, mint egy bunkó. Hatalmas volt a makkja, a farka pedig elég rövid. Megfogtam, pedig nem is izgatott és néztem a faszát, de közben tovább szoptam K-t. Utána, mint egy igazi vécében baszható kurva, a nagymakkú pasit kezdtem szopni. K. faszát közben természetesen fogtam és vertem. 

Csak egyszer-kétszer tudtam mozgatni a fejem az új faszon, amikor váratlanul megjelent T., ellökte a nagymakkút tőlem, felhúzott, és azt mondta:
 
- Megyünk hozzám, öltözz.

Nagyon izgató volt, hogy tárgyként kezelt és a birtokaként, pedig a vécében ismerkedtünk meg, már amennyire az megismerkedésnek nevezhető, hogy a kukimat a kezében fogta és aztán leszopta. Engedelmesen felhúztam a nadrágomat és újra elöntött az izgalommal vegyes szégyen. A többiek merev fasszal álltak ott, verték egymásnak, maguknak, egy férfi szopott egy másikat és láthatóan egy nagy gruppen előtt álltak, mi pedig hárman kimentünk. Jobban mondva, ők kivittek engem, én pedig követtem őket, mint egy igazi nő. T. fogta a kezem. Később megtudtam, hogy nem tetszett neki, hogy K-n kívül mást is szoptam.

Az utcán odaintett egy taxit, nekem közéjük kellett ülnöm, az autó elindult. A sofőr füle hallatára beszéltek arról, hogy mi volt a vécében és nem titkolták a homoszexuális vágyaikat. Én szerettem volna máshol lenni, de csak a fejem tudtam lehajtani. Persze, rólam is beszéltek, és megint rommá aláztak. És persze, ahogy már tudjátok, ez furcsán és ambivalensen, de rettenetesen izgalmas volt. 

A lakásba érve T. bezárta mögöttünk az ajtót, odavitt a kanapéhoz és leültetett. K. is odajött és leült. Érdeklődve figyelt minket. T. azt mondta, beszélgessünk, amíg ő italt hoz. Én viszont borzasztó zavarban voltam, és nem mertem meg se mozdulni. Egyszavas válaszokat adtam K-nak, biztos nagyon felidegesítettem. Szerencsére T. nemsokára hozta a poharakat és az üveget. Koccintottunk, és T. máris rám szólt, hogy vetkőzzek le, úgyis tudom, mi következik. 

Mint egy szobalány, azonnal elkezdtem vetkőzni. Pár pillanat múlva teljesen meztelen voltam, de annyira szégyelltem magam még mindig, hogy eltakartam a csiklómat. Az most nem állt föl, nagyon kis nőies volt. Persze, ők is ledobták a ruháikat közben. 

Amikor megláttam a két merev faszt, valahogy megnyugodtam. Az élet rendje az, hogy a farkakat ki kell elégítenem. T. hanyatt feküdt az ágyon, K. elém állt és leszopatott. Én megfogtam a bal kezemmel T. faszát, húzogatni kezdtem, míg a másik kezemmel K. heréit simogattam szopás közben. Ekkor már tudtam, hogy fantasztikus lesz az este, én pedig kiteljesedhetek, mint kurva. 

Így is történt. Körbeszoptuk egymást, az én csiklóm is volt mindkettőjük szájában – természetesen nem én szopattam őket, ilyet mint nő és mint rabszolga nem tehettem volna, hanem ők kapták be -, mindenki verte mindenkinek. Sőt, annyira felszabadult lettem, hogy amikor T. megparancsolta, hogy dildózzam magam előttük, mint egy szexshow-ban a kurva, magamtól a szőnyegre feküdtem, feléjük fordítottam a puncimat, széttártam a lábam és így dugtam magam. Ők pedig izgatottan bámultak és verték egymás faszát. 

Utána T. megint hanyatt feküdt, mert ő így szerette, és rám szólt, hogy jöjjek 69-be fölé. Alig ereszkedtem négykézlábra, alulról máris leszopta a csiklómat, és széthúzta a fenekemet két oldalról, két kézzel, hogy K. hozzá tudjon férni a puncimhoz. K. odatérdelt és éreztem, hogy elkezdi kinyalni. Ekkor már nem is punci, hanem pina volt, igazi ribancpina. Fantasztikus volt, ahogy az érzékeny és merev farkamat T. szopta lentől, K. nyalta a lyukam, én pedig teljes odaadással bukhattam rá T. faszára és vertem, szoptam, élveztem. <3 

K. nemsokára elővett egy gumit, és amíg T. verte a farkát, hogy kemény maradjon, felhúzta. Most T. még jobban szétfeszítette a fenekem két félgömbjét – elég kerek a seggem, szeretik, mert nőiesnek látják -, és vadul kinyalt alulról. Olyan erősen csinálta, hogy éreztem, ahogy a nyelve a pinámba hatol. Volt már ilyen élményem M-mel, de T. erőszakosabban, durvábban csinálta, és szó szerint megbaszta a pinámat a nyelvével. Amikor már nem bírta tovább, átengedte a lyukamat K-nak. Neki nem kellett kétszer mondani, és azonnal betette a pinámba a faszát. 

Felkiáltottam, mert nem fokozatosan csinálta, ezért nagyon éles fájdalmat éreztem. Persze, azonnal jött a menekülési ösztön, de T. erősen fogta a csípőmet és nem engedte. Rászólt K-ra, hogy legyen óvatosabb a cicával. Ez olyan jólesett, hogy visszavettem a farkát a számba és odatartottam a pinámat K-nak, hogy újra megpróbálja. Most lassabban csinálta, én is türelmesebb voltam, így pár másodperc múlva áthatolt a záróizmon, én pedig teljesen nővé lényegülhettem. <3 

Minden porcikámat elöntötte a forróság és valami isteni hullámot éreztem, hiszen egy szép faszú férfi épp betette a farkát a testembe, én szophattam egy másik férfit, aki ráadásul nagyon élvezte a csiklóm izgatását, mert folyamatosan szopta, nyalta alulról, a herémet szorította és meg is ütötte néha. 

Valami egészen csodálatos volt, ahogy ketten használtak. Nem is tudom, mennyi ideig voltam ilyen pózban, mert utána T. parancsára át kellett rendeződnünk, nekem vissza kellett fordulnom feléjük és rá kellett ülnöm T. farkára. Még sosem lovagoltam férfin, és eleinte ügyetlen voltam, de K. segített betenni T. faszát a pinámba, utána pedig odaállt oldalról, levette a gumit, megfogta a fejem és leszopatott. Úgy éreztem magam, mintha egy római orgiában lettem volna. 

Annyira jól dugott alulról T., és én is igyekeztem mozogni a faszán, hogy váratlanul azt éreztem, el fogok élvezni. Ahogy szopattak és basztak, csak egyszer tudtam nyögések és lihegések közepette mondani neki, hogy mindjárt elmegyek. Erre T. lerántott a farkáról, az arcához húzta a csípőmet, bekapta a csiklómat és vadul elkezdett szopni. Nem kellett sokáig csinálnia, óriási spriccekkel elélveztem, és hevesen nyögtem közben, miközben K. fasza persze a számban volt. Az, hogy szophattam és közben megengedték az élvezést, eltelített hálaérzéssel a birtokosaim iránt. :pirul: 

T. a legutolsó spriccemet is a szájába engedte, utána pedig még jó sokáig a szájába tartotta a csiklómat és az összes gecimet lenyalta róla. A végén már fájt is kicsit a makkom, és kértem, hogy most már vegye ki, mert már nem áll fel és ilyenkor érzékeny a vége. Ekkor azt éreztem, hogy T., aki verte mindeközben a saját farkát, alulról a fenekemre élvez. Gyorsan odanyúltam, hogy legalább közben foghassam neki és segíthessek. A heréit markolásztam, amíg a puncimra gecizett. 

Mi már jól voltunk, de K. még nem élvezett. Gecis fenékkel letérdeltem elé, leszoptam és kértem, hogy vegyen gumit. T. keresett neki óvszert, de közben minket nézett. Amikor K-n rajta volt a gumi, négykézláb térdeltem elé és kértem, hogy basszon szét. K. megfogott a csípőmnél és gyakorlatilag ráhúzta a pinámat a faszára. Megint fájt először, de tudtam, hogy majd elmúlik. 

Így is lett. K. lenyomta a vállaimat és a fejemet az ágyra és nagyon gyorsan dugott. T. odajött és alulról hol K., hol pedig az én zacskómat izgatta. K. erre rám borult, leszorított, hátrahúzta a hajamnál fogva a fejem és iszonyú erős lökések közepette belém élvezett. (Mármint az óvszerbe.) Lökött rajtam még négyet-ötöt, de ekkor inkább elhúzódtam, nehogy lecsússzon róla a gumi. 

A szégyen még mindig ott volt, de elnyomta a bűntudatomat az erős geci-illat, ami belepte a szobát. Mindannyian gecisek voltunk, izzadtak és fáradtak. Én pedig teljesen úgy éreztem magam, hogy most váltam igazi kurvává, mert több idegennel voltam éjjel, és most, így hajnalban ketten meg is basztak. 

Érdekes hatással volt rám a szex, mert előtte nagyon félénk voltam, de most már el tudtam engedni magam. Elfogadtam, hogy buzikurválkodtam és férfiakkal szexeltem, amit borzasztóan élveztem, és még akartam! Még vágytam rá, pedig a fenekem fájt. 

Úgyhogy amikor K. hazament, mert már nagyon fáradt volt, ott maradtam, és T. ismételt parancsára megint dildóztam a pinámat. Utána le kellett szopnom, és az arcomra élvezett. Alig tudott elmenni... Utána megpróbálta nekem kiverni, de nem tudtam elélvezni. Így is teljes volt az este, úgyhogy kértem, hívjon egy taxit és fizesse ki. 

Abban maradtunk, hogy még randizunk hárman. Mielőtt kiléptem volna a lakásából, nyitott ajtónál letérdeltem elé, széthúztam a fürdőköpenyét, és megpuszilgattam a geciszagú faszát. Amíg romantikusan csókolgattam, összeszedtem minden bátorságom, és megkértem, hogy legközelebb tegyen ki pénzt az asztalra, és játsszuk azt, hogy fizetős kurva vagyok. Nagyot nevetett, erősen megfogta két kézzel a fejem, és benyomta a számba a gecis farkát. Olyan mélyre tolta, hogy öklendeztem, és a geci íze sem vonzott, sőt, undorított. De azért jó volt nagyon <3 És megláthatták volna a szomszédok a buzikurvát :pirul: 

Otthon kivertem, aztán délig aludtam. Még két napig fájt a puncim, de óránként vertem a csiklómat, mert egyszerűen nem bírtam magammal, hogy többes szexben volt részem és hogy mennyire fantasztikus volt. 

Ui: A fotón a szexhaverom farka van a kezemben :)

7 hozzászólás |

A negyedik férfiszex – együttalvással
#6 2022-09-24 02:38:28
Mivel M. volt a pasim, igyekeztem volna többször találkozni vele, de hamar rá kellett jönnöm, hogy inkább én tartom őt annak, mint ő saját magát az én pasimnak. Ha én nem kerestem volna, akkor sosem randizunk. Úgyhogy futottam egy férfi után, mint egy hülye kis picsa - persze, az voltam, 18 éves kb. -, és tulajdonképpen ez az ambivalens helyzet is izgalmas volt. Persze, akkoriban elég sok ambivalencia volt körülöttem, kezdve a férfiszexszel, ugye. Meg hogy most ki is vagyok, mi is vagyok? Homoszexuális? Biszexuális? Lány vagy fiú? Kurva vagy sem? Csupa feszítő kérdés, de egyik izgatóbb volt, mint a másik. 

Szóval rájöttem, hogy az is izgat, hogy tulajdonképpen nem nagyon kellek a pasimnak. Zavart, hogy nem dug minden héten, és nem is keres, de izgalmas volt, hogy próbálom elcsábítani, és hogy nekem kell tennem őérte, nem fordítva, és biztos voltam abban, hogy közben más fiúkat kefél. Ekkor vettem észre először, hogy az ilyen megalázó helyzetek bennem szexuális vágyat keltenek. Izgatott, hogy nem is kellek neki.

Nem kétnaponta hívogattam, mert azért a félelem bennem volt, hogy ha túl sokszor szopok le férfiakat, akkor meleg leszek, de pár hét elteltével már nagyon vágytam rá. Még pár hét és összeszedtem a bátorságom a hívásra.  

Szerencsére azért egy idő után belement újra a randiba. Nyár volt, eljött értem, és azt mondta, hogy most máshova megyünk. Természetesen beleegyeztem, mert ez a nő dolga, a férfié pedig az, hogy vezessen. A Szabadság-hegyre vitt, ahol leparkolt egy társasház előtt. Kiderült, hogy akkor már ott lakott. 

Bevitt a lakásba, körbemutatta, aztán bementünk a nappaliba. Italt töltött, zenét hallgattunk, beszélgettünk. Megint elfogott az az izgalom, ami mindig – tudom, hogy nemsokára le fogom szopni és remélhetőleg majd meg is kefél, de nem tudom, hogyan kezdeményezi majd a szexet és hogyan jutunk el a dugásig. Az eszembe sem jutott, hogy én kezdeményezzek, mert kergettem eleget eddig, és amúgy, a férfi dolga, hogy megbassza a nőt.

Gyönyörű volt a nyári este, érzéki, trópusi illatok vettek körül. Odaálltam az ablakhoz és néztem a város fényeit. Még sosem láttam ilyen szépet, én a Belváros szürkeségéhez voltam szokva. Odalépett mögém, elvette a poharat a kezemből és letette egy asztalra. Éreztem aztán a kezét a bőrömön, ahogy a shortom alá nyúlt. Nem volt rajtam alsónadrág, így hamar a meztelen fenekemet fogta, aztán előrenyúlt a csiklómhoz. Ez fantasztikus érzés volt, és romantikusnak is éreztem, hogy nem egyből leszopat, hanem először felizgatja a nőt, és a csiklóját simogatja. Nagyon felállt, teljesen merev lett és szétfeszítette a shortomat. 

Mindkét kezével előrenyúlt, lehúzta a sliccemet és kigombolta a shortot. Az leesett a földre. Lehúzta a pólómat is, így teljesen meztelen álltam az ablakban. Még sosem voltam ilyen helyzetben, még mindig kis picsa voltam, de felkorbácsolt, hogy nincs függöny, nincs semmilyen takarás, én pedig ott állok, mint egy kurva, és a pasim hátulról csókolgat és fogja a csiklómat, húzogatja és élvezkedik rajtam. Szerencsére nem láttam más házakat, így perverzül kiélvezhettem a kislányos exhibicionizmusat, anélkül, hogy lebuktam volna. 

Hátranyúltam és a faszára tettem a kezem a nadrágon keresztül. Élveztem, hogy sokáig hagytam érintés nélkül. Ennyit megérdemelt, amiért futtatott maga után. Olyan volt, mint a cövek, fantasztikusan állt neki. Nem fordultam hátra és nem csókoltam meg. Most dolgozzon ő. 

Éreztem, hogy kibújik a nadrágjából. ledobja az alsót, az inget. Ő is meztelen volt. Nekem nyomta a merev faszát és átölelt. Nyalta a fülemet, harapta a nyakam, és húzogatta a csiklómat. Én nagy kegyesen hátratettem a két kezem és megfogtam a farkát. Így fogdostam és én is húzogattam neki, mert, mondanom sem kell, nagyon felizgatott. 

Mindketten már nagyon akartuk egymást. Maga felé fordított és átölelt, mint ahogy egy pasi átöleli a nőt egy lassú táncnál. Az én karom a válla fölött, a nyaka körül volt, az övé pedig a csípőmet ölelte. Természetesen azonnal a fenekem markolta, sőt, a lyukamhoz tette az ujját, magához húzott, csókolóztunk és erősen nekem nyomta a farkát.

Az már a legelső szexnél is nagyon izgalmas volt számomra, amikor egymással szemben voltunk, én alatta az ágyon, és széttártam a lábaimat neki, hogy odanéztem, és nem egy puncit illetve egy farkat láttam, hanem két farkat. Tudom, sokat beszéltem arról, mennyire jó érzés, hogy használja a pinámat, és hogy a farkam a csiklóm, de volt olyan pillanat, amikor tisztán láttam, hogy mindkettőnknek farka van. És furcsa, szégyenteljes, de egyben érzéki, izgató helyzet volt, mert itt kénytelen voltan bevallani és átélni, hogy éppen a homoszexet élvezem. És amikor ezt bevallottam magamnak egy pillanatra, még sokkal jobban szégyelltem magam, miközben meglepetésemre még jobban kívántam őt és kéjjel töltött el, hogy most homoszexuálisként szexelek. 

Kicsit kaotikus, amit leírtam, de az érzés is kaotikus volt. Egyszerre voltam lány csiklóval, de fiú farokkal is, és ha ez utóbbi is voltam, akkor nem lehet tagadni, hogy épp buziskodtam egy férfival, aki amúgy a pasim volt, amikor nőnek éreztem magam… na jó, hagyjuk, ez még most is bonyolult! 

Összeért a farkunk, jobban mondva, az ő farka a csiklómhoz ért. Ahogy ott csókolóztunk, azt mondta, hogy mi lenne, ha beljebb mennénk, mert már elég műsort láttak a szomszédok. Ekkor vettem észre, hogy körben társasházak vannak, csak elsőre nem tűnt fel. Simán nézhettek volna 6-7 lakásból is. De már nem szégyelltem magam, sőt, kifejezetten perverz vágyat gerjesztett bennem a tudat, hogy esetleg volt, aki nézte, hogy a pasim nekem nyomja a faszát és a csiklómat fogdossa.

Kézen fogva odavitte a kanapéhoz. Én is nagyon akartam már magamban M-et, de előtte még kicsit visszaadtam, amit kaptam tőle a korábbi hónapokban. Leültem a fotelbe, nem a kanapéra, persze, merev csiklóval és rágyújtottam. Igen, igen, egészségtelen volt, de akkor még cigiztem – hát, a szopóreflex, ugyebár…

M. odaült a lábam közé és leszopott. Hihetetlen élmény volt érezni a női hatalmamat fölötte. A pinám erejének behódolt a nagyfaszú, izmos férfi, és mint egy rabszolga, szopta a csiklómat, amíg én szívtam a cigarettát. A 18 éves szub kis kurva domináns királynő lett és a 40 éves aktív férfi pedig szub rabszolga. Verni is elkezdte, és markolászta a herémet, de rászóltam, hogy így nem tudok cigizni, elég, ha most csak leszop. Erre abbahagyta, és csak a szopással foglalkozott, a kezébe vette a csiklómat, puszilgatta, nyalta a makkomat, bevette a szájába és szívta. 

Ez is ambivalens volt, hiszen nincs olyan, hogy domináns-szub vagy szub-domináns. Én az alárendeltségre izgulok fel, és semmiképpen nem volnék képes tartósan uralkodni egy férfi fölött. Még a gondolat is taszít. De ott és akkor királynő voltam, a lábamnál heverő férfiszolgával, aki engedelmesen megvárta, amíg elszívom a cigit, és addig szopta a királynő kukiját. Mert azért az enyém nem volt akkora, mint az ő hatalmas farka. 

Amikor elnyomtam a csikket, mondtam neki, hogy mehetünk. Felállt, a kezét nyújtotta, felhúzott a fotelből. Kézen fogva vitt a hálószoba felé. Néztem a farkát, nagyon szexi volt, ahogy vastagon meredt előre. Ahogy lépdeltünk, mindkettőnk farka jobbra-balra lengett. Megint elfogott a különös, izgalmas szégyen, hogy két merev farokkal megyünk az ágyra, akkor biztosan buziskodni fogok. Miközben persze már rég azt csináltam, méghozzá a pasimmal, a szeretőmmel. 

Még izgatóbb volt, amikor az utolsó métereken megfogta a csiklómat, és annál fogva vezetett be az ágyhoz. Úristen, itt már majdnem elélveztem!

A hálószobában visszaváltoztam a kurvájává, és lelkesen leszoptam a szeretőmet, aki után futkosnom kellett. Itt már nem királynő voltam, hanem alázatos ribanc. Hosszan szoptam, nyitott szemmel, persze, élveztem a gömbölyű makkját, a vastag faszt, a nagy heréket. Ez utóbbiakkal mindig szerettem foglalkozni, mert nekem is nagyon jó volt, ha egy lányt megfogta vagy szopta. Azt tapasztaltam, hogy a nők maguktól nem tudják, mennyire fontos erogén zóna. De mivel még nagyon fiatal voltam, nem tudtam, hogy mondani kell a csajoknak és irányítani kell őket, hogy izgassák a zacskómat is. Így M-nek megadtam azt, amit szerettem volna én megkapni a lányoktól. Élvezettel nyaltam és szoptam a nagy herét. Az egész faszát, úgy, ahogy van, nagyon szerettem. Ízletes fasz volt. 

Természetesen szemből dugott meg, miután kinyalt. Ezt a koreográfiát már ismertem, de ez nem jelentette azt, hogy rossz lett volna. Ellenkezőleg, isteni volt, ahogy a szétszakadás határán billegett a pinám. És amikor már áttörte a záróizmot, akkor jött a forróság, az élvezet és a teljes kurvaság, Egyre hevesebb és gátlástalanabb kitárulkozással húztam magamba az egész testét. Azt élveztem, amikor a heréi a combomnak és a fenekemnek csapódtak, ahogy baszta a lyukam. 

Nem bírta nagyon sokáig és szemből telegecizte a gumit. Megint izgultam, nehogy a fenekemben maradjon a teli gumi, úgyhogy még mielőtt nagyon lelankadt volna a farka, kivettem magamból. Nagyon szexi lett volna érezni a sűrű, ragacsos gecit a puncimban, de annyira féltem – és félek ma is – a betegségektől, hogy ez kizárt, hacsak nem elköteleződésen alapuló kapcsolatról nincs szó, és gyakori tesztekről. 

Izzadtan hevertem, szétfeszített és megkefélt pinával az ágyon. Odabújtam M-hez és a farkát és a heréit cirógattam. Tudtam, hogy szex után a finom simogatás, a játék a zacskóval, a puha érintés mennyire jól esik. Ezt csináltam neki, és nagyon hálás volt. A háláját úgy mutatta ki, hogy kis pihenés után kiverte a csiklómat. Akkorát élveztem, hogy az állam is spermás lett. 

Utána beszélgettünk, zenét hallgattunk. Szerettem a társaságában lenni, nagyon okos volt, nekem meg fontos az ész, az intelligencia. Hajnalban újra bevitt a hálószobába, és újra dugtunk, de nem tudott elélvezni. Azért az nagyon jó volt, hogy most sokkal tovább mozgott bennem a fasza, úgyhogy a pinám megkapta a magáét. Mondtam neki, hogy semmi baj, már eddig is csodálatos volt, de reggel keféljen meg hátulról.

Aztán lefeküdtünk aludni. Még lánnyal is alig aludtam együtt, nem hogy férfival. Szégyelltem magam, hogy ez most mi, most tényleg homoszexuális vagyok? Közben lüktetett a pinám, a csiklóm ernyedt volt a kifacsarás után, hullafáradt voltam, és már semmi másra nem vágytam, mint az alvásra. A szeretőm karjaiban aludtam el. És a pasim – a rohadék, aki tudta, hogy futok majd utána -, miután kielégítettem, a fenekemhez nyomta a farkát alvás közben. Én meg, amilyen kis hülye voltam, félálomban simogattam a pasim faszát. 

Nem aludtam jól, mert nem tudtam magamban elrendezni ezt az érzést, hogy most akkor milyen kurva vagyok, lány vagy fiú? MIndenesetre, ha zaklatottan is, eltelt a hajnal. Másnap reggel, amikor visszajött a mosdóból – már én is felébredtem -, rácsapott a seggemre, és azt mondta, nagyon szexi picsám van. Meztelenül aludtunk, úgyhogy nem takargattam. Gyorsan én is kiszaladtam fogat mosni, és visszabújtam hozzá. A farka már állt rendesen.

Itt éltem meg azt a fantasztikus élményt, hogy még nem is reggeliztünk, de már a szeretőm fasza a számban van. Leszoptam, nagyon ízlett a farka. Imádtam, olyan finom volt az erőszakos, de közben puha makkja, ami fuldoklásra tudott kényszeríteni. Pár percig szophattam csak, amikor kimondta a csodálatos mondatot:
- Megbaszlak, szívem. 

Négykézlábra álltam előtte, mert ezt így akartam, és máris bennem volt a merev farka. Én megint hátrafordultam, mert fantasztikusan izgalmas kifacsarva nézni, ahogy dugja a testem. Aztán nemsokára megint hason kötöttem ki, szétfeszített lábakkal, aminél nincs szexibb, mert ez a teljes alávetettség, a teljes kiszolgáltatottság a fasznak. 

Alaposan megkefélt és megint teleélvezte a gumit. Amit megint gyorsan kivetettem vele, mert paráztam a betegségektől. Utána hanyatt feküdtem és mutattam neki, mennyire merev a csiklóm. Szerencsére kiverte, úgyhogy nagy adag gecivel kentem össze a hasam. A kezét odatette a számhoz, miután elélveztetett, én pedig a sós, forró gecimet lenyaltam az ujjairól, illetve leszoptam róluk, mint egy született kurva. 

Remegő lábakkal öltöztem fel. Illetve, nagyon nem kellet öltözni, mert egy short és egy póló, ennyi volt a ruhám. Még akkor is lüktetett a fenekem, amikor megérkeztünk haza, a ház elé, ahol laktam a szüleimmel. Nem akartam, hogy a kapuban álljon meg, ezért egy utcasarkon szálltam ki. 

Élveztem, hogy fáradt vagyok, mert sokat használt a pasim, élveztem, hogy a csiklóm kilóg alul, a shortból, és izgató lett volna mindenkinek megmondani az utcán, hogy épp most szoptam le a pasimat és kielégítettem a pinámmal.

Otthon befeküdtem az ágyba, kivertem a csiklómat, és elaludtam. A sok használat eléggé kimerített, de büszke voltam, hogy megfelelő ribanc tudtam lenni. És bár még mindig szégyelltem magam, ez a szégyen egyre inkább izgatott és hajtott afelé, hogy teljesen nővé akarjak válni. Persze, csak érzésben…
 


4 hozzászólás |

A harmadik férfiszex - ribanccá változtam
#5 2022-09-22 20:26:01
A harmadik férfiszexem ismét M-mel történt. Még mindig nagyon tapasztalatlan voltam, de azt már biztosan tudtam, hogy fantasztikus élmény nőnek érezni magam és kielégíteni a pasikat. Mintha az lenne az egyetlen feladatom, hogy a férfi maradéktalanul jól érezze magát – nekem már ettől nagyon jó volt. És nem is kellett fizikailag elélveznem, hogy izgasson a dolog és élvezzem az egészet. 

Szóval, M. felhívott, és ettől olyan érzésem lett, hogy van egy szeretőm. Nem csak egyéjszakás használatra akar, hanem ezek szerint többször randizunk. Nagyon örültem neki, hogy van egy pasim :P Akkor már kezdek nő lenni, így éreztem. 

M. igazi úriember volt, megint elvitt vacsorázni. Persze, most mát tisztában voltam vele, hogy utána felmegyünk a lakására. Tulajdonképpen már az is izgató volt, hogy az egész estét egy olyan férfival töltöttem, akit már leszoptam és aki már magáévá tett, és hogy majd most is ugyanez következik. Bizsergett a farkam és a puncim erre a gondolatra. 

Fizetett, beültünk azt autójába, elindultunk. Ez is izgalmas volt – ott ültem a szeretőm mellett, aki hazaviszi és megbassza a ribancát. Menet közben egyszer csak azt éreztem, hogy a combomra teszi a kezét. Ránéztem, de nem nézett vissza. Persze, ez nekem nagyon jó volt, úgyhogy odanyomtam magam a kezéhez. Ő nem volt olyan ügyes, mint J., ezért lehúztam a sliccem, hogy be tudjon nyúlni a kukimhoz. Meg is tette, az ujjai az alsómon matattak. Tudtam, hogy még tovább kell segítenem, mert ha a csiklómat előveszi, a zipzár vágni fogja a bőrömet. 

Kigomboltam a farmeromat és letoltam magamról. Most volt rajtam alsó, azt nem toltam le, de a merevedő csiklóm előbukkant és azt megfogta. Nagyon izgalmas volt, hogy a szeretőm vezetés közben a csiklómat fogja. Aztán matatni kezdett a kezével az alsóm tetejénél, és tudtam, hogy azt akarja, hogy azt is toljam lejjebb. Mivel már megint benne voltam a ribanckodási vágyban, megemeltem a csípőmet és az alsómat a nadrágommal együtt a bokámig toltam. Teljesen meztelen voltam deréktól lefelé. Annyira izgató volt, hogy éreztem, legközelebb le fogom venni magamról… ahhh… szexi gondolat volt nagyon….

Úgy értünk el a házig, hogy húzogatta a csiklómat, ami most jó merev lett. Alig tudtam eltenni, mielőtt kiszálltunk. A liftben csókolóztunk, én pedig megfogtam a faszát a nadrágján keresztül, mert arra gondoltam, hogy már ki van készülve, szegény pasim <3 de közben izgalmas is volt, hogy hozzá se nyúltam eddig :) 

A lakásban sok esélyem nem volt, becsukta az ajtót, ledobatta velem a dzsekit, és már be is vitt a hálószobába. Azonnal vetkőztetett, sürgetett, harapott, így pillanatokon belül meztelen voltam. Máris térdelnem kellett, mert ő még csak a nadrágját tolta le. Azonnal a számba tette a faszát, és ahogy engedelmesen térdeltem, már le is szopatott. Természetesen nyitott szemmel szoptam, mert eddigre már megtanultam, hogy fantasztikus, ha nézhetem a faszt szopás közben. 

Amíg szopatott, levette a nadrágját, amiben próbáltam engedelmes pinaként segíteni. Utána felhúzott a padlóról és hanyatt rálökött az ágyra. Már sejtettem, hogy ki fog nyalni és leszop, mert ezt csinálta az első férfiszexemnél is. Így is történt, először szopott, megint kicsit erősen, úgyhogy rá kellett szólnom, aztán a hasamra nyomta a combjaimat és vadul kinyalt. Ez még izgatóbb volt, mint múltkor, mintha még mélyebben nyalt volna. Olyan érzésem volt, hogy belülről körbenyalja a pinámat. Csodálatos volt, azóta is arra vágyom, hogy ilyen örömmel és vággyal kinyaljanak. 

Tudtam, mi következik, ennyire más kiismertem M-et. Elővette egy gumit, feltette magának, bár én is segítettem a kezemmel, és megint durván az államig rám nyomta a lábaimat, és így odatette a hatalmas makkját a fenekemhez. Mivel alaposan ki voltam nyalva és csöpögtem a nyáltól és a puncilétől, könnyen belém nyomhatta a makkját. Utána már fájt a vastag és hosszú fasz, de mint már az előző két dugásban megtanultam, ha belém hatolt, akkor már jó lesz. Igyekeztem teljesen tág pinával fogadni a vastag farkát, de azért eleinte fájt. Amikor már teljesen belém dugta, és elkezdett lassan mozogni, ismét átvette fölöttem a hatalmát a fallosz, elöntötte a belsőmet a forróság és nővé átlényegülve tudta, ribancként engedni, hogy magáévá tegyen.

Így kezdett dugni és megint csodálatosan szexi volt, hogy nő lehetek és van pasim, aki jól megkefél, és ki akarja elégíttetni magát a kurvájával. De ekkor már voltam annyira tapasztalt ribanc, hogy úgy is akartam a faszát magamban, ami a legjobb. Ezért egy idő után eltoltam, de közben megcsókoltam, hogy tudja, hogy még vágyom rá, csak másképp szeretném. És akkor négykézlábra állhattam előtte végre, hogy a pasim is megbasszon hátulról, ne csak J. 

Odahúzott a csípőmnél fogva. A kitágított és nagyon nedves lyukamat akarta és megkapta így is. Engedtem, hogy lassan beerőltesse a farkát, és amikor bent volt tövig, és már nem fájt, elkezdtem mozgatni a pinám a faszán. Fantasztikus volt, ahogy dugott négykézláb, én pedig hátrafordultam, hogy lássam. 

Annyira jó volt! Lassan elkezdett leszorítani az ágyra, és a végén hason feküdtem, így baszott. A lábaimat szétfeszítette, mint J., és leszorított. Csak tűrni tudtam a lökéseit, meg sem bírtam mozdulni az izmos teste alatt. Tövig kefélt, isteni volt!

Egyre vadabbul mozgott bennem, és tudtam, hogy már bírja sokáig. Ennyire már kezdtem tanulni a pasikat :P Gyorsan elkezdtem mozgatni a csípőmet, mint ahogy a pornófilmeken láttam a nőket. Nem kellett sokat csinálnom, hevesen kezdte mozgatni a farkát bennem, húzott magára a csípőmnél fogva és egyre erősebben dugta belém magát. Ez már fájdalmas volt, de közben nagyon izgalmas is. Úgy éreztem, hogy szétszakadok, annyira erősen kefélt. 

Egyszer csak nagyot kiabált, magára rántott, és óriási erővel szorított. Tudtam, hogy belém élvezett, a gumiba. Ilyenkor annyira jó érzés volt, ahogy még lüktetett a pinám, de mindig akartam, hogy gyorsan vegyük ki, nehogy belém jöjjön a gecije. Amikor kivette, megint fájt, de hálás voltam a pasimnak, ezért gyorsan odahajoltam a faszához és nyalogattam egy kicsit, de csak nagyon puhán, mert tudom, hogy ilyenkor már érzékeny a fasz <3 

Ezúttal jó dolgom volt, mert miután kipihente magát, kiverte a csiklómat. Így vitt haza, kielégítve és szétbaszva. Annyira jó volt egy pasi szeretőjének lenni. Amikor kiszálltam, előtte kaptam egy nyelves csókot a belvárosban – isteni volt, mert nőnek érezhettem magam megint.

Otthon persze újra kivertem és elélveztem még kétszer. Ennyire jó volt ribanckodni ;) 

4 hozzászólás |

A második férfiszex – fantasztikus volt megint ribanckodni
#4 2022-09-15 22:15:48
Az első pasim M. volt, a második J., aki az utcán szedett fel. Középiskolai fizikatanár volt, mint kiderült. Csalhatatlan érzéktől vezérelve odajött és 5 perc alatt rávett arra, hogy menjek haza vele. Miközben borzasztóan szégyelltem magam, hogy az utcán is simán fel tud szedni egy férfi, és ezek szerint látszik rajtam, hogy férfiakkal akarok szexelni, egyidejűleg nagyon izgalmas volt a helyzet. Mintha nyilvánosan kurvaként járnék az utcán, akit bárkit felszedhet. 

A szégyenérzetemet növelte, hogy pont arra vártam, hogy felszedjen valaki és alaposan megbasszon. Sajnos ekkor már végképp tudtam, hogy ellenállhatatlan vágyam van arra: ribancként használjanak. És az a gondolat, hogy kukiskurva vagyok, csodálatos volt. 

J. azzal a szöveggel jött, hogy láttam-e már olyan pornófilmet, amiben fiúk vannak. Azt mondtam, hogy nem, mert tényleg csak shemale-ket néztem addig. Erre azt mondta, nézzünk meg együtt egy ilyet, majd ő elmagyarázza, mit látunk. Én meg ártatlan arccal, a szempillámat majdnem rebegtetve mondtam, hogy jó, de nem sokat tudok maradni, mert haza kell mennem. Így történt, hogy beültem az autójába. 

Alig hittem el, hogy egy újabb ismeretlennel megyek szexelni. Bár még most is borzasztó naiv kis picsa voltam, tudtam, mi fog történni. És már menet közben egyértelművé is vált, mert rátette a kezét a farkamra vezetés közben. És nem is hagyta ennyiben, hanem kigombolta a nadrágot, és elővette a farkam. Úgy mentünk az úton, hogy húzogatta a csiklómat, ami azonnal a szokásos félmerev állapotba is került. 

Amikor megálltunk a piros lámpáknál, és mellénk érkezett egy másik autó, azon izgultam, nehogy meglássák, hogy egy férfi kezében van a farkam, és mindenki megtudja, hogy ringyó vagyok.

Így érkeztünk meg a háza elé. A kocsiajtó kinyitása előtt eltettem a farkam, és úgy szálltam ki, mint egy egyszerű kis picsa. A liftben nem is mertem ránézni, annyira szégyelltem magam, égett a lift lámpája, ez túl sok volt nekem. De ő azonnal nekem esett, amikor bezárult az ajtó. Magához rántott, harapdálta a nyakam, és erőszakosan lenyomta a fejem az ágyékához. Éreztem a merev faszát a nadrágjában. Fantasztikusan izgató volt érezni a vastagodó farkát, megint kurválkodni és várni, hogy bennem legyen egy nagy fasz. A nadrágon keresztül megharaptam kicsit a vastag faszt. 

Amikor megérkeztünk az ötödik emeletre, és megállt a lift, elugrottam, nehogy meglásson valaki. Bár, ha épp akkor van ott egy szomszéd, teljesen egyértelmű lett volna számára a helyzet. A középkorú perverz pasi és a kis szopóskurva...

Beléptünk a lakásba. Hevesen vert a szívem, mint M-nél, mert nem tudhattam, nincs-e ott három másik férfi, akik megerőszakolnak. Volt bennem itt félelem, illetbe a férfiszextől is féltem persze megint. A buta kis picsa, tudjátok...

Leültetett az ágyra, és egyből elindított egy pornófilmet a laptopján. Én még tényleg nem láttam ilyet, úgyhogy nagyon kíváncsian néztem. Rám szólt, hogy vetkőzzek le, úgy kényelmesebb lesz. Engedelmeskedtem, mert ez a dolga egy ribancnak. Közben odapillantottam a farkára, és láttam, hogy nagyon áll neki. Ez persze nagyon izgalmas volt, és vártam, hogy mi fog történni. Tudtam, persze, hogy mindjárt szexel velem, de nem tudtam, hogyan kezd hozzá, milyen lépésekkel jutunk el odáig, hogy a lyukamban mozog majd a fasza. 

Pillanatokon belül meztelen voltam egy idegen férfi lakásán, a csiklóm félmereven várta a szexet, a pinám lüktetett már előre. Annyira jó volt ismét nőként ribanckodni!

Ugyanaz az izgalom fogott el, mint M-mel, ugyanaz a szégyenérzet is ott volt bennem. Akarom a férfiszexet, de szégyellem magam, mert ez undorító tulajdonképpen és bár nagyon izgat, ha nőként használnak, ez szégyenteljes is, mert nem nő vagyok – ezek kavarogtak bennem. Sokáig nem tépelődhettem, mert elém állt a merev faszával és rám parancsolt:

 - Szopj!

Most már nem először láttam az arcom előtt ágaskodó faszt, és tudtam, hogyan kell hozzáfognom a szopáshoz. Megmarkoltam a tövét és ráhajoltam. Természetesen nyitott szemmel szoptam, mint M-et, hogy J. farkát is lássam közben. Azóta is csak így szopok, sőt, az egész dugás alatt végig nézem, ami történik, de ez a lányokkal is így volt és így van.

Kisebb volt a farka, mint M-nek, de nem görbült annyira felfelé, az övé egyenes volt. Ízlett a makkja, gömbölyű volt, jól szopható és izgató volt az illata, igazi fasz-illat, hím-illat. Mivel nem volt olyan vastag az egész fasz, és nem volt olyan hosszú se, gondoltam, hogy könnyebben keféli majd meg a pinámat, ami már nagyon nedves volt. 

Igyekeztem finoman szopni, hogy csak a vastag ajkaimat és a nyelvemet érezze. Végig markolásztam szopás közben, vertem, és fogtam a heréit is. Jó sokáig szopatott így, miközben ő is nézte a pornófilmet és én is gyakran odanéztem, de ha néztem is, akkor is a számban volt a farka. Olyan volt, mintha én lettem volna az egyik szereplő a filmben, nagyon gerjesztő érzés volt, imádtam így szopni!

Utána kivette a számból és azt mondta, hogy feküdjek hasra. A monitor felé fordulva lefeküdtem az ágyra. Ráhúzott egy gumit a farkára, bekente sikosítóval, és az én lyukamat is, aztán rám feküdt. Azt hittem, hogy majd négykézláb akarja, de nem engedte, lent kellett maradnom. Széttolta a lábaimat, szétfeszítette, szinte fájt a csípőmnél a feszítés. Így tolta oda a makkját a pinámhoz. Hátrafordultam, hogy amennyire lehet, lássam, hogy hatol a lyukamba. Fantasztikus volt, ahogy elöntött az ismerős fájdalom és egyben a forróság is! 

Eszembe jutott, hogy elindultam a kurvulás útján, mert pár hét elteltével már egy második férfi tesz magáévá, mint egy lányt. Ettől még izgatottabb lettem és nagyon akartam a faszát. Arra is rájöttem, ha nem szívni akarom a lyukammal a faszát, hanem ellenkezőleg, szinte rátolom magam, hamarabb áthatol a záróizmon. Feljebb emeltem a csípőm és nem érdekelt a fájdalom, rátoltam a csípőmet. Végre tövig bent volt a pinámban és érezhettem J. férfierejét, hatalmát, merev faszát magamban.

Csodálatos volt, hogy nem szemből dugott, mint M, hanem hátulról, hasra fektetve, mert nagyobb volt a kiszolgáltatottságom. Meg sem tudtam mozdulni, a súlyával leszorított az ágyra, és vadul baszta a lyukamat. Közben előrefordultam és a pornófilmet néztem. Nagyon perverz és szexi volt, hogy pornót nézek, miközben engem használnak és megkefélnek. 

Az is feltűnt, hogy más érzés, ha hátulról érzem a szeretőm farkát. Jobban stimulált belül. Akkor még nem tudtam, hogy így elérte a prosztatámat, ami fantasztikus volt. Nem élveztem el, de az élmény felejthetetlen. Szét voltam feszítve, fájt a csípőm, az egész testhelyzet kényelmetlen volt, de a kiszolgáltatottság, a lökései, a fasza a pinámban, a kurvaság, a pornófilm, a gátlástalan, mocskos szex – megint szerelmes lettem!

Épp egy olyan jelenet ment a filmben, amelyben egy fiút sokan megbasznak. Ilyet sem láttam még soha, de azonnal felkorbácsolta bennem, ha lehet ezt mondani a már meglevő, nagy izgatottsághoz képest, a teljesen elkurvult ringyót. Csodálattal néztem, ahogy ketten erőszakosan szopatják, a lyukánál pedig sorban állnak. Így baszták egymás után, én pedig tudtam, hogy erre fogom verni a csiklómat a következő hetekben. 

Ekkor J. egyre gyorsabb és mélyebben kezdett baszni. Mivel már gyakorlottabb picsa voltam, tudtam, hogy el fog élvezni. Betámasztottam neki a felemelt csípőmet, így teljesen mélyen tudott kefélni. Tudtam, hogy mindjárt elmegy.

 - Szétkúrlak – kiáltotta, leszorított az ágyra, és annyira hevesen dugott, hogy majdnem szétszakadt a pinám. Aztán hatalmasatakat kezdett lökni, a seggemnél fogva ráhúzott a faszára és végképp nem tudtam mozdulni. Éreztem, ahogy lüktet a fasza a gumiban. Belém gecizett, nagyon jó volt, hogy ki tudtam elégíteni a lyukammal. 

Óvatosan kivette a faszát, én pedig izgultam, nehogy lecsússzon róla a gumi. Lihegve mellém feküdt és a lyukamra tette a kezét. Bedugta az ujját, és azt mondta, érzi, ahogy még ütemesen összehúzódik. 

Ez nagyon szexi volt, bár az ujjazást már M-nél sem szerettem, mert a fasz gömbölyű, az ujjak meg élesek a körmöknél. Ennek ellenére izgató volt, hogy belém nyúl. Hozzátartozott a kiszolgáltatottsághoz és alárendeltséghez. 

Amikor megpihent kicsit, a legnagyobb meglepetésemre hanyatt fordított, megfogta a csiklómat és elkezdte simogatni, izgatni. Mivel M. nem verte ki szex után, azt hittem, minden férfi úgy fog hagyni, de J. nem. Addig izgatott, amíg a csiklóm rendesen felállt. Ekkor elkezdte kiverni. 

Újra betette a pornófilmet, és azt nézte, miközben verte a ribanc kukiját. Ez nekem azért volt izgalmas, mert egyrészt verte, másrészt, mert annyira azért nem törődött velem, hiszen pornót nézett. Ez a kettősség annyira felizgatott, hogy hatalmasat élveztem. A gecim beterítette a hasamat és az arcomra is ment. Ezen nagyot nevetett, majd azt mondta:

 - Most már mehetsz. 

Fel kellett öltöznöm, de nem engedte, hogy nagyon letöröljem az arcom. Azt mondta, hogy kicsi maradjon gecis. Hívott nekem egy taxit, adott pénzt a taxira, amitől az egész olyan volt, mintha a szexért fizetett volna, Hát ettől majdnem elélveztem újra! Fizetős kurvának éreztem magam, de ezt nem mertem megmondani neki. 

A számra adott puszit, és hazaküldött. Én pedig szétbaszva, még mindig sajgó pinával beültem a taxiba és az volt az érzésem, hogy a taxis tudja, hogy egy kurvát visz haza. Szégyelltem magam előtte, de közben hihetetletlen izgató volt, hogy előtte 5 perccel még egy farok volt a számban és a fenekemben. Annak azért örültem, hogy a gecit nem láthatta rajtam, mert már megszáradt. Otthon persze háromszor kivertem, annyira izgalmas volt életem második ribanckodása. 

Lehet, hogy életem végéig kurva leszek? 

7 hozzászólás |

Új szexharisnyában
#3 2022-09-14 13:17:59
Megérkezett végre az első olyan elöl-hátul nyitott szexharisnya, ami nem szakad el 10 másodpercen belül. Élvezettel próbálgattam. A kesztyű is szexi :P 

2 hozzászólás |

Az első férfiszex - amit már annyira akartam
#2 2022-09-13 22:14:26
15-16 évesen észrevettem, hogy nem csak a lányok érdekelnek. Amikor egy szomszéd srác „véletlenül” megmutatott egy shemale szexújságot – nem volt benne pornó, csak meztelenül, szexi pózokban voltak fotózva -, hihetetlen izgalom fogott el. Nagyon nőiesnek láttam a szereplőket, és egyidejűleg borzasztóan szexinek találtam azt a tényt, hogy farkuk van. Nők voltak, farokkal. Elkértem, és amíg nálam volt az újság, minden nap többször kivertem. Közben azon fantáziáltam, hogy én is ilyen nő vagyok és engem is fotóznak. Aztán kezdtem keresni a shemale pornófilmeket. 

A fantáziáim nem szűntek meg később sem. Elkezdtem arról képzelődni, hogy a fotós megérinti a meztelen testem, előveszi a farkát, és megdug. Ekkor még nem mertem műfaszt használni, de az ujjamat bedugtam magamnak, és ekkor rájöttem, hogy ez csodálatos érzés. Amikor elmúlik a fájdalom, vagy a szégyenérzet, vagy a kettő egyvelege, utána nagyon-nagyon jó. 

Már nyilvánvaló volt, hogy bekövetkezik a szüzességem elvétele, csak az volt a kérdés, hogy mikor. Az, hogy kivel fekszem le először, sajnos teljesen mindegy volt, csak azt akartam tőle, hogy tegyen magáévá. Nem vagyok meleg, eszembe nem jutott érzelmekről gondolkozni. Csak azt akartam, hogy basszon meg valaki. :) 

Egy szórakozóhelyen, az esti csúcsforgalom előtt, amikor alig volt ott valaki, bementem a vécébe. Ahogy álltam a piszoárnál, bejött egy férfi, és mellém állt. Valahogy olyan furcsa volt, hogy pont mellém állt, és nem ment messzebb, a többi szabad piszoárhoz, hiszen üres volt az egész mosdóhelyiség. Erre odaállt mellém, teljesen zavarba hozott. Nem is tudtam pisilni, csak lógattam a farkam és vártam, hogy jöjjön. Ő pedig, ahogy fogta a faszát, lassan elkezdte húzogatni, és közben éreztem, hogy bámul. A farkamat nézte, ami ijedtemben azonnal összement kis kukiba. Rettenetesen zavarba jöttem. Se maradni nem mertem, se kimenekülni nem tudtam. Csak álltam, pisilni nem tudtam, és remegtem. Annyira nézett, hogy a végén nem bírtam tovább, vettem egy nagy levegőt, és eltettem a farkam. Kitántorogtam kezet mosni, majd leültem a bárban az asztalomhoz. 

Nemsokára ő is kijött, és leült oldalt, de most is éreztem, hogy néz. Elkaptam a tekintetem. Már biztos voltam benne, hogy ez a férfi akar engem, de ez annyira ijesztő érzés volt, hogy nem tudtam, hogyan reagáljak. Hiszen álmaimban akartam, de fizikailag talán mégsem… Ahogy ezen tépelődtem, rám tört, hogy a férfi miatt nem pisiltem, és mindjárt bepisilek. 

Felpattantam, visszaszaladtam és újra elővettem. Öt másodperc múlva a férfi is ott állt, és újra bámult. Nem ért hozzám, de majdnem. Amikor kimentem, odajött és megszólított. Elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy egy okos újságíró, és rövid úton randizni hívott másnapra. Igent mondtam. Éjszaka négyszer kivertem magamnak, miközben tárgyakat dugtam a popsimba, annyira izgató volt a gondolat, hogy egy férfi randizni visz. 
Másnap alig vártam, hogy eljöjjön az este. Elvitt vacsorázni, aztán kérdezte, hogy van-e kedvem felmenni hozzá. Belementem – hiszen ezt akartam ☺ Közben nagyon féltem, de már nem volt visszaút. 

A lakásában leültetett az ágyra, maga mellé. Beszélgettünk, de egy szóra sem emlékszem, csak arra, hogy egy kérdés zakatolt az agyamban: úristen, mi lesz? Aztán megtörtént a kezdeményezés: odahajolt, megcsókolt, és elkezdett tapizni. Én pedig már nem mérlegeltem semmit, csak hagytam, hadd csinálja, amit akar. 

Egyre hevesebben csókolt, és elkezdte harapdálni a nyakam és a vállam. Izgatott, éreztem, hogy már elkezd merevedni a farkam. Ráadásul nem vettem alsónadrágot, és így még jobban éreztem mindent. A kezét a combomon és a farkamon, ahogy masszírozta a nadrágon keresztül. Erősen megfogta, és izgatta, én meg arra gondoltam, hogy végre egy férfi kezei között vagyok, de még mindig nagyon féltem a folytatástól. 

De nem kellett sokat várnom. Nemsokára hanyatt döntött az ágyon és még erősebben fogdosott a nadrágon keresztül, meg benyúlt a pólóm alá, és a mellbimbóm izgatta. Rám feküdt, a combjaival leszorított, a nyakamig felhúzta a pólóm és szopta a mellem. Végül elkövetkezett az a pillanat, amikor kioldotta az övemet, és lehúzta rólam a farmert. A félmerev farkam azonnal előugrott. Meglepődött, de vette az üzenetet. Nagyon tetszett neki, hogy dugásra készen mentem.

Amikor levetkőztetett, akkor sem tudtam, hogyan folytatódik majd. Annyira naiv és fiatal voltam, hogy pl. fogalmam sem volt, hogy dug majd meg. Hiába ujjaztam magam, vagy dildóztam, azt hittem, hogy ez a szexben lehetetlen. Komolyan azt gondoltam, az csak a pornófilmekben van, de az életben ez nem megy ☺ Totál kis hülye picsa volt :D 

Lehúzta rólam a nadrágot, ledobta az ágy mellé. Ott feküdtem hanyatt, szűz testtel, a lábam félig széttárva. Még azt is cikinek éreztem, hogy áll a farkam. Félig állt csak, a szégyenérzet miatt nem tudott teljesen merev lenni – az, hogy egy férfival bújtam ágyba, nagyon megnehezítette a dolgot. Azóta sem áll fel férfiakkal, mégis nagyon élvezem. Nem kell merevnek lennie, hogy totálisan izgató és kielégítő legyen a biszex játék. 

Ráhajolt a farkamra, megmarkolta, és bekapta. Nagyon erősen szopott, túl erősen, többször rá kellett szólnom. De közben nagyon jó volt, nagyon izgató és szexi, hogy egy férfi leszop éppen. És tudtam, hogy azért durvul ennyire, mert nagyon akart már. Csodálatosan izgató volt, hogy egy férfi kezében van a farkam és éppen szopja. Alig mertem odanézni, csak titokban figyeltem. Közben az ujjamat a számba vettem és szoptam. Felnézett a combjaim közül és láttam, hogy izgatja, amit csinálok. Miután alaposan leszopott, odacsúsztam a nadrágjához, most én vettem le róla, és levettem az alsóját is. 

Előugrott a fasza. Hatalmas volt, óriási, gömbölyű, lila, nagy vastag makkal. Sokkal nagyobb volt, mint az enyém. Nagyon tetszett, de ijesztő is volt egyben. Mit fogok csinálni ezzel a szörnnyel? :pirul: 

Megfogtam. Nem tudtam, hogy milyen érzés lesz, mert eddig csak a sajátomat fogtam meg. Annyira izgatott, annyira jó volt végre megfogni egy idegen faszt! Vastag volt, kemény, de egyszerre puha is, mereven állt. Megmarkoltam, mozgatni kezdtem rajta a kezem. Fogalmam sem volt, hogy jó csinálom-e, de azt próbáltam, amit magamnak is szoktam, és ahogy az a három lány csinálta, akivel addig eljutottunk az ügyetlen tinédzserszexig. Ketten közülük csak két ujjal verték a farkam, pedig az volt az izgató, ha rendesen megmarkolja valaki. (A harmadik szerencsére tudta ez :) ) 

Nem tudtam, hogy lehet-e erősebben, vagy inkább gyengédebben csináljam, vagy lassabban, totál ügyetlen voltam, mert nem a sajátom volt a kezemben. De nagyon tetszett, hogy végre egy nagy faszt foghatok és verhetek, és láthatóan nagyon akart engem, mert vastagon és eresen meredezve verette magát. 

És akkor következett a kurvaságom következő fázisa. Azt végig tudtam, hogy akarok egy faszt a számban érezni, de hogy milyen lesz, mit kell csinálni és hogyan, azt nem. Ahogy vertem a férfi farkát, néztem, majd egyre közelebb hajoltam, és a végén a makkja már egy-két centire volt az arcomtól. Közben ő tapizott tovább, markolászta a seggem, fogta a kukimat, izgatta a herémet és a lyukamat. És akkor nem bírtam tovább nézni ezt a hatalmas faszt olyan közelről, és bevettem a számba. 

Annyira nagy volt a makkja, hogy alig tudtam bekapni. Szinte azonnal már öklendeznem kellett, mert ahogy rábuktam, teljesen kitöltötte a számat. Nem csuktam be a szemem, mert látni akartam az első faszt, amit kielégítek. Annyira jó volt! ;)

Jó érzés volt, hogy a számban van, izgatott az illata, a mérete, mindene. Még ha öklendeztem is, fantasztikus élmény volt. 

Elkezdtem kipróbálni, amiket a pornófilmekben láttam, meg amit a lányok csináltak velem. Ütemesen elkezdtem mozgatni a fejem a farkán, le-fel. Próbáltam annyira kinyitni a szám, hogy ne érjek a makkjához a fogaimmal. Aztán megfogtam a közepét, tartottam, és szívtam a fasz végét. Később körbenyaltam a makkját és leszoptam a heréit is. Azóta is izgat, ha a zacskót nyalhatom, foghatom és élvezhetem. Amikor az előváladék sós ízét éreztem, nagyon boldog voltam, mert tudtam, hogy jó neki és élvezi. Egy kicsit megijedtem, hogy most el fog-e élvezni és a számba spriccel-e, de nem jött több. Aztán az egyik kezemmel verni kezdtem az eres, vastag faszt, a másikkal meg simogattam és markolásztam a heréket. De nem akarta, hogy kiverjem.

Hanyatt kellett feküdnöm. Befeküdt a lábaim közé. Megint leszopott, aztán a hasamra nyomta a combjaimat, és egyszer csak azt éreztem, hogy a nyelvét odateszi a lyukamhoz, és körbenyalja. Majd váratlanul bedugta a nyelvét, és körbenyalta belülről. Úgy kinyalt, hogy majdnem elélveztem. Nagyon tetszett, mert olyan volt, mint egy puncinyalás. Úgy éreztem, hogy nő lettem és kinyalja a pinámat a pasim, mielőtt jól megkefél. Emiatt pedig a farkamat csiklónak kezdtem érezni, és nagyon jó volt visszamenőleg, hogy a pasim a csaja csiklóját is izgatta… Átlényegültem <3 

Az is nagyon tetszett, hogy az arcomat nézte nyalás közben - szép látvány volt, ahogy a kukim és a herém, vagyis a csiklóm alatt ott dolgozott. De ettől a bámulástól meg olyan zavarban lettem, hogy nem mertem tovább nézni, és letettem a fejem. Tudom, hogy így is tetszettem neki, később is mindig nézte a reakcióimat, és az arcomat mindig szexisnek találta. 

Aztán egyszer csak feltérdelt, és felvett egy gumit. Még mindig nem tudtam elképzelni, mi lesz. Hát az lett, hogy szemből rám feküdt, csókolgatott, szívta a mellbimbómat, és csavargatta, majd odatette azt az óriási farkát a pinámhoz, és lassan benyomta a nyalástól és az izgalomtól teljesen nedves lyukamhoz. Fogalmam sem volt, mi fog történni – de tényleg. Annyira buta és ostoba kis tyúk voltam, hogy nem tudtam. Ezért meglepődtem, amikor benyomta a faszt a testembe. :D 

Először nagyon furcsa érzés volt. Nem rossz, de nem is jó. Mivel hatalmas volt a farka, nem ment be könnyen a szűz puncimba. De türelmes volt, és lassan tolta belém. Először úgy éreztem magam, hogy szétszakadok, mintha karóba húztak volna. Nem volt elég a vastag makkja, ahogy nyomta belém azt a fatörzsszerű dorongot, sosem volt vége, és még mindig jött és jött belém. Aztán egyszer csak, amikor már nagyon fájt és kikészített, elkezdett lassan mozogni, és abban a pillanatban elmúlt a fájdalom, sőt, valami forróság öntött el. A fasza teljesen kitöltötte a lyukamat, a popsimat, ami a pinámmá vált. Iszonyú kemény és merev volt a farka bennem, és úgy éreztem, mintha a pinám körülölelné ezt a hatalmas hímtagot, hogy lehetővé tegye számára, hogy magáévá tegyen, ahogy ő akarja. :pirul: 

Elkezdett megbaszni. Én már itt örökre szerelmes lettem belé, és bármit megtehetett volna vele. Ha kiküld az erkélyre, és ott megkefél, simán belemegyek. Imádtam, ahogy baszta a testem. Először csak lassan mozgott, aztán egyre hevesebben. Közben csókolt, fogdosott, szopta a mellbimbómat, és mondta, hogy mennyire szexi vagyok neki, és hogy nagy kurva lehetek. Válaszoltam, hogy ő az első férfi az életemben. Nem hitte el, azt mondta, hazudok, mert ringyó vagyok, akit már végigmentek sokan. Közben folyamatosan dugta a lyukam.

Nagyon élveztem, hogy a lábaim között egy férfi van, és bennem mozog, ki-be tolja a faszát a popsimba. Tudtam, hogy ezt még nagyon sokszor meg akarom élni. Annyira jó volt, hogy közel jártam az élvezéshez, de nem vertem magamnak, és dugás közben ő nem is fogta meg. 

Rányomta a lábaimat a hasamra, a vállamra szorította őket, és így egészen mélyen jött belém A heréje ott csattogott a seggemen. Tövig belém tolta a hatalmas faszt, én meg élveztem a kiszolgáltatottságot, hogy nem tudok megmozdulni, hogy bassza a testem, kitágítja a pinám és használ, mint egy kurvát, érzelem nélkül. Mert tudtam, hogy kefélni akar, de mást nem. Csodálatos volt, imádtam!

És akkor a végén már nagyon gyorsan dugott és éreztem, hogy nemsokára elélvez. Ekkor gyorsan alulról odanyúltam, és ahogy a barátnőm csinálta nekem, alulról megfogtam a heréit, és markolászni kezdtem. Erre felkiáltott, és három hatalmasat tolt a faszán. Éreztem, hogy most élvezett el, és engedte a gecijét a gumiba. Imádtam! 

Még feküdt rajtam egy kicsit utána, de aztán óvatosan kihúzta. Ez most nagyon fájt megint, úgy éreztem, mintha kiszakadna belülről a lyukam. De szerencsére ez csak rövid ideig tartott. Utána ott feküdtünk meztelenül, én pedig már annyira élveztem a ringyóskodást, hogy nem bírtam magammal, gyorsan odahajoltam a gecis, már puhuló farkához, és a számba vettem. Érezni akartam a gecijét. Jó volt, sós, és ragacsos :pirul: 

A szex után csak kicsit maradtam. Ott nála nem mertem kiverni magamnak, őt pedig már nem nyúlt hozzám, miután kielégült, le se szopott. Ez nagyon izgató volt nekem, mert olyan voltam, mint egy kurva, aki kielégíti a férfit, de a férfi nem is érdeklődik iránta, és nem is élvezteti el, mert én csak egy értéktelen fucktoy vagyok, egy ringyó. Ez nagyon-nagyon szexi érzés volt, imádtam. Így mentem haza végül, álló csiklószerű kukival ültem mellette a kocsiban, és majdnem megőrültem már a vágytól, hogy szeretnék elélvezni, de akkor sem nyúlt hozzám. Kaptam két puszit a végén, és mondta, hogy szálljak ki. Isteni volt és megalázó, nagyon izgatott. <3 

Otthon háromszor kivertem, és harmadszorra is óriásit élveztem. Végig arra gondoltam, milyen isteni volt az első férfi, és hogy mennyire izgató volt odaadni magam, mint egy kurva. De közben szégyelltem is magam, és különös, de ez a szégyen is szexi érzés volt. Azóta is izgat ez a kettősség… <3 

4 hozzászólás |

Ezt még sosem mertem...
#1 2022-09-12 19:24:00
Most végre meg tudtam valósítani ezt a régi kurvás vágyat :pirul: Sokáig tartott, amíg eljutottam oda, hogy nem szégyellem a vágyaimat, és gátlások nélkül meg merem élni őket. 

Az utolsó férfiszexnél kinyitottam az ajtót, és egy nagyon rövid miniszoknya volt rajtam. Így álltam az ajtóban, és megláthattak volna a szomszédok. Nagyon izgatott, hogy mutogatom magam. Amikor bejött a randipartner, alig tudtam bezárni az ajtót, mert már az ajtóban a fenekemet fogdosta, benyúlt, markolászott, ahol ért. 

Nagyon izgató és élvezetes volt, hogy punciként tekintett a fenekemre és csiklóként a farkamra. Nekem pont ez a hihetetlen izgató ebben és magam is ilyennek érzem ezeket a testrészeket ilyenkor :P 

A másik élmény, amire ilyenkor szükségem van, az alárendeltség, a kiszolgáltatottság, ahogy a férfi uralkodik fölöttem és használ. Csak azzal törődik, hogy kielégüljön, és ehhez én vagyok egy eszköz. Ez nagyon bizsergető érzés! Mindent megtettem, hogy megfelelően használható ribancként kielégítsem.

Jól megkaptam a magamét, kellő erőszakossággal és határozottsággal, nagyon szexi este volt. Illetve hajnal, mert reggel 3-kor történt :P 

12 hozzászólás |

[1-9]


A blog RSS feedje.


reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3840BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba116150Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti210perverzek
Ajánlott szobák
#maszti_szoba811Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba700Belvárosi szexmentes csevegő

#xxx-man100Banging
Ajánlott szobák
#homo_szoba68100Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba53101Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#pasi40bpnedvespinat100Élveztetni kell!

#hegylako012101Tapasztalt
Ajánlott szobák
#profi_csajok1110Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1820Transzszexuális csevegő

reklámA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.