kael naplója

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > kael

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

kael blogja


kael naplója


és csend és hó és...
#1 2024-04-02 22:21:36
kihalt minden... Ezt az oldalt már közel 20 éve ismerem (anno egy nálam tizensok évvel idősebb és nálam legalább annyival nehezebb, rövid-ideig-bérlőtárs nő kért meg, hogy regisztráljam ide a türelmi zónába, merthogy munkája az nem volt. Sosem felejtem el, amikor pont otthon voltam betegen, és akkor fogadott volna egy kuncsaftot, de szegény srác úgy megijedt mikor kinyílt az ajtó, hogy csak ennyit tudott kinyögni: "ne haragudjon, nem erre számítottam", aztán már menekült is elfele)... A másik emlék ami ehhez a nőhöz fűződik, hogy elmesélte, hogyan jött rá, hogy a férje meleg. Szerencsére több emlékem nincs róla, a tulajt addig zaklatta a hülyeségeivel, hogy igen gyorsan kitette a szűrét. Vagy inkább a háját.

No, de nagyon elkalandoztam, tulajdonképpen nem is erről akartam bejegyzést készíteni, de annyira ehhez az oldalhoz fűződik, hogy ez most így kiíródott belőlem. 

Szóval pár hete visszakeveredtem ide, igazából konkrét valakit megkeresni egy nemvalós célfiókkal, aztán egy naturista csoportbéli debütálás után picit ittragadtam, és immár valós profillal kezdtem nézelődni. És ami feltűnt, hogy mennyire nincs már itt élet, hetekkel-hónapokkal-évekkel ezelőttiek legutóbbi fórum-hozzászólások és naplóbejegyzések... És hogy azt is hiába jelentettem, már évek óta nincs olyan, hogy "Csongrád" vármegye. De még csak egy automatikus visszajelzés sem érkezett, nemhogy érdemi történés... mintha már rég elhagyta volna a személyzet is a süllyedő hajót.

Utána nézegettem a statisztikát, és lassan megértettem, hogy miért nincs itt élet, és miért is fogok én is visszavonulni, amint lejár az 1 hónap előfizetésem: van durván maximum 50 db rendszeresen online előforduló hölgy(?) (határon innen-s-túl összesen). Ezek 80%%-a még nálam is idősebb, és ami szomorúbb: 80%%-a még nálam is nehezebb - amitől én is hanyatt-homlok menekülök, mert hozzá egyikük sem magasabb mint én..., és az ilyen 160-/90+ nem épp marasztaló arány... Ráadásul ezt az egészet fokozza, hogy az említett max 50 hölgy(?) többsége "lófarkast" keres (azaz nőt, vagy pasit hasonló adottsággal). Továbbá vagy verni akarnak valakit, vagy magukat akarják megveretni. :/ én egyikhez sem lennék partner.

Azt pedig már csak úgy mellékesen említem, hogy kb pontosan 10x annyi "kék" van, mint "rózsaszín", és ez egyformán igaz a regisztrációk, örömpolgárok és bármely pillanatban online lévő Polis-lakó arányt nézve. 

Ezen kis eszmefuttatásnak igazából nincs célja, nem ettől indul meg az élet, csak annyira visszatérő gondolatokként jöttek, hogy le kellett pötyögjem, még ha olvasója sem nagyon fog akadni e kihaltságban.

Nincs hozzászólás. |

[1-1]


A blog RSS feedje.


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2110BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3920Biszexuális vagy, be kell lépned!

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok, a héten Mgnm?
Ajánlott szobák
#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba300Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba1810Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1100Heteroszexuális vadászterület
Ajánlott szobák
#profi_csajok400Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1710Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.