Krampuszok
A naplót írjapandora
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
105
Számodra látható napló bejegyzés
105
következő
összes bejegyzés
előző
Verseny
Kezdem magam úgy érezni mint a kisfarkú férfiak a pornókiállításon. :(

Következetesen azt látom, olvasom, hogy itt bizony olyan női társaság verődött össze, akik szexuális paraméterei bőven az átlag fölött vannak.

Az itt lévő nők felének sorozatorgazmusa van, a másik felének pedig spriccelős orgazmusa. Akinek egyik sincs, az is egy kósza numera alkalmával egy ismeretlen, nem összeszokott partnerrel is minimum 5-6-szor elélvez. Ja, és szemben azzal hogy a kinti világban a nők nagyon kis részének van hüvelyi vagy g-ponti orgazmusa, itt gyakorlatilag mindenkinek van.

Akkor most mi van?!

Kisfarkú férfi módjára próbálok magamnak mentséget keresni. Úgymint....khm... a kis farokra is van igény... nem a farok mérete minden...ésatöbbi. És ahogy a kisfarkú férfit nem vigasztalja hogy Magyarországon az átlag farokméret mindössze 13 centi, és ő a 16 centis farkával egyáltalán nem is számít kisfarkúnak...pedig az ítélet de! - mert Eropoliszon az átlagos farokméret bizony 18 centi, mit számít az országos átlag. :)

Szóval a nők szexuális igénye a felmérések szerint heti 1-2 alkalom, és 1 orgazmus. És ettől boldognak érzik magukat. Nem, nem elírás, és 2-ig még számolni is tudok bár késő van már ;) Elképesztő dolog lila viszonylatban, de bizony, a kinti világban a nőknél nem minden szex jár orgazmussal. Érzelemmel viszont igen. Pironkodva gondolok egy-egy rövidebb-hosszabb kapcsolatomra, amelyekben volt nem egy alkalom amikor nem is volt orgazmusom, mégis valami veszett jó volt a szex, egy folyamatos bódult állapotban leledzeni pár percnyi izomösszehúzódás helyett. 
Mint egy könnyed lubickolás ahelyett hogy ugranánk egy fejest, kimászunk, majd megint ugrunk, megint kimászunk...egy élvezetes fürdőzés, aminek a végén esetleg ugrunk egy fejest mielőtt kimászunk megszárítkozni, de nem biztos. Többnyire ugrunk...egyszer-kétszer, de semmiképpen sem kizárólag ezért mentünk a medencébe.

Ennek itt nincs létjogosultsága, hiszen itt orgazmusban mérjük a szexet. Kinek hányszor, mennyire, mennyi ideig, a másik oldalon meg milyen hosszú, milyen széles, hánylövetű. 

Ahogy itt tök hétköznapi dolog az anális szex vagy hogy betársulva az azonos neműek foglalkozzanak-e egymással, ugyanolyan hétköznapi kérdés, amiket rendszeresen kap az ember, hogy van-e sorozatorgazmusa, spriccelni szokott-e, és egyébként meg hányszázszor képes elélvezni és milyen hangerővel és hány percen belül. Kvázi milyen pornófilmet tud varázsolni a partnerének élő adásban...

Hhhhh...unom az ilyen kérdéseket. *Akkor most comingoutolok.*  :D 

Nincs sorozatorgazmusom. Nem szoktam spriccelni. Csak csikló orgazmusom van (ahogy odakinn a legtöbb nőnek). Száma 0-2 között van. 2 pedig csak összeszokott partnerrel (sors fintora, annak a partnernek akivel a legtöbb volt, 16 centis farka volt - de elég jól tudta használni). És ritkán, megfelelő csillag és egyéb állásnál. ;) 2-nél több csak vibrátorral. És egyedül, nem publikus produkcióban. Az átlag egy jó pasival 1. Ez van. :( Ja, és még valami. Nem szoktam sikongatni, sem a számat csücsöríteni (ahogy az itteni fotókon és a pornófilmekben alap). És ha már coming-out: nem szeretem ágyban a magassarkút, sőt, igaziból totál meztelenül és smink nélkül szeretem a szexet a legjobban. :) 

Mielőtt tíz év zárdára ítéltetnék, pár enyhítő körülményt azért felhozok védendő a "kisfarkú nők" mundérjának a becsületét.

Csiklóorgazmus ellenére imádom a kemény farkat ahogy belém hatol, és nem szeretem a félmerev farokkal lébecolást nyalifali címen. Imádok felül lenni, szeretem a szokatlan helyeket, körülményeket, játékokat. Hogy miért, amikor gyakorlatilag egyik sem fog "eredménnyel" kecsegtetni?! Mert van *agyam és fantáziám*, amit ezek veszettül felizgatnak. De nem élvezek el tőle! (Ahogy a kinti átlag)

Azt viszont kevésbé imádom, hogy ha számszerűsítjük az eredményeket. A rosszmájúak megjegyezhetik hogy nyilván azért mert lehet hogy nem én nyerném a Super Bowlt.  :napersze:  Nincs is szándékomban. Én csak úszkálok, a pornóelőadást, az aranyérmeket és egyéb trófeákat meghagyom másoknak, ahogy a szex utáni matrac-cserét, és a sikongatás miatti rendőrségi razziát is. :D 

A szex közbeni méricskélés és eredményvadászatnál jobban csak egy dolgot utálok. Amikor a pasi megkérdezi utána hogy hányszor. Ettől pedig pont annyira mászom a falra, mint a kisfarkú pasi a centitől. A szexnek nincs mértékegysége.

Kínában az étel finomságát böfögéssel mérik. Hát...szódabikarbónától is lehet jó nagyokat böfögni, mégsem mondjuk hogy az a legjobb étel.
A leghamarabb és legtöbbször egy LELO Soraya típusú vibrátortól tudok elélvezni, de valahogy mégis nagyságrendekkel jobb a szex egy férfivel.
Akkor most miben mérünk..?!

Ááááá...keresek egy kisfarkú pasit. :) :napersze: 

UI.: Addig meg simogatom a macskámat.  :vigyor:  ;)  :P 
A képeket, videókat és hang állományokat csak belépés után tudod megnyitni!
19 hozzászólás
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.