Napfényes napló-túra
2024. május 31.
Végre itt a nyár annyi új lehetőség miért ne használnád ki?
Hogy vagy ma? Mi foglalkoztat? Mi történt a világban?
Mondd el bátran és most még jutalmat is kapsz érte!
Ha érdekelnek a részletek...
Sokan tapasztaltátok, hogy új Eropolisban a naplók központi szerepet kaptak, fontos önkifejezési formának szántuk mely segíthet célod elérésében Eropolisban. 

Néhányan már bátran elkezdték használni a naplóban rejlő új lehetőségeket, de szeretnénk mindenkit ösztönözni arra hogy próbálja ki, ezért Eropolisban ez a nyár a naplókról fog szólni.

Első kihívásunk egy könnyed napfényes napló-túra, ami akár strand-papucsban is teljesíthető. Június 1. és június 15. között minden új Eropolisban létrehozott új nyilvános napló bejegyzésért 1 bizalom pontot adunk, egy tagunk 24 órán belül csak egyszer kaphat ezért bizalom pontot de akár 14 pontot is összegyűjthet ha minden nap legalább egy nyilvános napló bejegyzést készít.

És ez csak a kezdet azért, hogy megfelelő rutint szerezz naplózásban a nyár hátra lévő részére.

Miért is érdemes naplót vezetni?

Felszabadító érzés megbeszélni vagy megmutatni olyasmit, ami érdekel, foglalkoztat és mindezt őszintén megbeszélni olyanokkal, akiket nem ismersz, nem köszönnek rád az utcán, mert itt magunk között vagyunk, ahol csak annyit árulsz el és mutatsz meg magadból amennyit jónak látsz.
A közös témákkal a hasonló érdeklődéssel pedig új kapcsolatokat szerezhetsz.

Naplót már nem csak örömpolgárok hanem bárki vezethet, nyilvános bejegyzéshez azonban örömpolgárnak kell lenned.
Titkos napló bejegyzést bárki létre hozhat (amit csak ő lát), használhatod jegyzetnek vagy olyan bejegyzésnek amit később akarsz nyilvánosan elérhetővé tenni.
A kedvenceknek szóló bejegyzésekkel pedig kedvenceidet szórakoztathatod.

Itt most a napfényes napló-túrán kizárólag az új Eropolisban létrehozott nyilvános bejegyzésekért adunk bizalom pontot, így ha részt akarsz venni a túrán örömpolgárnak kell lenned.

Rendkívül gyorsan változó, bizonytalan világban élünk, van mit megbeszélni. Itt a nyár és a világ a maga szépségével arra vár, hogy megmutasd!

Ne várj a túravezetőre, indulj el most!
Saját naplódat megtalálod a profil menüdben (jobb felső sarokban a saját nevedre kattintva jelenik meg), vagy az Otthon főmenüből is eléred (mobilon a bal alsó sarokban található menü gombra kattintva jelenik meg), de akár az otthonod bejáratában is megírhatod a napló bejegyzésed.

Eropolis Team
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.