Biztos, ami biztos
2022. december 23.
Azt mondják manapság az interneten, hogy az életben két dolog biztos: a halál meg a karácsonyi Reszkessetek, betörők!
Szeretnénk határozottan, kategorikusan és legfőképpen mélyen felháborodva tiltakozni a fenti állítás ellen.
Ha érdekel miért,

Eropolis régi, új és régi-új polgárai is mind tudják már, szinte közhelyszámba megy, hogy Karácsony környékén minden évben tartunk valami akciót, ez akkor is megtörténne, ha a Reszkessetek betörők c. filmet népfelkelés űzné el a magyar karácsonyi műsorról, vagy mondjuk Macaulay Culkin bácsi kifejezett kérésére a kereskedelmi csatornák megkönnyebbülten vennék le a programról, hogy végre rendszeresíthessék mondjuk Mel Gibson könnyedebb feldolgozású Passióját.

Szóval, IGEN, lesz akció most is, mégpedig az, hogy aki 24-én 0:00-kor zöld színben pompázik (örömpolgár), annak a Karácsony 3 napos időtartamára, tehát 72 órával meghosszabbítjuk az előfizetését. Aki pedig nem örömpolgár, de van legalább 1 Bizalompontja, az ebben az időszakban (tehát 24-én, 25-én és 26-án) korlátlanul ingyen levelezhet.

Szerintünk válasszátok az első opciót (gondoltátok volna?), van ott csomó más szolgáltatás a levelezésen kívül, aki egyszer bezöldül, nem nagyon lesz kedve visszalépni utána, meg lehet nagyon szokni...

Úgyhogy, legyetek résen, mindenféle értelemben, ne feledkezzetek el róla, már csak 1 nap!

Minden kedves polgárunknak Kellemes Ünnepeket és megfelelő lelki elmélyülést is kívánunk (biztos, ami biztos, nézzetek meg valami tényleg jó filmet az igazi karácsony témában)!

Eropolis Team


Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.