Szenzációs ajánlat!
2024. április 17.
Az ember keres és kínál is egyszerre ezen a helyen is. Hogy mit, azt jó esetben ügyesen leírja a reglapján, fényképekkel alátámaszthatja önmagát, a chat-en, a fórumokban és a blogokon is felvillanthatja szellemi-lelki értékeit. Aztán várja az áldást, meg a sült galambot sokszor :-)
Örömmel jelenthetjük be, hogy az új rendszer a régihez képest új szolgáltatással gazdagodott. Ha kíváncsi vagy rá...
Ha a Profil Menüdet legördíted, hamarosan új menüpontot fedezhetsz fel: az Ajánló ki- és bekapcsolásának lehetőségét.
De mi ez az Ajánló?

Hogy ne csak magadat kelljen ajánlani, a rendszer besegít neked ebben az Ajánló programmal. Elemezve a saját és mások érdeklődéseit, kedveléseit és általában az Eropolis-on belüli tevékenységeit, a rendszer kiválasztja számodra azokat a felhasználókat, naplókat, témákat, csoportokat amelyek nagy valószínűséggel felkeltik az érdeklődésedet és megjeleníti azokat, mobil nézetben alul, a tartalmi rész alatt, asztali böngészőben a jobb oldali függőleges sávban. Ezeket a "Talán téged keres?", "Ajánlott napló", "Ajánlott téma" és "Ajánlott csoport” címszó alatt találod meg.
Az Ajánló valójában a Napló- és Fórumketrecet hivatott helyettesíteni. Sokatoknak volt baja a Ketreccel, ott volt mindig, ha érdekelt, ha nem, nagyon sokszor olyan témákkal és tartalommal, ami érdektelen vagy akár ellenszenves volt. Az Ajánló ezzel szemben minden egyes felhasználónak személyre szabottan jelenít meg tartalmakat.
Ha pedig valamelyik mégsem érdekel, egyszerűen kattints az X-re az ajánlat jobb felső sarkában és válassz a felugró ablak beállításai közül. Az opciókat jelző kis villanykörtékkel gyakorlatilag fel is iratkozhatsz arra, hogy ajánljunk neked tartalmakat! A felugró ablakban egy általános beállítási lehetőséget is találsz, mellyel beállíthatod, hogy az Ajánló milyen nemű más tagokat ajánljon neked, ha az algoritmus által ajánlott nem felelne meg neked.
A fent említett kis villanykörtékkel találkozhatsz mások adatlapján, naplókban, fórum témákban, és csoportfalon is, ezekkel ott helyben is beállíthatod azt, hogy bekerüljön -e a te ajánlódba, vagy sem.

Örömpolgárok a teljes Ajánlót a Reklámokhoz hasonlóan kikapcsolhatják.

Az Ajánló (új Eropolist használóknak) április 20-tól fokozatosan néhány nap alatt adjuk át.

Reméljük eljutottál eddig a sorig az olvasásban, és szeretnénk arra kérni, hogy mindenképpen olvass tovább, mert fontos bejelenteni valónk van!

2024. május 1-től új Eropolis lesz az alapértelmezett.
Az alapértelmezettség azt fogja jelenteni, hogy aki 2024. május 1. előtt regisztrált, az még egy darabig választhat a régi és az új felület között, aki viszont május 1. után lesz tagunk, már csak az újat használhatja.

A régi rendszer alapjai 2004-ben készültek, több olyan elavult technológiát tartalmaznak, melyek lassan lehetetlenné teszik a működését, így egy ideig még a régi rendszert megtartjuk, mert úgy vettük észre a visszajelzésekből, hogy vannak jó páran, akik nehezen szokják meg az újat, ezt figyelembe véve hagyunk még nekik időt, hogy megbarátkozzanak vele. Továbbá, két párhuzamos rendszer fenntartása többletköltséggel jár, így gazdaságossági szempontok is szerepet játszanak abban, hogy meddig lesz elérhető a régi Eropolis.

Visszatérve az Ajánlóra...
Természetesen, ha nem keresel senkit, akkor nem is fog ajánlani téged a rendszer. Ha esetleg elfelejtetted volna, hogy milyen beállítást adtál meg, akkor azt
ide kattintva megnézheted és be is állíthatod.
(A fenti hivatkozás az Otthon / Adataim menüpontot nyitja meg, ott a „Milyen kategóriában keresel partnert?” kérdést keresd!)
Az Ajánló lehetőséget kínál azoknak, akik vezetnek, vagy ezután fognak naplót vezetni, mert új Eropolisban nagyon egyszerű lett új bejegyzést készíteni, elég egy fotó, videó magadról, vagy bármiről.
A csoportok is új erőre kaphatnak az Ajánlóban való megjelenéssel és a megújult csoportfallal új Eropolisban.
Egy-egy jó hozzászólás pedig felpörgethet bármilyen fórum témát.

Ajánlom magam!
Eropolis team
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.