Tájképek :D

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > aleksandros

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

aleksandros blogja


Tájképek :D
Tájképek :D 

Művészet tehetség nélkül.
Tehetség nélkül művészet.
 :cigi: 


Apró örömök
#13 2023-07-29 14:14:12
„Bárhova mehet, csak a hajamra ne!”

De megint egy pipa a bakancslistán. :D 

Nem volt (ez se) létkérdés számomra, de az amatőr pornókban ez nem nagyon probléma és szerettem volna, ha velem se lenne az. Ugye az ember megérti, hogy búvóhelyen nincs lehetőség rendes hajmosásra egy ilyen akció után, és főleg hosszú haj esetén „bezselézve" nem akar egy nő nyilvánosan mutatkozni. (Bár az idézet pont egy rövid hajú hölgy szájából hangzott el.)
De most úgy adódott, hogy (szerintem) egészséges perverzitásom megkapta ezt az újabb elégtételt.
És ez nem is szeretővel, hanem itthon esett meg.
Nőim elég sokat alakultak (mint ahogy én is) együttlétünk ideje alatt a szexuális játékok terén, de még úgy érzem van hova fejlődni. 
Mindig egy gátlástalan mocskos ribancra vágytam, de valahogy nem jött össze. És az is lehet, hogy nem véletlen. Mert lehet, hogy olyanokat is megtenne, aminek pont én nem örülnék. :o 
Kétélű fegyver. 
Úgyhogy jól van ez így.

Van Hadházinak egy jó standupja a női hajmosásról.
De nálunk nem ennyire tragikus a helyzet ezen a téren.
https://www.youtube.com/watch?v=AHDJSpVAqpw

1 hozzászólás |

Kimondatlan szó
#12 2022-07-20 13:08:41
A férfi egész hazaúton azon agyalt, hogy miért nem tudja azt mondani a másik nőnek, hogy szeretlek.

Most csak egy órájuk volt egymásra. Mégis sikerült mindent belesűríteni, ami máskor egy egész délelőtt történt meg.
Hosszú ideje nem tudtak ágyba bújni. De mivel munka kapcsán hetente többször is találkoztak nyilvános helyen (se egy csók se egy ölelés, csak külső szemlélők számára semmitmondó beszélgetés) mindketten nagyon fel voltak spannolva.
Ezért ez a lopott óra szinte csak a szexről szólt.
Szenvedélyes szexről.
Hosszú volt az előző három hét.

Az imádlak szó sokszor elhangzott, de a szeretlek valahogy nem.
Talán mindketten félnek kimondani.
Pedig ha úgy alakulna, mindenben tökéletes partnerek lehetnének a nyilvános életben is egymásnak.
De talán a szerelem hiányzik.
Talán egyszer kiderül. 
Talán soha...

10 hozzászólás |

A másik nő
#11 2022-06-27 11:37:46
A nő volt felül. Minden jel arról árulkodott, hogy "lovaglás" közben másodperceken belül elélvez.
Bekövetkezésének legbiztosabb jele, hogy spriccelésétől a férfi ágyéka is úszik a kiáramló lében.
A férfi nedvességet érez a mellkasán is. 
-Úristen. Ekkorát még sose...
De aztán rájön, hogy tévedett. Máshonnan is jön boldogság folyadéka.
Potyognak a nő könnyei. Nem sír, csak hatalmas könnycseppek gördülnek le az arcán.
Meglepő és katartikus esemény.
-Mit jelent ez? Futott át a férfi agyán, miközben a nő folytatta egyre gyorsuló mozgását, hogy őt is a csúcsra juttassa.
Volt már hasonlóban része egy másik nővel, de teljesen más érzelmi helyzetben.
Hogyan reagáljon?
Mit kezdjen ezzel az élménnyel...
Nem reagált.
Később is ez járt a fejében, miközben a nő hátát és fenekét simogatta ahogy egy kis időre elaludt mellette.
Ezt viszont tudta mit jelent.
És öröm járta át, hogy ennyire biztonságban érzi magát mellette a másik nő (is).

16 hozzászólás |

Rossz hír!
#10 2022-04-01 15:40:19
Van egy rossz hírem.

Minden véget ér egyszer.

De van egy jó is.

Minden véget ér egyszer.

 :D :D :D 

8 hozzászólás |

Napló (részlet)
#8 2022-03-16 23:23:25
A ma délelőttöt a szeretőmmel töltöttem. Nem tűnt jó ötletnek egy négy napos hosszú hétvége után, de ha nem találkozunk ma, akkor a héten már nem lett volna rá lehetőségünk. Jó lett volna „teli tárral” menni, és legalább egy szexmentes nap után ágyba bújni vele, de nem jött most össze. Itthon is teljesíteni kellett az elvárásokat. (Azért nagyon nem esett nehezemre.) :D 
9-re beszéltük meg egy közeli eldugott panzióba. Zárt parkoló, csak az láthat aki odajön. Hétvégenként egyébként swinger klubként működik.
Két autó már volt az udvarban amikor odaértem, de a Kedvesemé még nem. Nem szálltam ki a kocsiból és a tükörből figyeltem, ahogy a mögöttem leállt két autó egyikéből (egy új fekete merciből) kiszáll egy nagyon csinos 25 év körüli csaj meg egy ősz hajú 60 fölötti pasi. Ha este lett volna azt gondolhattam volna, hogy szállást keresnek, de a gesztusok és az időpont egyértelművé tette, hogy egy sugar daddy szituációról van szó. Érdeklődve figyeltem őket, mert még a valóságban nem láttam ilyen nagy korkülönbségű párt. Mire ők beléptek az épületbe megérkezett vágyaim nője is. Megöleltük egymást és összeszedtük a cuccainkat. Aztán elindultunk mi is befelé, de nem siettünk, hogy ne találkozzunk a recepciónál az előttünk érkezőkkel. Már nem voltak ott amikor beléptünk az előtérbe elintézni a bejelentkezést. Gyorsan kitöltöttem a papírokat és éppen fizettem a szobát, amikor az emeletről érkező intenzív női orgazmusra utaló hangokra lettünk figyelmesek. Olyan igazi magas visító hang, mint a pornófilmekben. :D 
Egymásra néztünk és elmosolyodtunk, de a recepciós férfin látszott, hogy zavarban van. (Nem ő szokott ott lenni, hanem egy idősebb nő.) Miközben mentünk fel a lépcsőn Kedvesem megjegyezte, hogy elég gyorsan a lényegre tértek, de mondtam, hogy szerintem nem a merci utasai lehetnek, mert valószínűleg túl rövid volt az idő ilyen szintű felpörgéshez. Miközben a szobánkba lépve egymásnak estünk és téptük le egymásról a ruhát, felvetődött bennünk, hogy vajon a mi szobánkból is minden így kihallatszik-e. :o 
Engem egyébként felhúzott, de nőmet inkább zavarta a hang ezért a telefonomon elindítottam egy erotikus zenei összeállítást. Viszont az ütemesen falhoz ütődő ágy zaja azon is áthallatszott. Valami nagyon fergeteges hancúrozás lehetett a szomszédban, vagy mint a Kedvesem gyanította, egy jó színészi produkció hallgatói lehettünk. 
Ilyen előzményekkel indult a mi kellemes délelőttünk. Délig tartott egymás testének és lelkének a simogatása, de legszívesebben hozattunk volna kaját és maradtunk volna estig. Sajnos azonban nem lehetett. Sok teendő várt még ránk. Meg is beszéltük, hogy jól tudtuk amikor belevágtunk, hogy ez egy ilyen sport.

„Mert szeretők vagyunk, és ez egy tény
Igen, szeretők vagyunk, ez van
Bár semmi sem fog összetartani minket
Ellophatjuk az időt
Csak egy napra
Hősök lehetünk örökkön örökké
Mit szólsz?”

https://www.youtube.com/watch?v=q6yzrZfgQvI

14 hozzászólás |

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...
#7 2022-03-10 12:53:43
1.hozzászóló (ötvenes ffi)

Nem akarok Sándor tudatalattijának szószólója lenni, ezért egy saját magamból kiinduló választ adok. Aztán Sándor vagy így gondolja, mint én, vagy majd ellentmond saját kútfőből..... :-)
Tehát: Miért nem lép le egy Sándor-féle ffi, egy Sándoréhoz hasonló helyzetben? Talán az otthoni kényelem fogja vissza?....
Nem. Szerintem nem.
Szerintem a "tudás", tapasztalat (hogy mennyire tudatosult kiben kiben, azt most nem kell firtatni) tartja "óvatos" (kurva kényelmetlen!!! Ne tévesszen meg a dicsekvők kórusa!!!!) üzemmódban őket... :-)
A tudás/tapasztalat által begyűjtött, jó reakciókat indukáló "megérzés" a következő:
A ffi szerelmes. Ezért szexuális partnerre vágyik. Mert a szex avval kivitelezhető. Minden erre épül. Bármiből kihúzva ezt (szexuális vonzalom) minden borul.
A nő társra vágyik. Ez motiválja az összes felnőtt egyedhez való hozzáállását.
A Nőknek sokféle társas kapcsolat lehet fontos. A ffiaknak kevesebb.
Kettejük közt az egyetlen KÖZÖS a szexuális vonzalom lehet? Igen! De!!!! Elég a ffié is.... :-)))))
Ugyanis a Szexhez az kell, a Nőé nem.
A nő "dolga", hogy szexuális vonzalmat keltsen? Nem....ha van elég ffi a közelében, aki spontán is vonzódik hozzá.... :-))))) egyébként IGEN....:-))))
Kezd már összeállni a kép?
Ha nem, akkor folytatom:
Mivel a szerelem (kölcsönös szexuális vonzalom) a ffi részéről őszinte. A nő részéről pedig eljátszható, ezért SOHA NEM BÍZUNK MEG NŐBEN. többnyire csak a lelkünk mélyén. De egy idő után már tudatosan sem..... :-))))
Még abban sem, akiről azt "hisszük", hogy tényleg annyira vonzónak tart minket szexuálisan, ahogy azt a szexszel kifejezni tudja..... :-))))
De az önbecsapás nyugalmára mindenkinek szüksége van! Minél nagyobb lánggal ég a kapcsolat, annál inkább....
De egy felnőtt ffi (ha nem olyan hülye, mint én) nem dönt önbecsapás állapotában a családjáról!!!!!!


2.hozzászóló (harmincas nő) válasz

Miért lépne le? A felesége szereti és azért még hébe-hóba szexel is vele, egyébként az otthoni szex sem rossz, a gyerekek ott vannak, nevelheti őket, a szerető pedig imádja őt, mint egy félistent... Miért kéne lelépni? Azért, hogy összeköltözzön a szeretője családjával/gyerekével/gyerekeivel?


1.hozzászóló (ötvenes ffi) viszontválasz

Mert bár a végeredmény, hogy nem lép le otthonról, olyan, mintha ez egy a kényelmet célzó döntés eredménye volna (és ezáltal erősíti a látszatát annak, hogy a ffiak a kényelem mellett szoktak dönteni), de valójában az van (szerintem), hogy FÉRFI SZERELMES ÖNBECSAPOTTSÁG IDEJÉN KERÜLI A FONTOS DÖNTÉSEKET. Mert akkor azonnal vége az önbecsapás nyújtotta hamis nyugalomnak. És a szerelem legszebb időszakának is....amikor a KAPCSOLAT szerelmi jellegét az adja, hogy "bebizonyították" kölcsönös a szexuális vonzalom, és emellett a Nő azért szexel, mert MÉG A FFIÉNÉL IS NAGYOBB ÖRÖMÉT LELI BENNE. :-) ilyenkor pedig ott villog a szemünk előtt egy óriási felirat: BINGÓ!!! itt a Nő, akit nekünk teremtett a természet.... ugyanakkor tudjuk (csak szeretjük elfelejteni), hogy Nőt Szexszel nem lehet "magunkhoz kötni" (me' minket bezzeg lehet), viszont a Nőnek a KAPCSOLAT AZ UGYANOLYAN FONTOS, MINT FÉRFIAKNAK A SZEX.
És kapcsolatban mindig gyengébb minden ffi, mint "kapcsolatra szexért hajlandóságot mutató" időszakában..... :-)))))
Stb....tehát! Ha döntesz egy Nő mellett, a szex halálos ítéletét írod alá....irány a halálsir!
Ezért NEM DÖNTÜNK. vagy igen...de akkor szükségképpen rosszul....


3.hozzászóló (negyvenes évei elején járó ffi)

Belekotyoghatok, mint "mégsem lelépő"?
Nálam egyértelműen a család épsége (jól működő! épségének fenntartása), a gyerkőcök életében való részvétel fontossága és az a szeretet és hála, amit a feleségem iránt érzek 20 év múltával is, mert belevaló csaj, hasonló értékrend mentén gondolkozik, és a Nagy Feladat-ban (kölyköket jól felkészíteni a nagy büdös életre, s jól elindítani őket) kíváló partner volt! Sajnos szexuálisan kicsit bepunnyadt a kapcsolatunk (ezt nem akarom senkire se rálőcsölni, ketten hoztuk össze, és nem feccöltünk elég energiát abba, hogy megjavítsuk), ráadásul a szerető nálam extra, olyan, ami nem jár, csak vagyok akkora mázlista és jut...
Szerintem ez nem "kényelem" kérdése, sőt! Inkább nevezném habzsolásnak (jöhetnek a kövek!!!), úgyhogy ezzel szemben nem alternatíva hogy borítsak egy működő házasságot, családot és válasszak valami playboy életmódot.
Egy dolgot viszont egész biztos nem szerettem volna: ha a feleségem muszájból szexel velem, és megjátsza, hogy mennyire kurva jó neki! Ha béna voltam (mert az ember nincs mindíg toppon) akkor pontosan tudtam, mert házsártos banya, kielégítetlen fapina lett belőle arra a napra. Olyankor meghúztam magam és messziről csokit dobáltam neki :-) Ha nem volt kedve szexelni, akkor is tudtam, még játszmázni sem kellett hozzá (tudod, amikor addig kell a TV előtt gubbasztani, amíg mindenki ki purcan és csak egy dolgot akar: aludni). Cserébe tiszteletben tartottuk egymás mobilját, nem kutakodtunk zsebekben, nem kérdeztük meg, hogy ez a szőke hajszál vajon kié lehet és nem számoltattuk el a másikat a szabadidejével. Meg volt a hit, hogy bárhol is legyen, bármit is csináljon, haza fog jönni. Ha pedig olyat talál, ami tartós boldogságot ígér neki és tényleg jobb, szebb élete lesz, hát, nem nagyon van más választásunk, mint segítünk neki csomagolni (az első feleségem 4 év után pakolt a szeretőjéhez; majd 2 hét múlva vissza; majd 1 hónap múlva úgy döntöttünk, hogy mégis inkább külön folytatjuk)

8 hozzászólás |

Szerető 2.
#6 2022-02-13 17:21:24
A zenés fórumba feltettem korábban egy dalt aminek a refrénjében az "egészet akarom és nem a felét" szöveg van.

De van olyan aminek a fele több, mint másból az egész. :o 

Ez azért egy kicsit árnyalja az összképet. :D 

Ja és most kivételesen nem saját tapasztalatból vontam le ezt a tanulságot.
 :D 

15 hozzászólás |

Milyen egy jó szerető?
#5 2022-01-29 23:14:16
Nem szeretnék versenyt Pandora fórumával, de egy hasonló kérdésre keresek választ.
Viszont már van egy fórumom ezért itt.

MILYEN EGY JÓ SZERETŐ?

33 hozzászólás |

Megint egy szombat
#4 2022-01-22 13:49:21
A nő a bal oldalán feküdt a franciaágy közepén. 
Meztelenül, jobb lábát felhúzva. Olyan jól megbaszva, beájulva szituációban. Mellette a „játékok” szanaszét az ágyon. 
A férfi nézte egy darabig (nagyon szerette ezt a látványt) nem tudott betelni vele.
Óvatosan (hogy ne ébressze fel) mögé feküdt ágyékát a nő formás fenekéhez nyomva. (Ilyenkor mindig rácsodálkozott, hogy mennyivel szélesebb a nő csípője, mint az övé. Nagyon nőies, igazi „körte”. Az „almák” sose tetszettek neki.)
Bal könyökére támaszkodva jobb kezével lágyan simogatni kezdte a nőt. Nagyon finoman, ujjaival és tenyerével éppen csak hozzáérve, hogy ne ébressze fel. Ameddig a keze leért a combján, onnantól a hátán és vállán át végig a nő szabad karján. Olyan igazi cirógatós simogatás volt, ami végigfutott a bársonyos bőrön.
A nő nem aludt mélyen, de nem mozdult.
Közben a férfinek eszébe jutott, hogy biztosan fázik (a nők mindig fáznak) csak még nem ébredt föl rá. Szintén nagyon óvatos mozdulatokkal magukra húzta az ágy végében összegyűrt kétszemélyes paplant és alatta folytatta a cirógatást és hallgatta a nő szuszogását.
Gondolatai elkalandoztak… 

Megjelent előtte az előző reggeli kép amint a nő szemöldökét összehúzva, huncut mosollyal azt mondja neki: 
„Meg ne próbáld!”
Mindketten tudták miről volt szó.
A férfi korán indult az ország másik végébe üzleti ügyben tárgyalni, de egy gyors kétmenetes dugás még belefért a készülődés előtt. Jó kedve volt, jól kezdődött a napja. És vélhetően jól is folytatódik. Egy régi ügyféltől nagyobb megrendelés várható. Mosolygott, halkan dudorászott fürdés és öltözködés közben is. 
Ez a nőnek is feltűnt, de másra gondolt. Máshol kereste a derű és a mosolygás okát. Nem teljesen alaptalanul.
De tisztázták és így neki se csak a szextől indult jól a napja. 
(A nő nem volt féltékeny, de ismerte a férfit.)
Hosszú szenvedélyes csókkal váltak el az előszobában mielőtt a férfi kiment a házból.

A férfi elmosolyodott miközben ez az eseménysor újra lejátszódott a fejében. 
Ujjai továbbra is finoman jártak a nő testén le és föl, fáradhatatlanul. 
Hosszú ideje, az első nap volt amikor nem kellett egyiküknek se rohanni valahová. Megtehették, hogy akár még órákig ágyban legyenek.
A férfinek már-már olyan érzés volt mint régen, amikor a szeretőivel szerelmesen egész délelőttöket áthancúrozott.

November, de főleg a szilveszteri buli óta teljesen átalakultak a dolgok. Ha ez tartósan így maradna…

„Mi a lófaszt akarok még? Mindenem megvan.”

9 hozzászólás |

Miért pont itt?
#3 2022-01-20 09:29:22
(bevezetés)
Megint magamról írok.
Vagyis inkább az én képzeletbeli szemüvegemen keresztül látott kép alapján írok a témáról.

(tárgy)
Sokat töprengtem rajta, hogy kellene csinálnom a neten egy saját blogot. Egy olyat amiben leírok mindent ami engem foglalkoztat, ami velem történt.
(Rengetegen csinálják. Jól, rosszul.)
Miért?
Csak.
Nem önreklám vagy a pénz miatt, hanem csak hogy hagyjak valami nyomot és hogy talán egy icipicit jobb legyen a világ.
(A második eleve megbukott, mert mint Hadházi óta tudjuk "Nem lehet az embereknek eszet adni.")
Amúgy nem érzem úgy, hogy nem adtam volna valami pluszt ehhez a planétához, mert a gyerekeim (nem csupán a létük, hanem a minőségük) már önmagában egy komoly teljesítmény a lehetőségeinkhez viszonyítva, de még kéne valami...
Szidom a fb, insta, tiktok stb. szarokat, amiken emberek rengeteg időt elbasznak ahelyett, hogy valami hasznosat csinálnának, miközben én meg ugyanúgy itt lógok.
Elkalandoztam :D 
Na szóval. 
Itt le lehet írni olyan dolgokat, amikért a (hú milyen jelzőt is keressek)..... médiában megköveznének.
Ez egy nagyon fontos tényező.
Aztán itt elsődleges a szex felőli megközelítése a dolgoknak, ami az én életem (mármint a szex) nagyon fontos része.
Még ott az inkognitó. Bár itt is ismerik néhányan a valós identitásomat.
És persze a szexpartner keresés, ami az alapvető oka, hogy ide kerül valaki.
De ennek a részének úgy érzem a kezdeti reklámérték és figyelem után inkább hátrányára válik a sok szereplés.
Inkább elriasztja az potenciális játszótársakat, mint ösztönzi.

(befejezés)
Rengeteg minden kavarog a fejemben amit még e témához le kéne írnom, de be kell fejeznem.
Majd ti - azon kevesek akik olvassátok - kiegészítitek amiket én kihagytam, vagy speciálisan rátok vonatkozik.
 :D 

S.

14 hozzászólás |

Hétfő este
#2 2022-01-18 10:04:56
A NŐ

Figyelem!
Félreérthető és félremagyarázható tartalom következik.
Csak erős idegzetű nőknek ajánlott!
 :D 

Egy hölgy adatlapján találtam a következő Rejtő idézetet:

"Jön a nő! Mindig így kezdődik! 
Vigyázat! Figyelem! 
A férfi mindent kiszámít alaposan, előrelátóan, precízen, véglegesen. 
És erre jön a nő! Másodpercenként százhúsz kilométeres hazugságokkal, lihegve, hadarva, szemlesütve, ájuldozva vagy mosolyogva; egyszer csak jön, és mindent halomra dönt! 
Aztán leül e halomra, és kipúderezi magát. És őszinte részvétét fejezi ki. 
Óvakodjunk a nőtől! 
A legegyszerűbb mindennapi fogalmak is zavarosak lesznek, ha nővel kapcsolatban akarjuk tisztázni őket."

Homályosan emlékeztem rá, de nem tudtam volna megmondani melyik regényben volt.
A többit már én kerestem hozzá:

"A nő olyan, mint egy költői hasonlat - ha szép, az sem baj, hogy semmi értelme."

"A balszerencse olyan, mint a szerelmes nő: semmi köze az ésszerűséghez. Olykor látszólag minden ésszerűség ellenére csatlakozik valakihez, de éppúgy elhagyja minden konstatálható ok nélkül egyik pillanatról a másikra."

"Ilyenek a nők. 
Tizenötször eldobnak valamit, amiről azután, ha végképp elhagyták, rájönnek, hogy a legdrágább kincsük volt."

Nagyon szeretem Rejtő műveit.
Legfőképpen a humoruk miatt.
Gyerekkoromban szinte mindet olvastam.

Az idézetek is viccesek, ironikusak.
De enélkül nem is igazi egy NŐ.
Talán ezért szeretjük annyira őket.
Kiszámíthatatlanok, néha (vagy gyakran :D ) lököttek, idegesítők és hisztisek, de pont ettől érdekesek és szerethetők amellett, hogy jókat lehet velük baszni.

Millió vers és dal szól arról hogy mi is igazán a férfiaknak a NŐ.

Pedig csak egy nőstény akinek az lenne az alapfunkciója, hogy utódokat szüljön a hímjének... 
De az ember a legérdekesebb állat.


7 hozzászólás |

Szombat reggel
#1 2022-01-10 16:45:28
A férfi fülét és nyakát karcolta a cipők sarkain lévő kis műanyag koptató éles széle. Ilyenkor néha bevillant neki, hogy a nő viccesen megfenyegette párszor, hogy egyszer kikötözi és tövig a seggébe dugja, ha nem jól viselkedik. 
Félig feltérdelve egyre mélyebben nyomta bele a faszát az alatta fekvő nőbe, aki közben belemarkolt az izmos seggébe és mindkét kezével erősen magába húzta. 
Nagyon szerette ezt az érzést, aminél semmi nem jelezte jobban vissza azt, hogy akarják. Mint ahogy az arca mellett kétoldalt a lökések nyomán mozgó cipős lábakat is. Nézte a nő huncut mosolyát ahogy felemelte a fejét, hogy lefelé nézve ő is lássa a csatakos pinájában ki-be járó kemény faszt. Imádta, ha semmi más nincs a nőn csak az a pár 12 centis sarkú feketén csillogó alkalmi cipő, amit pár éve vett neki meglepetésként. Eddig csak szexhez volt rajta. A lökések közben érezte a nő gátfalán keresztül a kemény szilikon dugó váltakozó nyomását. A nő óvatosan, hogy a fasz ki ne csússzon, levette lábait a nyakából és kinyújtva összezárta. A férfi felső testével rádőlt és lábait szétnyitva teljesen leuralta a nőt. Jobb karját a nyaka alá csúsztatva a könyökére támaszkodva vállgödrét és nyakát csókolta, miközben egyre erősebb mozdulatokkal nyomta a faszát a nő csiklójához figyelve a fenekét markoló kezek finom irányítására, hogy a lökések üteme a lehető legjobban igazodjon a nő csípőjének ritmusához és adja a legnagyobb élvezetet párjának az orgazmusa közben. Hangos nyögések után a nő levegő után kapkodva elernyedt és pár másodpercig így feküdtek mozdulatlanul. 
A férfi is majdnem elélvezett, de nem engedhette el magát mert tudta, hogy mindjárt jön a harmadik, ami ernyedő fasszal nehezebben megy, bár sokszor úgy is sikerült. (Sőt, ha a nő kipihent volt a negyedik és ötödik is) Újra kezdték a mozgást, amihez már nagyobb erő kellett, hogy meghozza a kívánt eredményt. Aztán megtörtént. Egyszerre élték át az orgazmus gyönyörét. (Így is jó gondolta a férfi, pedig jobban szerette, ha miután lerendezte a nőt, az feltérdel és hátulról jól megdöngetve a saját ritmusában spricceli teli ondóval a nő pináját, miközben a gyönyörű formás seggét nézi és selymes bőrű, kipárnázott csípőjét markolássza.) 
Lihegve feküdtek egy percig miközben a férfinak az villant be, milyen szép volt a nő hanyatt fekve a párnán szétterülő sötét barna hajával, kisimult arccal amint a vibrátor végét a kisajkak találkozásához nyomva az aktus előtt először elélvezett. (Néha így akarja. Elég neki a dugó és a vibrátor. Aztán jöhet a behatolás és a rendes baszás.) Ilyenkor, a férfi lovaglásban ült a nő combján, meredező faszát a nő kezében lévő vibrátorhoz érintve (vagy a szabad kezébe adva) erős kezeivel a gyönyörű melleit masszírozta tovább fokozva a gyönyört („milyen szép mellek, tökéletesek, sok 25 éves megirigyelhetné”) közben fürkészve az élvezettől a nő arcán kirajzolódó torzulásokat és megfeszülő testét. 
"Igazuk van a csigazabálóknak. 
Tényleg kis halál." 
A férfi lefordul a nőről majd az ágy mellett lévő dobozból kihúz két papírzsebkendőt és a nőnek adja, hogy rakja a lába közé nehogy kifolyjon a testnedveikből keletkezett keverék és megint mosni kelljen a pár napja lecserélt lepedőt és matracvédőt. De magának nem vesz. Odatérdel a nő mellé és a ondótól és pina szafttól csöpögő faszát a nő szájába nyomja. Fiatalon nem szerette, de most könyökére támaszkodva mohón szopni kezdi a még nem teljesen elernyedt faszt. A férfit magához húzva egyre mélyebben nyomja a torkába. Nem olyan régen még ezt se csinálta és korábban a férfinek se volt igénye rá, de a nő rájött, hogy neki milyen jó érzés ha ilyenkor a fasz kőkeménnyé változik egy pillanat alatt és hatalmában van a férfi. Emellett imádja a férfiből előtörő nyögéseket, amiket a faszát ingerlő torok, a rövidre nyírt szőrbe nyomódó orr látványa meg a nő hajába markolás okoz neki. Addig folytatták amíg a férfi ki nem húzta és pár rántással a nő szájába és arcára nem élvezett. Majd a nő fölé hajolt és hevesen csókolni kezdte. Lenyalta a nő arcán elfolyt ondót és belecsókolta a szájába. Annyira mocskos volt… De annyira élvezték. 
Harmincegynéhány év alatt volt idejük kiismerni egymás testét. De még mindig jön új.

-Kérsz még egy kávét? kérdezte a férfi.
-Hozol? Akkor igen. 
(A nő korán kelő. Első dolga reggel, hogy iszik egy kávét. Hajnalban, ha nem bír aludni, felkel és vasal, vagy elindít egy mosást. Majd, amikor elérkezettnek látja az időt lezuhanyozik és friss illatos testtel egy kávéval a kezében ébreszti az alvó férfit.) 

A férfi az ágy széléről felállva káromkodik egyet mert rálép az előző este használt, papírzsebkendőbe csomagolt nagy anál dugóra, ami a szőnyegen az ágy mellett hevert. De mosolyogva, meztelenül elindul a konyha felé. Miközben előszedi a hozzávalókat a konyhaszekrényből, megakad a szeme az étkező ablakában lévő rózsán. „Ki kellett volna dobni már pár napja. Már nem szép. Mondtam neki. De még nem akarta.” 
(A vörös rózsát szilveszter előtt vette, amikor Pesten járt munkaügyben másfél hete. Csak úgy. Hogy örömet okozzon. Pedig semmit olyat nem csinált, ami miatt vezekelni kéne. Egy szál rózsa szalagtól és egyéb szeméttől mentesen. 650 Ft volt. Több mint egy havi előfizetés ára az eropolison. De megérte. Mikor hazaért nem volt otthon a nő ezért vízbe kellett tenni. Pedig mennyivel egyszerűbb átadni, bezsebelni az elismerést és csináljon vele, amit akar? Bosszankodott mert nem talált vázát. Mióta elkészült az új konyhabútor (3 éve) nem nagyon találja a dolgokat. „A régiben a mosogató alatt voltak.” Hirtelen a pult sarkában álló címke nélküli üres boros palackra esett a tekintete. Beletette a virágot.) 
„Milyen finom volt az a Sauvignon Blanc… Újbor, nagyon friss, kellemes. Hozni kell pár kartonnal Nemesnádudvarról, ha arra járok.” 
„Ezt a rózsát meg tényleg ki kell már dobni. 
Veszek neki majd másikat.”

17 hozzászólás |

[1-13]


A blog RSS feedje.


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3120BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba83101Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba710Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba600Belvárosi szexmentes csevegő

#vanhelsing100Szex mániás partnerek akár kamionban szexre is
Ajánlott szobák
#homo_szoba6070Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3740Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1310Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2320Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.