bitumen naplója

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > bitumen

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

bitumen blogja


bitumen naplója


Sorozatos...
#1 2024-02-07 04:43:51
Sorozat orgazmus...De nem az a lényeg....
Egy sport versenyen figyeltem fel az egyik állomáshely parancsnokára. Vidám, barna szeme hamar megtetszett és szemezés lett belőle. Aztán jókedvűen telt a nap jópofa viccelődéssel. Nem is gondoltam többre, mert volt párja. Búcsúzáskor a fülembe súgta, ha keresném ő itt lesz.
A párja nevét jegyeztem meg csupán és az ő keresztnevét. Izgatta a fantáziámat, mi történik ha megkeresem.Telefonkönyvben keresgéltem, másodszorra szerencsém volt ő vette fel. Azt mondta délutánon ráér és ha én is, legyen pléd a kocsimban. Nagyon vártam a lehetőséget, hogy mindkettőnknek legyen jó időpont.
Egy júniusi nap eljött az idő. A megbeszélt helyen várt, lenge nyári ruhában. A Szamos árterére irányított a kocsit a töltésen hagytam. Mire a fák között leterítettem a plédet a ruhák lekerültek rólunk. 1 óránk van súgta. Hamar egymásnak estünk az újdonság erejével. Azt éreztem teljesen befogadott szoros nedves nunijába. Pár perc alatt elalélt a az ütemes gyorsuló lüktetések között. Érezte én még harcos állapotban vagyok, így a fülembe súgta ő többször is tud. Még 3-szor elélvezett mire együtt egyszerre hatalmas orgazmusunk volt. Olyan hatással volt rám pár perc pihi után újra megkívántam. Most ő jött felülre. Váltogattuk a pózokat. Hamar eltelt az egy óra. Ma már hihetetlennek tűnik de 8:2 lett a vége. 
Legközelebb a lakásukban várt telefonos egyeztetés után. 
Mire beértünk a nappaliba, csókolózás közben rám tapadt és csupa nedves volt a bugyija. Hamar megszabadultunk a ruháktól. Az egész testét végig csókoltam, nem hagyva ki egyetlen részletet sem. Már a bimbóknál nyögdécselt. Megduzzadt csiklóját és a nagyajkakat szopogattam, majd sűrű nyelvcsapásokkal ütemesen az élvezésig nyaltam. De folytattuk előbb hátulról kutyapózban élvezett el a dákómon, majd ülő pózban egyszerre élveztünk el. Kis pihenő után kezébe vette a dákóm és szopni kezdte, hamar felforrósodtam, a szájában élveztem el. Nem engedett el. Azt mondta egy cseppet sem hagy kárba veszni és nem tudja a nyelvem vagy a farkam jobb e neki.

Nincs hozzászólás. |

[1-1]


A blog RSS feedje.


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2820BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba9390Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba710Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba6060Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4040Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok610Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2660Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.