A pszichológus válaszol
Sziasztok, Bujdosó Éva vagyok, pszichológus és szexológiai-párkapcsolati tanácsadó, pszichológiát tanítok egy pszichológiai asszisztens képzésben, valamint önismereti tréningeket vezetek. Ha problémád adódik, segítek! Írj a fórumon és válaszolok!

Bujdosó Éva
A témához nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások

12345678910111213
enemy#608
Szia,
gondolom ide nem türelmi zónás lányok problémáit várod.
e.
marma#607
Starlet, szerintem  másold ki innen ezt a pár oldalt az elejétől  és olvastasd el a férjeddel.
Ennél árnyaltabb képet úgysem lehet festeni a problémáról.Azután beszélgessetek egyet,mármint ha összeszedte magát a sokkból.
Szerintem nem is érti az igazi problémádat,férfiaknál előfordul az ilyesmi :-/ ebből meg kiderül a-tól z-ig minden.
amijo#606
szia!!volna egy problémám a bnömmel amikor csináljuk elöfordul hogy igen hamar elélvezek tudnál vmi tanácsot adni h ne igy legyen
A(z) #605 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
bombika15#604
előzmény
Válasz a(z) 601-es üzenetre:Így, ahogy ezt itt leírtad. Ez az oldal erről szól és nem hiszem, hogy meg kéne botránkozni ha valaki csak szexet akar. Szóval bátran kezdj hozzá !
bombika15#603
előzmény
Válasz a(z) 602-es üzenetre:jaj dehogy :-) Mást akarok :-)
paross11#602
előzmény
Válasz a(z) 600-es üzenetre:megakarod korbácsolni? :-D
A(z) #601 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
bombika15#600
előzmény
Válasz a(z) 590-es üzenetre:Akarsz beszélni róla? Pécsi vagyok én is, s pont ekkora fiam is van.
starlet#599
előzmény
Válasz a(z) 594-es üzenetre:
Próbáld ki! Ott és akkor el fog dőlni, hogy meleg vagy e!!!!!!!!!!!!!!
simi12#598
előzmény
Válasz a(z) 590-es üzenetre:Furcsa vágyak, eddig senkitől nem hallottam, hogy arra vágyna anyagilag kihasználják! "23 évesen nem hiszem, hogy túl sokat dolgoztál volna még az anyagiakért talán pont  ezért nem érdekel!  De légy naiv és óvatlan és hidd el az életed során végig ki fognak használni!:D
paross11#597
előzmény
Válasz a(z) 594-es üzenetre: Mi a probléma? Tedd ami jól esik .................... :-D  :-D
szexmanias1#596
Szia
 
Abban kérném segitséged hogy hogyamn tudnám a kedvesem sexuális gátlásait feloldani
üdv balázs
A(z) #595 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
frodo111#594
ha sokat gondolok a saját nememre hogy mijen is lehetne vele.ill ha a párom látja rajtam azt hogy az anális vibrátorunkat kivánom akkor meleg vagyok?????
szaffy#593
előzmény
Válasz a(z) 592-es üzenetre:
Nagyon szőke vagyok.   ;-)
agamennon#592
előzmény
Válasz a(z) 591-es üzenetre:
Akkor neked is volt orgazmusod?? ;-)  :-D :-D
szaffy#591
előzmény
Válasz a(z) 587-es üzenetre:
Én szőke vagyok.....    :-D
uralkodhatsz#590
Tisztelt Éva!

Már régóta vonz, hogy egy olyan párt (nőt és ffi.-t) keressek, aki kihasználnak, elsősorban anyagilag. Ez már több éve fenn áll és eddig 4x voltam escort pároknál minden alakalommal nagy borravalót hagytam. Egyrészt úgy képzelem el az életem, hogy valaki kihasznál, másrészt lelkiismeret furdalást érzed, hogy így hogy tudok a szüleim szemébe nézni, a kettőt összekapcsolja, hogy úgy érzem a saját utamat kell járnom. A hétköznapokban az a csendes, mosolygós, lelkiismeretes típus vagyok. Mi lehet ennek az oka? Hogy lenne érdemes hozzáállnom, illetve javasolna-e szakirodalmat, ami segíthet ennek megismerésében és a fejlődés elkezdésében. Köszönöm válaszát.
bujacsaj#589
előzmény
Válasz a(z) 588-es üzenetre:
"Hidd el neki, hogy élvezi, és ha tényleg élvezi, akkor egy idő után orgazmusa is lesz."

Erről jutott eszembe... ;-)
varnyu#588
előzmény
Válasz a(z) 587-es üzenetre: Ez kemény volt ... ;-)
bujacsaj#587
előzmény
Válasz a(z) 583-es üzenetre: 
Két szőke beszélget:
- Ne tudd meg, tegnap milyen orgazmust színleltem!
- És mit szólt hozzá a pasi?
- Milyen pasi? Egyedül voltam.
bujdosoeva#586
előzmény
Válasz a(z) 581-es üzenetre:Lehet, hogy a nevelésében tabuként kezelték a szexet, és nem kapott felvilágosítást, hogyan kell örömet okozni. Itt az első feladat, hogy neki magának kell felfedeznie a testét, meg kell ismernie az orgazmust úgy, hogy magának csinálja. Ha ezt már begyakorolta és megismerte, akár te is bevonódhatsz és aktus nélkül, csak pettinggel egymást kielégítitek. Simogassa magát, tükörben fedezze fel testének rejtett zugait, barátkozzon vele, írjon magának szerelmes levelet( nem is hinnéd, ez milyen nehéz egyes esetekben), kezdje el szeretni magát.Lassan feloldódik, a gátak leomlanak, de siettetni nem lehet, viszont sok gyakorlatot kíván.
bujdosoeva#585
előzmény
Válasz a(z) 578-es üzenetre:Ez a gyermekkorból marad meg, hiszen a szülők agyon dicsérik gyermekük meztelen testét, később pedig tabuként kezelik a meztelenséget. Nincs vele gond, ha a neten megtalálod rá a megfelelő közönséget. Van aki szereti, van aki elutasítja.
bujdosoeva#584
előzmény
Válasz a(z) 555-es üzenetre:Ez nem probléma, sok férfi működik így. Találd meg, hogy mitől merevedik újra, rakd be a forgatókönyvbe, és mehet is tovább. Ha zavar, figyeld meg, hogy előtte esetleg van- e feszültség, fájdalom, valamilyen érzelem, és ha ezt felismerted, megoldódik a helyzet.
tigrisur#583
előzmény
Válasz a(z) 581-es üzenetre: Ha a párodat szereted, megbízik benned és kellően el tudja magát engedni (pl. el tudja engedni azt a teljesítménykényszert a részedről, hogy márpedig neki el kell élvezni), akkor egy idő után szépen lassan át tudja magát adni a dolognak, és lesz orgazmusa is. Hidd el neki, hogy élvezi, és ha tényleg élvezi, akkor egy idő után orgazmusa is lesz.
akala11#582
A párom hölgy!
akala11#581
Szia a párom még sosem élt ár semmilyen orgazmust de élvezi a szexet!.mi a tehendő?szexologushoz menni?köszönöm a választ!
starlet#580
előzmény
Válasz a(z) 577-es üzenetre:
Érdekes, neked elhiszem, amit leírsz. De szemtől szembe a férjemnek nem hittem. Nem hittem, hogy a saját érzéseit nem ismeri...de most ez elgondolkoztatott...talán tényleg nem is tudta mi történik vele. Ha rájössz egyszer, súgd meg nekem is:)
starlet#579
előzmény
Válasz a(z) 576-es üzenetre:
Egy nappal megelőztelek:)
Van egy ismerősöm, aki a férjével elvállal minket. Párterapeuták. A férjemmel is megbeszéltem...benne van. Mi több, megígérte, hogy komolyan is veszi. Meglátjuk.
inman#578
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/89136.jpg
Szia szerinted probléma ha szeretek meztelenkedni s ha neten teszem még jobban élvezem ha látnak is közben.
agamennon#577
előzmény
Válasz a(z) 575-es üzenetre:
Mint irtam,velem is megtörtént ez a "nemkivánom"a sexet dolog. Nehéz magyarázatott találni hogy miért. A furcsa az hogy a választ a kérdésre én sem tudom. Pedig már probáltam megfejteni.Lehet hogy egy lelki "dologra"lehet visszavezetni? Nem tudom. A feleségemet nagyon szeretem,de a sexet nem "kivántam"mint ahogy egy normális férfi. Már ha tudjuk mi a normális,szeretkezés terén. Nem vagyok egy gyerünk babám meg...aszlak. Nehéz a kérdés,nehéz. De a válasz a kérdésre még nehezebb.
varnyu#576
előzmény
Válasz a(z) 575-es üzenetre:

Hát lehet, hogy együtt kellene elmennetek egy pszichológushoz, valós közös beszélgetésre. Mert ez igy itt csak találgatás, hiába is próbál sok ember valami okosat mondani Neked :-)
starlet#575
előzmény
Válasz a(z) 574-es üzenetre:
Persze, hogy megkérdeztem. Annyi ezresed legyen:)
Fáradt vagyok, korán kelek stb.- ezek a válaszok túlnyomó többsége, ja és a férfiak által annyira kedvelt mondat a nem tudom. Ettől felmegy a pumpa bennem.
A netszexről meg annyit mondott első esetben, hogy kíváncsi volt, most meg, hogy unatkozott.
varnyu#574
előzmény
Válasz a(z) 573-es üzenetre:

Nagyon nehéz lenne innen a távolból ilyen komoly problémában találgatásba bocsájtkozni. És valószinűleg felelőtlenség is. 

Én csak a saját tapasztalatomat tudom Veled megosztani. Volt egyszer egy kapcsolatom, aki (akkor még nem volt igazán net) rákapott a telefon szexre. Sajnos emelt dijas vonalon :-) Amikor megjött a horribilis telefonszámla, akkor persze kiderült a turpisság. És megkérdeztem tőle, hogyha már annyira izgatja a telefonszex, akkor miért inkább nem velem. Mi legalább nem emelt dijason hivtuk volna egymást. Akkor azt mondta, hogy az nem olyan lett volna :-)

Sajnos nem követtem folymatosan a fórumot. Ezért lehet, hogy olyat kérdezek, amit már megválaszoltál. Megkérdezted mát tőle, hogy miért ilyen ritka? És elmondtad már neki, hogy ez Neked nem elég?
starlet#573
előzmény
Válasz a(z) 572-es üzenetre:
Értem. De ha ezen kívül minden arra utal, hogy sub/dom kapcsolatban élünk, akkor szerinted mi lehet az ok, hogy ennyire kevés az alkalom?? Lehet köze a netszexhez vagy nem? Kiváncsi vagyok a Te véleményedre is! Egyébként a sub/dom csak a szexre vonatkozik:)
varnyu#572
előzmény
Válasz a(z) 571-es üzenetre:

Valószinűleg félreérthető lehettem. Egy jól működő D/S kapcsolatban a dom arra is figyel, hogy a subnak olyan gyakorisággal legyen szexuális öröme, ahogy azt a sub igényli. :-)
starlet#571
előzmény
Válasz a(z) 560-es üzenetre:
annyiszor írtam már, hogy az ágyban abszolút kielégíti a szexuális igényeimet. Nálunk nem azzal van a baj, hogy nem passzolunk az ágyban! Nekem van azzal bajom, hogy kevésnek érzem a havi 1-2 szexet! Nem vagyok nimfomán, ne értsétek félre, csak úgy érzem, hogy egy átlagos férfitól, az nem túl nagy elvárás, ill. kérés, hogy hetente 1x vagy 2x (de ez már csak álom) bújjon a feleségével az ágyba.
pillangoka - tantra-tanarno!

A korlátozás nem a felhasználónevedre, hanem a személyedre vonatkozik, tehát fejezd be!
És ez az utolsó figyelmeztetés.
A(z) #569 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
A(z) #568 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
A(z) #567 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
marus#566
előzmény
Válasz a(z) 565-es üzenetre:

Te ne adj tanácsot ebben a fóromban senkinek! Itt a pszichológus hivatott arra, hogy válaszoljon! Ha mégis megteszed,  saját fórumodban lehet osztani a tanácsokat, már aki kíváncsi rá!
A(z) #565 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
A(z) #564 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
marus#563
előzmény
Válasz a(z) 562-es üzenetre:

Ez a korábbi felszólítás szexmastertől származik. Vonatkozik ez az új nickedre is! Légyszíves tudomásul venni!

A téma címe "A pszichológus válaszol" és nem a "tantra-tanarno válaszol".
Reklám céllal megpróbálod kisajátítani ezt a témát, ezért a bírók minden eddigi és jövőbeni hozzászólásodat ki fogják innen moderálni, mielőtt valakinek tényleg ártanál.
A(z) #562 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
A(z) #561 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
varnyu#560
előzmény
Válasz a(z) 559-es üzenetre: Ha úgy érted, hogy a házasságotokban Te vagy a sub, akkor kissé kétkedve fogadom ezt. Mert a dom igenis törődik a sub szexuális igényeivel és jólétével.
starlet#559
előzmény
Válasz a(z) 554-es üzenetre:
Na, ezt is meg kellett néznem, hogy mi az a vanila kapcsolat:)
Mi nem élünk ilyenben. Mi sub-dom házasságban élünk. Mennyit tanultam itt!!!!!!!!!!

Köszi mindenkinek!
Mindent!
A támogatást, az okítást, a segítséget!
varnyu#558
előzmény
Válasz a(z) 557-es üzenetre: szivesen :-)
starlet#557
előzmény
Válasz a(z) 553-es üzenetre:
Köszi a felvilágosítást!!!!!!!!!!!!!!
starlet#556
előzmény
Válasz a(z) 554-es üzenetre:
ez nálunk is így van, csak a megbecsülés szó a mostaniak tekintetében kicsit elhalványodott.
samec1#555
szia szeretkezés közben miért lankad a merevedésem?
kaktuszka#554
előzmény
Válasz a(z) 552-es üzenetre:Magamra értettem, hogy én sub vagyok.És magamról is írom a számora jelentését, na meg Uram számára jelentését.Az van, amit ő mond, úgy ahogy ő mondja. Ez biztos nagyon vadul hangzik, de mert ő ugyanúgy szeret és becsül engem, mint én őt, semmi olyant nem akar és mond, ami nekem nem okoz örömet.Megalázkodom előtte, mert az Uram, de ő cserébe gondoskodik arról, hogy mindaz amit adok és kapok, az engem is ugyanolyan boldoggá és szexuálisan is kielégítővé tegyen, mint őt. Nézz be a bdsm negyedbe és olvsd végig a fórumokat, nagyon sokat tanulhatsz belőle, még akkor is, ha vanila kapcsolatban, házasságban élsz.
varnyu#553
előzmény
Válasz a(z) 552-es üzenetre:

*sub* jelentése: 
 !link:http://hu.wiktionary.org/wiki/submissive 

a BDSM kapcsolatban az alárendelt felet nevezik igy. 

*BDSM*: betűszó, a következőkből

Bondage – ki- és megkötözés
Discipline – fegyelem és fegyelmezés
Domination – dominancia, uralkodás, irányitás
Subordination – alárendeltség, alárendelödés, szubmisszivitás
Sadism - szadizmus
Masochism – mazochizmus
starlet#552
előzmény
Válasz a(z) 544-es üzenetre:
Mit jelent a sub szó? És kire értetted?
starlet#551
Aj, írtam elég sokat, s eltűnt..francba...szóval megígért mindent, hogy ha hazajön minden téren el fog kényeztetni....ígéret az van bőven, majd meglátjuk. Bevállalta a párterápiát is.  Mit mondhatnék még, így jártam. "Megszoksz vagy megszöksz" szokták mondani. Próbálom szokni, de nem nagyon megy, ha már nem bírom majd megszököm:)))))))))))))))))))
starlet#550
Basszus, eltűnt az üzim:(
starlet#549
előzmény
Válasz a(z) 543-es üzenetre:
Én már kifogytam az ötletekből, annyi mindent kipróbáltunk már. Most vettem egy könyvet, több póz van benne....hát a 70%-át már kipróbáltuk. A maradék 30-ból 20 kivitelezhetetlen számomra, marad az a tíz, ezt majd, ha hazajön kipróbáljuk, meg vettem fekete csipke mídert francia alsóval...egyelőre annyira le vagyok terhelve agyilag, hogy több nem jutott eszembe. Szívesen fogadok ötleteket. (Egyébként az a fajta, aki szereti, ha én vagyok a kis k....ja, s "uralkodhat" felettem. lol)

12345678910111213
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.