Maya - illúzió, avagy egy hobbi CD élete - történetek

itt vagy: Eropolis > Transzneműek negyede > Blog > mayadalmand

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

mayadalmand blogja


Maya - illúzió, avagy egy hobbi CD élete - történetek
Élményeim, érzéseim, gondolataim néha nem tudom magamban tartani. Ide írom.


A sárkányos fiú
#6 2023-06-22 08:06:03
Az ütemezés sokszor nehéz. Vannak a jó előre leszervezett randik, ez könnyebb, de sokszor nagyon erősen tör rám a vágy. Olyankor megy az eszetlen csetelés, privi privi hátán, már azt se tudom kinek mit írtam, kidobott, hol tartottunk? Nincsenek már álmok, nincsenek szabályok, a korhatár sem érdekel. Legyen egy működő fasza, kb. ennyi az elvárás, na meg, hogy most azonnal. A kapkodás, figyelmetlenség persze hozza a kudarcot. Tíz kamusba futok bele, tíznek én vagyok kamus. Kiserdőbe? Azt talán mégse. Na jó ezt elengedem. Játszom egy kicsit a dildóval itthon, berakok valami pornót, talán lenyugszom. Privire hív… na jó ezt még megnézem, aztán elengedem. Szokásos szexi vagy, köszi, te vagy a képeken, igen beszélgetés. Kamerázni lehet? - kérdezi. 
Nem szoktam kamerázni, de aznap már minden mindegy volt. Miért ne. 

Kis kamera, látom, hogy izgul tőlem, az arcát is mutatja. Izgulni kezdek én is. Átjössz?
Adja a címet, én ahogy vagyok kocsiba. A számát sem tudom, ha kilép a chatből vége. Próbálom ébren tartani a telefonom képernyőjét, minden piros lámpánál írok valamit. 

Ő is ír: Adhatok rád női ruhát? Nem hoztam magammal, csak a combfix van rajtam, meg fehérnemű. Van itt - mondja - ne aggódj. 

Érkezés, valami új építésű tömb. Gyere fel, legfelső. Megyek, belépek, meglátom, meglát. Más mint a kamerán, ott nem látszott, hogy ilyen magas. Kedves, de férfias arca van, pont jól mackós. Nagyon zavarban van, de próbál határozott lenni. Több szett ruhát készített ki nekem, nézem őket, ízlésesek, jó minőségűek, finomak. Van, amin még rajta az árcédula, tehát újak is. Válassz! - mondja. Rád bízom magam. Vetkőzni kezdek, addig ő összeállítja a szettet. Piros fehérnemű, csodás. A combfixemet is lecseréljük. Ad egy újat, ahogy veszem fel érzem, ez egy minőségi darab. Végül egy csodás fekete hosszú ruhát ad rám, selymes, elegáns, a viselésétől is majdnem elélvezek. Ő is alig bírja magát visszafogni, egyre zaklatottabb a lélegzete. Parfümről is gondoskodott, utolsó mozzanatként befújt vele, s nem bírta tovább. Vadul csókolni kezdett, magához húzott. Nekem fel kellett hajtani a fejem, neki le. Úgy éreztem magam, mintha Gustav Klimtnek állnánk modellt. Ölelt és csókolt, mintha a rég nem látott, s most visszatérő szerelme lennék. A nappaliból a hálóba vezetett, elegáns, vaskeretes franciaágyra fektetett, amin olyan puha ágytakaró volt, amilyet még nem éreztem. Figyelmesen és kedvesen, de határozottan irányított, minden finom volt és ügyes. Használta a testem, s közben gyönyört okozott. Reggelig is tarthatott volna, nagyon élveztem. Nem tartott. Sokszor voltam már így a másik oldalon. Amikor pasiként nővel annyira elragadott a nő szépsége és tökéletessége, hogy nem tudtam irányítani az orgazmust, elsült idő előtt. Pontosan tudtam a zavara okát, pontosan tudtam mit érez. Tudtam, hogy ha bírná, a mennyországig kényeztetne, s azzal is tisztában vagyok, hogy ilyenkor már minden érzékeny lesz, nem esik jól a további érintés. Nőként feküdtem a végtelen puhaságú ágyban, a selymes ruha a hasamra folyt ondótól a köldököm köré tapadt, máshol őrizte kellemét. Megéltem hát ezt az oldalt is, s hiába minden azonosulás az érzéseivel, nincsen megfelelő mondat, nincsen megfelelő mozdulat a nő részéről. Nem tudtam elmondani, hogy ez így mennyire jó nekem, hogy ez az élmény fontosabb az orgazmusnál, hiszen rajongása tárgya lehettem, hiszen a legtöbbet akarta nyújtani, s olyat adott, amit csak szerencsés nők kapnak, szerencsés esetekben. Egy csodálatos lágy esti jazz volt ez az aktus, bár zene nem szólt. A finomsága és kelleme tette azzá, a helyszín, a ruhák, a bútorok egyszerű eleganciája, a csuklóra kötött harisnya enyhe szorítása, a selymes behatolása és zabolázhatatlan vágyának keveredése a zavarával, istennői rangra emelt. Egy kimonóra festett szelíden félelmetes sárkány volt az este. 

Köszönöm. 


5 hozzászólás |

Ha most abbahagyod: agyonverlek…
#5 2023-04-16 14:54:43
…ordította. Szopjál te kurva! S elhittem, hogy nagyon megver, ha most leállok. 
Vannak olyan randik, amikről nem tudom eldönteni, hogy milyen volt, s erről egy hónap után sem sikerül kialakítani az érzésem. 
-Ne hagyjon nyomot a testemen - jelöltem ki a határaimat. A felnőtt emberek közötti kölcsönös beleegyezésen alapuló szex minden formáját elfogadom, azzal, hogy e mondatnak minden egyes szava fontos.
Üzenetváltásként még átlagosnak mondanám a történetet, benne a kedvelt és nem kedvelt fordulatokkal. A beszélgetés már hosszúra nyúlt, kezdtem “kamusnak” könyvelni a pasit. 
Mit lehet veled csinálni?
Szub vagyok, azt csinálsz, amit szeretnél.
Torkozni lehet?
Igen.
Mit szeretsz?
Ha használnak.
Dugható vagy? Csók? BB? A farkad tabu? Csúnya beszéd? Pofon? Köpés? - ostoroztak a kérdések
Dugás csak gumival, az összes többire: igen uram a válasz. 
Miben leszel? Milyen ruha lesz rajtad?
Olyan, amit le tudsz venni.
Combfix, magassarkú
Ahogy kívánod
Biztos kamus, s éppen veri - gondoltam. Jöttek a nem szeretem kérdések is:
Engem csak nőként érdekelsz. Felöltözve jönnél?
Nem, utcán nem járok így?
Smink?
Az se.
Itt sminkelnél, s öltöznél át?
Igen, ha lehet.
Engem csak csajként érdekelsz. mondta el újra a mondatot, amit a legkevésbé szeretek hallani. Azon voltam, hogy elköszönök, tényleg ritka a találkozás, ha ilyen hosszúra nyúlik egy beszélgetés.
Aztán jött a konkrét: 
várlak holnap délelőtt. Ha ideértél írj, megmondom a kapukódot. Az ajtót nyitva hagyom, jobbra a második a fürdőszoba. Menj be, s ha kész vagy írj. Az elmenetel ugyanígy. Megfelel? 
Sminkelem magam a tükör előtt. Néha flowba vagyok ettől, máskor izgalomba. Utóbbinál remeg a kezem, s ez nem tesz jót a precíz mozdulatoknak. A “csak csajként érdekelsz” nyomás alá helyez, szeretnék nagyon szép sminket készíteni, ehhez minden adottságom korlátozott. Megtanultam már, hogy nem a lehetetlent kell elérnem ilyenkor, nem magamnak kell tetszenem, elég ha a partner kívánatosnak lát, s e felett nincs hatalmam… 
Kiléptem a fürdőből, megláttam, olyan volt, mint a képen a vártnál alacsonyabb.
Menj be a szobába - mondta, mindjárt jövök, csak kiengedem a kutyát.
Hálószoba ággyal, leültem a szélére és vártam. Nem kellett sokat. Bejött és minden hétköznapi kommunikációt mellőzve, rögtön a szerepéből parancsolt rám:
Térdre ribanc!
Ez tetszett. Nincs szánalmasabb annál a szerepjátéknál, amit már közben sem hiszek el, s ez elég határozott volt. Letérdeltem, hátul összefontam a karjaimat, mint egy rendes szolga. Elővette a farkát a sliccén keresztül, s közelebb állt hozzám.
Akarod?
Igen.
S ekkor jött a meglepetés… kaptam egy akkora pofont, hogy megijedtem. Nem játék pofon volt, nem paskolás, azt hittem elered az orrom vére.
Igen uram - javítottam ki magam, kezem továbbra is hátrakulcsolva.
Akkor szopjad!
Tettem a dolgom. Kimondottan jó farka volt, kemény, nem túl nagy, de nem is kicsi, szívesen játszottam vele. Durva volt, használta a szám, a torkom, marokra fogta a hajam, s ráhúzott tövig, öklendezni kezdtem, nem kaptam levegőt, próbáltam kihúzni a számból, de nem engedte, csak amikor már érezte, hogy nem bírnám tovább. Kapkodtam a levegőért, s durr, egy újabb pofon. Majd vissza tövig, befogta az orrom, három, kettő, egy… levegő. Kezével nyúlt mélyen a torkomra, leköpött, bele a számba, majd szétkente az arcomon. Belőlem is dőlt a nyál a torkom igénybevételétől, ami nem is nyál, inkább valami nyúlósabb édeskés váladék. Szeretem. Közben végig mocskosul beszélt, rám nézz te kurva, szétbaszom a szád, eszedbe ne jusson a kezedet használni! Kurva vagy? Egy olcsó faszéhes ribanc? Időnként lassított, s olyankor a kedvenc mondatom is elhangzott: jó kislány. Aztán újabb pofon, hajtépés, fojtogatás. Nem volt menekvés, finomkodás. Volt félelem bennem, nem értettem magam. Szerintem erősebb fizikumú vagyok mint ő volt, mégis ettől a szereptől elgyengültem. Kiszolgáltatottnak éreztem magam, s nem tudtam eldönteni, hogy ez játék-e, nem tudtam megállítható e benne az elszabadult vadállat. Nem volt menekülőszó, nem vagyok biztos benne, hogy kimondtam volna, de a határán voltam. 
Most pedig megkurlak te szajha! - jött a felszabadító mondat. 
Mert, ha a szituációból nem is szabadulok, a pofonoknak legalább vége. Kívánsága szerint pucsítottam az ágyra, a seggemet kezdte püfölni, de ezt már kimondottan élveztem. Heréimre is rávert egy nagyot, attól felszisszentem, mert borzasztóan kellemetlen volt, de szerencsére ezt többször nem csinálta. Kurni kezdett, ugyan azzal a vadsággal és szenvedéllyel, ahogy torkoztatott. Ezt a részt már inkább élveztem, de nagyon vadul nyomta. Nem volt már kontrolom a testem felett, forgatott hasra, hátra, oldalra. Egyszer csak leállt.
Te beszartál?! Mocsadék. 
Nagyon rosszul éreztem magam, még nem fordult ilyen elő velem, alaposan mosakodtam ki előtte, nem győztem fogadkozni…
Vagy én basztam ki belőled a szart? Na mindegy. Akkor szopjál!
Igen uram.
Hanyatt feküdt az ágyon, a lábai közé térdeltem és szopni kezdtem. Már csak szavakkal irányított. Gorsabban! Keményebben! Éreztem, ahogy közeledik az orgazmushoz, azt nem éreztem, hogy ez mikor fog eljönni. Nem bírtam már, lassítani próbáltam, de rám ordított:
gyorsabban te kurva, abba ne hagyd! Abba ne hagyd bazdmeg, mert megöllek!
S ekkor végre megéreztem a számban a kilővő magját. Azonnal lenyeltem, megelőzve ezzel az újabb büntetést. Ellazult, elcsendesedett, elpilledt. Mintha több éves felgyülemlett feszültség távozott volna az ondójával. Elfáradtam én is, pár percet feküdtünk így szótlanul, s csak ezek után történt meg az első “emberi” beszélgetés. Jól vagy? Kérdezte. Aha, volt a válasz. Kifelé már minden gyorsabb volt, nem sok smink maradt az arcomon, amit le kellett volna mosni. A lépcsőházban sem tudtam eldönteni, hogy ez most játék volt vagy valóság. Ma sem tudom. Lehet tényleg megölt volna, ha abbahagyom idő előtt. Nem nyafogok. Igazi kalandra vágytam, s ez az volt, még ha át is lépte az előzetes elképzeléseim határait. Amikor erre a randira gondolok izgalomba jövök, de nem hívtam azóta, s ő sem engem. 

3 hozzászólás |

Csak egy hajszál
#4 2023-04-09 10:30:38
Még jó hogy észrevettem - mondta - mekkora balhé lett volna, ha az asszony találja meg.
Ezzel a mondattal lett teljes az orgazmusom.

Nem volt chatelés, rögtön egy levél jött, elsőre kicsit terjengősnek gondoltam, mert hosszú volt, szokatlan ez az online társkeresés korában. Aztán két dologra lettem figyelmes. Rövidebb nem is lehetett volna a levél, minden benne szereplő információ, kérdés és állítás szükséges egy jó randihoz, tán egy szó se volt felesleges. A másik pedig a belefektetett energia és játszma mentesség. 
A gyakorlatban egyértelműen crossdresser vagyok, egy női ruhába öltözni kedvelő pasi, de a háttérben a transszexualitás és a férfitest között rekedt lény. Semmi sem természetes bennem, még testemnek izmai sem, melyeket nem tudnak elrejteni a kecses, nőies idomok. Arcom félig éles metszésű férfiarc, félig egy nem-földi szűz bájos arca. Bár merre leng bennem a binaritás ingája, ritkán van középen, ritkán vagyok “otthon”.
Motoron érkezem a megadott búvóhelyre, pontosan. Egy időben parkolok le egy férfival, egyértelműen ő is ide jött. Ő az? Nem láttam még róla képet. Matatok a motor körül, ha ő az, legyen lehetősége megszólítani. Ez nem történik meg, együtt megyünk be az ajtón, s még mindig nem szól hozzám. A recepción mondom a nevet, a hölgy mondja a szobaszámot, a pasi továbbra sem reagál rám, majd mond ő is egy nevet, másét. Zavartan mosolyogva felmegyek, amúgy jó pasi volt. Benyitok a megadott szobába, s már nem is látom jó pasinak az előbbit. Ott találtam egy jobbat, aki rám várt. 
A terv szerint most kezdődne a sminkelés, öltözni nem kellett már, a motoros ruha alá vettem mindent, a vetkőzés elég volt. Előre mondta, hogy nem igényli a sminket, ha nekem úgy jobb megvárja. Igen, általában a sminkelést nagyon szeretem, de ez esetben nem akartam húzni az időt, azért sem, mert éreztem az elfogadást. Rögtön közelebb léptünk egymáshoz és kóstolgatni, majd falni kezdtük egymást. Több mint két órás szeretkezés vette kezdetét, amiben minden volt, a gyengéd csóktól a szoros ölelésig. A különféle pózokat nem írom le, felesleges, leírták már százan, el tudod képzelni. Az érzést, ami végig átjárt érdemesebbnek látom a megörökítésre. Ha meg lehet fogalmazni egyáltalán. Elfogadva lenni. Ezt éreztem, s ennek a jelentősége akkor látható, ha leírom, hogy mit nem kellett csinálni. 
Ha a partnerem nőnek lát, nőnek érzem magam, ha a szépnek lát, szépnek érzem magam. Ha testemmel játszik, az hangszerré válik, ami önmagában csak egy tárgy, az alkotón keresztűl válik játékszerré. S ő virtuóz volt, belém zenélte a nőt, akit szeretek. Nem kellett aggódnom, értékelnem magam, teljesítenem. A mester átvette a teljes irányítást, jó voltam neki úgy, ahogy voltam, s csak játszott, játszott hosszan a testemmel. A női orgazmusról nem lehet tapasztalatom, de ilyennek képzelem. Hosszan elnyújtottan fent voltam az elélvezés előtt eggyel, ez a legjobb hely a világon. Hosszú játék volt, de akár örökké is tarthatott volna. Sminkelnem sem kellett, s érdekes, hogy nem hiányzott. Nem attól éreztem magam csajnak, hogy ki vagyok festve, hanem attól, hogy annak kezelt a partnerem. Fájt, hogy vége lett, minden értelmében. A hosszú játék érzése még este is az altestemen volt, az első utam egy gyógyszertárba vezetett, hogy fájdalomcsillapítót vegyek, de nem igazán tudtam, hogy mire veszem. Arra a fájdalomra, hogy megint egy társadalmi szerepbe kell bújnom, s viselkednem úgy, ahogy megszoktam, de nem igazán vagyok önmagam, vagy a hosszú játéktól meggyötört sissy puncimra, aminek édes fájdalmát megtartottam volna emlékbe, ha nem kellett volna vele motorra ülnöm a pesti kátyúkon.

Kevés dolog van a mai világban, amit kimondottan csak nők vagy csak férfiak csinálnak, ezért sem könnyű magam meghatározni, de az, hogy otthon az asszony előtt egy ottfelejtett hajszál buktassa le… az a hajszál csak nőtől származhat, s ez: az enyém volt.

1 hozzászólás |

A 602-es szoba
#3 2023-03-18 08:48:55
Lassan szárad a lakk a körmömön, addig semmit sem tudok csinálni, nehogy belenyúljak valamibe. Nézek ki az ablakon, alattam a város, a sokaság. Pályaudvar és autók, nyüzsgő terepasztala. Emberek mennek, gondolom céllal, innen úgy látszik össze-vissza. Látom őket, ők nem látnak engem. A lakk volt az utolsó mozzanata a felkészülésnek, ha megszárad: kész vagyok. Az ablak tükröződésében homályosan látom magam, pontosabban Mayát látom, az illúziót, egy kecses középkorú nőt, aki rózsaszín szatén ruhában, kecses magassarkúban, combfixben és egy ékszer pluggal a fenekében várja, hogy megszáradjon a köröm, s jöjjön a férfi, aki használatba veszi. Boldog vagyok és kicsit félek, azt írtam neki nincsen tabum, azt csinál velem, amit akar. Adott egy szót is, ha kimondom ő leáll. Nem kaptam még menekülő szót soha, s tudom, ennek pont megnyugtatnia kéne, de jelen helyzetben inkább fokozta az izgalmat. Mit akar csinálni, amihez menekülő szó kell? Hogy kerültem ide, a belváros egyik hotelének hatodik emeletére, egy szobába, ahol várom az ismeretlen domot, aki majd használatba vesz,mint egy ribancot? S miért vagyok ettől ennyire felizgulva…

A szokásos chat volt a kezdet. Szia, jól nézel ki, köszönöm, miket szeretsz, kb. mindent, nőként élsz, nem csak randikhoz öltözöm, te vagy a képen, én meg egy kis filter, van helyed, van de ide nem szervezek, dugni is lehet, igen, de azt csak gumival, mikor jó, általában napközben, engem csak csajként érdekelsz, nem járok utcán nőiben…. most mennem kell szia, emailen elérhető vagy, igen itt a címem, szia…

Aztán jött a levél:
-Szálloda belvárosban ok? Mondjuk dél körül?
-Oh, elég izgalmas... Még nem volt részem ilyenben. 
-Akkor most lesz… részletek: megküldöm délelőtt a szállodát és a szobaszámot, délre odajössz, ajtó nyitva lesz, elkészülsz, felveszed a nyakörvet, ha mered a mellcsipeszt is, kikészítek plugot azt feldugod, ha kérsz lesz pezsgő vagy poppers, felpucsítasz meztelenül vagy tangában az ágyra fenékkel az ajtó felé és rám írsz , jövök...
-Igen uram, megértettem. Úgy lesz. Pezsgőt, popperst köszönöm nem kérek.

Majd a megerősítés:
-Ok a holnapi randi? Mert akkor szervezem.
-Igen oké.
Majd a levél reggel:
-602 szoba, ha itt vagy a hotelnél írj és nyitva hagyom az ajtót.
-Itt vagyok
-Nyakörvet most nem kapsz, de bilincset igen és vedd fel a szemellenzőt is… Ékszerplug a seggedbe. Szólj ha kész vagy és a megírt helyzetben várj.

Megszáradt a lakk a körmömön.
-Készen vagyok. 

Most tűnt csak fel, hogy egy szállodában minden milyen csendes. A szőnyeg miatt nem hallani a lépteket, a kártya miatt nincsen kulcscsörgés, az emeleten a forgalom zaja sem hallatszik. Csak valami nesz utal az érkezésére, majd egy határozott kattanás jelzi, hogy a szoba ajtó ismét bezárult.
Egy hatalmas izmos tenyér kezdi markolászni a fenekem, meleg, kellemes és határozott. Bárhova nyúl, végig simít, vadul, bátran, jólesően. Csókolni kezdi a testem, a szája is markáns, borostáját érzem. Majd a számat csókolja, úgy forgat, ahogy jó neki, a csókja finom és gátlástalan. Felfalni akar, s én élvezem. Nem finomkodik, de nem is durva, keményen játszik velem, de érzem közben a figyelmességét is. Érzi jól a határaimat. Hasamra dob, s korbácsolni kezdi a fenekem. Még sosem korbácsoltak, nem tudtam, hogy ez ennyire jó… Kezeim hátul összekötve, ki vagyok szolgáltatva egy keményen szerető idegennek. Próbálok a maszk alól kilesni, de nem látok jól. Kiveszi a plugot, kezével játszik. Sok síkosítót használ, ettől kellemes a játék. Az orgazmus határán vagyok, már sokadik perce. Számba rakja a farkát, kezével irányítja a fejem, ebben sem gátlásos, ebben is figyelmes. Elhangzik a kedvenc mondatom is: Jó kislány! Majd érzem, hogy meleg nedve árad szét a számban. Még reménykedem, hogy nem ez a vége, még bízom benne, hogy csak most kezdődik, de sajnos érzem, ahogy kioldja a bilincset a kezemen. 
-Ha ilyen jó kislány leszel, a jövő héten lehet, hogy leveheted a maszkot - mondja és öltözni kezd.
-Nem jössz most még vissza? - kérdezem reménykedve
-Mennem kell mondja. - s már csukódik is az ajtó.
Eloldozva, kiterülve, kihasználva fekszem az ágyon. Itt akarok maradni örökre. Azt akarom, hogy újra nyíljon az ajtó, hogy jöjjön és használjon, bárki is ő. Feküdtem még egy darabig. Jó volt lennem az érzéseimmel. A filmszerű jelenet emlékével, a folytatás reményével.
Aztán jó volt a szállodai melegvíz, a szállodai törölköző, a szállodai szappan. Elhagytam a szobát, s széles mosollyal köszöntem a portán, tudta-e hogy mi történt itt, a 602-es szobában?
Ha nem, most már tudhatja, hisz éppen elmeséltem.

1 hozzászólás |

X-Change night 2
#2 2023-03-12 08:23:15
… a kiszáradt szájnál tartottam. Valamiért a tonikot kívánom ilyenkor mindig, azt iszogattam, amikor egy helyes, nálam egy jó fejjel magasabb szőke CD sétált át a büfé terén. Találkozott a tekintetünk és a mosolyunk, láthatta, hogy invitálom magam mellé az üres székre. Oda is lépett s kérdezte, hogy leülhet-e? Persze, gyere mondtam, s egy apró, fölösleges, de illedelmes mozdulatot tettem, jelezve, hogy el fog férni. 
- Szoktál járni ide? - kérdeztem
- Nem, most vagyok először. - mondta.
- Körbe vezesselek? - mondtam olyan magabiztossággal, mintha én nem szoktam volna simán eltévedni a labirintus szerű folyosókon.
- Örülnék neki.
Már mentünk is, s zavaromban mindent kommenteltem, mint egy idióta… Látod, ezek itt a falak, az ott egy szoba, ide el tudsz vonulni, ha szeretnél valakivel, itt van a “szeráj”, ezt nem lehet bezárni és hatalmas rajta az ágy… 
Idegenvezetői pályafutásom itt véget is ért szerencsére. A helyiségben éppen akció volt, egy harmadik lány élvezkedett egy sráccal. Néztük őket, csodálatosak voltak, s addig loptuk a távolságot, mígnem mi is már az ágyon ültünk, az akcióhoz egyre közelebb. A magas szőke, nálam bátrabbnak bizonyult, ő már simogatni kezdte akciózó lány fenekét. Megnőtt hirtelen a gravitációnk, egyre több srác és CD jelent meg a színen. Hasamra feküdtem az ágyon,  s még a törölközőmet sem volt időm a fejem alatt eligazgatni, máris simogatást éreztem a fenekemen. Átadtam magam a helyzetnek. Minden jött, ami jó… másfél órát voltam a szobában, bármerre néztem élvezetet láttam, 12-en biztos voltunk fiúk, CD-k, travik. Ne képzelj többet, mint amit egy pornófilmben látsz, de kevesebbet se. Volt egy kis rész, amikor görcsöltem a gumi használaton, aztán láttam, hogy ma mindenkinek természetes, hogy anélkül nem hatol be, ez tovább erősítette a pozitív élményt. Pár éve nem hittem volna, hogy egyszer saját fantázia filmemnek leszek a főszereplője, én aki egy életen át titkolta és kompenzálta crossdressing fétisét.

Megittam még a maradék tonikom, amit a büfében hagytam, már nem volt az igazi.Nagyon jól esett a zuhany, utána még beültem a jakuzziba, ide már ruhátlanul, csak festett körmeim és sminkem maradéka utalt már a bennem élő nőre, de ennél fontosabb volt az a derű, amit éreztem. Belül nő maradtam. Egy idősebb úr közeledett még felém illedelmesen, de már csak beszélgettünk pár szót. Későre járt kiürült a hely. Az öltöző szekrényekhez érve gondoltam egy nagyot, s nem a hétköznapi ruhámat vettem magamra, hanem a nőit. Úgy mentem haza…   

5 hozzászólás |

X-Change night
#1 2023-03-11 08:32:05
A munkahelyemen voltam, hétfőn mindig dolgozom este nyolcig, nem szoktam már kalandokra gondolni se. Megcsörrent a telefon
-Szia, a környéken van dolgom, ezért hatra odaérek, ha gondolod haza tudsz menni. - mondta a munkatársam. 

Akkor viszont... pörgött fel az agyam. Ma van az X-Change night, hétkor kezdődik, így el tudnék menni. Zakatoltak a fogaskerekek, hogy legyen a logisztika... Haza rohanok, össze állítom a ruháimat, rendesen megmosakszom, alulra felveszem a harisnyát, melltartót, tangát, rá a sima hétköznapi ruhát. Oda megyek, sminkelek átöltözök és lesz, aminek lennie kell. Működőnek látszott.

Nem húzom az időt a felkészülés további részleteivel...

Megérkeztem a szaunához. Csengetek, nyílik az ajtó. A pultos mindig kedves velem, most is az volt. Beléptetett. Főni a szekrényemhez kisért, ahol már öltözött pár CD, ők is nagyon kedvesen fogadtak. Lehámoztam magamról a takaró öltözetet, felvettem a magassarkút, s életemben először női ruhában sétáltam végig az öltözőn, át a pultig, hogy megkérdezzem, hol tudnék sminkelni. Mindvégig éreztem magamon az ott lévő emberek fürkész tekintetét, ezt nem tudom leírni sem, mennyire jó érzés volt. Magam is meglepődtem azon, hogy nem zavarba jövök tőle, hanem ellenkezőleg: tartást és magabiztosságot kölcsönzött. Hirtelen annak éreztem magam, ami vagyok, egy szexi MILF-nek.

Még pár perc sminkelés, s máris teljes díszben kezdtem vonulni a folyósókon. Faltak a tekintetek, lassítottam.
Prédának éreztem magam, s nem tudtam melyik sarkon támad rám egy ragadozó. Akartam, hogy támadjon, ezért jöttem. Persze nyitottságomat valahogy jelezni kell, kéretlenül senki nem erőszakoskodik. 

Az egyik szoba ajtaja nyitva volt, két-három srác nézett befelé rajta. Oda álltam, bekukucskáltam én is. A szobában egy másik CD-n dolgozott két srác, elölről és hátulról is. Kicsit néztem, találkozott a tekintetünk, egy mosolyt engedett el felém. Irígykedtem, lettem volna a helyében, láttam rajta, hogy nagy élvezetben van része. 

Egy perc se telt el így, már éreztem: valaki hátulról megsimogatja a fenekemet. Közelebb engedtem, próbáltam bátorítani. Amikor már egyértelmű volt a szándék és a beleegyezésem, megfordultam. Két srác állt mögöttem, egyikük határozott volt, a másik talán a barátja, kicsit félénkebb. Ott a folyóson kezdtünk akcióba, egyre vadabb simogatással. A félénkebb srácra is figyeltem, eléjük térdeltem. Finomak voltak. Üres volt a szomszédos szoba, behívtam őket, s hatalmas szeretkezés vette kezdetét. Egy darabig nyitva volt az ajtó, s akadt néző közönség is. Engem ez izgatott, de a srácokat nem, egyikük egy adott ponton bezárta a szobát. Tíz perc sem kellett, s ami miatt írígykedtem, az most velem történt meg. A következő órát nem részletezem. Az történt, amire gondolsz és úgy, ahogy elképzeled. Mosolyogva és szomjasan mentem a büfébe utána, a sminkem kissé elmosódott. 

Folytatása következik...

5 hozzászólás |

[1-6]


A blog RSS feedje.


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba900BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba2421Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba300Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba1000Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1600Heteroszexuális vadászterület
Ajánlott szobák
#profi_csajok400Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba800Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.