Maya - illúzió, avagy egy hobbi CD élete - történetek
A naplót írjamayadalmand
Élményeim, érzéseim, gondolataim néha nem tudom magamban tartani. Ide írom.
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
6
Számodra látható napló bejegyzés
6
következő
összes bejegyzés
előző
X-Change night 2
… a kiszáradt szájnál tartottam. Valamiért a tonikot kívánom ilyenkor mindig, azt iszogattam, amikor egy helyes, nálam egy jó fejjel magasabb szőke CD sétált át a büfé terén. Találkozott a tekintetünk és a mosolyunk, láthatta, hogy invitálom magam mellé az üres székre. Oda is lépett s kérdezte, hogy leülhet-e? Persze, gyere mondtam, s egy apró, fölösleges, de illedelmes mozdulatot tettem, jelezve, hogy el fog férni. 
- Szoktál járni ide? - kérdeztem
- Nem, most vagyok először. - mondta.
- Körbe vezesselek? - mondtam olyan magabiztossággal, mintha én nem szoktam volna simán eltévedni a labirintus szerű folyosókon.
- Örülnék neki.
Már mentünk is, s zavaromban mindent kommenteltem, mint egy idióta… Látod, ezek itt a falak, az ott egy szoba, ide el tudsz vonulni, ha szeretnél valakivel, itt van a “szeráj”, ezt nem lehet bezárni és hatalmas rajta az ágy… 
Idegenvezetői pályafutásom itt véget is ért szerencsére. A helyiségben éppen akció volt, egy harmadik lány élvezkedett egy sráccal. Néztük őket, csodálatosak voltak, s addig loptuk a távolságot, mígnem mi is már az ágyon ültünk, az akcióhoz egyre közelebb. A magas szőke, nálam bátrabbnak bizonyult, ő már simogatni kezdte akciózó lány fenekét. Megnőtt hirtelen a gravitációnk, egyre több srác és CD jelent meg a színen. Hasamra feküdtem az ágyon,  s még a törölközőmet sem volt időm a fejem alatt eligazgatni, máris simogatást éreztem a fenekemen. Átadtam magam a helyzetnek. Minden jött, ami jó… másfél órát voltam a szobában, bármerre néztem élvezetet láttam, 12-en biztos voltunk fiúk, CD-k, travik. Ne képzelj többet, mint amit egy pornófilmben látsz, de kevesebbet se. Volt egy kis rész, amikor görcsöltem a gumi használaton, aztán láttam, hogy ma mindenkinek természetes, hogy anélkül nem hatol be, ez tovább erősítette a pozitív élményt. Pár éve nem hittem volna, hogy egyszer saját fantázia filmemnek leszek a főszereplője, én aki egy életen át titkolta és kompenzálta crossdressing fétisét.

Megittam még a maradék tonikom, amit a büfében hagytam, már nem volt az igazi.Nagyon jól esett a zuhany, utána még beültem a jakuzziba, ide már ruhátlanul, csak festett körmeim és sminkem maradéka utalt már a bennem élő nőre, de ennél fontosabb volt az a derű, amit éreztem. Belül nő maradtam. Egy idősebb úr közeledett még felém illedelmesen, de már csak beszélgettünk pár szót. Későre járt kiürült a hely. Az öltöző szekrényekhez érve gondoltam egy nagyot, s nem a hétköznapi ruhámat vettem magamra, hanem a nőit. Úgy mentem haza…   
5 hozzászólás
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
előzmény
#cdszandra: Igen, hétfőnként van, havonta egy alkalom.
cdszandra#2#4
előzmény
#mayadalmand: mindig csak hétfőn? Pénteken nincs? Sajna nekem hét eleje nem ok.
1 válasz erre
előzmény
#cdszandra: március 20-án, hétfőn, hét órától. Gyere!
1 válasz erre
cdszandra#2#2
Jó buli lehetett. Mikor lesz legközelebb ilyen? 
1 válasz erre
Holnap is jó lesz szerintem. ;) Pussz! (Szisz)
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.